שירי השבוע

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif שירי השבוע../images/Emo41.gif

כי ספיר שכחה
מהו שיר השבוע ה SP שלכם
מהו שיר השבוע לא ש SP?
מהו קליםפ השבוע
ציטוט השבוע
תמונות השבוע
וכי חוזרים ללימודים
:
קניתם כבר הכל
איך היה החופש
מה עשיתם בו

Edgar Davids

New member
"היום בתפוז אנשים"..

מהו שיר השבוע ה SP שלכם?thank you
מהו שיר השבוע לא של ס"פ? Lifehouse - quasimodo
מהו קליפ השבוע?MCR - Helena לא רואה הרבה קליפים :\.
ציטוט השבוע?שבוע ללא ציטוטים.
תמונות השבוע? משו ששלחו לי. וכי חוזרים ללימודים: קניתם כבר הכל?לא קניתי כלום עדיין. אני בדרך כלל קונה ביחד עם הספרים, אבל בגלל שלא נתנו עדיין את הרשימה עוד לא קניתי לא לחוץ. איך היה החופש?בסך הכל עבר מהר אבל היה מאוד כיף. מה עשיתם בו?אילת, ים, בריכות חברים מפגש פורום! לישון! ועוד שטויות.

baril

New member
עונה

מהו שיר השבוע ה SP שלכם?you don't mean anything מהו שיר השבוע לא ש SP?פרנויה-יום שמח&תהיי שלי מהו קליפ השבוע?לא'דת ציטוט השבוע?לא'דת תמונות השבוע?אין וכי חוזרים ללימודים: קניתם כבר הכל?כן איך היה החופש?חראאאא מה עשיתם בו?כלום.. ישנתי וישנתי ומחשב ומוזיקה

Noa Tsror

New member
עונה :)

מהו שיר השבוע ה SP שלכם? everytime מהו שיר השבוע לא ש SP? bad day - daniel powter מהו קליםפ השבוע? we belive תמונות השבוע>> וכי חוזרים ללימודים: קניתם כבר הכל כן, ביום שני אני כבר חוזרת ללמוד =/ איך היה החופש כיף, וחבל שנגמר... מה עשיתם בו היום הייתי בים והיה לי ממש כיף, וחוצמזה כל החופש אותו דבר חברים ברכה טלוויזיה מחשב ומדי פעם נסיעות...

SPFAN

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע ה SP שלכם? Perfect. סתם יוצא לי לשמוע אותו הרבה מהו שיר השבוע לא ש SP? אהבה של דניאל סלומון (אני? שיר בעברית? אני חושב שאני חולה
) מהו קליפ השבוע: אממ.. אין ת'אמת
ציטוט השבוע: אני: "יש שני אוטטובוסים ב5 וחצי, אחד ישיר ואחד לא. איך נדע איזה מהם זה לא הישיר?" יעל: "אמממ... אולי זה שלא יעצור בתחנה שלנו?" הרגשתי מזה דביל
תמונות השבוע: הפעם חשבתי לשים אחת, לשם שינוי.. אבל וויתרתי וכי חוזרים ללימודים: קניתם כבר הכל? כן. חוברות, מחברות, ספרים, ציוד. ארגג לא רוצה בצפר! איך היה החופש? בהתחלה היה כיף, אחרי זה היה שלב שפשוט הכל עיצבן אותי, אז התחלתי להשתעמם ובשבועיים האחרונים ממש כיף שוב
מה עשיתם בו? חברים, סרטים, אילת, ים... כלמני

Dorin555

New member
אני../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע ה SP שלכם? פרפקט וורלד מהו שיר השבוע לא ש SP? we belive-good charlotte מהו קליפ השבוע? כנ"ל ציטוט השבוע אח שלי וחבר שלו משחקים בבית מחבואים: אני: "אמאא!! אבירן בארון!" אבירן: "שש אל תגלי לגיא שאני בארון" אני: "אז תצא כבר מהארון!!" אבירן: "לא רוצה אני בארון" אני: "אמאא.. אבירן לא רוצה לצאת מהארון!" ואז קלטתי כמה השיחה הזאת לא נשמעת טוב
תמונות השבוע אין וכי חוזרים ללימודים: קניתם כבר הכל? חסרים לי כמה ספרים וחודים איך היה החופש? נחמד, לא מנוצל בכלל מה עשיתם בו? נפגשתי עם החברות, הייתי בקניונים, נסעתי לטבריה ועוד כל מיני..

Just TalTi

New member
האאאא :)

מהו שיר השבוע ה SP שלכם? Perfect מהו שיר השבוע לא של SP? Daniel Powter - Bad Day מהו קליפ השבוע? אין קליפ ציטוט השבוע "אמא כמעט קנתה לי ג'יפס.. חהחהחחהחהחחה" חברה שלי מספרת לי על מה שחברה אחרת אמרה. אסון תמונות השבוע אין לי כוח :O וכי חוזרים ללימודים : למה להזכיר :( קניתם כבר הכל? אכן איך היה החופש? מעולה מה עשיתם בו? לא כל כך הרבה. חוץ מאנגליה, מפגשים, חברים. ו.. המ.. עוד כל מיני דברים. כיף :)

l AdidAs l

New member
קיי >_<

שיר שבוע ס"פ One Day
שיר שבוע לא ס"פ Yellowcard-Ocean Avenue Yellowcard-Empty Apartment [כמו שחלק שמו לב במסנ'
]
קליפ השבוע Yellowcard-Ocean Avenue - פעם ראשונה שאני רואה אותו אז נחמד [=
ציטוט השבוע "אם אני אתן לך פלאפון, יהיה לך פלאפון" - חברה שלי במשפט גאוני[?]
וכי חוזרים ללימודים
קניתם כבר הכל? בעיקרון...המ..כע
איך היה החופש? אני לא אשקר \= חופש די חרא..חוץ מכמה דברים נחמדים: -הופעה של יוסלס איי די -שלושה מפגשי פורום
[ואולי עוד מפגש בלינק ביום שני] -נסיעה לטורקיה ולכינרת.. -כמה מסיבות טובות [= -אנשים חדשים!!!11 הכרתי כ"כ המון!!
-ים, בריכה, סרטים..בלה בלה

IVaLeRyI

New member
פויה ספיר.

