שאלון

White Vampire

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

בזמן האחרון מספר האנשים שעונים על השאלון הולך ופוחת. שאבטל את זה? וזה ברצינות, אם אתם רוצים אני אבטל כי זה מעצבן ש6 אנשים בערך עונים כל פעם. והשאלון היה אמור להתבטל להיום כי לפני 10 דקות בערך הקאתי כמויות ואני לא מרגישה טוב בכלל...אבל אספתי כוחות, במיוחד בשבילכם כדי לשים פה את השאלון. אז שיהיה: מה נשמע? לא שואל מה איתי? אצלי הכל סבבה...בהתחשב בזה שאני ממש לא מרגישה טוב=/ איך החיים שלך? איך ההורים שלך? אתה מרוצה מעצמך? אתה חכם? מה המתנה הכי שווה שקיבלת ליומולדת? מתי היומולדת שלך בכלל? איזה מזל אתה? יש לך אחים? איך אתה מעדיף ת'שיער של אדם? ואת הלבוש שלו? כמו מי היית הכי רוצה להראות בעולם? מה הטמפ' הכי גבוהה שהייתה לך בגוף? איך אתה אוהב ת'ביצה שלך? ואת השוקו? מה דעתך על אביך? אמך? מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך? מה מידת נעליך? מתאפר? אוהב מזרחית? מה השוקולד המועדף עליך? נהנה מהשאלון? רוצה שזה ימשיך? נסיים כאן וממש ממש אין לי כוח לנסח גם בצורת נקבה. מקווה שתסלחו לי בנות שיהיה לכם יום יותר טוב משלי

cohenet91

New member
:)

מה נשמע? הכל טוב לא שואל מה איתי? כבר אמרת אצלי הכל סבבה...בהתחשב בזה שאני ממש לא מרגישה טוב=/ תרגישי טוב! איך החיים שלך? סבבה לגמרי איך ההורים שלך? ממ.. לעתים בסדר אתה מרוצה מעצמך? כן אתה חכם? לפעמים מה המתנה הכי שווה שקיבלת ליומולדת? טיול לצרפת <?> מתי היומולדת שלך בכלל? 21/8, שזה יוצא יום אחרי ט"ו באב
איזה מזל אתה? אריה יש לך אחים? אח :) איך אתה מעדיף ת'שיער של אדם? כמו שהוא, לא ממש קצר ואת הלבוש שלו? כמו שהוא כמו מי היית הכי רוצה להראות בעולם? נטשה בדינגפילד? מה הטמפ' הכי גבוהה שהייתה לך בגוף? 39.5 בערך איך אתה אוהב ת'ביצה שלך? בכל הצורות ואת השוקו? אני לא שותה שוקו, יש לי אלרגיה לזה מה דעתך על אביך? בסדר אמך? בסדר מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך? :X מה מידת נעליך? 38 מתאפר? לא אוהב מזרחית? איכס לא! מה השוקולד המועדף עליך? יאמי שוקולד! בכל הצורות נהנה מהשאלון? כן רוצה שזה ימשיך? לייק דעע! תרגישי טוב ראוית!

עונההה

מה נשמע?סבבה...מה איתך? לא שואל מה איתי?שאלתי
אצלי הכל סבבה...בהתחשב בזה שאני ממש לא מרגישה טוב=/ איך החיים שלך?סבבה איך ההורים שלך?סבבה אתה מרוצה מעצמך?בערך אתה חכם?כן מה המתנה הכי שווה שקיבלת ליומולדת?אאממ.... מתי היומולדת שלך בכלל?ביום שבת הזה!!! ה23.7.עוד שלושה ימים
איזה מזל אתה?אריה....המזל הכי שווה בעולם יש לך אחים?כן איך אתה מעדיף ת'שיער של אדם?כמו בקליפ של דיס לאב ואת הלבוש שלו?לא יודעת כמו מי היית הכי רוצה להראות בעולם?לא יודעת מה הטמפ' הכי גבוהה שהייתה לך בגוף?שהייתי חולה? 41.... איך אתה אוהב ת'ביצה שלך?מקושקשת ואת השוקו?קר מה דעתך על אביך?
יותר מידי דברים...
אמך?
יותר מידי דברים
מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך?עידן ה**************** מה מידת נעליך?38 מתאפר?לא ממש אוהב מזרחית?לא מה השוקולד המועדף עליך?מריר נהנה מהשאלון?בערך רוצה שזה ימשיך?כן נסיים כאן..יש!!! סתם

