שלום לכולכם

תמיר1991

New member
../images/Emo41.gif שלום לכולכם

לאחר לבטים קשים של מספר שבועות, החלטתי סופית לאחר ישיבת המזכירות שהסתיימה לפני כשעה, שאני עוזב את מפלגת "שינוי" בגלגולה הנוכחי. עברתי 9 חודשים נהדרים, מעניינים, מרתקים ובעיקר כיפיים, אבל לאחר אירועי ה- 12.1, היה קשה לי לראות את עצמי במפלגה ללא כל האישים שגם בגללם הצטרפתי, כשהיא מונהגת בידי אישים חדשים וחדשים-למחצה, אותם כמעט איש מחוץ למפלגה אינו מכיר. מי ששמע אותי לאחרונה, יודע שאני התלבטתי קשות בין "חץ" לבין "שינוי". בסוף, לא אלך לא לזו ולא לזו - גם מפאת עומס גדול מאוד בלימודים, וגם מפאת קריעתי בין שתיהן, אשר לא מאפשרת לי מוסרית ללכת לאף אחת מהן. הרעיונות נהדרים, אבל אני לא רואה איך הם יתגשמו, ובוודאי שאני לא רואה איך אני יכול לתרום להגשמתם. לכן, אני עוזב את מפלגת "שינוי" ואת נוער המפלגה, מתפטר בזאת מתפקידי כסגן יושב ראש תא תל-אביב שלה ומתפקידי כחבר מזכירות המפלגה, ואבקש להוריד את הרשאתי מקומונת מזכירות הנוער. תודה על הכל, ואני לא נפרד מכם - אמשיך להיות בקשר עם רבים מכם, ואיכנס לפורום כמה שרק אוכל. והעיקר, שיהיה לכם בהצלחה במסע הבחירות, וכולי תקווה שאראה את "שינוי" כמפלגה בכנסת ישראל, רצוי עם כמה שיותר מנדטים. בברכה, תמיר קרקסון.

asafz8

New member
תמיר,

שמחתי להכיר אותך ולעבוד איתך בנוער שינוי. אני אפרד ממך ביסודיות באופן אישי יותר. אנחנו עדין נשאר חברים וכפי שהבנתי ממך אתה עדיין תומך שינוי אז הפרידה היא כלל וכלל לא סופית.
אין לי שום ספק שנחזור לעבוד יחד במסגרת כזו או אחרת. המון הצלחה בהמשך, אסף

תמיר1991

New member
אסף../images/Emo9.gif

אני עדיין תומך בשינוי, אך מספר טעמים הפריעו לי ולכן אני נפרדתי בזאת מן התנועה. חברים נישאר בכל מקרה, ותודתי תמיד שלוחה לך
בברכה, תמיר.

Sashka7

New member
תמיר, שיהיה המון בהצלחה

תמשיך בדרך שלך, אולי עוד תחזור אלינו בעתיד. שתצליח ואני מאמינה שעוד נתראה. סשה

../images/Emo41.gif

תמיר, בשם מזכירות הנוער אני מבקש להודות לך על התרומה שלך לנוער ולמפלגה. בנימה אישית, צר היה לי לשמוע על עזיבתך, אך ח"ח על הדבקות בערכים ובעקרונות שאתה מאמין בהם. בסופו של דבר, זה הכי חשוב. הרבה הצלחה בהמשך
, יוראי להב הרצנו

תמיר1991

New member
תודתי שלוחה גם לך, על המחמאות

ובעיקר על הדרך שעברנו עד כה ביחד. אני מאמין שבחודשים שנותרו לך בהנהגת התנועה תמשיך להובילה להישגים כבירים. תודה גם לים, לסשה ולדימה. היה נחמד לעבוד עם כולכם, ושיהיה לכם רק בהצלחה כעת
ואני עדיין אבקר כאן בפורום, מה נראה לכם?
תמיר.

צר לי על עזיבתי אך בהצלחה בהמשך

צר לי על עזיבתך למרות שהצטרפת לקראת סוף תקופתי בנוער הפכת לאחד מחבריי הטובים. שינוי מפלגת מרכז ואתה היית הכי קרוב לדעות שלי שמאלני מבחינה בטחונית וימני מבחינה כלכלית. כעת נותר לי להביע את צערי, בהצלחה ונשמור על קשר

תמיר1991

New member
בהחלט נשמור על קשר../images/Emo9.gif

שינוי מייצגת את החילוניים, ואני חילוני, אך לטעמי ייצוג זה אינו מספק, ולכן פרשתי מהמפלגה, ומהפוליטיקה בכלל כרגע - אין לי אלטרנטיבה. תמיר.

קודם כל אני שמח שנשמור על קשר

אתה צריך אלטרנטיבה. אמנם אתה לא בוחר אך לתמיכתך יש משמעות. אלו שיבחרו בכל מקרה הם החרדים וכולם יודעים במי. היחידה שתמנע מהם לבצע מסע השחיתות היא שינוי

למעלה