שירי השבוע!

לאלףשע,]פדיע../images/Emo163.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
>< מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
Heaven's A Lie-Lacuna Coil מהו דיסק/להקת השבוע שלכם
דיסק: Comalies-Lacuna Coil וגם הלהקה מהו קליפ השבוע שלכם
הממפ
H.I.M-Buried Alive By Love מהו ציטוט השבוע שלכם
"יש לך יופי ביתי.. את דומה לשירותים"XD ג'וני תהיה גאה, ציטטתי אותךL: אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם K

m i c k e y 15

New member
../images/Emo186.gifעונהההה../images/Emo186.gif

מהו שיר השבוע של ס''פ שלכם
grow up
מהו שיר השבוע לא של ס''פ שלכם
אמ..relient k-who i am hates who i've been
מהו דיסק/להקת השבוע שלכם
להקת השבוע היא--relient k שולטים
מהו קליפ השבוע שלכם
jeese mcCartney- beautiful soul
מהו ציטוט השבוע שלכם
אין לי..
תמונה אח''כ כי היא לא עולה לי..

Noa Tsror

New member
נממ שלי ../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Vacation מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? אותו אחד.., הוא פשוט.. Control - Alexisonfire..... מהו דיסק/להקת השבוע שלכם? ממ..Son of Dork הם באים לארץץץץץ ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אלף חתימות כן עוזרות..... מהו קליפ השבוע שלכם? נמפ.. אין..... מהו ציטוט השבוע שלכם? "אולי נגנוב את זה?"

Riot Boy

New member
שלי!

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? ממממ אני אוהב את כולם באותה מידה נראה לי... כעכע.. חזרתי לשמוע... מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? brand new - seventy times 7 alkaline trio - burn from first to last בלע שכחתי מה עוד...
מהו דיסק/להקת השבוע שלכם? דיסק three cheers ו-chuck ולהקה from first to last מהו קליפ השבוע שלכם? note to self / ride the wings of משו / grand theft autumn מהו ציטוט השבוע שלכם? "אני נופל הרבה היום... יש לי מחלת הנמיה"
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם: סאני / סוני

deadXend

New member
../images/Emo12.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?happy togther מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?mCR-the jestes life is gonna kill ya מהו דיסק/להקת השבוע שלכם?HIM מהו קליפ השבוע שלכם?helena-MCR מהו ציטוט השבוע שלכם? :X

למעלה