שירי השבוע

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif שירי השבוע../images/Emo41.gif

ספיר לא פה אז אני עושה:) מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
מהו דיסק השבוע שלכם
מהו קליפ השבוע שלכם
מהו ציטוט השבוע שלכם

mirrra

New member
מתשבת [מהמילה תשובה] ../images/Emo13.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? עליי לומר שוב שאני מתביישת בעצמי
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? אממ..Goo Goo Dolls - Iris...בזכות יונתן =] מהו דיסק השבוע שלכם? papa roach- Getting Away With Murder אוחח כ"כ כ"כ"כ"כ"כ"כ טוווווווווב! מהו קליפ השבוע שלכם? Useless ID- Holiday ...למרות שאני בכלל בספק שזה קליפ! זה כזה מטמוטם-משעשע מהו ציטוט השבוע שלכם? "דיי כבר לקפוץ לי!" ולרי מבקשת ממני להפסיק לקפוץ עליה.

Blue Puding

New member
עונההההההההההה

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם- grow up מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם- to the end- mcr מהו דיסק השבוע שלכם chronicles of life and death מהו קליפ השבוע שלכם- mcr-helena מהו ציטוט השבוע שלכם and old man dies, a young girl lives, a fair deal! מתוך sin city... מקווה שכתבתי פייר נכון..

Satla ruleS

New member
אוקיי..

שיר שבוע-ס"פ=>My Alian שיר שבוע-לא ס"פ=>Useless ID-Before I Go דיסק השבוע=>Useless ID-Redemption קליפ השבוע=>אין =| ציטוט השבוע=>גם אין =\ תמונת השבוע=>סתאם כי אני ילדה משועממת שמעתיקה ת'סמיילים מהאייסי

Dorin555

New member
עונה../images/Emo13.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?shut up
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? green day-whatsername
מהו דיסק השבוע שלכם? צרוב
מהו קליפ השבוע שלכם? של ס"פ? אממ im just a kid
מהו ציטוט השבוע שלכם? חחחחח חברה שלי לעובדת במקדונלס "סליחה, למה הצ'יפס שלי ירוק?"

Just TalTi

New member
טוב, נו..

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Happy Together.. נוסטלגיה מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? train - drops of jupiter
.. גם נוסטלגיה מהו דיסק השבוע שלכם? משו שצרבתי בכיתה ז'. זה מצחיק חח מהו קליפ השבוע שלכם? קליפ? הממ.. מהו ציטוט השבוע שלכם? מישו:"זה העולם האמיתי" *תוך כדי מכות לחברה שלי.. מסכנה =\* אני:"לא מרביצים בעולם האמיתי!" מישו:"שם מעבר זה העולם האמיתי" אני:"לא מרביצים בעולם הלא אמיתי!" טוב, נו.. זה היה מצחיק אז

®NuLy®

New member
ME../images/Emo3.gif

ס"פ השבוע I'd do anything לא ס"פ השבוע Gorillaz - Feel Good Inc דיסק השבוע זה לא אותו דבר - עברי לידר Useless ID - Redemption קלי השבוע הפקסתי לראות אמטיוי
ציטוט השבוע "אכן
"

mayoosh4

New member
שלי../images/Emo41.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אמממ.. perfect world ן- me against the world.
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? i'll be ok- McFly.
מהו דיסק השבוע שלכם? Enema of the State- Blink182. ידיד שלי קנה לי סוף סוף
מהו קליפ השבוע שלכם? since you been gone- Kelly Clarckson.
מהו ציטוט השבוע שלכם? גם לשולאאאאאאאמיוות מותר להיות ערסיות!

michal888

New member
יאפ...

שיר השבוע של ס''פ:...meet you there שיר השבוע לא של ס''פ: thank you for the venom-my chemical romance דיסק...:אין קליפ: helena -my chemical romance ציטוט:...אין

SPFAN

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של ס"פ שלי: Meet You There שיר השבוע לא של ס"פ שלי: Everything Burns של אנסטסיה ובן מודי.. שיר ממש ממש ממש יפה דיסק השבוע: הדיסק של הגו גו דולס.. לא זוכר ת'שם שלו עכשיו קליפ השבוע: גם Everything Burns ציטוט השבוע שלי: "תביא לי קצת ביד" חבר שלי אמר לי שאני אביא לו פופקורן

bad astronaut

New member
עונה:

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
me against the world מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
כל השאר?
מהו דיסק השבוע שלכם
anti flag-pank-n-file vanilla sky- unfriend מהו קליפ השבוע שלכם
dont wanna think about you מהו ציטוט השבוע שלכם
אממ

bad astronaut

New member