שלום!!! אני קוראת בפורום כמה זמן והחלטתי להצטרף! נ.ב לשיר מה המצב? זאת מור אחות של לי!!!
Z zarkorit New member 2/7/04 #1 ../images/Emo41.gif שלום!!! ../images/Emo41.gif אני קוראת בפורום כמה זמן והחלטתי להצטרף! נ.ב לשיר מה המצב? זאת מור אחות של לי!!!
../images/Emo41.gif שלום!!! ../images/Emo41.gif אני קוראת בפורום כמה זמן והחלטתי להצטרף! נ.ב לשיר מה המצב? זאת מור אחות של לי!!!
M MikeY fReAk New member 2/7/04 #2 שאאאאאאאלום!../images/Emo79.gif אני אודליה והרגע קפץ לי הטוסט! אז זזתי למרוח חומוס
מ מאוהבת בפליפה המושלם New member 2/7/04 #4 ../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif הלוווווו ברוכה הבאה לחדשים מותר להגיד ברוכה הבאה בכלל...? היי.. את אמרת לי בכלל שיש פורום כזה! חח והצטרפת אחריי?
../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif הלוווווו ברוכה הבאה לחדשים מותר להגיד ברוכה הבאה בכלל...? היי.. את אמרת לי בכלל שיש פורום כזה! חח והצטרפת אחריי?
M MikeY fReAk New member 2/7/04 #5 לא, אסור לך!!../images/Emo79.gif מזה אמור להיות?! זה נוגד את כל החוקים!! רועי, תמחק את ההודעה שלה מייד!!! אה ממ כן מותר לך להגיב.^^
לא, אסור לך!!../images/Emo79.gif מזה אמור להיות?! זה נוגד את כל החוקים!! רועי, תמחק את ההודעה שלה מייד!!! אה ממ כן מותר לך להגיב.^^
מ מאוהבת בפליפה המושלם New member 2/7/04 #6 ../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo6.gif בכיף
Z zarkorit New member 2/7/04 #7 אני יסביר... כבר כתבתי כמה פעמים פה אבל לא הצטרפתי רשמית... אבל עכשיו כן!...
ה השנייה מנצר האחמיות New member 2/7/04 #9 אז זהו,שלא|ג'ירפה|../images/Emo181.gif דברים בענייני הכספים עם רמי ולאוניד.. טופ,אני הולכת לנגנ לי.. פנאאאאאאאאן
אז זהו,שלא|ג'ירפה|../images/Emo181.gif דברים בענייני הכספים עם רמי ולאוניד.. טופ,אני הולכת לנגנ לי.. פנאאאאאאאאן
ה השנייה מנצר האחמיות New member 2/7/04 #8 שלום,סלאם,פיס|ג'ירפה|../images/Emo181.gif ברוכה הבאה והכל, נשמח מאוד אם תישארי פה איתנו ותדברי על כמה שהחיים חרא.. anyway אני רוני
שלום,סלאם,פיס|ג'ירפה|../images/Emo181.gif ברוכה הבאה והכל, נשמח מאוד אם תישארי פה איתנו ותדברי על כמה שהחיים חרא.. anyway אני רוני
S shiroosh999 New member 4/7/04 #14 מור!!!!!!!!!!! כן כן.. אני מביאה לפה אנשים!!!! כפיים לשיר! יאללה כפיים! עזבו אני בשוונג... ברוך הבא לפורום האוף הזה, בהצלחה בניסיונות להישאר נורמלית!
מור!!!!!!!!!!! כן כן.. אני מביאה לפה אנשים!!!! כפיים לשיר! יאללה כפיים! עזבו אני בשוונג... ברוך הבא לפורום האוף הזה, בהצלחה בניסיונות להישאר נורמלית!
W White TigeR New member 4/7/04 #15 ברוכה הבאה אלינו! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif הנה תמונה וחיבוק ענקי ממני!