שאלון

White Vampire

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

והשאלון היום כי אני לא יהיה פה מחר
בכל מקרה, זה ההמשך של השאלון הקודם: תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם?(לא רק של מארון) הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם?(כנ"ל) שינה בטבע או בבית מלון? עיר או יישוב? בעתיד תגורו בארץ או לא? משאלה לעצמכם? זמרים יפים בעיניכם? זמרות יפות בעיניכם? ערוץ אהוב? חוש שהייתם מוותרים עליו? כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? המקום שאתם הכי אוהבים בארץ? לבד או עם חברים? פחד במה? חלום ילדות? דת שלכם? האם פעם פגעתם בעצמכם? צמחונים או אוכלי בשר בהמות? ריאליים או הומניים? טראומת ילדות? סרט אחרון שראיתם? איבר רגיש בגוף? מקרה הזוי שפעם קרה לכם? ריח אהוב: שקטים או רעשניים? בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? הבנאדם שהכי מבין אתכם? אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: ו..זהו ביי ושיהיה לכם יומעולה!

White Vampire

New member
עווונה

קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? כעיקרון טוב דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? יש הרבה הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם?(לא רק של מארון)אממ..לא יודעת הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם?(כנ"ל)יש הרבה עיר או יישוב? עיר בעתיד תגורו בארץ או לא? נראה לי שלא ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? לפעמים ככה ולפעמים ככה.. לבד או עם חברים?אממ...לבד פחד במה? ממש אין האם פעם פגעתם בעצמכם? הרבה...נו מה זה כיף צמחונים או אוכלי בשר בהמות? כעיקרון צמחונים ריאליים או הומניים? גם וגם טראומת ילדות? לא רוצה להיזכר. סתם לא, זה מתקופתי כבייביסיטר. איבר רגיש בגוף? מוח..חח סתם ורידים מקרה הזוי שפעם קרה לכם? יש הרבה שקטים או רעשניים? תלוי מתי, איפה, עם מי..... בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? אממ לא ממש מפריע לי אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? לא מאמינה הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: לא יודעת..

נממ..../images/Emo9.gif

תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? הידידה הכי טויבה של אביב..
.. קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? טויב
הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? נממ..להיזכר..איזו הצגה שהייתה בביצפר..בעע.. דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? להתחתן עם אביב
חח סתם אממ..לקפוץ ממטוס
הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם?(לא רק של מארון)נממ..המזרחיים חח הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם?(כנ"ל)מארון
שינה בטבע או בבית מלון? בבית מלון דהה
שנייה אני לא שורדת בטבע
עיר או יישוב? עיר
ועוד אבי עומד לעבור לכפר\יישוב איכססססס
הוא יגדל תרנגולות
בעתיד תגורו בארץ או לא? כמובן
משאלה לעצמכם? להתחתן עם אביב ולהביא 4 ילדים לעולם ואפעם לא להתגרש, ובנתיים להיות חברה שלו ולשמור על קשר עם כול ידידיי וחברותיי
זמרים יפים בעיניכם? אדם לווין
,הבקסטריט בויז כולם
,בלו כולם
והזה מהקילרס הזמר..אחח..חמוד
וניק קרטר
והזה מגרין דיי
זמרות יפות בעיניכם? אווריל,ג'וג'ו אבל לא סובלת אותה
אבל היא יפה
וכו חח ערוץ אהוב? MTV,MCM TOP-חולה על הצרפתים
חוש שהייתם מוותרים עליו? אפחד..אבל מדי פעם לא בא לי לשמוע.. .."לא בא לי לשמועעעע".. חחח סתם
הדורבנים עלו לי לראש חח כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? נממ..לאדעת ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? עצובים, שונאת ת'יום הזה
כולם מתחנפים אליך ושבוע לפני מה אתה רוצה ליומלדת
ארג..
.. בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? אביב
איך אממש
ואדם
המקום שאתם הכי אוהבים בארץ? אילת,ים המלח,קרית ים,קרית מוצקין. לבד או עם חברים? חברים ומידי פעם לבד פחד במה? לא חלום ילדות? נממ..לא זוכרת.. דת שלכם? יהודית..
לא הבנתי ממש ת'שאלה חח האם פעם פגעתם בעצמכם? מלא צמחונים או אוכלי בשר בהמות? צימחונים
שליטה
ריאליים או הומניים? הא
מזה מה
חח טראומת ילדות? נממ..לא נראה לי סרט אחרון שראיתם? מדקסטר איך שקוראים לזה
חח איבר רגיש בגוף? עיניים ורגל שמאל מקרה הזוי שפעם קרה לכם? לא זוכרת ריח אהוב: צ'יפס אעאע
חח שקטים או רעשניים? שקטים
בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? נגד
זה מעבט ת'גוף, לכול אחד יש יופי מיוחד
ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? לא הייתי חח הבנאדם שהכי מבין אתכם? בנדה אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? גירוד אוזן ימין מדברים עליך טויבה ושמאל רעה, התעטשות סימן שאתה דובר אמת חח הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: אהבה אחח..חח

