שו?

S a v a g e

New member
../images/Emo41.gifשו? ../images/Emo12.gif

כמדי שבוע (סתמו, זה יהיה כל שבוע), מוצגת בפניכם פינת ה-"שו?
". בפניכם מוצג צילום עמוד החדשות של "וואלה!" מיום 4.5.07, בו הוכנסו מספר שידרוגים ושינויים. עליכם למצוא כמה שיותר. המנצח יקבל הרצאה בחינם על התמורות האקזיסטציאליות במחשבה הפוליטית המערבית מימי ז'אן ז'ק רוסו ועד למישל פוקו. תמותו.

Seidman

New member
למה אתה חייב להיות כל כך ישיר

קשה לו עם זה גם ככה. ועכשיו שהוא לא בלימודים וכולם בשביתה, מי אתה חושב לומד בשביל כולם? ממי אתה חושב שכולם יצלמו דפים אחרי השביתה? מי הולך ללמד במקום המרצים שבעצמם עלו על הגל ויצאו בנתיים לחופשה בחו"ל? נסה להעריך את זה, לא כל יום מישהו חותם עסקה עם השטן ונהנה מזה.

GMN

New member
להזכירך

גם אני חתמתי על עסקה קטנה עם השטן. רק שאני לא ממש נהנה מזה. וגם מכרתי את נשמתי ממש בזול. ונראה לי שחטפתי הרעלת קפאין.

Seidman

New member
כן, בגלל זה האדמנו אותך

אתה כבר אבוד. מה שמזכיר לי, לאיפה נעלם הקפה שלי?

YAntler

New member
אני יודע!

לרקטות לא לוקח 4 דקות לנחות מאז שהן שוגרו זה או זה או שההיא לא באמת יכולה לעשות דיאטה...

נו זה ברור

אתה בשביתה כבר חודש ומשעמם לך בבית. לך תעשה משהו מועיל עם הזמן שלך, כמו טיהור אתני.

S a v a g e

New member
../images/Emo41.gifוהרי התוצאות:

שדרוג 1: נו באמת, אמנם הם ערבים, אבל שיגור קסאם מהרצועה ונחיתתו באותו מקוםכעבור 4 דקות אפילו הם עוד לא הצליחו לעשות. שדרוג 2: נכון, אמנם אני לומד מזה"ת, אבל לא קוראים לי קסאם. עדיין לא. שדרוג 3: אני לא מאמין שאף אחד מכם לא שם לב לגאדג'ט המאאאגניב שמקבל המתרומם התורן שבפרסומת מימין! שדרוג 4: עמיר פרץ הוא אמנם מגניב, ואמנם יש לו שפם שלא היה מבייש שום צורר כלשהו, אבל הנזק שלו למדינת ישראל הרבה יותר גדול ממשהו שאפשר לקרוא לו פעילות צבאית נגדה.. שדרוג 5: הגיבור החדש, עזמי בשארה, עדיין לא מציב אולטימטומים לשב"כ. מר בשארה מוזמן לראות זאת כהמלצה. שדרוג 6: עדיין בענייני מרגלים ערבושים חברי כנסת- כמו אהוד ברק לגבי.. כל דבר, גם מר בשארה ממשיך למלא פיו מים ולא מתבטא בשום דרך או צורה בכל הקשור למחאת הסטודנטים. שדרוג 7: בשבוע שעבר העולם נפרד מאחד המנהיגים הכי שיכורים שהיו לו- בוריס ילצין. חברת S a v a g e בע"מ החליטה להנציח את האדם ומורשתו באמצעות מינויו של מר ילצין לתפקיד ספיידרמן 3- גרסת הסלולר. תהא נשמתו שיכורה ומסטולה לעולמי עד, אמן סטלה. שדרוג 8: נו, גילה קצב.. מה אפשר להגיד. שדרוג 9+10: קצת אקטואליה, מותר? אם תחפשו טוב טוב במשבצת שמעל הפרסומת לאוניברסיטת שקר- כלשהו תוכלו למצוא קטגוריה קורצת עין לראש הממשלה הפופולארי שלנו. שדרוג 11: מסתבר שפרט להיות עתודאי בחצי משרה, אני גם נביא. עדכון הספורט הססגוני שלנו מדווח על רמתם המנטלית של בית"ר (האוהדים, ההנהלה, והכי- הבעלים..). כל זאת, כידוע לכם, לפני הברכה שנפלה בחלקנו אתמול. ולזוכים: במקום הראשון ניצב YAntler, שלמרות שאין לי, וכנראה שגם לאף אחד אחר, שמץ של מושג מי הוא, אבל הוא עלה על שני שדרוגים מבין ה- 11 שיש כאן. את ההרצאה בחינם על התמורות האקזיסטציאליות במחשבה הפוליטית המערבית מימי ז'אן ז'ק רוסו ועד למישל פוקו תקבל כשהשביתה תסתיים(
). במקום השני ניצב jesusisacunt, כי הוא עלה על שדרוג אחד. אות הערכה מיוחד ניתן בזה לחוי, על תשובתו ה.. טיפוסית, אך עם זאת, נכונה במידת מה. אה ו- GMN הוא הזוכה במקום האחרון. סתם כי הוא נגד.

Cobe Anan

New member
לגבי שדרוג מספר 1...

אתה תופס מהם יותר מדי. זה כבר קרה פעם.

למעלה