../images/Emo41.gif שלום חברים!
שמח להודיעכם, כי חזרתי לשלום מהניתוח. מה עכשיו? כמו לאחר הניתוח הקודם נוצרו שני ניגודים בעדשות המשקפיים: מספר אחד גבוה מעט מהמספר האמיתי ואילו השני גבוה יותר מ- 5.דיאופטרים נהמספר החדש. אז מה עושים? בשלב זה הסרתי את המשקפיים כמעט לחלוטין אבל גם בלעדיהם הראייה והקריאה הן באיכות ירודה. אז אין ברירה לפחות הפורום יצטרך להסתדר בלעדיי למשך מספר שבועות...
מצטרף למברכים את אסף זהבי לרגל יום הולדתו ושמח להודיע על יום הולדתי, שחל לפני... שבועיים בדיוק. רק תהייה אחת יש לי עליך, אסף. אני מכריר אותך בתור אדם יקר מפז, שמעשיך נאים וכל דבריך אמת. רק למה צריך בקול תרועה רמה, שהיום הוא יום הולדתך, בניגוד מוחלט לקיים בפורום? מה יש ביום ההולדת שמחה מיוחדת, שצריכה הכרזה? בסך הכל עם כל יום הולדת נוסף שלי אני מרגיש, כיצד החיים הולכים ומתקצרים ו... מי יודע, מה הספקתי לעשות בהם טוב או רע?... אין בליבי דבר אישי חלילה. אני מברך אותך מכל הלב בטוב ובנעימים אבל סבור, שמן הראוי היה, כי הכרזה כזאת תבוא דווקא מידי צד שלישי. זה נראה לי הרבה יותר מכובד. מה עוד? אני מתנצל, שאינני יכול מוגםמ לא אוכל להיות פעיל בפורום בשבועות הקרובים. לדואגים - נא להסיר דאגה. אני ממשיך לעבוד ולפעול ללא ליאות בנושאים הציבוריים. מי, שזכה להיות בקשר אישי איתי, יודע זאת לאשורם. מסיבות פורים יתקיימו בע"ה בכל רחבי הארץ ולמעוניינים ניתן להיכנס לאתר "חברה טובה" ולהתעדכן שם. לפחות באחת מהן ניתן יהיה למצוא גם אותי, וכאשר אראה את האוכלוסיה, שעבורה אני מתנדב וקורא לאחרים להתנדב, מי אני, שאתלונן, אם העיניים כואבות מעט והראייה לא כל כך איי איי איי...? אז זהו! חבריחם יקרים! להפסיק להתפנק ולהתחיל לעבוד. זה מתכון בדוק לשכחה מצרות רבות. בהצלחה לכווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nחמן (nun שמאלית...
)
שמח להודיעכם, כי חזרתי לשלום מהניתוח. מה עכשיו? כמו לאחר הניתוח הקודם נוצרו שני ניגודים בעדשות המשקפיים: מספר אחד גבוה מעט מהמספר האמיתי ואילו השני גבוה יותר מ- 5.דיאופטרים נהמספר החדש. אז מה עושים? בשלב זה הסרתי את המשקפיים כמעט לחלוטין אבל גם בלעדיהם הראייה והקריאה הן באיכות ירודה. אז אין ברירה לפחות הפורום יצטרך להסתדר בלעדיי למשך מספר שבועות...