cohenet91

New member
:)

תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? אפשר לחשוב כמה זמן אני חייה..
קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? אממ... טוב אבל אנחנו לא הכי קרובים הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? אין דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? לאכול ג'וקים
הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם?(לא רק של מארון) של מי? אממ אני לא קונה דיסקים שאני לא אוהבת. הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם?(כנ"ל) של מארון כמובן, ונראה לי שהדיסק הבא שאני אוריד של דרים ת'יאטר שינה בטבע או בבית מלון? בית מלון עיר או יישוב? את יודעת שעיר זה ישוב כן? אבל עיר בעתיד תגורו בארץ או לא? לא יודעת משאלה לעצמכם? להיות מאושרת זמרים יפים בעיניכם? אדם לווין
זמרות יפות בעיניכם? נטלי אימבורליה ערוץ אהוב? ערוץ 2, ערוץ 6 אבל רק בערב, ערוץ 3... ומגוון ערוצי המוזיקה חוש שהייתם מוותרים עליו? ריח כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? שאני אוכל לדבר עם מתים ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? ברור ששמחים!
בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? כאילו שאתם מכירים... המקום שאתם הכי אוהבים בארץ? הצפון, במיוחד הגליל לבד או עם חברים? ברור שעם חברים פחד במה? לא פחד, אבל התרגשות חלום ילדות? להיות פסיכולוגית דת שלכם? יהודיה <לייק דה! הי זה חרוז :)> האם פעם פגעתם בעצמכם? נפשית כן צמחונים או אוכלי בשר בהמות? בהמה אוכלת בשר <ומאוד גאה בזה!> ריאליים או הומניים? אני טובה בריאליים, אבל מעדיפה ומתעניינת בהומניים טראומת ילדות? חלום על סבא וסבתא שלי סרט אחרון שראיתם? הצלצול 2 נראה לי איבר רגיש בגוף? מאיזה בחינה?
מקרה הזוי שפעם קרה לכם? כל מיני חלומות.. ואוי! היום בקאנטרי! ישבתי שם 3/4 שעה, כי החוג שלי עבר לשעה אחרת, כי בכלל מחקו ת'קבוצה השניה כי היו בה איזה שני ילדים... אז סופסוף התחלתי לשחות. בהתחלה שחיתי לבד, היה נחמד... אחרי זה שחיתי עם ילדים בני 8 והי כזה צפוף, והם שוחים כזה לאט! ואז אחרי 23 דקות יצאתי. לפחות חזרתי עם 8 פקקים
! נכון מעניין? ריח אהוב: של שוקולד שהרגע הכינו, של הדיאודורנט שלי, של האפטרשייב של אחי שקטים או רעשניים? אממ משהו באמצע בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? לגמרי נגד, אלא אם כן יש לך קצת פנים על האף ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? אני לא ממש הולכת להופעות... חוץ מהמטאליסט שלא נכנסתי <וזה בכל מקרה לא ריגש אותי>, וההופעות של יום העצמאות. הבנאדם שהכי מבין אתכם? חברות שלי, אבל אף אחד לא באמת מבין אותי. אוי אני נשמעת כמו לא יודעת מה... אבל אני חושבת שאין בן אדם שלגמרי מבין בן אדם אחר. אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? אין הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: שאני כ"כ רוצה להיות עכשיו במקום אחר

White Vampire

New member
נמ בקשר לדיסקים..

