שלוםםםם

hadasrulez

New member
../images/Emo41.gifשלוםםםם

אני חדשה כאן קוראים לי הדס , מראשון ואני אוהבת על הבקסטריט בויז במיוחד את ניק (יותר נכון על אהרון אבל לא משנה..) ואיג'י .. השיר שאני הכי הכי אוהבת זה... עזבו קשה לי מידי כל השירים שלהם מ-ה-מ-מ-י-ם! בקיצר אני מקווה לרשום פה הרבה ואגב אני חושבת שלניק יותר מתאים לשיר שירי פופ רוק הדיסק שלו פשוט מדהיםםם (הייתי בין הראשונים שקנו אותו!!) טוב דיי לזבל בשכל... ביי ביי

hadasrulez

New member
../images/Emo142.gifסורי שאני מציקה..

תראו אני גם בפורום של כריסטינה וגם שם עשיתי את זה וזה הלך דיי יפה ואם בא לכם אז אולי נעשה גם? ככה *נכיר* יותר טוב..? הקיצר אלו השאלות אני אשמח אם תענו (קראתי שאמרתם שהפורום ישן, אולי זה יעיר אותו..) שם אני גר\ה ב... צבע אהוב: ספורט אהוב: האם את\ה מנוי\ה לעיתון כלשהו? זמר\זמרת\להקה אהובים: שחקנים אהובים: סדרה אהובה: האם את\ה מנהל\ת איזשהו פורום? באיזה פורומים את\ה עוד נמצא\ת? האם יש לך פוסטרים כלשהם בחדר? איזה מקום בעולם אתם הכי אוהבים? איזה מקום אסור ללכת בדייט ראשון? מאכל אהוב: חלום: ים או בריכה? תכונת אופי הכי בולטת: דבר מפדך שקרה לך: אוסף כלשהו: בזמן האחרון חרשתי על השיר: הזמר שיש לכם הכי הרבה שירים שלו במחשב: משחק מחשב שאת\ה ממליצ\ה עליו: יש לך אתר? מדינה שהיית רוצה לגור בה: אם אתם רוצים שימו תמונה של מה שבא לכם

Miss Kitty

New member
ברוכה הבאה..../images/Emo140.gif

אני שני.. הנה התשובות שלי אני גר\ה בהרצליה צבע אהוב:כחול ספורט אהוב:כדורסל האם את\ה מנוי\ה לעיתון כלשהו?ראש1 זמר\זמרת\להקה אהובים:זמרת- כריסטינה/דלטה/נטלי אימברוליה. זמר- גארת' גייטס. להקות- בקסטריט, אטומיק קיטן, אוונסנס שחקנים אהובים:קמרון דיאז/ג'ים קארי סדרה אהובה:מכושפות/סקס והעיר הגדולה האם את\ה מנהל\ת איזשהו פורום?לא באיזה פורומים את\ה עוד נמצא\ת?בלו, אטומיק, ווסטלייף, נטלי אימברוליה, אוונסנס האם יש לך פוסטרים כלשהם בחדר?1 של בלו ואחד של בקסטריט שאין לי כוח אף פעם להוריד איזה מקום בעולם אתם הכי אוהבים?החדר שלי איזה מקום אסור ללכת בדייט ראשון?סרט כי אסור לדבר. וגם למיטה..
מאכל אהוב:תפו"א חלום:שמור אצלי ים או בריכה?בריכה תכונת אופי הכי בולטת:אני יכולה להיות מ-א-ו-ד לא נחמדה דבר מפדך שקרה לך:נפלתי בבצפר..
אוסף כלשהו:חומר על בקסטריט שמעלה אבק בארון..:-פ בזמן האחרון חרשתי על השיר: Evanescence- Where Will You Go הזמר שיש לכם הכי הרבה שירים שלו במחשב:אוונסנס משחק מחשב שאת\ה ממליצ\ה עליו:מלך האריות
יש לך אתר?4 אתרים..
אף אחד מהם לא מתעדכן... מדינה שהיית רוצה לגור בה:לונדון אם אתם רוצים שימו תמונה של מה שבא לכם

mya 6

New member
ווי! אף פעם לא עשיתי אחד כזה!

