שיר השבוע

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo41.gif שיר השבוע ../images/Emo41.gif

לאחר שראיתי שאנחנו מספיק בפורום כדי לשחק משחק, אני מתחילה משהו חדש, בתקווה שיהפוך לקבוע. בכל שבוע אבחר שיר ואערוך עליו סקר קצר עם שאלות שונות. לא בוחן ידע או משהו בנושא השיר, אלא משהו שמשקף את הדעה האישית שלכם. השיר הנבחר לשבוע הזה הוא
Rain
דעתכם הכללית על השיר?
האם לדעתכם הקורס היו צריכים להוציא אותו כסינגל?
האם השיר נמצא ברשימת השירים המועדפים שלכם של הקורס?
האם השיר נמצא ברשימת השירים הלא-אהובים שלכם של הקורס?
איך הייתם מדמיינים את הקליפ של השיר?
האם גם אתם חושבים שהשם של השיר לא קשור לכלום?
השיר מעלה בכם קונוטציות עצובות או שמחות?
משפט מועדף בשיר?
אמן שהייתם חושבים שמתאים לו לעשות קאבר לשיר?
ובונוס: אתם אוהבים גשם וחורף בכלליות?

AndreaCorr ©

New member
מילות השיר

נכתב ע"י שרון קור.
Going crazy in the middle of the night Slipping, sliding into heavenly bliss Fallen angel spinning from the light Slipping, sliding into heavenly lace But it's all, it's alright now 'Cos we're living for this night for so long now Yes it's all, it's alright We are living on hope, we are living on life Depending on truth until the day we die We are living on hope, we are living on life Depending on truth until the day we die Lost and lazy, floating through the dawn And twisting, turning, in a hazy mist Guardian angel of silver and ice Sweeping, sinking in a stream of light But it's all, - alright - it's alright now 'Cos we're living for this night for so long now Yes it's all, - alright - it's alright We are living on hope, we are living on life Depending on truth until the day we die We are living on hope, we are living on life Depending on truth until the day we die But it's all, it's alright now 'Cos we're living for this night for so long now Yes it's all, it's alright We are living on hope, we are living on life Depending on truth until the day we die We are living on hope, we are living on life Depending on truth until the day we die​

AndreaCorr ©

New member
ותשובותיי

דעתכם הכללית על השיר? שיר מצויין, אני אוהבת אותו מאוד. אחד הטובים של הקורס. האם לדעתכם הקורס היו צריכים להוציא אותו כסינגל? כן! האם השיר נמצא ברשימת השירים המועדפים שלכם של הקורס? כן. האם השיר נמצא ברשימת השירים הלא-אהובים שלכם של הקורס? לא רלוונטי. איך הייתם מדמיינים את הקליפ של השיר? סגרירי-משהו. אולי אנדראה צועדת ברחוב עם מטריה, שרה לעצמה בעוד היא רואה את האחים שלה מנגנים ומלווים בקולות רקע בהשתקפות של חלון הראווה. תודו שזה אחלה רעיון לקליפ, ועוד חשבתי עליו רק ברגע זה
האם גם אתם חושבים שהשם של השיר לא קשור לכלום? בהחלט, אבל זה לא בהכרח רע. השיר מעלה בכם קונוטציות עצובות או שמחות? עצובות. שיר מאוד טעון ועצוב לדעתי. גם הלחן וגם המילים. משפט מועדף בשיר? Depending on truth until the day we die אמן שהייתם חושבים שמתאים לו לעשות קאבר לשיר? טורי אמוס. תפור עלייה. ובונוס: אתם אוהבים גשם וחורף בכלליות? מאוד מאוד.

d o g b e r t

New member
משחק נחמד ../images/Emo45.gif

אבל אני לא עונה על הכול
פשוט אין לי כוח.
דעתכם הכללית על השיר? הפזמון צריך שיפוץ, הבתים טובים. חוץ מזה שיר מדכא לאללה אז לרוב אני נמנע ממנו.
האם לדעתכם הקורס היו צריכים להוציא אותו כסינגל? לא. לא קשור.
האם השיר נמצא ברשימת השירים המועדפים שלכם של הקורס? לא
האם השיר נמצא ברשימת השירים הלא-אהובים שלכם של הקורס? שירים לא-אהובים של הקורס?,Error, Error ,לא מבין משפט...
השיר מעלה בכם קונוטציות עצובות או שמחות? עצוב בטירוף
משפט מועדף בשיר? כל הבית הראשון
ובונוס: אתם אוהבים גשם וחורף בכלליות? רק בת"א, כי זה לא באמת חורף...

