שלום אביבה

mykey

New member
../images/Emo41.gifשלום אביבה

אביבה שלום, אודה לך אם תרשמי לי לפי פרטיי המלצות למינהן. אני חדשה בתחום, ורציתי לדעת מה ניתן לדעת לפי תאריך הלידה שלי: 29.8.77 יום ב' רווקה , החדר שלי ממוקם בצפון מזרח של הבית. חדרי צבוע כתום בהיר (בערך מזה שנה), כוון ראש מיטתי פונה למזרח. החלון בחדרי נמצא במזרח אך לא מעל המיטה יותר באמצע. מול מיטתי יש ארון קטן יחסית. מחוץ לחדר יש שרותים מול ליד. אשמח מאוד אם תוכלי לתת לי טיפים מה כדי להוסיף/לשנות. (יש עוד פריטים בחדר אבל אסתפק באלה..)תודה רבה!!! maya

שלום maya! ../images/Emo13.gif

אומר לך משהו שהוא שונה קצת. אני לא אומרת לאף אחד מה צריך לשנות/להוסיף אלא... אם הוא אומר שהוא רוצה לשנות... למשל, כשאני רואה שיש צורך לטפל במשהו מסוים, והאדם אומר שהוא רוצה לטפל במשהו אחר, אני הולכת עם האדם, עם רצונו ובקשתו. אף פעם לא אומרת מה שאני חושבת שצריך לשנות בחייו של אדם.אני לא מחליטה בשביל אף אחד מה הוא צריך לשנות. את זה עושה האדם עצמו, אני עוזרת לו לבצע את זה, ואפילו עוד צעד אחד יותר אם ניתן, תוך שימוש בידע בפאנג שואי ועוד דברים נוספים. פאנג שואי עוזר בכל תחומי החיים, שקשורים אחד בשני. פאנג שואי יוצר שינוי בסביבה, שיוצרת שינויים אצל מי שנמצא בה. היחסים הם יחסי גומלין, כל הזמן. לפעמים מתחשק לשנות ולא יודעים מה, אז כדאי קודם כל לברר מאיפה בא הצורך, מה התחושה,מה רוצים לקדם, מה רוצים להוציא וכן הלאה... תאריך הלידה הוא כלי עזר כדי לדעת איך לתמוך בך, ברצונותייך, בצרכייך. אז, מה היית רוצה לשנות/להוסיף/ליצור בחייך? שבת שלום!

mykey

New member
../images/Emo13.gif תודה

אביבה שלום! ראשית תודה על תשובתך, קראתי אותה ומה שכתבת בעצם מתחבר למה שאני מתעניינת, הכוונה שלי היא שאיני מעוניינת בשינויים קיצוניים, אני פשוט מחפשת טיפים לשפר את מה שקיים. את כל נושא הפנג שואי שמעתי רק לאחרונה, וזה מצא חן בעיני. אשמח אם תוכלי לכתב לי כמה טיפים לעיצוב חדרי לכל תחום בחיים :) גם אני חושבת שאין לשנות/להוציא או להוסיף חפצים או להזזים רק מכיון שהם יכולים להביא לשינוי. אך אם שלמים עם מה שקיים או רוצים במשהו שטרם נכנס לחיינו, ושביצוע השינויים קוסמים לנו ונוחים לנו אז למה לא? נוסף לאוירה הנעימה של זה. ולכן כיון שאיני יודעת איך להתייחס לתאריך הלידה מנק' מבט של הפנג שואי, זאת הסיבה שכתבתי לך, ואשמח לקבל תשובה ממך.
maya

mykey

New member
../images/Emo26.gif נזכרתי במשהו נוסף...