שם: מעיין רון אני גר\ה ב...קרית אתא צבע אהוב:סגול וכתום ספורט אהוב:אין כזה!!! האם את\ה מנוי\ה לעיתון כלשהו? ראש 1 זמר\זמרת\להקה אהובים:רובי ווילאמס-אין\אתם כבר יודעים שחקנים אהובים: יואן מגרגור,גוראן וישניץ',גייל הארולד,רנדי האריסון סדרה אהובה:הכי גאים שיש\אי אר האם את\ה מנהל\ת איזשהו פורום?לא לצערי... באיזה פורומים את\ה עוד נמצא\ת? אי אר, הכי גאים שיש האם יש לך פוסטרים כלשהם בחדר? של הבויז כמובן.. איזה מקום בעולם אתם הכי אוהבים? לונדון, ניו-יורק איזה מקום אסור ללכת בדייט ראשון? מזבלה מאכל אהוב:וואי...אממ אממ..המון! חלום: להיות אחות..אם אפשר אז אחות מיילדת ים או בריכה?בריכה שולטת כאילו דה!! תכונת אופי הכי בולטת:נדיבות (כמה לא צנוע..) דבר מפדך שקרה לך:בכיתי בטיול השנתי (נראה אותם עולים על המכתש הגדול כשיש לכם פחד גבהים?!!?) אוסף כלשהו:אוסף פתקים וציורים שחברות שלי מציירות לי (פיצ'פקס) וצו'פרים ממחנות הארגון הנוער שלי.. בזמן האחרון חרשתי על השיר:"קאם וואט מיי" ממולאן רוז' הזמר שיש לכם הכי הרבה שירים שלו במחשב:אביב גפן משחק מחשב שאת\ה ממליצ\ה עליו: לא מכירה משחקי מחשב.... יש לך אתר? לצערי לא... אבל תמיד רציתי מדינה שהיית רוצה לגור בה: לונדון\ניו יורק

mya 6

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

שם: אירה אני גר\ה בירושלים צבע אהוב:אדום,ורוד ספורט אהוב:כדורסל האם את\ה מנוי\ה לעיתון כלשהו?כבר לא זמר\זמרת\להקה אהובים:בקסטריט,לינקין פארק,פרל ג'אם,היהודים,אהרון קרטר,מטאליקה ונינט!!!! שחקנים אהובים:ג'וני דאפ,אשטון קוטצ'ר סדרה אהובה:חברים וכולם אוהבים את ריימונד האם את\ה מנהל\ת איזשהו פורום?לא באיזה פורומים את\ה עוד נמצא\ת?לינקין פארק האם יש לך פוסטרים כלשהם בחדר?קיר שלם (!!!!) רק של בקסטריט. איזה מקום בעולם אתם הכי אוהבים?האיים הקאריבים איזה מקום אסור ללכת בדייט ראשון?למקום שהחברים שלך מסתובבים בו (או שלו) מאכל אהוב:פיצה חלום:לנגן בלהקה ים או בריכה?ים תכונת אופי הכי בולטת:מצחיקה דבר מפדך שקרה לך:דיברתי על מישו כשהוא עמד לידי והוא שמע הכל. אוסף כלשהו:אין... בזמן האחרון חרשתי על השיר:מקיץ אל חלום של נינט (כוכבת!!!) הזמר שיש לכם הכי הרבה שירים שלו במחשב:בקסטריט בויז משחק מחשב שאת\ה ממליצ\ה עליו:אייסי טאוור יש לך אתר?היה...נחשב? מדינה שהיית רוצה לגור בה:ארה"ב כי אני מתגעגעת לאור!!!!!

