שאלות קטנות

חידה - כמה פעמים היתה נשואה ברוק?

ישבנו מספר חברים מכורים לסידרה, חלקם בעבר, חלקם היום וחלקם מתכננים להו צטרף וניסינו ללא הצלחה לענות על השאלה כמה פעמים היתה נשואה ברוק ולמי? כולל נישאים לאותו אדם יותר מפעם אחת.. אני בטוחה כי בפרום יש מי שידעה לענות לפי הסדר.. תודה על תרומתכם.. נתראה מחר..

raz the 1

New member
שילה חוזרת מתישהו??

כ"כ משעמם בלי שילה... כמה הם יכולים למרוח את עניין המכרה..

ברוק הייתה נשואה....

רידג' + אריק + קלארק + רידג'+ גרנט (עורך הדין) + רידג' + ת'ורן + רידג' = 8 פעמים. כמעט נשואה: דיקן, וויפ וניק. (שמשני שליש מהם יש לה ילדים).. חח.

sashkashurik

New member
לא זכור לי שהיא הייתה נשואה לקלארק!

מתי זה היה ולמה? סתם כי בא לה?

לינה18

New member
ברוק מעולם לא היתה עם קלארק ותקנו

אותי אם אני טועה. יתכן ואת זוכרת אותם ביחד בתקופה שבה ריג' היתחתן עם טיילור בפעם האחרונה. קלארק ניסה אז לעודד את ברוק(אך כידיד בלבד)ואפילו הלך איתה יחד לחתונה שלהם. אבל הידידות הזאת נגמרה חיש מהר ולא היתפתחה לשום מקום.

S c a r l e t t

New member
../images/Emo41.gifשאלת ../images/Emo58.gif לצופי ארה"ב

לא רוצה להתחיל שוב עם הספוילרים אבל רק שאלה קטנה שמטרידה אותי- טיילור כבר יודעת שרידג' הוא לא הבן של אריק???

girlontop

New member
../images/Emo58.gif רשמית לא

אבל כשהיא חזרה הם דיברו כל הלילה, אז יש מצב שהוא אמר לה off screen.

lilithmm

New member
אני זוכרת שכן

ובגלל זה היא הנחתה את ברידג'ט (לא ישירות) להתלבש עליו, כי היא ידעה שהם לא אחים בעצם.

S c a r l e t t

New member
מה פתאום!

דבר ראשון, הוא גילה על זה רק אחרי שהיא "מתה" ודבר שני היא לא "הנחתה אותה להתלבש עליו" היא סה"כ אמרה לה ללכת בעקבות הלב שלה, זה שבריג`דט השליכה את זה על רידג` זה כבר החולניות שלה. ולעניינו, משום מה חשבתי שאת הקטע הזה דווקא כן יבחרו להראות..זה משהו די גדול, לא?

יש משהו יותר גדול מזה..

כשהיא תגלה שהבעל הסוטה שלה, כמו שאתם אומרים, "התלבש" על ברידג'ט ברגע שהוא גילה שאין ביניהם קשר דם...

לינה18

New member
../images/Emo58.gifלדעתי

כמו שבריג'ית שאפילו לא היתה בהכרה בזמן הנשיקה משום מה ניזכרה בה כשראתה אותה בתמונה, או שהיא פשוט שכחה להיות מופתעת(משום מה), ככה גם טיילור תתגלה כיודעת באורח פלא כל מה שהיא הפסידה, כולל אבהותו של ריג'. ולמה זה-כי בראדלי לא יבזבז זמן יקר כדי לעדכן את טיילור על גבי המסך לגבי כל מה שהיא הפסידה במשך השנים האלה, כי חבל על הזמן לדעתו.

למעלה