מהו שיר השבוע ה SP שלכם "Shut Up"... משום מה השבוע התחשק לי לצרוח את זה על הרבה אנשים :] מהו שיר השבוע לא ש SP? Ash- Vampire Love... שיר יפעעע מהו קליפ השבוע? הממ.. Dirty Litte secrets של the all american rejects. ציטוט השבוע? - "איזה כיף זה בטח לגור בבניין כזה..." *מצביעה על בניין חצי הרוס* - "למה?" - " כי הדיירים יכולים לעשות אסיפה ולאמר באיזה תאריך הבניים יתמוטט". - " כן ומי שמנחש, זוכה בשרידים של הדיירים האחרים ויכול לעשות איתם מה שבא לו." - " או, יאמי,מלאי בשר אדם לחודשיים!!!" - " או שימכור אותם למישהו." - "ידיים!!! ידיים!!! ידיים טריות!!! 2 ב-10!!!" תמונות השבוע וכי חוזרים ללימודים: קניתם כבר הכל? לא... קניתי רק 2 מחברות... ואין לי תיק וקלמר כי אני אקנה בארה"קקה. איך היה החופש? נחמד..אהבתי :] מה עשיתם בו? לא הרבה...חחח...בגלל זה אהבתי אותו!

sapirush1

New member
לא שכחתי!

אני לא הייתי בבית כל היום היה לי רעיון לסיום החופש אבל כבר לא משנה... מהו שיר השבוע ה SP שלכם? JUMP מהו שיר השבוע לא ש SP? The Used - Blue and Yellow
HIM - Wings of a Butterfly ועוד הרבה... מהו קליפ השבוע?We Are Scientists-Nobody Move Nobody Get Hurt קליפ דבילי אבל סוף סוף מצאתי את השם של השיר אחרי שזכרתי רק את הקליפ שלו ציטוט השבוע? שיטוט שדבוק בי כל החופש - "אם כבר אז כבר" תמונות השבוע? אין לי כוח לחפש משהו וכי חוזרים ללימודים: קניתם כבר הכל? סוף סוף כן איך היה החופש? קצר משעמם וכיף מה עשיתם בו? אין לי כוח לפרט

eyaldar

New member
אממ אנלא בטוח לגביי הציטוט ><

מהו שיר השבוע ה SP שלכם? god must hate me מהו שיר השבוע לא של ס"פ: the offspring - way down the line לאידע אהבתי תמילים ואני חורש עליו =\ מהו קליםפ השבוע:לאידע כבר שנים שלא ראיתי קליפים X: ציטוט השבוע: "one day i closed my eyes and here i am.a cold unhappy man i've come to realize the life i have i hate" תמונות השבוע:אין תמונות השבוע ^^ וכי חוזרים ללימודים: קניתם כבר הכל? נראה לי X: איך היה החופש? משעמם אבל היה חופש וחבל שנגמר =\ מה עשיתם בו? למדתי למבחן וכלום כלום כלום ו.. כלום X:

Role Model6

New member
../images/Emo8.gif

מהו שיר השבוע ה SP שלכם? shut up מהו שיר השבוע לא של him- wings of a butterfly ?sp מהו קליפ השבוע-אין ציטוט השבוע: "אני טל ויש לי ערסופוביה, פרחפוביה פקאצופוביה אני מכורה למשחקי ילדות ואני מכורה למילה אוווו" "אוהבים אותך טל" "אני עומר מטאליסטית קשוחה (משהו גותית אני לא ממש זוכרת) ובתוכי יש פקצה קטנה שרוצה לפרוץ החוצה" "אוהבים אותך עומר" זה היה אמול בים וזה היה ממש קורע חחח וכי חוזרים ללימודים: קניתם כבר הכל? כה איך היה החופש? כייף אבל הוא עבר יותר מדי מהר מה עשיתם בו? שומדבר מיוחד יצאנו קנינו נהנו..

ממ

מהו שיר השבוע ה SP שלכם? כפי שאמרתי אנלא שומעת SP
מהו שיר השבוע לא ש SP? kill the flies מהו קליםפ השבוע אין ציטוט השבוע "גיל תרנגולת..בלה בלה בלה בלה מכוערת ומלאת נוצות שקיבוצניק רודף אחריה:)" תמונות השבוע >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
וכי חוזרים ללימודים: קניתם כבר הכל? האמ כמעט הכל מחוץ עטים חסר לי ספר וחוברת את החוברת האלו אנחנו מקבלים מהבצפר כי צריך לקנות אותם מהבצפר כי הבצפר מכין אותם
והאמ.. אני צריכה סרגל חח
ומהדק כי נאבד לי
והאמ בלה בלה בלה
איך היה החופש? טוף!!! מה עשיתם בו? טסתי לחול עשיתי חח העלבתי את גיל
השלמתי עם ליאור!!! והוא החבר שלי
אוהבת אותך ליאור

SPFAN

New member
אוי ואבוי

זה עצוב, פתטי וילדותי - ביחד! את כישרון

למעלה