שירי השבוע!

sapirush1

New member
../images/Emo41.gif שירי השבוע!

לאחר הפסקה של שבוע הפינה חוזרת שוב... אז שרשרו: מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
מהו דיסק השבוע שלכם
מהו קליפ השבוע שלכם
מהו ציטוט השבוע שלכם
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם (ויתרתי הפעם על מילים לשיר כי גם ככה אף אחד לא שם) בקשר לציטוט אז הוא יכול להיות משיר, מסרט או סתם מהחיים שלכם.

sapirush1

New member
נמנמנמממ..

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
One Day - חרשתי עליו בנסיעה מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
Yellowcard - Ocean Avenue מהו דיסק השבוע שלכם
The Used - In Love And Death מהו קליפ השבוע שלכם
The Used- All That I've Got ו Daniel Powter - Bad Day מהו ציטוט השבוע שלכם
מתוך On My Own: "Knowing nothing is better than knowing at all" ותמונה
אני הכנתי! סוף סוף מצאתי תמונה מתאימה...

אז ככה

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם אההה one day מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם we belive -good charlote מהו דיסק השבוע שלכם אהה השני של סימפל מהו קליפ השבוע שלכם אין לי מהו ציטוט השבוע שלכם איןןןןןןן

bad astronaut

New member
עונה! ../images/Emo9.gif

me adainst the world מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
butch walker-Take Tomorrow Billy talent- try honesty מהו דיסק השבוע שלכם
butch walker- my way מהו קליפ השבוע שלכם
---- מהו ציטוט השבוע שלכם
מממ
הרגליים השקסיות של ולרי!

shoohy

New member
יפייי../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

ס"פ: עדיין קרייזי.... לא ס"פ:AC\DC- TNT AC\DC-I love rock and roll a true story- among the dead boys night out- composing new song from trainwreck[זה מה שרשום אל תשגעו אותי^^] emery- walls emery- the ponytail parade emery- to whom it may concern from first to last- Ride The Wings Of Pestilence from first to last- Secrets Don't Make Friends from first to last- failure by designer jeans. feeder-just a day דיסק:אממ כורניכלס של ג"ש...גררר התמכרתי אליו שוב..^^ קליפ: just a day- feeder הוא מדהים
תמונה:

Satla ruleS

New member
הופל'ה

שיר שבוע-ס"פ => השיר הזה ששמוליק הביא..שכחתי ת'שם;[ שיר שבוע-לא ס"פ => Oasis-Supersonic דיסק השבוע => -- קליפ השבוע => -- ציטוט השבוע => -- תמונת השבוע => נוסטלגיה;[ בלינק

Edgar Davids

New member
שלייייייי

My Alien מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
audioslave-be yourself מהו דיסק השבוע שלכם
None מהו קליפ השבוע שלכם
None מהו ציטוט השבוע שלכם
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול ותמונה חמודה

SPFAN

New member
שלי =)

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אמממ אין ת'אמת מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Anastacia feat. Ben Moody - Everything Burns מהו דיסק השבוע שלכם?Breakaway של קלי קלארקסון. היא כ"כ מלכההה מהו קליפ השבוע שלכם? Behind These Hazel Eyes של קלי מהו ציטוט השבוע שלכם? אין

Just TalTi

New member
הממ :)

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Grow Up .. כי משעמם לי מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Lifehouse - Hanging By A Moment [סוגדת לשמוליק]
מהו דיסק השבוע שלכם? אין דיסק מהו קליפ השבוע שלכם? אין קליפ מהו ציטוט השבוע שלכם?
תמונה? טוב נו

My Sacrifice1

New member
שלי~!

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?Perfect מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?Hard Fi-Hard To Beat מהו דיסק השבוע שלכם?James Blunt-Back To Bedlam

riotgirl28

New member
XP

שיר של ס"פ- מי כריסמס ליסט just like you-three days grece דיסק-צ'אק אין ציטוט קליפ- every day i love you less and less-kaiser chiefs

בטלקאפ

New member
אני ../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?SUT UP מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם SOME SAY-SUM41 מהו דיסק השבוע שלכם?אין. מהו קליפ השבוע שלכם?Ana Johnsson - We are מהו ציטוט השבוע שלכם? Those little things you say When words mean so much You never back down And they all shy away You always listen to me

sapirush1

New member
אנה ג'ונסון ../images/Emo12.gif

ואייי! אני ממש אוהבת אותה זה שיר מדהים! ולא הרבה מכירים אותו.. ומאיפה הציטוט?

למעלה