N i c k i T

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שם: סיון אני גרה: בתל-אביב צבע אהוב: כחול ספורט אהוב:כדורגל האם אני מנויה לעיתון כלשהו: לא זמר: גארת גייטס וניקי כמובן אבל מבחינת קול גארת' אליל!!! זמרת: שירי מימון,כריסטינה,בריטני להקה: בקסטריט בויז,בלו,לינקין פארק שחקנים אהובים: אשטון קוצ'ר,ניקול קידמן,ג'ניפר אניסטון ובראד פיט סדרה אהובה: המורדים האם אתה מנהל איזשהו פורום: לא איזה פורומים אתה: בקסטריט בויז, בריטני,כריסטינה איזה מקום בעולם אתם הכי אוהבים: ישראל!
האם יש לך פוסטרים בחדר: של בקסטריט ואחד של ניק לאיזה מקום אסור ללכת בדייט ראשון: לכל מקום אפשר העיקר שאת עם מי שאת אוהבת
מאכל אהוב: פיצה חלום: שכל החלומות יתגשמו (אמן!) ים או בריכה: בריכה תכונת אופי הכי בולטת: יותר מדי טובה וותרנית דבר הכי מפדח שקרה לך: לא זוכרת אוסף כלשהו: טבעות וכמה שיותר בזמן האחרון שחרשתי על השיר: not like you של ניק הזמר שיש לכם הכי הרבה שירים שלו במחשב: ניק משחק מחשב: אין לי מושג יש לך אתר:www.popdirt.com כל החדשות החשובות שיש על כל הכוכבים מדינה שההית רוצה לגור בה: ניו-יורק

hadasrulez

New member
טוב זאת הפעם ה-3 שאני עושה את זה

אבל חפיף... הנה שלי שם הדס אני גר\ה ב...ראשון צבע אהוב:כחול ספורט אהוב: כדורסל שחייה וקפיצה לרוחק האם את\ה מנוי\ה לעיתון כלשהו? ראש 1 זמר\זמרת\להקה אהובים: זה הרבה אבל הכי זה כריסטינה, אהרון, בקסטריט ודרים שחקנים אהובים: צ'אד מאריי ג'ניפר אניסטון מאט לבלנק ולינדזי לוחן סדרה אהובה: חברים, דוסון קריק (נגמר..) מכושפות.. האם את\ה מנהל\ת איזשהו פורום? לא באיזה פורומים את\ה עוד נמצא\ת? כריסטינה ו-ווסטלייף האם יש לך פוסטרים כלשהם בחדר? החדר שלי מלאאא בפוסטרים, בקושי רואים את הקיר איזה מקום בעולם אתם הכי אוהבים? שוויץ ופלורידההה איזה מקום אסור ללכת בדייט ראשון? מועדון מאכל אהוב: פיצה גלידה וצ'יפס חלום: להיות זמרת ולפגוש את אהרון קרטר ים או בריכה? ים אבל הים בראשון ג'יפה אז בריכה תכונת אופי הכי בולטת: מצחיקה ובטחון עצמי (מופרז..) דבר מפדך שקרה לך: יש יותר מידי אוסף כלשהו: דיסקים (יש לי בערך 65!) בזמן האחרון חרשתי על השיר: P.I.M.P הזמר שיש לכם הכי הרבה שירים שלו במחשב: אהרון קרטר ודרים משחק מחשב שאת\ה ממליצ\ה עליו: לא משחקת במחשב.. יש לך אתר? לא מדינה שהיית רוצה לגור בה: פלורידהההה!!!! עוד 4 שנים.. אם אתם רוצים שימו תמונה של מה שבא לכם אהרון שהיה פיצי איזה חמייידד

