שביתה

MR Lordi

New member
../images/Emo41.gifשביתה../images/Emo41.gif

כידוע, מחר אמורים הרשויות המקומיות להשבית את הבתי ספר. בואו ספרו אם אצלכם שובתים, ואיפה שובתים בכללי בשביל לעדכן את כולם!!! אני כרגע לא יודע אם בכרמיאל יש, מבלבלים אותי. לפי מה שאני יודע- בתל אביב, ירושלים, הרצליה, רעננה, פתח תקווה וראשון לציון לומדים כרגיל. אם יש התפתחויות או שינויים, אני אנסה לעדכן!

לא רשום כלום באתר של בית ספר,

חוץ מ'אסיפות הורים יתקיימו ביום ראשון למרות השביתה', מה אני אמורה להבין מזה? אני מניחה שאני אדע בבוקר. בכל מקרה, זה נפל על הימים הקצרים שלי! פפ. וגם החג. אבל ביום שני אני בטוח לא לומדת, השכבה יוצאת לאיזה משהו של פולין.

PerfectSP

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif ../images/Emo190.gif

תמותו
כוסאמא של עיריית ירושלים!

How I Disappear

New member
איזה שביתה ואיזה עמייאת ?!

בשום עיר גדולה אין שביתה וזה רק הופך את "השביתה הגדולה" לבדיחה !! "מספר ערים גדולות הודיעו אתמול כי לא ייטלו חלק בשביתה שיזם מרכז השלטון המקומי ולא ישביתו את הלימודים בבתי הספר. הערים המדוברות הן: ירושלים, תל אביב, נתניה, הרצליה, חיפה, ראשון לציון, חולון, חדרה, באר שבע, רמת גן, הוד השרון, פתח תקווה, אשדוד, גבעתיים, רחובות, יבנה, באר יעקב, גבעת שמואל, כרמיאל, טבריה, לוד, רמלה, כפר סבא, כפר שמריהו ורעננה. גם ממשרד החינוך נמסר, כי הוא נערך לקיים מחר לימודים בכל הרשויות המקומיות ברחבי הארץ – גם אם יתקיימו ניסיונות לשבש את הלימודים בחלק מהרשויות. גם בחינוך המיוחד הלימודים יתקיימו כרגיל, לבקשת הורים לילדים בחינוך המיוחד."
[וביום שני יש לי ספורט
לא חבל ?!]

ברור שאין.

תל אביב וזה.... האמת שנמאס לי כבר מהשביתות האלה, ולהרוס למלא אזרחים את סדר היום לא באמת יעזור.

hadarinke

New member
כי אני גם רוצה.

באמת שאני לא סובלת את העיר שאני גרה בה, עם כל הכבוד לזה שהיא 9 קילומטרים מתל אביב. אשכרה יש לכם מה לעשות בעיר

דני1993

New member
לנו אין אבל יש לנו

מחר יום כיף במועדון הספורט בחיפה
ואני לא הולכת,הולכת הביתה לעשות את העבודה על המאהב

mafakit

New member
איזה שביתה וזה נעליים |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

ברור שלא שובתים אצלנו
נראה זה יוצא שבסוף רק איזה שני יישובים שובתים XD

MR Lordi

New member
אין שביתה בסוף! ../images/Emo10.gif

כל כך קיוויתי... אבל אין בסוף... אני לא רוצה שעתיים אופטיקה!!!

למעלה