SuperKeren

New member
../images/Emo12.gifהקאת?!?!למה?!?

תרגישי טוב
מה נשמע?טוב תודה, ואת? לא שואלת מה איתי?
.שאלתי. אצלי הכל סבבה...בהתחשב בזה שאני ממש לא מרגישה טוב=/ איך החיים שלך? מסודרים...בערך. איך ההורים שלך? חמודים"-] (כשהם רוצים
) את מרוצה מעצמך? כן את חכמה?
כן מה המתנה הכי שווה שקיבלת ליומולדת? מתנה שהכי אהבתי כנראה הייתה הקלטת של אלדין כשהייתי בת 7 או משו כזה!חחח מתי היומולדת שלך בכלל? ב15 לאוקטובר 1988. איזה מזל את? מאזניים יש לך אחים? כן, אחד. איך את מעדיפה ת'שיער של אדם? חוששששני
XD ואת הלבוש שלו? ררררר
כמו מי היית הכי רוצה להראות בעולם? כמו עצמי?!
מה הטמפ' הכי גבוהה שהייתה לך בגוף? המממ אני מניחה שמעל ה40 כשחליתי בדלקת ראות בילדותי. איך אתה אוהב ת'ביצה שלך? אני אוהבת שתיים
ואת השוקו? חחחחח אתמול בדיזי עשינו טלסקר לדיאט שוקו גאאאאד! מה דעתך על אביך? בסדר אמך?
מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך? אמממ לא יודעת. מה מידת נעליך?43? לא יודעת..נו בערך
מתאפרת? כשאני יוצאת בערב או כשיש אנשים מיוחדים שאני פוגשת (כמו פורום מארון 5
) אוהב מזרחית?לא ממש. תלוי. מה השוקולד המועדף עליך? מריר. נהנה מהשאלון? כן
רוצה שזה ימשיך? סבבה

Just a Kid 3

New member
שאלון קצר!

לא מתה על שאלונים, אבל זה קצר, וגם ככה אין לי מה לעשות
מה נשמע? פסדר. לא שואל מה איתי? למה? אצלי הכל סבבה...בהתחשב בזה שאני ממש לא מרגישה טוב=/ תרגישי טוב
איך החיים שלך? אין לי. איך ההורים שלך? הממ... בסדר? אתה מרוצה מעצמך? הממ... עכשיו? אתה חכם? הממ... לוידעת
מה המתנה הכי שווה שקיבלת ליומולדת? הממ... פחות או יותר הדיסק של מארון.. היה אמור להיות ליומולדת, אבל לקח אולי חודש עד שמצאנו, אבל אני עדיין מחשיבה כמתנה ליומולדת. מתי היומולדת שלך בכלל? 13.09.89 איזה מזל אתה? בתולה. יש לך אחים? נופ איך אתה מעדיף ת'שיער של אדם? הממ.. כמו שהיה בקליפ של דיס לאב
ואת הלבוש שלו? לא אכפת לי
כמו מי היית הכי רוצה להראות בעולם? לוידעת מה הטמפ' הכי גבוהה שהייתה לך בגוף? לפי מה שאני זוכרת, 38.5 איך אתה אוהב ת'ביצה שלך? קשה. ואת השוקו? נמ... לוידעת
מה דעתך על אביך?
אמך? כנ"ל מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך? לוידעת. מה מידת נעליך? 33
מתאפר? לא
לא אוהבת. אוהב מזרחית? לא מה השוקולד המועדף עליך? חלב. נהנה מהשאלון? די
רוצה שזה ימשיך? לא נסיים כאן טוף.