backstreet girl

New member
שיואו.........אנחנו נפשות תאומות

שם:רוני ציון מקום מגורים: ראש העין צבע אהוב: אדום זמרת: כריסטינה אגירלה להקה: בקסטריט בויז שולטים סידרה אהובה: תשוקות, המורדים שחקנים: אין ספציפי אני לא מנהלת פורום אני נכנסת לכל הזמרים והלהקות שאני אוהבת ב-mtv אין לי מקום שאסור ללכת אליו בפגישה הראשונה מקום חלומותי הוא: פלורידה חלום: להיות זמרת, שחקנית ,רקדנית, בדרנית וכמובן לפגוש את bsb ים או בריכה: ים.....אין כמו ים תכונות בולטות: ביטחון עצמי מופרז, מצחיקה, קולנית, הימפרקטיבית פדיחות: כמוך.....יותר מדי זמר שחרשתי עליו: ניקוש מקום שהייתי רוצה לגור בו: פלורידה

backstreet girl

New member
דילגתי על שאלה......

כל השולחן שלי מללללללללאאאאאאאאאאאאאאא בתמונות של בקסטריט בויז

American Girl

New member
שללללייייי../images/Emo70.gif

שם ילנה אני גר\ה ב...פ"ת צבע אהוב:כחול ספורט אהוב: אממממ... ריקוד נחשב? האם את\ה מנוי\ה לעיתון כלשהו?לא
זמר\זמרת\להקה אהובים:בקסטריט, אהרון, כריסטינה, בריטני, ג'ניפר.... שחקנים אהובים:ניקול קידמן סנדרה בולוק, וקיאנו ריבס סדרה אהובה:"רפואה שלמה" האם את\ה מנהל\ת איזשהו פורום?לא. באיזה פורומים את\ה עוד נמצא\ת?בריטני, כריסטינה, ניקול קידמן ג'ניפר.... האם יש לך פוסטרים כלשהם בחדר?כן על הדלת של בקסטריט. איזה מקום בעולם אתם הכי אוהבים?ארה"ב
איזה מקום אסור ללכת בדייט ראשון? כמו שמישהי כבר אמרה שאיפה שיש את החברים שלו/שלה מאכל אהוב: כל מה שבריא! ופיצה.... חלום: שכל מה שאני רוצה שיקרה יקרה. ים או בריכה? בריכה תכונת אופי הכי בולטת:טובה מידי לפעמים ורגישה דבר מפדך שקרה לך: יש הרבה..... אוסף כלשהו: לא
בזמן האחרון חרשתי על השיר: סמארטיים של אהרוןןןןן בעלייייי
הזמר שיש לכם הכי הרבה שירים שלו במחשב:נחשו.... משחק מחשב שאת\ה ממליצ\ה עליו:אין יש לך אתר?לא מדינה שהיית רוצה לגור בה:ארה"ב

hadasrulez

New member
שלום לכם!!!!

נחמד להכיר אותכם.. יש לי שאלה, ראיתם את התמונות מהיומהולדת של דאפי ביץ'?? (הילארי דאף..) יש לי תמונות אם לא ראיתם אני אשים.. יש תמונות ממש מצחיקות שם

backstreet girl

New member
היא חמודה........אבל לא מתאים לה

להיות זמרת.... היא נראית כמו בובה.... ושרה לא משהו......

N i c k i T

New member
הדס נראה לי שתסתדרי מצוין עם ילנה

שניכן מתות על אהרון ושניכן שונאות את הילארי/חילארי/ואיך שלא קראת לה הדס

backstreet girl

New member
גם אי לא מתה עליה..........אבל

בלי שום קשר לאהרון...... גם עליו אני לא מתה...... אבל לעומתה... יש לו יפה והוא יודע לשיר......... אה...ו.הוא לא נראה כמו בובה.....

American Girl

New member
חחחחחחח דאפי ביץ' חחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחלה שם באמת *כפיים* ולא לא ראיתי שימי פליז! וכן ניסתדר בתקווה שלא נלך מכות חחחחחחחחחחחחח

N i c k i T

New member
ילנה את מסוגלת לריב מכות תירגעי

מותק אהרון שלך את יודעת כבר דיברתי עם אחיו בקשר אלייך

למעלה