זה לא שאת לא קונה דיסקים שאת לא מתחברת אליהם- זה שאת לא קונה דיסקים בכלל... ולמה להוריד את הדסיק של דרים תיאטר?! בשביל מה יש את מתן?? הוא שלח לי כבר 3 דיסקים והוא אמר שהוא ישלח לי עוד

cohenet91

New member
...

הי למה להחפיש/להכפיש <גאדמט במילון אין ת'מילה הזאת!>?? קניתי את songs about jane... ונו להוריד, שמתן ישלח לי... סיים סיים.

עונה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה

תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה?גיל שנתיים (פארקר) קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? סביר הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? משהו שהיו חייבים ללכת מהבצפר דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם?(לא רק של מארון)לא יודעת הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם?(כנ"ל)של מארון ויש עוד הרבה ... שינה בטבע או בבית מלון? בבית מלון וגם בטבע לפחות פעם אחת. עיר או יישוב? לפעמים עיר לפעמים מושב בעתיד תגורו בארץ או לא? חלק מהזמן בארץ חלק בארה"ב משאלה לעצמכם? שאני אצליח זמרים יפים בעיניכם? אדם לוין...ועוד מלא זמרות יפות בעיניכם? יש יותר מידי ערוץ אהוב? 3, mtv, 22, ביפ חוש שהייתם מוותרים עליו? אין כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? לקרוא מחשבות ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? מהשנה עצובים...אני לא רוצה לגדול בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? אני לא אעשה לעצמי ופאדיחות ואכתוב את זה
המקום שאתם הכי אוהבים בארץ? אני אוהבת את כל הארץ שלנו. לבד או עם חברים? חברים פחד במה? אין. חלום ילדות? דת שלכם? יהדות. האם פעם פגעתם בעצמכם? כן...בטח...כל יום אני תוקעת לעצמי סכינים בבטן (מה זאת השאלה הזאת??) צמחונים או אוכלי בשר בהמות? אוכלי כל ריאליים או הומניים? גם וגם טראומת ילדות? סרט אחרון שראיתם? "בן ערובה" איבר רגיש בגוף?
אאמ...לא יודעת מקרה הזוי שפעם קרה לכם? זה לא מעניין אותכם ריח אהוב: בשמים שקטים או רעשניים? רעשניים יותר מידי
בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? נגד ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? לא זוכרת הבנאדם שהכי מבין אתכם? לירון אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? אין הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: פפחחחחחח......
מזה השאלות האלה? אני מקווה שאף אחד לא קרא ת'תשובות...גם ככה נראה לי, אף אחד לא קורא את זה

