שלום חברים!

Nחמן

New member
../images/Emo41.gif שלום חברים!

שמח להודיעכם, כי חזרתי לשלום מהניתוח. מה עכשיו? כמו לאחר הניתוח הקודם נוצרו שני ניגודים בעדשות המשקפיים: מספר אחד גבוה מעט מהמספר האמיתי ואילו השני גבוה יותר מ- 5.דיאופטרים נהמספר החדש. אז מה עושים? בשלב זה הסרתי את המשקפיים כמעט לחלוטין אבל גם בלעדיהם הראייה והקריאה הן באיכות ירודה. אז אין ברירה לפחות הפורום יצטרך להסתדר בלעדיי למשך מספר שבועות...
מצטרף למברכים את אסף זהבי לרגל יום הולדתו ושמח להודיע על יום הולדתי, שחל לפני... שבועיים בדיוק. רק תהייה אחת יש לי עליך, אסף. אני מכריר אותך בתור אדם יקר מפז, שמעשיך נאים וכל דבריך אמת. רק למה צריך בקול תרועה רמה, שהיום הוא יום הולדתך, בניגוד מוחלט לקיים בפורום? מה יש ביום ההולדת שמחה מיוחדת, שצריכה הכרזה? בסך הכל עם כל יום הולדת נוסף שלי אני מרגיש, כיצד החיים הולכים ומתקצרים ו... מי יודע, מה הספקתי לעשות בהם טוב או רע?... אין בליבי דבר אישי חלילה. אני מברך אותך מכל הלב בטוב ובנעימים אבל סבור, שמן הראוי היה, כי הכרזה כזאת תבוא דווקא מידי צד שלישי. זה נראה לי הרבה יותר מכובד. מה עוד? אני מתנצל, שאינני יכול מוגםמ לא אוכל להיות פעיל בפורום בשבועות הקרובים. לדואגים - נא להסיר דאגה. אני ממשיך לעבוד ולפעול ללא ליאות בנושאים הציבוריים. מי, שזכה להיות בקשר אישי איתי, יודע זאת לאשורם. מסיבות פורים יתקיימו בע"ה בכל רחבי הארץ ולמעוניינים ניתן להיכנס לאתר "חברה טובה" ולהתעדכן שם. לפחות באחת מהן ניתן יהיה למצוא גם אותי, וכאשר אראה את האוכלוסיה, שעבורה אני מתנדב וקורא לאחרים להתנדב, מי אני, שאתלונן, אם העיניים כואבות מעט והראייה לא כל כך איי איי איי...? אז זהו! חבריחם יקרים! להפסיק להתפנק ולהתחיל לעבוד. זה מתכון בדוק לשכחה מצרות רבות. בהצלחה לכווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nחמן (nun שמאלית...
)

רפואה שלמה אחי! ומזל טוב גם לך ליום

הולדתך - באיחור ! תמיד אפשר לברך ולאחל - ולגבי אסף אני מאוד התרגשתי דווקא מההודעה שלו מההכרזה שלו שמלאו לו 48 שנה אני לא רואה בזה פסול בדיוק ההיפך

Nחמן

New member
תודה לך, חמדח ואוהב.

אכן אהבתך לזולת ניכרת היטב מכתיבתך. לגבי אסף אבהיר את דבריי. לא התכוונתי חלילה להשבית את השמחה ואף הוא קיבל את הביקורת ברוח טובה. מהיכן אני יודגע זאת? ראה בהמשך. בינתיים לעניין הביקורת שמתי לב, שאסף הוא היחיד בפורום, שמכריז בקול תרועה רמה על יום הולדתו. אומנם אני אישית העליתי לא פםעם שרשורי יום הולדת (ועוד מעט קט אעשה זאת שוב...
) אבל רק לגבי אחרים. אפילו את יום ההולדת שלי אישית לא פרסמתי בפורום. רק אם מישהו היה חפץ לברך אותי, תמיד אקבל בשמחה אבל אני בטוח, שיש לי הרבה מברכים אמיתיים לא רק מעל גבי הפורום (מישהו מתנגד לקביעה?...
). עכשיו חזרה לאסף. זכיתי להכירו אישית משכמו ומעלה. המפגשים, שהיה מארגן בת"א (וכיום בהדרום) הפכו לשם דבר. ניכר היה בהם, שהושקעה מחשבה רבה ותכנון מעולה. רוב המפגשים היו מלאים בחברים, שהגיעו מכל קצות הארץ, ואף אסף עצמו היה נוהג לכתת את רגליו מהדרום החם עד ת"א בתחבורה ציבורית. משום כך אינני יכול לבקר אותו, כי יש לי רק טוב לומר עליו. עכשיו שמע מעשה שהיה: אמש הייתי בדרכי לת"א. בתחנה המרכזית ישבתי באחד המזנונים (בהשגחת הרבנות כמובן...) לסעוד את ליבי בארוחה קלה והנה לפתע יד נעלמה טופחת לי על השכם. "שלום נחמן! אנחנו ממהרים לןנסיעה לכיוון הדרום". כך פשוט לפגוש חבר/מכר, שהקשר המשותף איתו הוא בס"ה המפגשים ועוד שתי שבתות הו"ד ביחד ועוד כמה שיחות טלפון אישיות. אז מי הם הממהרים? אחד מהם היה אסף, והשני... לא הצלחתי לזהות בבירור אולם ממרחק ובחצי העין הבריאה אני משער שזה היה ה... "הנמר הסקסי" (האם זה נכון?!...
). אם כן, תודה גם לך, נמר סקסי, על הכבוד, שהיה לי לפגוש אותך. מקווה לפגוש אותך תמיד רק בבריאות וכמובן בתיאום מוקדם אפשר לדעת הרבה יותר. אז זהו עד כאן. שוב אני מתנצל, שאינני יכול להאריך את שהייתי בפורום גם מטעמי בריאות וגם מטעמי עבודה. תודות גם למצפה לגאול וגם לזדפייר היקרים ויהי רצון, שיימלאו כל משאלות לבכם לטובה תמיד בשמחה.

/tapuzforum/images/Emo65.gifשלום נחמן יקירנו

/tapuzforum/images/Emo13.gifרפואה שלמה והחלמה מהירה וכן כמובן /tapuzforum/images/Emo49.gif ליום הולדתך עד 120 כ20- שתזכה להמשיך בעשיית חסדים ונזכה כןלנו לגאולה שלמה ובמהרה

Nחמן

New member
../images/Emo51.gif על הברכות

ועכשיו נודע לי, ששמך דודי. אם כן, אתה נקרא על שם דוד מלך ישראל, שהוא מלך המשיח (אין פלא, שאתה מצפה לגאולה...
), ו... שמך נאה לך ואתה נאה לשמך...

Harry J

New member
ווואו ../images/Emo24.gif

טוב לשמוע שהכל בסדר!!! מזל טוב לאסף ולך!
ברכות מפורטות בהמשך!

Nחמן

New member
תודה לך הארי יקר

ואני שמח לראות אותך כאן למרות אי אלו... כן! לכל אחד יש קשיים כאלה ואחרים. החיים הם לא פיקניק ויש להתמודד עם הרבה מהמורות. אין לך מושג, כמה שווה להיות בריא. מממ... אולי אפשר לקבל גם את תאריך הלידה שלך (במסר כמובן)?...

למעלה