שימו לב

../images/Emo41.gif שימו לב ../images/Emo41.gif

אוקיי חברים, שימו לב ... בימים הקרובים נקבל שטח איכסון מתפוז כדי לבנות אתר לפורום. דיברתי עם תיקי בעניין ואמרתי לה שאני מתנדב לבנות את האתר. עכשיו נשאלת השאלה, מה אתם חושבים / רוצים שיהיה באתר
בניתי כבר 2 אתרים ל 2 פורומים, אתם מזמנים להכנס ולהתרשם כדי לראות איזה דברים יש באתרים .. בעיקרון האתר אמור להיות משהו שהוא משלים לפורום, אפשר לקיים באתר תחרויות חידות לילדי הפורום (הילדים שלכם) עם פרסים באתר של הפורום שלי (פורום חידות) אני מקיים כבר שנה וחצי תחרויות חידות (עכשיו אנחנו בהפסקה אבל בקייץ חוזרים לפעילות) ואני מוכן לקיים תחרות דומה כאן בפורום לילדים עם פרסים (יש לנו חברות שתורמות פרסים שווים) אפשר לעשות עמוד של ימי הולדת, ועוד ועוד ועוד .. אז קדימה חברים וחברות, אם יש לכם רעיונות איזה פעילות אפשר לקיים באתר, אני רוצה לשמוע
כל דבר שיש לכם בראש, כל רעיון יתקבל בברכה .. תתחילו לדבר האתר בשבילכם ולמענכם
ובינתיים הנה 2 האתרים שבניתי אתר פורום חידות אתר פורום תאומים ושלישיות

הלנה

New member
איזה יופי של אתרים../images/Emo57.gif

וכל הכבוד על היוזמה והנכונות... אז קודם כל בדף השער של האתר צריך תמונה גדולה של אלין, כדי שיראו איזה יפים הטורטניקים שלנו... ועכשיו ברצינות - לדעתי רעיון החידות הוא גדול, הבן שלי בטוח מאד יאהב את זה! אפשר להוסיף מאמרים נבחרים (אפילו כאלה שנשלחו בפורום), שירים (לא חסר לנו משוררים בפורום ואולי נגלה עוד כמה), סיפורים אישיים, גלריית תמונות וכרגע לא עולה לי שום דבר נוסף.

PHINIX 7

New member
כמה רעיונות..

קודם כל אני חושב שלכל אחד מחברי הפורום יש איזה סיפור וזה יהיה נחמד אם יהיו שם סוג של בלוגים של עמוד אחד או יותר והמשתמש ייבחר אם להרחיב אותם שבועית, יומית או בכלל רק פעם אחת.. בבלוגים יהיו סיפורים אישיים, דרכי התמודדות, ובכלל כל אחד יכתוב מה שמתחשק לו.. אם אתה צריך עזרה בעיצוב אתר קצת מיוחד אני אשמח לעזור לך, אני מוד טוב בעיצוב של דברים.. אני חושב גם שזה יהיה טוב אם יהיה הסבר קצר על המחלה בשפה אנושית ולא רפואית ואז שנפגוש אנשים חדשים שלא כל כך יבינו מה זה טוראט נוכל לשלוח להם את האתר..

למעלה