שירי השבוע

../images/Emo41.gif שירי השבוע

כי ממש שכחתי מזה וגם ביום שבת אני בטח אשכח שוב
שיר השבוע של ס"פ: שיר השבוע לא של ס"פ: להקת השבוע: ציטוט השבוע: ותמונה

Dorin555

New member
../images/Emo12.gif

שיר השבוע של ס"פ: - שיר השבוע לא של ס"פ: בפס-פאנקרוק101 להקת השבוע:
ציטוט השבוע: "אז זהו שזכרתי שמישי אלרגית, רק לא זכרתי אם זאת אני או את" XDD

SPFAN

New member
יוהווו! ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של ס"פ: Vacation כי כל הנסיעות בטיול היום חרשתי על זה
שיר השבוע לא של ס"פ: Broken / Seether feat. Amy Lee הו, נוסטלגיה להקת השבוע: אוונסנס
ציטוט השבוע: אין
ותמונה אולי אח"כ

shoohy

New member
מיאאאו../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

ס"פ: אין=| לא ס"פ: אמממ goo goo dolls-iris teenage dirtbag-wheatus שירה G- נער ונערה[שתקו הוא טוב
] להקת השבוע: אין ספק שwheatus ציטוט השבוע:"אם תיהיו ביחד והוא לא ידבר איתך אז תגידי לו 'הלו הלו'[במבטא רוסי כבד]?!?!...אני אחטוף שבק". גולע היא נסגדת. ובלי שומקשר "הלו -הלו -הלו -הלו -הלו" XD בת דודה שלי מסטולה כשהיא מדברת בטלפון
תמונה-מוקדש לבןאדם שבחיים לא יבין שזה הוא=|

butiful angel

New member
שלייי

שיר השבוע של ס"פ: thank you משומה זה נתקע לי בראש!!!! שיר השבוע לא של ס"פ: photograf של ניקלבק... להקת השבוע: מיי כימיכל רומנס..כי אני מתחילה להכיר אותם.חחחח ציטוט השבוע: אין לי...אם יש אז זה אחת מההפרעות שלי ואני אחסוך את זה מכם... ותמונה :תמונה של סימפל..חחחח

m i c k e y 15

New member
יאייייי

שיר השבוע של ס"פ: crazy שיר השבוע לא של ס"פ: busted- what i go to school for להקת השבוע: mcfly ציטוט השבוע: אין ותמונה :
מקפליייייי

MayLuvsDoug

New member
אניאניאניאנינאיניאנאינאינאי *היפר*

שיר השבוע של ס"פ: Welcome to my life כל כך.
שיר השבוע לא של ס"פ: נמ הוהווהו Seventy Times Seven - Brand New Son Of Dork - Boyband Funeral For a Friend- streetcar להקת השבוע: FFAF ובראנד ניו. ציטוט השבוע: במבטא ערבי: "אפשר ביס?" *סימן של פיס עם האצבעות* עזבו אתם לא תבינו XD ותמונה: אני עשיתי ובאלי להתגאות :(

hoo

שיר השבוע של ס"פ: id do anything מתאים לי למצברוח השבוע שיר השבוע לא של ס"פ: הנגינג בי אה מומנט- לייפהאוס לא היה לי כוח לאנגלית להקת השבוע: נירוונה ציטוט השבוע:"יפה שליייייייי" ולא אני אמרתי! ותמונה -> כ"ט בנובמבר. כל הכיתה שמה את התמונה הזאת בעבודה והמורה הייתה בשוק. חיחי זה היה קורע

Noa Tsror

New member
יוהווו!

שיר השבוע של ס"פ: Crazy שיר השבוע לא של ס"פ: Blindside - Hooray, It's L.A להקת השבוע: Alexisonfire
ציטוט השבוע: "אני רוצה גלידה" "אבל קרר!!" "אז מה? אני רוצה גלידה!" אוכלים גלידה אחרי חצי שעתיים "אני רוצה עוד גלידה" "מטורפת" אוכלים עוד גלידה אני והרעב שלי לגלידה ^^ ותמונה >>> למה אנחנו לא בארה"ב?!?! זה סטיקרים מושים

Blue Puding

New member
הוממממממ...

שיר השבוע של ס"פ:my alien נדבקתי לזה קשות
שיר השבוע לא של ס"פ: good charlotte- meet my maker goos charlotte- hold on להקת השבוע: good charlotte
ציטוט השבוע: "תאמרי לה שאת אוהבת אותה ושאם היא לא תסלח לך תשירי לה סרנדה מתחת לבית" זה הדבר הראשון שחשבתי עליו
מיי
ותמונה ...אממממ..נו טוב..

Riot Boy

New member
שליP:

שיר השבוע של ס"פ: לא ממש שומע שיר השבוע לא של ס"פ: from first to last - ride the wings of pestilence from first to last - secrets don't make friends from first to last - note to self להקת השבוע: נחשו
ציטוט השבוע: בלעט אני תמיד שוכח... ותמונה

deadXend

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של ס"פ:crazy שיר השבוע לא של ס"פ-hawthorne_heights-sandpaper_and_silk" להקת השבוע:hawthorne_heights ציטוט השבוע:אין עשן בלי אש P: ותמונה

Shexy potato

New member
אניאני =]

שיר השבוע של ס"פ:perfect world שיר השבוע:daniel bedingfield-if you're not the one [שיר מדהים] להקת השבוע:three doors down ציטוט השבוע : "בא לי לתת לך חרבנה לפנים" חע. תמונה:נהה...אין לי כוחות. =]

or858

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של ס"פ: i am just a kid שיר השבוע לא של ס"פ- ג'קי - היהודים להקת השבוע: green day ציטוט השבוע:...אין
ותמונה:

hellofanickname

New member
../images/Emo72.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ציטוט השבוע. משיחה שלי ושל יונתן. לא נגענו:p - Innocent Eyes - אומר/ת: טווווווווווטוווווווווו באר † תן לי רק דקה לנשום, באת לי כל כך כל כך פתאום אומר/ת: טוטו? - Innocent Eyes - אומר/ת: טוטו באר † תן לי רק דקה לנשום, באת לי כל כך כל כך פתאום אומר/ת: טוטו! - Innocent Eyes - אומר/ת: טווטוטוטוטוט באר † תן לי רק דקה לנשום, באת לי כל כך כל כך פתאום אומר/ת: טוטטוטטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטוטטווטטוטוטוטוטטו - Innocent Eyes - אומר/ת: שלוקט :] באר † תן לי רק דקה לנשום, באת לי כל כך כל כך פתאום אומר/ת: בופט? - Innocent Eyes - אומר/ת: שובפ שובפ באר † תן לי רק דקה לנשום, באת לי כל כך כל כך פתאום אומר/ת: רינג דוגנ - Innocent Eyes - אומר/ת: שלהלהלהלהלהלהלהל באר † תן לי רק דקה לנשום, באת לי כל כך כל כך פתאום אומר/ת: מונונוונונונ כפי שאתם רואים, יונתן במצב מסוכן, ברחו כל עוד נפשכם בכם................ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ותשאירו אותנו לבד

למעלה