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifתרגישי טוב../images/Emo12.gif

מה נשמע? הכל סבבה
לא שואל מה איתי?מה איתך? אצלי הכל סבבה...בהתחשב בזה שאני ממש לא מרגישה טוב=/.תרגישי טוב
איך החיים שלך?so far so good
איך ההורים שלך?מעצבנים לאחרונה
,אבל נשרוד אתה מרוצה מעצמך?בערך אתה חכם?אומרים לי שכן מה המתנה הכי שווה שקיבלת ליומולדת?טיסה לאנגליה
[ועוד כמה ארצות
] מתי היומולדת שלך בכלל?3.8 לייק הלו|חומה| איזה מזל אתה?אריה
יש לך אחים?כן..אחד
איך אתה מעדיף ת'שיער של אדם?לא ארוך מדי ולא קצר מדי,באמצע כזה
ואת הלבוש שלו?שהוא לובש מעיל עור
וג'ינס
כמו מי היית הכי רוצה להראות בעולם?אנג'לינה ג'ולי מה הטמפ' הכי גבוהה שהייתה לך בגוף?40? איך אתה אוהב ת'ביצה שלך?מקושקשת ואת השוקו?רגיל?:$ מה דעתך על אביך?איש טוב אמך?מעצבנת מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך?אמא שלי מה מידת נעליך?40-41 תלוי איזה נעל
מתאפר?כע..אבל לא יותר מדי אוהב מזרחית?לא
מה השוקולד המועדף עליך?רגיל,ושל קליק
נהנה מהשאלון?כע
רוצה שזה ימשיך?כע

eliya bloom

New member
שלי../images/Emo13.gif

מה נשמע?בסדר..מה איתך?
לא שואל מה איתי?שאלתי אצלי הכל סבבה...בהתחשב בזה שאני ממש לא מרגישה טוב=/ תרגישי טוב:) איך החיים שלך?אממ חייתי בנתיים בקושי כמעט 14 שנה.. אז בקושי חייתי! חח איך ההורים שלך? רשעים!
אתה מרוצה מעצמך?כה אתה חכם?יחסית למה? מה המתנה הכי שווה שקיבלת ליומולדת?לא קיבלתי מתנות שוות!
מתי היומולדת שלך בכלל?בחמישי באוקטובר איזה מזל אתה?מאזניים יש לך אחים? כה איך אתה מעדיף ת'שיער של אדם?ספייקים גדולים במיוחד! או מוהיקן חמוד ואת הלבוש שלו?כמו של ג'ואל!
ואיך שהוא בדרך כלל (הכי חמוד לו עם מכנסים נמוכים וזה מזה יפה!
כמו מי היית הכי רוצה להראות בעולם?כמו עצמי!:)ואם כבר אז אבריל היא יפה! מה הטמפ' הכי גבוהה שהייתה לך בגוף?לא יודעת.. איך אתה אוהב ת'ביצה שלך? עין רכה.. חיחי ואת השוקו?חם מה דעתך על אביך?יש לי הרבה דעות עליו.. אמך?כנ"ל מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך?הילרי דאף(חברה של ג'ואל
) ומאי הבת דודה הזונע!
מה מידת נעליך?39 מתאפר?איילינר אוהב מזרחית?לאאא
בעע מה השוקולד המועדף עליך? שוקלד לבן!יאמיי נהנה מהשאלון?כה:) רוצה שזה ימשיך?אמממ כה אבל לא יותר מידי.. חח

