שונות...

היום בתפוז ../images/Emo43.gif - 23.11.04

הערב ב-19:30 יתארחו ב- blogtv של תפוז והאתר הרשמי של הפסטיגל, אורנה ומשה דץ, שיבואו לענות לשאלותיכם. ניתן להשאיר להם כבר עכשיו שאלות בפורום הפסטיגל
עכשיו גם אתם יכולים לזכות בדיסק להיטי הדאנס שיעשה לכם את החורף- NOW DANCE. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכנס לקישור הזה ולהגיד לנו איזה שיר לא מופיע על הדיסק (רמז: לא תוכלו למצוא להיט דאנס שלא נמצא שם!). בין הגולשים יחולקו 10 דיסקים של האוסף החדש!

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

האובססיה שלכם היא השתתפות בסקרים והשבה לשאלונים? פורום סקרים ושאלונים הוא המקום עבורכם.
פינה חמה לנשים שחוו אובדן אם - פורום בנות ללא אם.
הפורום שיהווה לכם מגדלור באפלה - פורום מיקה קרני.
קיבלתם פטור מהצבא ואתם עדיין רוצים לתרום? פורום התנדבות לצה"ל עומד לרשותכם.
כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז אנשים בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 28.11.04

עמיר אהוביה, מנכ"ל ursafe , יענה ב-17:00 לשאלותיכם בנושא ביטוח למטיילים בפורום טיולי תרמילאים.
ההסטוריונית קינגה פרוימוביץ תתארח הערב ב-21:00 בפורום שורשים משפחתיים. אתם יכולים להכניס את שאלתכם כאן
בפורום למען הקהילה כבר מתכוננים לעזור לאנשים בחנוכה. בואו לקרוא על הפרוייקט החדש.

danzaka

New member
מוזיקה לסטלנים

מה קורה . אנשים אני רוצה המלצות למוזיקת סטלנים חדשה . נמאס לי לשמוע את אותם דברים אני נכנס לסרטים מזה . אתם יודאים חומר כמו כסיית השכל , מוש בן ארי , שוטי הנבואה וכו ... אני אשמח אם אלו יהיו להקות לא מוכרות .... תודה אחים שלי

היום בתפוז../images/Emo43.gif 5.12.04

היום ב-12:00 תתארח בפורום הריון ולידה איריס יוטבת, מנחת סדנאות מיניות נשית וגברית וזוגיות. אתם מוזמנים להשאיר שאלות.
הערב ב-17:00 יתארח ערן גפן, מנכ"ל משרד האינטראקטיב Y&R , שיענה לשאלות בנושא קריאיטיב באינטרנט- בפורום שיווק ופרסום. הכינו שאלות מראש.
ביום חמישי הקרוב, ה-9/12, יקיים מועדון אוק"י את כנס הקומיקס הראשון בתולדותיו ופורום קומיקס מחלק לכם כרטיסים! רוצים עוד פרטים? הקליקו כאן.

daveScorpions

New member
שכחתי משהו קטן.

אני רוצה להכנס לתעשיית המוזיקה אם יש לכם דוד שיש לו חברת הקלטות שהוא מנכ"ל הד ארצי, nmc הליקון ושות'. בבקשה תמצאו לי עבודה זה החלום שלי! זה ובישול!

moshit1

New member
חחח...

בהצלחה. ואין לי שום דוד או אבא כזה *לצערי*

cowgirl Ms

New member
מה נסגר עם הבנים בזמן ../images/Emo80.gif

האחרון? כולם רוצים להיות שפים ובשלנים למינהם

moshit1

New member
טוב מאוד (=

שהבנים סוףסוף יכנסו למטבח ויוציאו את השם הזה לבנות ''המקום שלהן במטבח'' חח..

למעלה