שירי השבוע!

../images/Emo41.gifשירי השבוע!

בגלל שהסניליות מחמירה מיום ליום אז אני פשוט פותחת עכשיו.. תענו.. מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
מהו דיסק/להקת השבוע שלכם
מהו קליפ השבוע שלכם
מהו ציטוט השבוע שלכם
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

guess who

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
one day כי שמעתי אותו בחלום שלי מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
Alkaline Trio - Mercy Me Hawthorne Heights- ohio is for lovers
Eighteen Visions - Lost In A Dream Lacuna Coil - Stars Lighthouse Family - High Lifehouse - Fool מהו דיסק/להקת השבוע שלכם
גיליתי שLifehouse ממש טובים וWithin Temptation שאני כבר לא מתבלבלת בניהם לבין נייטוויש מהו קליפ השבוע שלכם
Green Day - Holiday יצא לי לראות אותו לפחות 4 פעמים היום מהו ציטוט השבוע שלכם
מתוך HIGH: When you're close to tears remember Someday it'll all be over אהה ומה שהוספתי לחתימה שלי - Hi! I'm Chucky, Wanna play?

גיל!

זכרתי שאתה אוהב אותם.. אתה יכול להמליץ לי על דיסק אחד? כי יש לי בינתיים מכל מיני שירים מפוזרים

Edgar Davids

New member
No Name Face

הוא הדיסק הכי טוב שלהם לפחות לדעת רבים יש את השני בשם Stanley Climbfall והשלישי שיצא השנה בשם lifehouse הסינגל האחרון שיצא זה Blind יצא בערך לפני חודשיים אני חושב ככה יש לו קליפ יפה אבל בקושי משדרים אותו.. \: וזה בקיצור

MayLuvsDoug

New member
האהא שבת בבוקר יום יפה

לא. |: אוף נו התעוררתי עכשיו כי היה לי חלום מוזר
זה כנראה בגלל שאתמול בלילה סיימתי את הארי פוטר ה-6 אני מרשה לכם לסקולני באבנים כעת בצווחות "גיייקיייייצצצצ!!11 לייק WOAH" אבל כע.
מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? נמ אין. |: שתקו מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? הוו תתכוננו זה ארוך............................................ lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off של Panic! at the disco וכה. זה השם של השיר. כללללל זה. חעח. מהו דיסק/להקת השבוע שלכם? נמ פאניק! אט דה דיסקו. גאונים. וFFAF כמו תמיד. מהו קליפ השבוע שלכם? הוו הוו נמממ משו עם דנספלור של ארקטיק מונקיז XD זה לא כזה קליפ מיוחד אבל הסולן שלהם יאמי במיוחד. מהו ציטוט השבוע שלכם? מזה BATION? למה יש לזה מאסטר?!?! [אוהד על Masturbation . כע.
]

../images/Emo129.gifim sick

ועייפה רצח
היה כזה כיפ בנופשון.. מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? crazy מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם iris- googoo dollz מהו דיסק/להקת השבוע שלכם? אינלי מהו קליפ השבוע שלכם? all about us-tatu ראינו את זה כל היום מהו ציטוט השבוע שלכם? טוביסט אור נוט טוביסט? נמנמ....הוא כזה יפה...

Beautiful Scar

New member
החלמה מהירה../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

ופאק אאי אפשר לשמוע DIO שכל פעם שאני פותחת הודעה בתפוז משמיע לי איזה שיר ראפ מזורגג

../images/Emo129.gifטודע

והפרסומות של תפוז מציקותתת כתוב לי למעלה אם אני בהריון או שילדתי....אינלי פאקינג תינוק וגם אם היה מזה מעניין אותם?

Dorin555

New member
.ב.ב.ב.ב.

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? none מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? mcr-im not ok מהו דיסק/להקת השבוע שלכם? mcr מהו קליפ השבוע שלכם? none מהו ציטוט השבוע שלכם? "ממש" סמיילי השבוע:

kati666

New member
אני ../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם:My Alien.
.קליט ביותר.
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם:My Chemical Romance-Our Lady Of Sorrows
מהו דיסק/להקת השבוע שלכם:אמפ,הרבה.
מהו קליפ השבוע שלכם:http://Www.Rar.Co.iL/files/eMule-1135372373.wmv
מהו ציטוט השבוע שלכם:החתימה שהחלפתי.נגיד.

למעלה