sweetyheart

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

מה נשמע?הכל טוב מה איתך? לא שואל מה איתי? שאלתי
אצלי הכל סבבה...בהתחשב בזה שאני ממש לא מרגישה טוב=/ תרגישי טוף!! איך החיים שלך? living is easy with eyes closed.. איך ההורים שלך? סיידר.. אתה מרוצה מעצמך? יש עוד לאן לשאוף... אתה חכם? מנסה.. ^^ מה המתנה הכי שווה שקיבלת ליומולדת?מתנה הכי שווה? פלסטיישן 2 או סימס 2 חיחי ^^ מתי היומולדת שלך בכלל? 7/10 איזה מזל אתה? מאזניים (
) יש לך אחים? כן אחת.. איך אתה מעדיף ת'שיער של אדם? שחור .. ואת הלבוש שלו? בלי? חחח...לא יודעת
כמו מי היית הכי רוצה להראות בעולם? מה הטמפ' הכי גבוהה שהייתה לך בגוף? ניראה לי 40+ איך אתה אוהב ת'ביצה שלך? חביתה ואת השוקו? חם, ומתוק...מאוד! מה דעתך על אביך? סיידר אמך?סיידר.. מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך? לו'דעת
מה מידת נעליך?40 מתאפר? לעיתים רחוקות בלבד. אוהב מזרחית? לא
מה השוקולד המועדף עליך? נסטלה..
נהנה מהשאלון? מוי כיף..
רוצה שזה ימשיך? יאפ...למה לא.. נסיים כאן .. טוף...
תרגישי טוף!!!

MarishA M

New member
אל תפסיקי את זה!!

אנשים מה קורה איתכם..תענו על שאלונים של רויתע!!זה כיף!@
מה נשמע? אממ בסדר. לא שואל מה איתי?איך אני אשאל?, זה שאלון.. אצלי הכל סבבה...בהתחשב בזה שאני ממש לא מרגישה טוב=/--לא שאלתי אבל תרגישי טוב
איך החיים שלך?ממ דיי משעממים וחסרי תועלת..בקיצור חרא חים איך ההורים שלך?תלוי מתי..ברגעים אלה נחמדים עד מאוד אתה מרוצה מעצמך?כאילו בכללי או מה.?כי בכללי לא אתה חכם?לפעמים מה המתנה הכי שווה שקיבלת ליומולדת?ממ טיול ללונדון ופריז זה נחשב? חח מתי היומולדת שלך בכלל?10.10 ואני יודעת שזה היום שבו סופרמן מת!
אויי עליתי על משו ברגע זה!..אני דור ההמשך של סופרמן..של השחקן, אבל עזבו. איזה מזל אתה?מאזניים יש לך אחים?כה איך אתה מעדיף ת'שיער של אדם?כמו שהוא ואת הלבוש שלו?גם כמו מי היית הכי רוצה להראות בעולם?אני מרוצה עם עצמי..אבל אם כבר לבחור הייתי רוצה להיות בלתי נראית כמו בארבעת המופלאים..דרך אגב חרא סרט לא ממליצה. מה הטמפ' הכי גבוהה שהייתה לך בגוף?41 איך אתה אוהב ת'ביצה שלך?מקושקשת ואת השוקו?בבקבוק ושיהיה יוטבתה מה דעתך על אביך?גר בשקלון שלשום ראיתי אותו.. אמך?היא העירה אותי היום בבוקר כי היא חשבה שקמתי כבר..מאוד נחמד! סתאאאם יש לי אמא מתוקית! מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך?בדרך כלל אח שלי אבל בתקופה האחרונה יש לי ידיד שממש ממש מעצבן אותי. מה מידת נעליך?36-7 מתאפר?רקשחור בעיניים..פעם הייתי מתאפרת.. אוהב מזרחית?יאק נוט! מה השוקולד המועדף עליך?מילקה, האוורירי.יאמ. נהנה מהשאלון?כן!! רוצה שזה ימשיך?כן!!

