שירי השבוע!

sapirush1

New member
../images/Emo41.gif שירי השבוע!

לא שכחתי הפעם חחח טוב אז אתם כרגיל: מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
דיסק השבוע
קליפ השבוע
וציטוט השבוע
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם..

sapirush1

New member
שלי..

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
פרפקט שינצח בחוליה החלשה
Switchfoot - I Dare You To Move Incubus - Pardon me דיסק השבוע
ממ.. Dookie של Green Day קליפ השבוע
אין וציטוט השבוע
wake me up when september ends.. מבינים למה, לא?!

eyaldar

New member
...

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? crazy מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? greenday-Wake Me Up When September Ends דיסק השבוע?הדיסקוגרפיה של גרין דיי קליפ השבוע?עדיין לא ראיתי קליפ חדש =\ וציטוט השבוע? "החיים הם גלגל פעם אתה למעלה פעם אתה למטה"(אני המצאתי XD,ולא זה לא משפט אופטימי)

Just TalTi

New member
חעחעחעחע

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? מה לא מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Hoobastank - What Happened To Us דיסק השבוע? אין לי :( קליפ השבוע? אין לי :( וציטוט השבוע? "הייתי בטיול שנתי של כיתה י'ב בשנה שעברה. כולם היו עם מסטיקים ובקבוקי מים. אתם אל תעשו את זה, אל תשכחו מאיפה באתי" אולג, המחנך שלי. איזה חמוד :) [מי שלא מבין. הם שתו וזה. ואולג מרוסיה כאילו. כזה] תמונה - עזבותי. :)

Dorin555

New member
אני

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אממ You Don't Mean Anything מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Sugarcult-Bouncing Off The Walls American Hi-Fi-The Art Of Losing Bowling For Soup-Almost Good Charlotte-S.O.S. דיסק השבוע? אין קליפ השבוע? Good Charlotte-boys and girls ציטוט השבוע? אממ היו המון..

imri2

New member
עונה (חלקית כנראה)

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם ? לא ממש שיר השבוע אבל untitled מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם ? green dat-whean i come around דיסק השבוע? אין קליפ השבוע? אין וציטוט השבוע? אני שווה הרכב (או משהו כזה. פריי אמר את זה).

../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gif

אין
אוו יש הרבה
אני יגיד להקות
alics in chains deftones megadeath nirvana skid row היהודים ח! unknown iron maiden וזהו:\ דיסק השבוע
היהודים!!!!! מציאות נפרדת!!!!!! קליפ השבוע
giving in קליפ שלא יצא לאור ח
וציטוט השבוע
"אני יטלוש לך תביצים" חחXDXDXDXDXD אמרתי אותו יותר מדי השבוע
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם..סבבה

SPFAN

New member
שלי ../images/Emo9.gif

אממ ת'אמת שאין
בקושי יצא לי לשמוע ספ מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
אהבה של דניאל סלומון דיסק השבוע
אין קליפ השבוע
Hold On, סתם כי הוא יפה וציטוט השבוע
אין אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם..
כמו כל שבוע, אין

deadXend

New member
[:

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?everytime מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?MCR-ghost of you דיסק השבוע?non קליפ השבוע?babysmhables-fuck forever וציטוט השבוע?die bitch die

DARk lies

New member
אני. ;[

אמ. vacation נראלי. ;[ מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
A Perfect Circle-Magdalena
דיסק השבוע
עברי לידר-האנשים החדשים קליפ השבוע
Nightwish-Nemo וציטוט השבוע- "אבל אם לא תקליטי לי החמוסים הסגולים באנטרטיקה ימותו!!1 את יודעת למה? כי עצי האלון שמפיקים את הפיסטוקים שהם כל כך אוהבים תופסים להם את כל המקום, והאויר הטהור שהם נושמים יגמר!!1. וכל זה יקרה אם לא תקליטי לי!." אני מסבירה לאמא שהיא צריכה להקליט לי זהות בדויה כי לא הייתי בבית. ;[ והמשכתי ככה שעות. זה לא נגמר. ;[ ואין תמונה. נא. ;[

למעלה