שירי השבוע

Satla ruleS

New member
הופ =]]

שיר השבוע-ס"פ? When I'm With You שיר השבוע-לא ס"פ? Green Day - LongView דיסק השבוע? נמ..אין =|

Just a Kid 3

New member
ני

שיר SP: Grow Up שיר לא SP: H2O- Role Model דיסק: Smile Empty Soul - Smile Empty Soul ותמונה

../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם ?הממ לא שמעתי השבוע:| מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Good Charlotte - Riot girl מהו דיסק השבוע שלכם?3 Doors Down - Seventeen Days

Sheygets16

New member
../images/Emo171.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Welcome to My Life מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? עברי לידר - ניסים מהו דיסק השבוע שלכם? נימרוד שיקלר

6565

New member
אני!

שיר של ס"פ - welcom to my life שיר לא של ס"פ - לא יודעת.. דיסק - גם לא יודעת...

קרניjack

New member
שלי...../images/Emo104.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
my aliem מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
yellowcard-empty epartment MCR-THANK u 4 the vemom מהו דיסק השבוע שלכם -MCR # CHeers FoR sWEEt REVENge תמונת השבוע
כל יום הוא נהיהיה מדהים יותר

קרניjack

New member
מזכיר מישו../images/Emo35.gif

יש מישו בארץ שדומה לו
אני רוצה לראות! זה ג'רארד מ מיי קמיקל רומנס.....

קרניjack

New member
חחחח עם כל הגועל נפש הזה

הוא טיפה מזכיר אותו! שיער שחור, אף קטן, עור לבן...
אבל מייקל (עם כל הכבוד) נראה כמו מפלצת וג'ר לא!

אני עונה

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? I'm just a kid מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? green day- basket case סתם דיסק שצרבתי טוב, חייבים תמונה?! אם כן אז----------> (כי הוא פשוט עושה לי את זה(!!)) סתם, איכ די!

®NuLy®

New member
ME

סימפל השבוע Untitled לא סימפל השבוע כשאתה לבד - עברי לידר דיסק השבוע זה לא אותו דבר - עברי לידר תמונה

Blue Puding

New member
עונננה

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם- addicted מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם-יש שניים- yellowcard-empty apartment ושוטי הנבואה-לובש חם מהו דיסק השבוע שלכם - yellowcard.....

riotgirl28

New member
שלי

שיר השבוע של סימפל- welcome to my life שיר השבוע לא שימפל- הלנה- mcr cd- storu of the year מתה על התמונה ששמת אגב [: ממ תתעלמו ממה שכתוב על התמונה שלי

sapirush1

New member
זה מאיזה בלוג נכון?

ויש למישהו מושג מה הפירוש של המילה האלנה מהשיר של MCR? (שיר מדהים דרך אגב!)

למעלה