שלום לכולם

אמיר ט

New member
../images/Emo41.gifשלום לכולם

למי יודע ולמי שלא הייתי בשבוע האחרון בחו"ל, באי קוס שביוון. היה מדהים היה מעולה, ועכשיו הגיע זמן לחזור לחיים הרגילים... PHPDEV חזר לעבוד שוב, במשך השבוע לא יכולתי לתחזק את השרת ולכן הוא נפל. עכשיו הוא חזר לעבוד כרגיל והכל בסדר. בכל אופן, יום ראשון בעוד שבוע, ה 17 לאוגוסט אני מתגייס לצה"ל ולכן לא אוכל להמשיך לנהל את הפורום במתכונת הנוכחית ולכן יצטרף לניהול הפורום מנהל נוסף שזהותו תיחסף בהמשך השבוע. בכל אופן אם יש למישהו שאלות\הערות\תגובת\בקשות הוא מוזמן לעשות זאת כאן בשירשור הזה.

shanor

New member
מממ....

כשמסתכלים על זה במבט לאחור, זו בפירוש אחת התקופות הטובות ביותר, כשנמצאים בתוך זה, זה בפירוש לא משהו... הרבה הרבה בהצלחה בצבא, קח אותו בקלות, תתייחס לכל דבר (ואני מתכוון לכל דבר) כאל חוויה שלא עוברים בשום מקום אחר או בשום מצב אחר בחיים, והכי חשוב, קבל את כל החרא בסבבה. נדוש אני יודע, אבל כשאני הייתי לפני הצבא אמרו לי את זה, והבטיחו לי שאחרי שאני אסיים את הכל אני אגיד את אותם הדברים בדיוק לאחרים (דבר שהיה דיי נכון, כאשר אחי האמצעי התגייס) והוא נכון גם עכשיו. בהצלחה, שנאור.

kensaggy

New member
ברוך שובך

שמח לשמוע שהיה סבבה.. לכל מי שביקש להירשם לפני\אחרי\ באמצע בזמן שהשירות לא היה זמין.. היום פתחתי את כל החשבונות שעוד לא נפתחו..אם יש בעיות רק תגידו. מצטער לשמוע שאתה "עוזב".. אולי תספר לנו לאן בדיוק את מתגייס? בכל אופן, אני לא יהיה פה ב 17 כדי להיפרד ממך "רשמית"..(אני בטורקיה בין ה 13-20) אז אני רוצה לאחל לך הרבה הצלחה לאן שלא תלך בצבא. קח הכל ב"איזי", זה רק עוד פרק בחיים..שיעבור ללא ספק בכיף. בקריאה חוזרת אני חושב שאני אומר את אותם דברים ששנאור אמר..אבל..זה מה יש..אני לא יכול לחשוב על משהו אחר להגיד לך.
בברכה, חן.

N i X

New member
היי אמיר!

Welcome back ;) לאן אתה מתגייס? ;) אתה עושה מסיבת גיוס ומזמין את חברי הפורום? ;) יורי.

אמיר ט

New member
אהלן אהלן

אני מתגייס ליחידת מחשבים מסוימת של המודיעין. רוב האנשים שעברו צו ראשון ומכירים טיפה מיונים בצבא מכירים את זה בשם "פרויקט גאמא" אבל זאת הגדרה מאד מאד גדולה ולא ברורה... תאמת לא חשבתי על מסיבת גיוס בכלל... אבל לא נראה לי שאנשים יבואו מכל הארץ לחיפה רק למסיבת גיוס שלי :)

N i X

New member
הופה!

בידיוק רציתי לברר פרטים על ה"פרויקט גאמה" הזה, אבל הסנובים בפורום מתגייסים לא ענו לי ;\. אז איך מגיעים לזה בכלל ומה זה? ;) (עד כמה שאפשר לספר...) נ.ב. אם תזמין, תתפלא מי יבוא ;)

למעלה