yuval moyal

New member
אז הם אחד אחד עוברים.. ומסתכלים

עליי.. [הו עברי
] אה, ותשובות ^^ תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? הזאתי שבה הייתי מאושר. אם הייתה אחת כזאת. קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? יש לי?
הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? לא הולך להופעות, יש יותר מידי קהל. דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? למצוא עבודה! הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם?(לא רק של מארון) הכי ל-א מדבר אליי? אמ.. היהודים, סביר להניח =) הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם?(כנ"ל) עברי [אני רוצה את הדיסק שלו
] ואוהד חיטמן
[סעמוק פלג תחזיר לי את הדיסק!] שינה בטבע או בבית מלון? בית מלון, דה. אני הפרינססה של הדור החדש =) עיר או יישוב? עיר. אגב, יישוב זה כולל בתוכו עיר, כי יישוב זו הגדרה כללית שכוללת בתוכה עיר, מושב, ישוב קהילתי, קיבוץ. בעתיד תגורו בארץ או לא? ייתכן [אם הוא יהיה ממש חתיך..] משאלה לעצמכם? אני רוצה סורק. היי, רגע. יש לי סורק!!!!!1111111 [הייתי חייב להוציא את זה.] זמרים יפים בעיניכם? ששרים יפה או שהם יפים? טוב, האמת היא שבעיניי כל מי ששר יפה הוא גם יפה..
עברי לידר, אוהד חיטמן, הראל מויאל [
, אבל רק כשהוא יוציא את הדיסק] ואמ קשה לי לחשוב על עוד. זמרות יפות בעיניכם? קלי קלארקסון, אבריל [קצת], מירי מסיקה.. שוב לא חושב על עוד. ערוץ אהוב? 3, ו-AXN חוש שהייתם מוותרים עליו? ריח. כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? או או או. טוב, זה מסובך מידי, אז אני אגיד שכוח שינוי הצורה =) [לא כמו בהארי פוטר, פלג.] ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? איך שמתחשק לי. בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? דה, להתאהב בסטרייט. המקום שאתם הכי אוהבים בארץ? אמ, החרמון? [אף פעם לא הייתי שם.:|] לבד או עם חברים? תלוי איזה חברים, ותלוי מתי. פחד במה? תלוי לפני מי ובמה. חלום ילדות? אמ, להיות סופרמן ולהתחתן ולהקים משפחה. [כן כן, עם בת. סתמו
] דת שלכם? איפהשהו בין יהדות לאתאיזם. האם פעם פגעתם בעצמכם? אה, כן. וגם הייתי ממש קרוב ללחתוך את עצמי ולהתאבד =) צמחונים או אוכלי בשר בהמות? צמחונים, ומי שכתב שאוכלי הבשר הם בהמות הוא דיי בהמה בעצמו, סורי להגיד את זה. כי כשאני קורא לאנשים שאוכלים בשר בשמות, זה רק לחברים, והם יודעים שזה בצחוק. בעיקרון, זכותם לאכול מה שבא להם, המדינה היא חופשית, ואין שום זכות לקרוא להם בהמות. וכן, אני צמחוני. ריאליים או הומניים? הומאני! יא, הגיע הזמן, תמיד רציתי לענות על השאלה הזאת =) אה, ולכל הריאלים: לכו תמציאו רובוט שיחשוב בשבילכם
טראומת ילדות? הו, יש לי כאלה. מסתבר שיש לי בעיית זיכרון קטנה, שאני שוכח דברים שגרמו לי טראומה. שכחתי חצי ילדות. סרט אחרון שראיתם? אה, חתונה מאוחרת. איבר רגיש בגוף? עיניים, והדבר הזה שאם תתנו לי בו בעיטה אני אפרכס כמו איזה צפרדע חיה שמישהו שם על מחבת. מקרה הזוי שפעם קרה לכם? הלכתי מתוך שינה כדי לקחת מאוורר לחדר שלי, וראיתי גם טלוויזיה בסלון מתוך שינה. ריח אהוב: [אני היחיד שזה נשמע לו סוטה?] אמ, כשאין. שקטים או רעשניים? רעשן =) בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? אני ממש אצטרך כאלה בעתיד, בעיקר נגד האף פינוקיו, אז שיהיה. זכותם של האנשים :| ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? ל-א ה-י-י-ת-י ב-ה-ו-פ-ע-ו-ת-. הבנאדם שהכי מבין אתכם? אמ, אני לא אכתוב. אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? שכל האמונות הטפלות מפגרות בצורה מדהימה להחריד.=) הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: כרגע זה כאבי ראש, כאבי גרון וכאבי בטן. הו, האנגינה. יא, כבר נגמר? זה נראה ממש ארוך

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifזה לא נתן לי לשלוח הודעות

מקודם
וגם לא שמר לי את ההודעה

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifחשבתי לרגע שנחסמתי שוב../images/Emo7.gif