בהמשך להודעה הקודמת ששכחתי לשאול, מעל מיטתי יש שעון (קיר מזרחי של החדר) האם מוזכר בפנג שואי מיקום שעון בחדר? תודה מראש
maya

מעל המיטה mykey

מעל למיטה....שום דבר. לא שעון, לא מדף, לא מנורה, כלום! כדי ששנתך לא תופרע. תלי אותו במקום אחר בחדר, לא מקום כזה שתראי אותו מיד כשאת פותחת את העיניים בבוקר, כי זה מלחיץ. שעון, מסמל/מסמן את הזמן שעובר. אם הזמן נעים לנו, אז השעון עושה טוב, אם הזמן איננו נעים, אז השעון אומר לנו כמה זמן אנחנו "סובלים". ההתיחסות לשעון היא כמו לכל פריט. ריבוי שעונים בבית, יראה על "לחץ" שנמצא בבית "להספיק" לעשות דברים. לא כדאי ששעון יהיה ממול לכניסה לבית, כדי שמי שבא אלינו לא ירגיש שאנחנו אומרים לו כבר ללכת... מה היית רוצה לקדם בחייך? לרענן? להעצים? איזה אלמנט היית רוצה הכי לשפר בחייך כרגע? אני שואלת כדי שנתמקד ערב נעים

mykey

New member
../images/Emo23.gif תודה!!

אביבה שלום וערב טוב!! תודה על תשובתך, לגבי השעון אני יכולה למקם אותו בקיר הדרומי בחדרי כי רק שם נותר לי מקום אבל אז אני אראה אותו ישר בבוקר, למרות שאני ישנה יופי. לגבי תמונה אני כרגע בהמתנה עד שאמצא את התמונה האידיאלית לחדרי (אני בחיפושים...) יש לי בעיה לגבי מיקום התמונה כי נשאר לי מקום רק בקיר הצפוני וזה בעצם לצד המיטה (ראש המיטה בכוון מזרח). כרגע מה שהכי חשוב לי בחיים זה למצא אהבה חדשה, להצליח בלימודים, ולהתמיד בעבודה...אני חושבת שזה שאיפות כולנו...ובריאות כמובן. יש לי בעיה נוספת עם המחשב שהוא בצד הדרומי מזרחי של החדר בפינה והוא קרוב למיטה אך אני לא מרגישה בנח לעטוף בלילה את המחשב בבד, אז אני מנתקת את החשמל בלילה.. אביבה אשמח לדעת מה הקואה שלי לפי תאריך הלידה (29.8.77) תודה!! maya

כן, אני יודעת ../images/Emo8.gif

מה איכפת לך? בואי נדבר עוד קצת....
אני קצת "מושכת" ...עייפה להיום, מדובר על החדר בלבד או גם על כל הבית? מחר אענה לך על מה ששאלת.. לילה טוב

mykey

New member
../images/Emo29.gif לילה טוב !!

אני כרגע מעצבת רק את חדרי, לשאר הבית לא הגעתי...אבל מאז שהכרתי את נושא הפנג שואי יש לציין שהבית התרוקן מחפצים ישנים...ונהיה יותר מסודר...הפורום מקסים יש פה הרבה מידע ואת מנהלת אותו נפלא! ל-י-ל-ה ט-ו-ב !! ח-ל-ו-מ-ו-ת פ-ז!! :) maya

מה ניתן לדעת....

(אחרי ברכות כאלה...
) מספר קואה 1. אנרגיה חזקה נמצאת בך, ושלא יטעו... כוח רב שיכול ליצור, ובאותה מידה גם להרוס.נוטה לדאגות עד פעולה מתוך דחף.זקוקה לנוחיות, חפצים,ולקירבת המשפחה.מעריכה יציבות ועזרה לזולת. טובת לב, אוהבת מרכז. כדאי ללמוד להאציל סמכויות, ולקבל באהבה כשעושים לך טובה. בלי להרגיש מחוייבת. חושבת הרבה, מודעת, שקטה, שיטתית.יודעת לעשות עסקים וגם חשדנית. זקוקה לבטחון, לומדת מהר ובעלת כושר ארגון. בתווי הפנים בד"כ יש לחיים ככה מעוגלות רכות. צורת הגוף מעוגלת. ממליצה בבית תמיד לשמור על המרכז שלו פנוי, וכך גם את מרכזי החדרים. כך נעים לך וטוב לך יותר. הנה, אני חושבת שיש כבר הרבה,

mykey

New member
../images/Emo39.gif מדהים!!

אביבה, וואאו, ניתוח מעמיק... הפנמתי את כל מה שכתבת. תודה על ההשקעה.
maya

למעלה