שלום לכולם!

gurke

New member
תמיר, אתה יודע שאני מעריך אותך והכל

אבל למה לעזאזל צריך פורום לשעשועון בטלוויזיה? XD

harhanegev

New member
שיהיה בהצלחה,

אני עדיין מצפה להפניה לוידאו של התוכנית שהיית בה

harhanegev

New member
הראיון הספיק לי,

אני רק מקוה שלא תהיו וצפים בהטרדות של כל מיני הומלסים שרוצים "הלוואה" של 10,000 שקל.

ke1234

New member
לתמיר ,המון הצלחה בכל מעשיך

כבר הוכחת את עצמך במעשים , ועכשו תור המילים . שוב כל הכבוד על ההצלחה במשחק וכל הכבוד על היוזמה בהקמת הפורום . גיל.

גק שפרד

New member
מזלללללללל טוב!../images/Emo65.gif

הינה- קח פרח לכבוד הפורום החדש
בהצלחה רבה!! ירדנוס.

idanri

New member
בואנה אחי אתה גדול!

אני בחיים שלי לא רואה ערוץ 2 ובמקרה העברתי ערוצים לפני שבוע או שבועיים וראיתי אותך במשחק ופשוט נתקעתי על הערוץ עד שהחלטת לפרוש.

תמיר../images/Emo27.gif

אני עדיין לא מאמין שאתה הילד שהשתתף לפני כמה ימים וגם איך פתאום חשבת לפתוח פורום בתפוז?אני לא מאמין שאני מדבר עם מפורסם חח או שעוד מעט תהיה
אבל מפריע ל משהו אחד,למה כולם כאלה פחדנים ופורשם ברגע השיא.קח לדוגמא את האשה הראשונה שהשתתפה בתוכנית זאתי שאברי גלעד תמיד אמר לה שתמיד היא הייתה חושבת היה לה פרצוף חמצמץ חח אז היא הגיעה לסכום גבוה והוא שאל אותה אם היא רוצה לפרוש או להישאר ואז היא אמרה לפרוש נכון שאחרי כל סכום מסויים שואלים האם רוצים להמשיך או לפרוש ולא כדאי להסתכן כי אז כל הכסף ילך הרי חבל עד שנשארו 60 ומשהו אנשים ואפילו הרבה פחות..אבל בכל זאת אני עדיין מחכה למישהו/מישהי שימשיכו עד הסוף. שלומי,מאחל לך הצלחה רבה בבגרויות בהמשך וסוף שבוע מקסים שיהיה לך!

לדעתי...

עשית בשכל שפרשת.. זה בכל זאת הרבה כסף הסכום שזכית בו.. תאר לך לאבד אותו בשניות?!

הוווו מזל טוב ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif

אתה יודע שאתה חכם?!?!?...
חח הייתה גדול :) בהצלוייחס בניהול..

ToHarrison

New member
הפורום שלך לא נותן לי להגיב:(

בכל מקרה, אני מסכימה עם תמיר (השני).

למעלה