שירי השבוע!

sapirush1

New member
../images/Emo41.gif שירי השבוע!

השירשור השבועי שעכשיו רשמית כל יום שבת.. הפעם עם תוספת שני דברים חדשים אז פשוט תענו: מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
מהו דיסק השבוע שלכם
מהו קליפ השבוע שלכם
מהו ציטוט השבוע שלכם
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם ואת המילים לשירים(קישור - זכויות יוצרים) בקשר לציטוט אז הוא יכול להיות משיר, מסרט או סתם מהחיים שלכם.

sapirush1

New member
ללהה אני

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
one day - בהשראת טלי מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
Evanescence-thoughtless מהו דיסק השבוע שלכם
Sugarcult - Palm Trees And Power Lines מהו קליפ השבוע שלכם
ממ.. כנראה ש MCR - i'm not o.k מהו ציטוט השבוע שלכם
אני יבחר את אחד הציטוטים הכי אהובים עליי מתוך השיר hold on של ג"ש: "but we all bleed the some way as you do" תמונה

Riot Boy

New member
שלי../images/Emo168.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? worst day ever מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? thank you for the venom של MCR מהו דיסק השבוע שלכם? three cheers for sweet revenge של MCR מהו קליפ השבוע שלכם? helena של MCR מהו ציטוט השבוע שלכם? if you were here i'd never have a fear so come on live you life but i miss you more than i did yesterday מתוך give 'em hell, kid של MCR

Dorin555

New member
אני

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? You Don't Mean Anything
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? incomplete (backstreetboys)
מהו דיסק השבוע שלכם? אין...
מהו קליפ השבוע שלכם? Untitled
מהו ציטוט השבוע שלכם? 2 השורות הראשונות של שיר השבוע שלי P:

Dorin555

New member
חחח לא...

למרות שאני אוהבת את רוב השירים שלהם שהורדתי
וגם את זה שהיה שם ועזב...חחח

Just TalTi

New member
המממ..

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? One Day. הוא נחמד =] מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Ash - Girl From Mars. גם הוא נחמד =] מהו דיסק השבוע שלכם? Foo Fighters [לא השתנה] מהו קליפ השבוע שלכם? Learn To Fly - Foo Fighters אחד המצחיקים מהו ציטוט השבוע שלכם? You're not the one but you're the only one who could make me feel like this You're not the one but you're the only one who can make me feel like SHIT Foo Fighters - The One

riotgirl28

New member
בלעע

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?wellcome to my life מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?best of you-foo fighter מהו דיסק השבוע שלכם?chuck-sum 41 מהו קליפ השבוע שלכם?every day i love you less and less מהו ציטוט השבוע שלכם?אין

®NuLy®

New member
ME

ס"פ השבוע I'd do anything לא ס"פ השבוע Michelle Branch - Goodbye To You דיסק השבוע Useless ID - Redemption קליפ השבוע Eminem - Ass Like That ציטוט השבוע "מבחנים בהיסטוריה רק בודקים אם שיננתם סיכומים בבית. אם אתה מוצא את עצמך חושב במבחן - משו לא בסדר" תמונה
שמתאימה למצב שלי כרגע

sapirush1

New member
לאאא

אני חושבת מה התאריך הזה מזכיר לי ובמה אני נזכרת? יש לנו מבחנים אחרונים בנט"ע.. זה בדיוק היום שבו אנחנו מסיימים! אבל אני יכולה לנסות לצאת מוקדם יותר כי זה יחולק לפי שעות ועכשיו חסר לי רק למצוא איך אני חוזרת באמצע הלילה מתל-אביב.

mirrra

New member
מונית.

חוצמזה שזה יום רביעי ויש אוטובוסים..חחח או שתישני אצל עדי

sapirush1

New member
אמ...

מונית מב"ש לתל אביב זה קצת יקר חוץ מזה בחיים לא ירשו לי אבל עכשיו אבא שלי אמר שאולי אולי הוא יוכל להקפיץ אותי!

למעלה