שלום לכולם!!!

Tulip~

New member
../images/Emo41.gifשלום לכולם!!!

אהלן! אני תלמידת חילופי נוער, הרחק אי שם בסאות´ קרולינה הרחוקה... קפצתי לומר שלום, ולהצטרף לפורום הנחמד הזה! אז שלום לכולם ושיהיה לכם יום יפה!!!

תותי-בת

New member
../images/Emo41.gifשלומזזזזז../images/Emo41.gif אהלן סהלן בחלן... ../images/Emo9.gif יו איזה כיף לך... תמיד רציתי להיות בכזו שלוחה של חילופי תלמידים - מה שלצערי כבר לא יצא כי אני תלמידת שמינית... ../images/Emo11.gif אבל שטויות בקטנה!!! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אז בת כמה את? ומאיפה במקוררררר?... ../images/Emo9.gif שיהיה לך יום מדהים מלא בפרפרים וניצנוצים!!! רק בריאות יקירתי, ליאת ששומעת את הרבעייה הפותחת... ../images/Emo9.gif

Tulip~

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

תתפלאי אבל גם אני כבר סימתי י"ב, ביוני האחרון... זה עדיין אפשרי !!!

WC

New member
אף פעם לא מאוחר מדי.

לפחות נתגלה לאסלה שהיא לא השמיניסטית היחידה. את הולכת לאוניברסיטה שם או ש... WC זה לא אידהו, זה יודהו.

**Blue-Lagoon**

New member
לא ידעתי שתותי שמינסטית

וואי אז אנחנו קבוצה קטנה ולא מגובשת איזה יופי הוריי אמילי שונאת אוניברסיטאות ושונאת את הקולג´ קאנסלר כלבה.

תותי-בת

New member
איך אפשר?! ספרי לי... גלי לי... ../images/Emo9.gif פללללללליז ../images/Emo9.gif ליאת שחושבת שעדיין יש תקווה...

Tulip~

New member
../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

כל מה שצריך זה 5000 דולר
, ומצטרפים דרך ארגון שנקרא דלת פתוחה - הארגון הזה על הפנים ואני מאוכזבת, האמת היא שזה ממש לא משתלם
...!!! אני לא כל כך מרוצה, אבל גם ככה עוד חודש אני בבית
!!!

Tulip~

New member
זה לא מה שהתכוונתי...

זה נראה כאילו כתבתי ש5000 דולר זה כלום, אבל הכוונה היתה להיות צינית!!! אירגון דפוק...

תותי-בת

New member
כסף זו לא הבעיה - לא שלי בכל אופן.. מה הארגון הזה עושה? איך הוא פועל? למה את מאוכזבת ממנו כ"כ? מה כאילו שנה את גרה אצל אנשים? ואיפה את נמצאת כרגע? ולמה זה לא משתלם? ולמה עוד חודש את בבית?... אחחח הסקרנות גרמה לתות ריקבון ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif מקווה שתוכלי לענות לי על כל השאלות... אני ילדה סקרנית מאוד... טנקס אני וואי, אונלי לאב, ליאת.

Tulip~

New member
יש לך ICQ???../images/Emo9.gif

אם כן תשאירי לי מספר ואני אסביר לך הכל... את יכולה להשאיר לי אותו בתיבת מסרים אישיים של
.

למעלה