שילה בתמונע - 7/11, 22:30, 55 ש"ח. עם אביגיל רוז.
מ משו אמיתי New member 26/9/07 #1 ../images/Emo41.gif שילה בתמונע - 7/11, 22:30, 55 ש"ח. עם אביגיל רוז.
ה האגוש New member 26/9/07 #2 אמג. אני חייבת ללכת! ואני אהיה 3 פעמים במקום הזה בשבועיים אבל אני חייבת ללכת.
מ משו אמיתי New member 29/9/07 #15 הלוואי ../images/Emo3.gif... היא מהוד השרון. [אגב, נועה, יש לך מסר. ]
נ נוועה של הים New member 29/9/07 #16 יו, איך ידעת? ../images/Emo6.gif חחח אני הולכת להופעה בביט. כנסי אלי למסנג'ר - [email protected]
מ משו אמיתי New member 30/9/07 #18 נועה עצלנית ../images/Emo3.gif, במקום לענות לי במסר, ענתה לי פה. ואם כבר, ביום שלישי יש הופעת התרמה בביט בחיפה, עם נעם רותם, רונה קינן, אסף אמדורסקי, ירמי קפלן ועמיר לב. 40 ש"ח כניסה.
נועה עצלנית ../images/Emo3.gif, במקום לענות לי במסר, ענתה לי פה. ואם כבר, ביום שלישי יש הופעת התרמה בביט בחיפה, עם נעם רותם, רונה קינן, אסף אמדורסקי, ירמי קפלן ועמיר לב. 40 ש"ח כניסה.
ב בהמה אדומה New member 26/9/07 #4 ב7 בסוף? אמרו לנו בחאן שחרות שב-1.11.../images/Emo3.gif מקווה מאד להיות שם נראה לי שיש לי כיבוי באותו יום, כוס אמק .
ב7 בסוף? אמרו לנו בחאן שחרות שב-1.11.../images/Emo3.gif מקווה מאד להיות שם נראה לי שיש לי כיבוי באותו יום, כוס אמק .
ל ליאןןן New member 26/9/07 #7 אמא'לה. הסתכלתי בפלאפון לראות מתי יוצא התאריך... וזה שבוע לפני הגיוס שלי :| בכל מקרה, נשמע לי טוב. מקווה להיות שם .
אמא'לה. הסתכלתי בפלאפון לראות מתי יוצא התאריך... וזה שבוע לפני הגיוס שלי :| בכל מקרה, נשמע לי טוב. מקווה להיות שם .