אני אענה על זה שוב יותר מאוחר

MarishA M

New member
עונה נה נה

חח כבר אמרתי שאני אוהבת שאלונים.חח אני חייבת שפעם אחת יאיר לפיד יראיין אותי
תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה?--כיתה א' קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע?--טוב הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם?--חח אין כאלה אני נהנת מההופעות שאני הולכת אליהם דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים?--להופיע לפני קהל..חח אני בספק שזה יקרה הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם?(לא רק של מארון)--חח כל דיסק שארני קונה מן הסתם מדבר אליי אבל בכללי..חח נגיד דיסק של כוכב נולד ..אין לי שמץ נו יש הרבה שלא מדברים אליי. הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם?(כנ"ל)--RUSH של קולדפליי..זה לא השם המלא כה?..חח זה קיצור.. שינה בטבע או בבית מלון?בית מלון עיר או יישוב? יישוב בעתיד תגורו בארץ או לא? בארץ! או בלונדון!! משאלה לעצמכם? למצוא אהבה הדדית לשם שינוי זמרים יפים בעיניכם? ג'ס מקארטני,אדם לוין,בעע נו לא זוכרת.. זמרות יפות בעיניכם? הילארי דאף,נטלי אימברוליה,בעע לא זוכרת ערוץ אהוב? יס וויקנד
חוש שהייתם מוותרים עליו? טעם חח כמה שפחות לאכול כה יותר מרזים חחח כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? לעוף!! ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? ממ שמחים נראה לי.. בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? חח..שם כאילו?-מתן המקום שאתם הכי אוהבים בארץ?אממ קריית שמונה ובכלל כל רמת הגולן ..הצפון מדהים לבד או עם חברים?תלוי במצב רוח פחד במה? ממ פעם לא היה אני חושבת שזה גובר עם השנים.. חלום ילדות? להיות בפריז אבל זה כבר התגשם..חח או לפגוש את מייקל ג'קסון
חח כשהייתי ממש ממש קטנה אהבתי אותו נורא דת שלכם? אעע??יהודיה נראה לי..חח האם פעם פגעתם בעצמכם? חח נשכתי את עצמי. צמחונים או אוכלי בשר בהמות? אוכלת בשר..צמחים..גבינות..מה שבא נכנס.. ריאליים או הומניים?הומניים.. טראומת ילדות? אופניים..נפלתי וירד לי הרבה דם בכיתה ד' ומאז אני דיי לא עולה על אופנים.. סרט אחרון שראיתם?--הסמוראי האחרון..אתמול איבר רגיש בגוף? ממ ת'אמת אני לא כזה רגישה אבל איפה שתמיד אומרים שאם מדגדג לך אז אתה בתול אז שם אני רגישה חח מקרה הזוי שפעם קרה לכם? חברה שלי דיברה על איזה אחד מפרויקט Y מגעיל על זה שהוא מזדיין עם כולן וזה..והוא היה מאחורינו.. ריח אהוב: דולצ'ה גאבנה לייט בלו..הבושם שלי..ובכלל ריחות של בשמים על אנשים חולה על זה שקטים או רעשניים? חח תלוי ..אבל בדר"כ שקטה בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? נגד!! ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? הופעה החגיגית של שייגעצ-5 שנים הבנאדם שהכי מבין אתכם? אסף,ידיד שלי.. אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? לא מאמינה אבל מבצעת..טפו טפו טפו..בלי קשר לחתולים הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם:אי וודאות שהורג אותי מזה שאני לא יודעת מה קורה בקשר למשו.

