אז הם אחד אחד עוברים.. ומסתכלים
עליי.. [הו עברי
] אה, ותשובות ^^ תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? הזאתי שבה הייתי מאושר. אם הייתה אחת כזאת. קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? יש לי?
הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? לא הולך להופעות, יש יותר מידי קהל. דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? למצוא עבודה! הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם?(לא רק של מארון) הכי ל-א מדבר אליי? אמ.. היהודים, סביר להניח =) הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם?(כנ"ל) עברי [אני רוצה את הדיסק שלו
] ואוהד חיטמן
[סעמוק פלג תחזיר לי את הדיסק!] שינה בטבע או בבית מלון? בית מלון, דה. אני הפרינססה של הדור החדש =) עיר או יישוב? עיר. אגב, יישוב זה כולל בתוכו עיר, כי יישוב זו הגדרה כללית שכוללת בתוכה עיר, מושב, ישוב קהילתי, קיבוץ. בעתיד תגורו בארץ או לא? ייתכן [אם הוא יהיה ממש חתיך..] משאלה לעצמכם? אני רוצה סורק. היי, רגע. יש לי סורק!!!!!1111111 [הייתי חייב להוציא את זה.] זמרים יפים בעיניכם? ששרים יפה או שהם יפים? טוב, האמת היא שבעיניי כל מי ששר יפה הוא גם יפה..
עברי לידר, אוהד חיטמן, הראל מויאל [
, אבל רק כשהוא יוציא את הדיסק] ואמ קשה לי לחשוב על עוד. זמרות יפות בעיניכם? קלי קלארקסון, אבריל [קצת], מירי מסיקה.. שוב לא חושב על עוד. ערוץ אהוב? 3, ו-AXN חוש שהייתם מוותרים עליו? ריח. כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? או או או. טוב, זה מסובך מידי, אז אני אגיד שכוח שינוי הצורה =) [לא כמו בהארי פוטר, פלג.] ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? איך שמתחשק לי. בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? דה, להתאהב בסטרייט. המקום שאתם הכי אוהבים בארץ? אמ, החרמון? [אף פעם לא הייתי שם.:|] לבד או עם חברים? תלוי איזה חברים, ותלוי מתי. פחד במה? תלוי לפני מי ובמה. חלום ילדות? אמ, להיות סופרמן ולהתחתן ולהקים משפחה. [כן כן, עם בת. סתמו
] דת שלכם? איפהשהו בין יהדות לאתאיזם. האם פעם פגעתם בעצמכם? אה, כן. וגם הייתי ממש קרוב ללחתוך את עצמי ולהתאבד =) צמחונים או אוכלי בשר בהמות? צמחונים, ומי שכתב שאוכלי הבשר הם בהמות הוא דיי בהמה בעצמו, סורי להגיד את זה. כי כשאני קורא לאנשים שאוכלים בשר בשמות, זה רק לחברים, והם יודעים שזה בצחוק. בעיקרון, זכותם לאכול מה שבא להם, המדינה היא חופשית, ואין שום זכות לקרוא להם בהמות. וכן, אני צמחוני. ריאליים או הומניים? הומאני! יא, הגיע הזמן, תמיד רציתי לענות על השאלה הזאת =) אה, ולכל הריאלים: לכו תמציאו רובוט שיחשוב בשבילכם
טראומת ילדות? הו, יש לי כאלה. מסתבר שיש לי בעיית זיכרון קטנה, שאני שוכח דברים שגרמו לי טראומה. שכחתי חצי ילדות. סרט אחרון שראיתם? אה, חתונה מאוחרת. איבר רגיש בגוף? עיניים, והדבר הזה שאם תתנו לי בו בעיטה אני אפרכס כמו איזה צפרדע חיה שמישהו שם על מחבת. מקרה הזוי שפעם קרה לכם? הלכתי מתוך שינה כדי לקחת מאוורר לחדר שלי, וראיתי גם טלוויזיה בסלון מתוך שינה. ריח אהוב: [אני היחיד שזה נשמע לו סוטה?] אמ, כשאין. שקטים או רעשניים? רעשן =) בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? אני ממש אצטרך כאלה בעתיד, בעיקר נגד האף פינוקיו, אז שיהיה. זכותם של האנשים :| ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? ל-א ה-י-י-ת-י ב-ה-ו-פ-ע-ו-ת-. הבנאדם שהכי מבין אתכם? אמ, אני לא אכתוב. אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? שכל האמונות הטפלות מפגרות בצורה מדהימה להחריד.=) הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: כרגע זה כאבי ראש, כאבי גרון וכאבי בטן. הו, האנגינה. יא, כבר נגמר? זה נראה ממש ארוך