שירי השבוע!

../images/Emo41.gifשירי השבוע!

כן אני יודעת ששבוע שעבר שכחתי.. זה מדהים איך ביום שישי אני זוכרת ובשבת תמיד שוכחת מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
מהו דיסק/להקת השבוע שלכם
מהו קליפ השבוע שלכם
מהו ציטוט השבוע שלכם
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

ME

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
ת'אמת אין מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
ללא ספק Alkaline Trio - Mercy Me (כמה פעמים אפשר לשמוע שיר ועדיין לשכוח את המילים שלו למחרת?!) מהו דיסק/להקת השבוע שלכם
בזכות בתאל - Puddle Of Mudd מהו קליפ השבוע שלכם
Blink 182 - Stay Together For The Kids מהו ציטוט השבוע שלכם
knowing nothing is better then knowing at all ואין לי תמונה אז נעשה מה שיוצא אני מרוצה

Noa Tsror

New member
X_X

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? נממ one day מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? alexisonfire - control מהו דיסק/להקת השבוע שלכם? the used מהו קליפ השבוע שלכם? נממ אין... מהו ציטוט השבוע שלכם? "מישה אמר שהוא נאצי!.. תביני, מישה!!" XD, אני דווקא חושבת שלא חח גרר >

///

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם.? קרייזי כי ש אותו בפרסומת של הוט מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? אממ...אמ נוט אוקיי ששל מכר מהו דיסק/להקת השבוע שלכם? מכר מהו קליפ השבוע שלכם? אינלי מהו ציטוט השבוע שלכם?"בפסח אוכלים מצות!" עזבו...סיפור ארוך

MayLuvsDoug

New member
להלהלהלהלה.../images/Emo79.gif../images/Emo98.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם.? לודעת נו אממ טוב שיהיה פרפקט מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? הוהו Rad is the new black של פיונרל נכון שירע?!?! הוהוהוהו היה כיף. הוא כזה מטאליסט קשואח ואפל [או אשוח וקאפל] מהו דיסק/להקת השבוע שלכם? Funeral For a Friend
מהו קליפ השבוע שלכם? נמ היסטורי של FFAF [התמכרות רצינית אלה.
] מהו ציטוט השבוע שלכם? ציירתי לאיתמר כיבשה [באמת במקרה שזה היה כבשה, זה היה לעבודה באנגלית], איתמר: "מזה הרגל הזאת שיוצאת לו מהתחת?" מיי: "זה זנב.
" הדילמה היא אם הוא ממש מטומטם, או שאני ממש לא מוכשרת.

Dorin555

New member
נהנה..

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אין מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? שייגעצ - ניו יורק-רפיח Sum41-Heart Attack מהו דיסק/להקת השבוע שלכם? Sum41 מהו קליפ השבוע שלכם? - מהו ציטוט השבוע שלכם? "איאפשר למות." "למה?" "כי אין לנו אגרול ביד
"

eyaldar

New member
לאנורא =P...

• שירי השבוע!ו ScreamingForSomethin ו 14:21 | 17/12/05 כן אני יודעת ששבוע שעבר שכחתי.. זה מדהים איך ביום שישי אני זוכרת ובשבת תמיד שוכחת מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? תאמת אין חח.. מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Unwritten Law-walrus וjimmy eat world - bleed american מהו דיסק/להקת השבוע שלכם? אממ JIMMY EAT WORLD או DISHWALLA מהו קליפ השבוע שלכם? אין ><.. מהו ציטוט השבוע שלכם ?I'm not crazy cause I take the right pills everyday.

deadXend

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo141.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?everytime מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?fall out bot-suger bla bla bla מהו דיסק/להקת השבוע שלכם?HIM מהו קליפ השבוע שלכם?fuck forever-babyshamles מהו ציטוט השבוע שלכם?איזו חגיגה יש בספסל האחורי הוהוהו

SPFAN

New member
כןכן ../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? פרפקט
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? דיסק שצרבתי
מהו דיסק/להקת השבוע שלכם? אין
מהו קליפ השבוע שלכם? גם אין
מהו ציטוט השבוע שלכם? "קורקבן זו מילה כ"כ שולטת"
"נכון.. אבל אפרכסת! לא לשכוח את האפרכסת!"

addicted to sp

New member
פעם ראשונה שאני עונה על זה נו טוב..

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם jump מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם mcr- to the end מהו דיסק/להקת השבוע שלכםtnn kt husg, מהו קליפ השבוע שלכם crazy מהו ציטוט השבוע שלכם "אונס תחת אונס" חברה שלי נגעה ליברגליים אז החזרתי לה אז היא שאלה אותי מה אני עושה אז עניתי לה אונס תחת אונס!!! לא הבנתם לא משנה

Edgar Davids

New member
אבגדהוזחטי

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
Crash and Burn מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
Goo Goo Dolls - Better Days Jimmy Eat World - The Middle מהו דיסק/להקת השבוע שלכם
Goo Goo Dolls מהו קליפ השבוע שלכם
ראיון עם לייפהאוס נחשב?
מהו ציטוט השבוע שלכם
Pepppppppyyy אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם - סתם תמונה שיש לי במחשב לא זוכר מאיפה..

JaNuAr

New member
שירי השבועעעע

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? - לא היה לי אינטרנט כל הסופש בערך ולא רציתי לפתוח את המחשב רק בשביל לשמוע בפלייליסט שלי והאייפוד מקולקל אז איןן, בעעע. מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם my dirty littel secret - the all american rejects מהו דיסק/להקת השבוע שלכם - דה יוזד מהו קליפ השבוע שלכם - אממממ, לא יודעת. מהו ציטוט השבוע שלכם - You Are What You Read

למעלה