Pinky a

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה נשמע? מעולה
ואיתך
לא שואל מה איתי? שאלתי
אצלי הכל סבבה...בהתחשב בזה שאני ממש לא מרגישה טוב=/אחח..מסכנה
החלמה מהירה
איך החיים שלך? נממ..נחמדים..מידי פעם
איך ההורים שלך?נממ..נחמדים..מידי פעם
ת'אמת רק אימי היא זו שמתחרפנת
אתה מרוצה מעצמך? נממ..נראה לי חח אתה חכם? הלוואי
מה המתנה הכי שווה שקיבלת ליומולדת? כשהייתי בת 4 ביקשתי סוס כזה שזז אחורה וקדימה-מכירים
אחח..אהבתי ת'סוס החום הזה..
קראתי לו סוסקי
מתי היומולדת שלך בכלל? 28.2.93 איזה מזל אתה? דגים-שליטה
יש לך אחים? אחות קטנה, 3 אחים למחצה, ועם אימי תתחתן 4 אחים חורגים
איך אתה מעדיף ת'שיער של אדם? כמו שהוא עכשיו,בלי ג'ל ובלי לגזור
ואת הלבוש שלו? וורוד
כמו מי היית הכי רוצה להראות בעולם? לאדעת
מה הטמפ' הכי גבוהה שהייתה לך בגוף? לאדעת
איך אתה אוהב ת'ביצה שלך? רגילה כזו..חח ואת השוקו? לא אוהבת שוקו
מה דעתך על אביך? אחח..אוהבת אותו
ד"ש
אמך? נממ..
..אפשר לא להגיב
מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך? אורן,ילד הומו
שימות
מה מידת נעליך? 36-38 מתאפר? בעע..לא אוהב מזרחית? נממ..לא נראה לי מה השוקולד המועדף עליך? לבן,שקדים ורגיל עם סוכר
נהנה מהשאלון? כן
רוצה שזה ימשיך? כן

danone 14

New member
../images/Emo15.gif

מה נשמע? הכל בסדר
לא שואל מה איתי? הנה עכשיו .. אצלי הכל סבבה.. בהתחשב בזה שאני ממש לא מרגישה טוב =/ תרגישי טוב :) איך החיים שלך? נורמלים .. איך ההורים שלך? רוב הזמן מעצבנים אותי
אתה מרוצה מעצמך? לפעמים .. אתה חכם? כן
מה המתנה הכי שווה שקיבלת ליומולדת? ספר, עלי. נחמד לגיל שבע לא? מתי היומולדת שלך בכלל? 10.01.91 איזה מזל אתה? גדי! יש לך אחים? שתי אחיות .. איך אתה מעדיף ת'שיער של אדם? כמו שהוא היה ארוך. יחסית. ואת הלבוש שלו? מה שיפה לו.
כמו מי היית הכי רוצה להראות בעולם? שאלה קשה
מה הטמפ' הכי גבוהה שהייתה לך בגוף? 41 נראה לי. ביומולדת שלי! איך אתה אוהב ת'ביצה שלך?
ואת השוקו? לא שותה ממש שוקו. אבל כשאני שותה הוא בשקית .. מה דעתך על אביך? חמוד, כשבא לו להיות כזה. אמך? כנ"ל .. מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך? אחותי
מה מידת נעליך? 39-40. מתאפר? עיפרון שחור בד"כ .. אוהב מזרחית? איכסה. מה השוקולד המועדף עליך? לבן עם עוגיות
נהנה מהשאלון? כן D: רוצה שזה ימשיך? כן D:

קרני44

New member
תשובותת ../images/Emo13.gif

מה נשמע? הכל טוב לא שואל מה איתי? בטח שואלת! אצלי הכל סבבה...בהתחשב בזה שאני ממש לא מרגישה טוב=/ תרגישי טוב =) איך החיים שלך? אחלה - אבל לא כמו חומוס איך ההורים שלך? מושלמים אתה מרוצה מעצמך? אפשר להגיד אתה חכם? חכמה בריבוע!
מה המתנה הכי שווה שקיבלת ליומולדת? מערכת סטריאו ו-IPOD מתי היומולדת שלך בכלל?14 ליוני איזה מזל אתה? תאומים יש לך אחים? אחד קטן ומעצבן איך אתה מעדיף ת'שיער של אדם? כמו עכשיו ואת הלבוש שלו? כמו עכשיו - הוא מושלם
כמו מי היית הכי רוצה להראות בעולם? ג'סי מקרטני אבל אני בת.. מה הטמפ' הכי גבוהה שהייתה לך בגוף? 40 - אני ילדה בריאה טפו טפו טפו איך אתה אוהב ת'ביצה שלך? מקושקשת עם הרבה מלח ואת השוקו? מי אוהב שוקו?! מה דעתך על אביך? חמווד - מתה עליו אמך? חמוודה - מתה עליה מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך? אפחד נכון לקגע זה
מה מידת נעליך? 37 מתאפר? לפעמים אוהב מזרחית? ממש לא! מה השוקולד המועדף עליך? חלב נהנה מהשאלון? כנראה שמאוד משעמם לי אבל כן.. חח רוצה שזה ימשיך? בכיף נסיים כאןחבל..

yuval moyal

New member
אה, אני? =)

מה נשמע? יש לי מלא שרשראות מאגניבות חדשות
לא שואל מה איתי? לא =) אצלי הכל סבבה...בהתחשב בזה שאני ממש לא מרגישה טוב=/ איפה השאלה כאן? איך החיים שלך? מלאים בשרשראות מאגניבות מניצנים
איך ההורים שלך? אחלה ביותר =) איי לאב מאי מאם אנד דאד ^^ אתה מרוצה מעצמך? לא -.- אתה חכם? חה! לא. מה המתנה הכי שווה שקיבלת ליומולדת? האמ... האמת, כסף =) זה יעיל, אפשר להשתמש בזה, ואם לא אוהבים אותו מאוד קל להיפטר ^^ מתי היומולדת שלך בכלל? למה נראה לך שאני אכתוב את זה כאן? איזה מזל אתה? אני בהכחשה
יש לך אחים? אכן כן. איך אתה מעדיף ת'שיער של אדם? אני אנצל את השאלה המיותרת וחסרת החשיבות הזאת כדי לומר שקניתי מלא שרשראות מאגניבות =) ואת הלבוש שלו? וגם יש לי את שרשרת השלד הישנה
כמו מי היית הכי רוצה להראות בעולם? בראד פיט? אנג'לינה ג'ולי? אה, לא יודע. מה הטמפ' הכי גבוהה שהייתה לך בגוף? 40 ומשהו. ו, הידעת? המעלות הכי גבוהות שהיו אי פעם בארץ ישראל היו בעמק בית שאן, והן היו 50 ומשהו!!!11 [אין יור פייס, רותם
] איך אתה אוהב ת'ביצה שלך? השאלה הזאת לא אמורה להופיע רק בפורום 18+? ואת השוקו? טעים, תודה. מה דעתך על אביך? שהוא רולז בטירוף
אמך? גם, אבל היא נקבה, אז היא יותר מעצבנת. מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך? בכלליות, כל בן אדם עיצבן אותי לפחות פעם אחת בחייו. =) [כן, אפילו מויאלי
] מה מידת נעליך? לא קניתי כבר שנתיים בערך אז אני לא יודע. מתאפר? ב-ר-ו-ר! לא יוצא מהבית בלי סומק, אודם, והכי חשוב זה הנצנצים. אוהב מזרחית? מזרחית במובן של נקבה או במובן של מוזיקה? או במובן של סגנון לבוש? או במובן של סוג דיבור? או במובן של דרך לעצבן? מה השוקולד המועדף עליך? שוקולד. [?] נהנה מהשאלון? אה, לא ממש, אבל יש לי שרשראות רולזיות -.- רוצה שזה ימשיך? השאלה הזאת כתובה נכון דקדוקית? ~.~* נסיים כאן יא, אם אני אכתוב משהו זה ייראה כאילו סיימת את השאלון במילים האלה, כי אין שם נקודה או שאלה או סימן קריאה או פסיק או [סעמוק עם המקלדת של פלג!!!!!!!!!!!111112]

