שמעו...

מחר ה-1 באפריל!!!כנסו דחוףףףףףף....

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
!
!
!
!
מחר ה-1 באפריל,עובדים על כל העולם ואישתו
(ולמי שלא הבין,זה אומר כל העולם.עזבו את ה"ואישתו"..
)הכי סבבה היום הזה
המורה שלי לתנ"ך הסתומהההההההה לגמרי חשבה שהיום זה ה-1 באפריל ועבדה עלינו,איזה מטומטמת..היא אמרה לנו שיש מבחן על כל מגילת אסתר (וגם אם היה,"וואו איזה קשה"!) והיא מתחילה לצחוק כמו איזה אוטיסטית מדופלמת ואומרת לנו שהיא עבדה עלינו!ואנחנו כזה לא מבינים כי הרי מחר ה-1 באפריל אז היא מזה דפוקה חבל"ז....וסורי לכועסים שביניכם-שלא שירשרתי אני אוהבת לפתוח הודעת חדשות..לפעם הבאה אני ישרשר-מבטיחה!(ויעשה נצ"לש...)
 
נצל"ש להודעה של עצמי...שאלה

שמתם לב שבאלבום איסוף הקלפים הסגולים האלה שמתחתם כתוב כל ה:מזל,אהבה,נשיקות,חיבוקים,ידידות.... לאף אחד עוד אין אותם...לחברה שלי יש איכשהו "קשרי משפחה מסובכים לגמרי" ומישהו מהמשפחה שלה עובד בחברה שמשווקת בארץ את החבילות והיא אמרה לי שהוא אמר לה שהם משווקים את החבילות עם הקלפים האלה רק בין השבועות האחרונים של האיסוף באלבום...אז לכל המתרגשים-אין לכם למה לקנות מיליון חבילות כדי לצפות לקבל אותם....הם יוצאים רק בשבועות האחרונים!..האמת שאני לא יודעת מתי זה בדיוק השבועות האחרונים אבל אני ישאל אותה ויגיד לכם...מקווה שעזרתי עם המידע לכולם....ביו'ש.
 
לגמרי,תאמין לי אתה מוזמן לבוא ללמוד

אצלי בבצפר ותראה מה זה ההוכחה שהיא היחידה בקיום העולם שנוצרה מצאצאי שימפנזה וחמור ביחד.
 
הודעה למנהלי האתר../images/Emo26.gifממני..חחחחחח

כל הפריטים החדשים ששמתם היום בהורדות פשוט----------------------> מהממים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין עליכם,אתם גדולים!!!אהבתי במיוחד את: 2 השורות הראשונות של התמונות תצוגה החדשות,מדהים!נעלי המזל במיוחד...חח בחתימות אהבתי את ה"און בסיטו"-חמוד ביותר..(לורנסו לא קשור)ומאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אהבתי את ה"חואן מי פרינסיפיטו"+"טן לינדה קה דואלה"..אין לי כוח לכתוב בספרדית.. וברקעיםםםםםםםםםםם---->העמוד הכי יפה..אהבתי את הרקעים החדשים של מיקה עם ה"mica" באנגלית מאודדדדדדדדדד יפה נדלקתי עליו וגם על ה"love" עם פרנקו,חואני המושלם ופלור המושלמת!פרפקט רקע!מוכשרים!
 

ayeletkl 5

New member
../images/Emo41.gifשמעו...../images/Emo29.gif

מישהו הזכיר פה את ה1 באפריל מחר... אז חשבתי לפתוח שירשור רעיונות על מתיחות.. אני רוצה למתוח חברות.. למתוח כמה בנים את המחנכת שלי ו.. אולי איזה ילדה אחת או שתיים.. אה, את אמא שלי. אז הצעות?
 
למעלה