litalosh3

New member
../images/Emo9.gif

תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? גיל 11
קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע?טוב מאוד הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם?אוי הלכתי להופעה של סאבלימינל והצל
דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? וואיי אז ככה:צניחה חופשית,בנג'י,דאון(בקיצור כל הספורט אקסטרים האפשרי אני רוצה לעשות),אני יעבור לגור באנגליה לשנה לבד(זה נחשב מטורף?) ועוד כמה דברים.. הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם?(לא רק של מארון)וואי יש מלאאא כל המזרחי,דיכאוני וישראלי בכללי
הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם?(כנ"ל)עופר ניסים,בני בנאסי ואואזיס.
שינה בטבע או בבית מלון? עוד לא ישנתי בטבע אבל אנחנו הולכים לעשות את זה בחופש הזה אז אנלא יכולה לענות.. עיר או יישוב? עיר בעתיד תגורו בארץ או לא? לא...באנגליה עם כל הבריטיםם עם המבטא! משאלה לעצמכם? לא יודעת זמרים יפים בעיניכם? אדם לאבין
זמרות יפות בעיניכם? מממ...לא יודעת.. ערוץ אהוב? חח יש לנו רק ערוצים 1,2
חוש שהייתם מוותרים עליו? כלום כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? תנו לי לחשוב על זה
ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? ברור ששמחים בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? וואי היה אחד בכיתה י"ב ואחד בי"א..אה ואורלנדו בלום כמובן
המקום שאתם הכי אוהבים בארץ?אילת? לבד או עם חברים?חברים פחד במה? לא חלום ילדות? אין דת שלכם? אע? האם פעם פגעתם בעצמכם? לא נראה לי צמחונים או אוכלי בשר בהמות? אוכלי בשר בהמותת!
ריאליים או הומניים?לא יודעת...מה זה שניהם? טראומת ילדות? אין סרט אחרון שראיתם? ראיתי לא מזמן את שר הטבעות בפעם החמישית..זה נחשב?ואם לא אז מר וגברת סמית. איבר רגיש בגוף? ממ.. מקרה הזוי שפעם קרה לכם?חחח אתם לא רוצים לדעת ריח אהוב: יש הרבה.. שקטים או רעשניים? רעשנים בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? נגד ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? האמת לא הייתי בהרבה הופעות הבנאדם שהכי מבין אתכם? חברה שלי.. אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? חתול שחור,לא לעבור מתחת לסולם. הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם:לא יודעת

ברררר

New member
אני

תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? טפו טפו טוב לי עכשיו. אבל ברור שהייתי רוצה לשנות כמה דברים בעבר. קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע?חצי בחצי הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? לא היו הרבה כאלה דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? להתחתן עם איזה מפורסם שאני ממש הערצתי בילדות. הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם?(לא רק של מארון)יש הרבה... הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם?(כנ"ל)הדיסקים של עברי לידר שינה בטבע או בבית מלון? ברור שבית מלון עיר או יישוב? יישוב שליטה בעתיד תגורו בארץ או לא? כן נראה לי משאלה לעצמכם? ממממ זמרים יפים בעיניכם? עברי לידר וכריס מרטין זמרות יפות בעיניכם?כריסטינה אגילרה ערוץ אהוב? 24 חוש שהייתם מוותרים עליו? אין דבר כזה כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? לקרוא מחשבות ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? תלוי בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? היו כמה וכמה המקום שאתם הכי אוהבים בארץ?הבית שלי לבד או עם חברים?תלוי במצברוח פחד במה? כן אבל אני משערת שככה זה לכולם חלום ילדות? להיות מפורסמת ולהתנשק עם אביר חלומותיי פעם ראשונה חיחיחי דת שלכם? יהודייה!? האם פעם פגעתם בעצמכם? כמה סטירות פה ושם חחח צמחונים או אוכלי בשר בהמות? לא ולא. אוכלת בשר ולא בהמה.... ריאליים או הומניים?הומניים טראומת ילדות? בנות הן עם מרשע סרט אחרון שראיתם? דיילת בעננים איבר רגיש בגוף? אף ואוזניים מקרה הזוי שפעם קרה לכם? יש הרבההה ריח אהוב: סבון ומדיח כלים אחרי שהוא סיים להדיח. שקטים או רעשניים? רעשניים בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? נלא הייתי עושה אבל שיהיה בכיף אם זה גורם להם להרגיש טוב, לדעתי זה מכוער. ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? עברי לידר- "זה לא אותו דבר"- גני התערוכה הבנאדם שהכי מבין אתכם? אני וחברה טובה שלי (או הפוך) אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? בגדים שחורים, חתולים שחורים, נעליים הפוכות, מראה, ארון ועוד... הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם:עייפותתתתתת

למעלה