שאלות ליועצת נישואין

אלה_ה

New member
../images/Emo41.gif שאלות ליועצת נישואין ../images/Emo41.gif

שבוע הבא תתארח בפורום יועצת מקצועית שמתמחה ביעוץ זוגי ובגישור. אתם מוזמנים לשרשר שאלות אליה מתחת להודעה זו. במידה והתהליך יצליח נהפוך אותו לקבוע. אז הכדור אצלכם..

ליועצת שלום

אנחנו נשואים 3 שנים ובשנה האחרונה יש מין תחושה שהכל מדרדר. יש מריבות בלתי פוסקות על כל מיני דברים. כל דבר שהוא עושה מעצבן אותי ואני אפילו לא יכולה להגיד למה רק שיש לי תחושה איומה שאני כבר לא אוהבת אותו ואפילו לא סובלת אותו. הוא מצידו אומר לי כמה הוא אוהב אותי אבל זה רק מרגיז אותי עוד יותר. אני חוששת לעשות צעד קיצוני כמו להפרד במיוחד בגלל שיש לנו תינוק. וגם המשפחה שלי לא תקבל את זה יפה ואני לא יודעת כמה עזרה ותמיכה אקבל מהם. מה לדעתך אני יכולה לעשות כדי לשפר את המצב? האם נראה לך שיש סיכוי לנישואים האלו?

יעוץ זוגי ומשפחתי

שנה טובה וגמר חתימה טובה. זו לי הפעם הראשונה בפניה מעל מסך המחשב לעזרה. ברצוני לקבל עזרה ביעוץ זוגי ומשפחתי ,לאחר שהיינו פרודים שנה וחצי ועכשיו אנו בנסיון לשלום בית וחשוב לי שזה יצליח. גם בעלי מעוניין מה שלפני כן הוא לא רצה לשמוע על טיפול. אין באפשרותינו להוציא כספים ליועצים,לכן האם יש מקום של מתנדבים מקצועים שנוכל לפנות אליהם בנדון? אבקש את תשובתכם לדואר האלקטרוני שלי ומס´ טל´ אליו נוכל להתקשר. בתודה מראש , אתי

אלה_ה

New member
איימי, אתי וטל

לצערי אין היא יכולה להמליץ על יועצים אחרים אלא לענות על שאלות. אולי מישהו אחר בפורום יוכל להמליץ לכם על יועץ. ואם יש לכם שאלה ספציפית אז בבקשה..

שירי.מ.

New member
בעלי לא מדבר איתי

יש לנו זוגיות טובה למדי ואנחנו אוהבים אחד את השני אבל יש בעיה. הוא לא מדבר איתי על שום דבר משמעותי מעבר ליום יום. אם יש נושא שהוא חושב שיצער אותי אז הוא לא יעלה אותו. אם יש נושא שהוא חושב שדעתי תהיה שונה עליו הוא יסרב לדבר עליו. ככה שאני מרגישה שהקשר בינינו הולך ונהיה שטחי. גם אם אני מנסה להעלות שיחה על משהו רציני יותר או על בעיה בינינו הוא מתחמק בתרוצים שונים. אני מפחדת שהבעיה הזו תפגע בטווח הרחוק ביחסים שלנו. מה אפשר לעשות?

אני מקווה שכולנו נזכה לקרא

את דעתה של יועצת הנישואין בבעיות השונות. זה יכול להאיר את הבעיות המתעוררות בזוויות נוספות ומעניינות.

למעלה