שנות ה-90

moshavnikit

New member
../images/Emo41.gifשנות ה-90../images/Emo41.gif

אתמול היה את as long as you love me בvh1 וזה גרם לי להיזכר בכל שירי הפופ של שנות ה-90, זאת פשוט היתה תקופה נפלאה לפופ, אין בכלל מה להשוות לעכשיו. אמנם אני חושבת שnever gone זה האלבום הכי טוב שלהם, אבל הוא יותר בוגר, ושם היה משהו קליל כזה יותר.. ממש כיפי, לא יודעת להסביר כ"כ. היה פופ פשוט מ-ג-נ-י-ב, ואין מה להוסיף. כל השירים האלה: We've Got It Goin' On Get Down Quit Playing Games Everybody (Backstreet's Back) As Long as You Love Me Larger Than Life I Want It That Way Show Me The Meaning All I Have to Give

moshavnikit

New member
כי

חשבתי שאולי זה יתפתח לדיון. אבל בכל מקרה, אני חושבת שהפורום הזה הוא דוגמא לעודף ניצלו"ש. ההודעות הראשיות פה הן
או של-חדש/ה בפורום. לא צריך להגזים, אם הייתי כותבת הודעה כמו - "איזה שווה ניק?" או "מי זה אלכס?" הייתי מבינה תלונה על זה שפתחתי הודעה חדשה. אבל זה לא הודעה מהסוג הזה, לפחות לדעתי

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifהאמת..

אני כווול כך מסכימה איתך.. כאילו... אני כלכך שונאת את השירים החדשים האלה.. אינקומפליט, אי סטיל וזה.. הם כאלה.. לאיודעת.. איטיים כאלה, שקטים... לארוצה. אני רוצה בחזרה את השירים הקופצניים המגניבים שלהם.. לארוצה את השירים הרציניים והעצובים האלה.. וכאילו אני כבר לא כלכך שמחה לראות שירים באמטיוי שלהם.. נמאס... לא אוהבת את הסיגנון החדש שלהם

עטר9

New member
ממש לא מסכימה איתך!! ../images/Emo210.gif

לדעתי זה היה חלק ממה שהם היו פעם, עכשיו הם השתנו- וכך גם הסגנון שלהם התבגר. כשהם היו בחורים צעירים בני 20 או פחות זה היה כ"כ מתאים שהשירים שלהם יהיו קופצניים ושטחיים. עכשיו הם כבר בני כ-30, וזה יראה ממש מגוחך אם הם יחזרו לסגנון הישן. זה נכון ששנות ה90 היו ממש טובות למוזיקה והיה אחלה שירים, והבויז התאימו את עצמם לתקופה ההיא ולסגנון מסוים. עכשיו הם התבגרו, המעריצים התבגרו והתקופה השתנתה- לכן לדעתי זה לא נכון, אבל כל אחת ודעתה.:)

moshavnikit

New member
אני לא אמרתי את זה

אני מאוד אוהבת את השירים שלהם עכשיו, אבל גם כיף נורא להיזכר בישנים

lidor love lee

New member
גם אני לא מסכימה איתך...

דווקא ההיפך השירים שלהם מהממים!!! INCOMPLETE ו - I STILL מהממיםםםם בכלל כל השירים אלופים! אי אפשר להגיד שהשירים שלהם של פעם לא יפים כי ברור שהם כן! אבל גם הסגנון החדש נורא מתאים להם דווקא... ככה לפי דעתי

אביבא

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif קצת חולקת על דעתך../images/Emo103.gif

את איי סטיל אני מבינה,הוא יפה אבל לא כולם חייבים לאהוב אותו. אבל אני לא מבינה איך את שונאת את אינקומפליט[incomplete]!!סתם שתדעי,אינקומפליט הוא השיר הלועזי הנשמע ביותר בארץ ב-2005!!! זה לא אומר שאת חייבת לאהוב אותו,אבל לדעתי הוא שיר מדהים ובכלל לא שקט. ואני מבינה אותך.את מעדיפה פופ על מוזיקה יותר "קלאסית". את מעדיפה את "larger than life"[מילניום] על "siberia" [נבר גון],את מעדיפה את "the call"[ב&ב] על "lost it all" [נבר גון],וכו'. יכול להיות שאת קצת סולדת מנבר גון,ומעדיפה את האוסף,את מילניום וב&ב. אבל תראי,זה גם סימן שהבויז התבגרו.אם תשווי מילים של שיר אחד אקראי מנבר גון,לשיר אחד ממילניום או מהאוסף,את תראי את העומק של המילים,את הרציניות,את ההרגשה,את הכל בשיר מנבר גון.אני לא אומרת שבשיר שממילניום או מהאוסף לא יהיו רציניות,מילים עמוקות וכנות,אבל את תראי את השינוי. אני פעם סלדתי מנבר גון,לא יודעת למה,אבל עכשיו כשאני קוראת שוב את המילים,מקשיבה לשירים,אני לא מאמינה איך יכולתי לא לאהוב אותו.עכשיו אני מתה עליו.וכמו כן,יש גם חלק בנות בפורום,שממש לא אוהבת את הסיגנון החדש שלהם,כל אחת והדעה שלה. ואל תעלבי אם יש בנות שחולקות על דעתך,הרי זה אמור להיות דיון.
מקווה שזה לא נשמע תוקפני,זאת לא הכוונה.

sivanick

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה איתך לגמרי.. הפופ חסר מאוד עכשיו בגלל זה אני אוהבת לשמוע 100FM יש שם את השירים האלה של כיתה ז'
השירים הכי יפים.

Shiri from the block

Active member
מסכימה גם../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif אבל אי אפשר לצפות מבנים בגילאי 26-33 לשיר עדיין שירים כאלה, עד כמה שהייתי מתה שיחזור הפופ הישן.

גילוווש

New member
כ"כ נכוון

גמלי זה כ"כ ח=ס=ר... סבבה התבגרו והכל..הפכו לרצייניים... אבל מה עם הפופ הישן והטווב?! היו זמנים...:)

אביבא

New member
../images/Emo45.gifאויי כ"כ נכון!../images/Emo103.gif

אני מתה על הפופ הישן והטוב שלהם.
ו as long as you love me הוא אחד מתוך השירים האהובים עליי ביותר של הבויז
. כמו כן,ל- We've Got It Goin' On Get Down Quit Playing Games Everybody As Long as You Love Me Larger Than Life I Want It That Way Show Me The Meaning All I Have to Give מצטרפים גם:: the call shepe of my heart שהוא לא ממש פופי אבל עדיין מדהים shininig star the one it's gotta be you you wrote the book on love שגם הם מצטרפים לרשימת הפופיים המקסימים של שנות ה-90.

סתם צחקתי,מה.../images/Emo9.gif

וגם אני אוהבת אותם,לדעתי הם בין השירים הכי טובים של הבויז!

אביבא

New member
מצטערת שהתפרצתי.../images/Emo140.gif ../images/Emo103.gif

כן,הם מדהימים.
איך את מרגישה?

Eti No Name

New member
כ"כ!../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo14.gif

אני אישית מעדיפה את מילניום נגיד, על נבר גון. רק בגלל שפופ ממש ממש חסר עכשיו
כולם פונים לקטע הזה של רוק-פופ [חוץ מבריטני
], וזה ממש מעציב.

למעלה