../images/Emo41.gif שבת שלום ../images/Emo41.gif
שבת שלום משפחה יקרה. הנה בר חלף לו עוד שבוע מבורך ומלא בחוויות חדשות ונפלאות ומלמדות - בעיקר
חשבתי שאם שברגע שאסיים את לימודי אהיה לי הרבה זמן פנוי. אך רצה היקום וגם אני כנראה בתוך תוכי, שהשבוע זה לא הזמן במיוחד לשבת בטן גב
מכירים את ההרגשה שאנחנו מזמנים משהו לחיינו ותוך שניה הכל מתחיל לקרות, הרבה יותר מהר ממה שציפינו. כמה פעמיים זמנתם לחחיכם משהו שרציתם וזה הגיע במהירות עוד לפני שאמרתם - תודה
כיצד אתם מגיבים למאורעות החיים
אז השבוע היו הרבה חוויות והרבה עבודה חדשה - בעיקר סדנאות רייקי שאני כלכך אוהב ללמד. גם השבוע כמו ששיתפתי אותכם נפגשתי עם אחיין שלי שהגיע עם ה"בן-זוג" שלו. בהתחלה הייתה מבוכה מאוד גדולה מצד שניהם בכניסה לדירתי, חיבקתי את אחיין שלי ואמרתי לו כמה התגעגעתי אליו, ומהר פניתי גם לחבר שלו והצגתי את עצמי. ישבנו אצלי בסלון והתחלנו לדבר על כל מיני נושאים, צחקנו קצת, האחיין שלי התלהב להציג לחברו את הקריסטלים שלי בגאווה מלאה. שאלתי אותו לגבי ה- TLV הייתי חייב להבין איך הוא נכנס למסיבות של בגדולים - מיותר לציין שמה שחשבתי היה רחוק מהמציאות. מסתבר שיש ליין לבני הגיל שלהם עד גיל 21 כמובן שמי שיותר גדול יכול להיכנס אך הגיל הממוצע זה הגיל שלהם וחיילים. הם התחילו לדבר על ההופעות ועל כל מיני זמרות, שיבנו ראינו ביוטיוב כל מיני קטעים. כשאני מסתכל על אחיין שלי ועל החבר שלי אפשר בהחלט לראות את הפער בין שתיי העולמות האלה. אחיין שלי נראה כנגרר, כנסחף עם הזרם המגניב של להיות פתוח לכל סגנון חיים, ולהתלהב מהומואים. הם סה"כ נפגשו פעמיים כל אחד גר קילומטרים רבים אחד מהשני. הם התנשקו ולא שכבו עדיין. החבר שלו לעומתו קשה מאוד לפספס שיש שם הומו קטן היודע בדיוק מה הוא רוצה מעצמו ומהמיניות שלו. לשמוע כל מיני דיבורים על אוחוצות ולבסיות ועל גו'אל ללא הפסקה וכמה שהיא מהממת ומגניבה ומצחיקה ומה לא. השיער שלו עוד שניה עף לו מהקרקפת מרוב שעווה ומתיחה לשמיים, מאיפה יש להם את הסבלנות להתעסק כלכך עם השיער שלהם. למען האמת אני יודע מאיפה יש להם את הכוח
הם דיי הזכירו לי את עצמי בכיתה י"ב כשהייתי יוצא עם ידידות שלי מחיפה למועדון שהיה נקרא אז "brother" עוד בתקופה שדנה רק החלה בקריירה שלה, עדו היה לה תלתלים קצרים, ועופר ניסים היה רוקד עם האחים שלו על הבמה. כנראה שזה עובר במשפחה
. אחר כך הלכנו לאכול בקינג ג'ורג - היה נחמד מאוד. ישבנו צקחנוהיה ממש נחמד. ניסתי להיות קשוב לאיך אחיין שלי מגיב לכלכ מיני חתיכים ברחוב - בעוד שהחבר שלו לא מפספס שום דבר, אחיין שלי הולך מבלי לסובב את ראשו. האם זה שאחיין שלי לא מסתכל ימינה או שמאלה - מראה על משהו מסויים? הוא עדיין לא בשל
זה לא ממש הקטע שלו
האם עליי לספר לאחותי כל השיחה שלי עם אחיין שלי ועל כך שיש לו ,בן-זוג".
כמובן שהיא התקשרה ושאלה איך היה
ושהיא מתפלאת שהוא הגיע עם חבר "חשבתי שהוא רוצה לדבר איתך לבד על כל מה שקורה" -אמרה אחותי. ואני הייתי דיי מופתע שהוא אמר לה שהוא בא עם חבר.
לא רציתי להיכנס איתו לכל מיני מקומות של בדיקה וחפירה מה שנקרא. בחרתי לתת להם לשתף אותי במה שהם רוצים. דיברתי איתם קצת על גיל ההתבגרות ואיך הם רואים את החיים, האם יש להם שיחות ועל מה הם בוחרים לדבר. מיותר לציין שחוצפה רבה הייתה בסיפורים כלפי המורים וההורים. הם באמת חושבים שהם מסוגלים לעשות המ שבא להם. ההורמונים באמת עושים להם היי גבוה :-} שבת שלום משפחה ייקרה. יוסף.
שבת שלום משפחה יקרה. הנה בר חלף לו עוד שבוע מבורך ומלא בחוויות חדשות ונפלאות ומלמדות - בעיקר