Hard To Beat

New member
10

מה נשמע?הכל טוב לא שואל מה איתי?לא אצלי הכל סבבה...בהתחשב בזה שאני ממש לא מרגישה טוב=/ איך החיים שלך?נחמדים איך ההורים שלך?לפעמים טובים לפעמים מעצבנים אתה מרוצה מעצמך?כן אתה חכם?כן מה המתנה הכי שווה שקיבלת ליומולדת?כסף מתי היומולדת שלך בכלל?7.8 איזה מזל אתה?אריה יש לך אחים?כן איך אתה מעדיף ת'שיער של אדם?SWBL הכי יפה ואת הלבוש שלו?אני לא שמה לב ללבוש כמו מי היית הכי רוצה להראות בעולם? מה הטמפ' הכי גבוהה שהייתה לך בגוף?42 איך אתה אוהב ת'ביצה שלך?קשה ואת השוקו?קר מה דעתך על אביך? אמך? מי הבנאדם שהכי מעצבן אותך?גל(אח שלי
) מה מידת נעליך?38 מתאפר?לא אוהב מזרחית?לא מה השוקולד המועדף עליך?אני לא אוכלת שוקולדים נהנה מהשאלון?בסדר... רוצה שזה ימשיך?לא =/

cohenet91

New member
טוב אז בקשר לשאלון

וזאת רוית, המחשב שלי כותב בג'יבריש ואין לי כוח שוב לכתוב במקום אחר ולהעתיק ולהדביק אז אני עושה את זה מכאן (ותודה ענת).. אוקיי אז יותר אנשים עונים וזה סבבה אבל יש כאלה ואני לא מדברת על מישהו ספציפי אחד, אלא על כמה אנשים שעונים כאילו הם חייבים או באווירה חרא וזה ממש לא כיף לקרוא את זה, ולדעת שהשקעתי וככה מתייחסים אל זה בזלזול. באמת אף אחד לא מכריח אתכם כאן. אני אבטל את השאלון ותאמינו לי שזה יעשה לי את החיים קצת יותר קלים. תודה בכל אופן, לכל החמודות שכן עונות כמעט כל הזמן ובכיף =] ו...זהו

MarishA M

New member
אעע לא רויתע!!!!!

אם את מבטלת את עושה לי שאלון פרטי ושלחת לי במסנג'ר חחחח טוב אני יודעת שאני מכורה מה לעשות!?

SuperKeren

New member
לרוית

אמממ רוב הפורום עונה על השאלון, ובכיף, אז למה לבטל? מאוד מעריכים את ההשקעה שלך!

yuval moyal

New member
סורי להגיד לך, אבל זו לגמרי

הודעת צומי. וזה שאת מתכוונת אליי [וכן, כשאת כותבת תודה לחמודות שעונות אני מניח שזה לא מכוון אליי =)], לא אומר שאת צריכה לעשות "אנשים מסויימים ואני לא אגיד מי.." אם אנשים יענו על שאלון בזלזול זו זכותם, כי ככה הם עונים, ואת בכלל לא יודעת מתוך מה אנשים עונים, את רק קוראת תשובות. מה שלדעתך נקרא זלזול, יכול להיחשב בעיניי אנשים אחרים כמצחיק [אהמ רותם אהמ ~.~*] וגם אם זה יישמע לך מגעיל, את לא באמת חייבת לפתוח את השאלון הזה כל שבוע, בדיוק כמו שאני לא חייב לפתוח את השורה שלי, בדיוק כמו שקרן לא חייבת לפתוח את האוף והשיר וכו'. תעשי מה שבא לך, אבל הודעות צומי זה תמיד מעצבן.

למעלה