רעיון מגניב!

דעתכם הכללית על השיר? שיר יפה:) אני מאוד אוהבת את הקצב שלו.. האם לדעתכם הקורס היו צריכים להוציא אותו כסינגל? כן.. זה שיר שדי מבטא את הסגנון שלהם והוא היה יכול להגיע לגדולות האם השיר נמצא ברשימת השירים המועדפים שלכם של הקורס? אפשר להגיד.. האם השיר נמצא ברשימת השירים הלא-אהובים שלכם של הקורס? לא איך הייתם מדמיינים את הקליפ של השיר? עכשיו, אחרי שראיתי את התמונה ששרון צירפה להודעה- אני לא מצליחה ממש לצאת ממנה האם גם אתם חושבים שהשם של השיר לא קשור לכלום? דווקא כן. בגלל הקצב השיר מעלה בכם קונוטציות עצובות או שמחות? תקווה כזאת.. משפט מועדף בשיר? Lost and lazy, floating through the dawn And twisting, turning, in a hazy mist (נשמע כיף!) אמן שהייתם חושבים שמתאים לו לעשות קאבר לשיר? פיונה אפל.. (אחרי הקאבר ל- "across the universe") ובונוס: אתם אוהבים גשם וחורף בכלליות? מאוד!! (למעשה, עכשיו אני שומעת את השיר "חורף" של גידי גוב.. ורוצה שיהיה כבר גשם:))

m L m

New member
אחלה רעיון. אני כ"כ הולכת לגנוב לך

אותו
דעתכם הכללית על השיר? שיר יפה. לא אחד שאני שומעת הרבה.. אבל כשאני שומעת אני נהנת מכל שנייה. האם לדעתכם הקורס היו צריכים להוציא אותו כסינגל? כן. אבל אני לא חושבת שהוא היה מצליח... האם השיר נמצא ברשימת השירים המועדפים שלכם של הקורס? כן. האם השיר נמצא ברשימת השירים הלא-אהובים שלכם של הקורס? לא. איך הייתם מדמיינים את הקליפ של השיר? עם גשם כמובן
אנדריאה יושבת על שפת מדרכה ושרה. מדי פעם רואים את שאר חברי הלהקה מנגנים בחדר חשוך.. האם גם אתם חושבים שהשם של השיר לא קשור לכלום? לא יודעת. השיר מעלה בכם קונוטציות עצובות או שמחות? עצובות. שיר כבד. משפט מועדף בשיר? We are living on hope, we are living on life Depending on truth until the day we die אמן שהייתם חושבים שמתאים לו לעשות קאבר לשיר? שריל קראו?! ובונוס: אתם אוהבים גשם וחורף בכלליות? חורף

p i n g o

New member
להלן תשובותיי: ../images/Emo13.gif

דעתכם הכללית על השיר? שיר מצוין, נחמד לראות משהו קצת יותר איכותי מבחינה לירית באלבום הזה. האם לדעתכם הקורס היו צריכים להוציא אותו כסינגל? לא, הוא לא היה מצליח. סינגלים לדעתי צריכים לעודד אנשים לרכוש את האלבום, ולהיות קצת יותר מסחריים ו"קלים לעיכול". Rain הוא פשוט לא כזה, למרות שהוא מדהים. האם השיר נמצא ברשימת השירים המועדפים שלכם של הקורס? בהחלט, אתם מוזמנים להציץ בציטוט שבכרטיס האישי שלי...
האם השיר נמצא ברשימת השירים הלא-אהובים שלכם של הקורס? ראו התשובה לשאלה הקודמת.
איך הייתם מדמיינים את הקליפ של השיר? אף פעם לא חשבתי על זה...
האם גם אתם חושבים שהשם של השיר לא קשור לכלום? לא, הוא קשור! גשם, יום סגריר, מאוד מתאימים לשיר. השיר נכתב באווירה של אבל וגשם גם משדר משהו עצוב כזה... השיר מעלה בכם קונוטציות עצובות או שמחות? עצובות, אבל איכשהוא הוא גם מצליח לעודד אותי.
משפט מועדף בשיר? ראו כרטיס אישי שלי.
אמן שהייתם חושבים שמתאים לו לעשות קאבר לשיר? לא חשבתי גם על זה... הקורס עשו אותו מצוין! ובונוס: אתם אוהבים גשם וחורף בכלליות? כןןןןן!!!! |גשם||ענן||תרופה|

למעלה