שאלון

../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

שם:
שם משפחה:
חבר/ חברה/ בעל/ אישה:
מספר זהות:
סוג דם:
אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:
גובה:
משקל:
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?
את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?
אכפת לך מזה?
למה?
בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?
את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?
לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?
את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?
לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?
מה השעה עכשיו?
איפה בדקת?
למה דווקא שם?
מה הצלצול של הפלאפון שלך?
מתי הורדת אותו?
את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?
את/ה עייף/ה עכשיו?
למה?
מתי הלכת אתמול לישון?
מה עשית עד אז?
יש לך יס או הוט?
מרוצה ממה שיש לך?
היית רוצה להחליף?
מה הערוץ המועדף עליך?
למה?
איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?
כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?
כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?
זה הרבה לדעתך?
מה את/ה עושה במחשב?
את/ה מסתכלת באתרי סקס?
את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?
את/ה משקר?
את/ה נוהג לשקר הרבה?
למי את/ה משקר הכי הרבה?
למה דווקא לו/ לה?
היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?
את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?
גנבת פעם?
רצחת?
נאפת?
בגדת?
התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?
הרבצת?
למי?
למה?
יש לך זיכרון טוב?
מה הטעם שלך במוסיקה?
מהי הלהקה האהובה עליך?
הזמר האהוב?
הזמרת האהובה?
השחקן האהוב?
השחקנית האהובה?
הסרט האהוב?
הסדרה האהובה?
למה דווקא הסדרה הזאת?
ממליץ/ה עליה?
ז'אנר אהוב בטלויזיה:
ז'אנר אהוב בספרות:
מאכל אהוב?
למה דווקא המאכל הזה?
איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?
כמה כסף יש לך בקופה?
זה הרבה לדעתך?
כמה את/ה מבזבז/ת ביום?
על מה בעיקר?
באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?
עם מי?
למה דווקא איתו/איתה?
מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא?
כואב לך משהו עכשיו?
מה?
למה?
מה הספקת לעשות היום?
כמה זמן את/ה מול המחשב היום?
משעמם לך עכשיו?
מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? ========================================================================

../images/Emo27.gif

שם:דפנה שם משפחה: :) חבר/ חברה/ בעל/ אישה:אין גיל:14,חודשיים ו3 ימים:) מין:נקבה מספר זהות:אינלי מושג.. סוג דם:לא יודעתת אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: :\ גובה:מטר ומשהו..
ניראה לי 56?אולי יותר?לא יודעת אני צריכה למדוד.. משקל:40 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?ביחס ל...? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?אהא אכפת לך מזה?אממ..לא יודעת.זה משנה? למה?-- בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?בשקל
[חולצת ביצפר..] את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?לא אמרתי כן,אבל בכל זאת אני לא חושבת שזה נרקיסיסטיות את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא
לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?לא,אבל באמת יש לי חוסר ביטחון עצמי:-\ מה השעה עכשיו?13:37 איפה בדקת?במחשב למה דווקא שם?כי באלייייי!!!1 מה הצלצול של הפלאפון שלך?GOING UNDER ו BECAUSE OF YOU מתי הורדת אותו?לא זוכרת את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?אוהבת את/ה עייף/ה עכשיו?דיי למה?כי ככההה מתי הלכת אתמול לישון?11 בערך מה עשית עד אז?כל מיני יש לך יס או הוט?יס מרוצה ממה שיש לך?אהא היית רוצה להחליף?לא אכפת לי כל כך מה הערוץ המועדף עליך?יס סטארס,ערוצי המוסיקה,יש תוכניות שאני רואה בניקולודיאון
ולאדעתת למה?כי ככה איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?בערוצי מוסיקה זה שירים,יס סטארס-מגרש ביתי,או.סי ויש סדרות שאני מחכה להןן! ניק-דרייק וג'וש,לפעמים אני רואה זואי 101 ולא מדהימה
ולפעמים קינן וקל.. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?כל היום?חהחהחה אני עוברת מערוץ לערוץ כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?לא יודעת זה הרבה לדעתך?-- מה את/ה עושה במחשב?כל מיני את/ה מסתכלת באתרי סקס?ברור
את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?אויייש את/ה משקר?כן,טוב?כן את/ה נוהג לשקר הרבה?לא למי את/ה משקר הכי הרבה?אם אני משקרת זה שקר לבן
כאילו,בצחוק כזה..בדרך כלל אחרי שאני משקרת יש לי יסורי מצפון
ולא יודעת למה דווקא לו/ לה?כי כככככככככהההההההההההההההההה רבאק היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?-------------- את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?יואו. גנבת פעם?לא זכור לי רצחת?לא נאפת?לא בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?כן למי?אחותי,אחשלי,בני דודים שלי,חברות שלי..חהחהחה אבל הכי רציני זו בדודה שלי פעם כל יום היינו הולכות מכות למה?שקט יש לך זיכרון טוב?לא יודעת מה הטעם שלך במוסיקה?טעם טעים מהי הלהקה האהובה עליך?לא יודעת הזמר האהוב?לא יודעת הזמרת האהובה?לא יודעת השחקן האהוב?לא יודעת השחקנית האהובה?לא יודעת הסרט האהוב?לא יודעת הסדרה האהובה?לא יודעת למה דווקא הסדרה הזאת?כי באלי,יש בעיות?! ממליץ/ה עליה?כן,מאוד ז'אנר אהוב בטלויזיה:אין העדפה,מה שניראה לי אני פשוט רואה ז'אנר אהוב בספרות:כנ"ל אבל הספר שהכי קראתי ברצינות זה הספרים של הארי פוטר מאכל אהוב?ג'חנוןןןןןן!סתם,לא..יש הרבה דרים טעימים למה דווקא המאכל הזה?כי באלי איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?---------- כמה כסף יש לך בקופה?אין לי קופה
זה הרבה לדעתך?כן כמה את/ה מבזבז/ת ביום?לא הרבה על מה בעיקר?---------- באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?לא יודעת עם מי?גיליתי שמגניב ללכת עם חברות ובלי אמא!כי אז אפשר לבזבז את כל הכסף שיש לךך ויויויפי למה דווקא איתו/איתה?ככה מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא?-- כואב לך משהו עכשיו?כן מה?הגב למה?לא ידועת זה מוזר מה הספקת לעשות היום?ללת לביצפר כמה זמן את/ה מול המחשב היום?חצי שנייה משעמם לך עכשיו?אולי מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?אוכלת בואנה,השאלון הזה מציק@$#^$&%$^%

עונה

שם:ליהי שם משפחה:רימון חבר/ חברה/ בעל/ אישה:טין גיל:אין חח סתאאם 16 מין:נקבה מספר זהות:מי מי מאיפו לי??? סוג דם:פחח מאיפו לי אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:חחחחחחחחחחח?? גובה:1.69 קימאת מטר 1.70 משקל:אמ לא יודעת חח תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?אמ לא יודעת אני מניכה בנוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?חחחחחחח אכפת לך מזה?אמ לא יודעת למה?........... בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?חח מה את הפיז'מה שלי חחב 150ש"ח חח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?חח לא (טוב נו ליפעמים תפסתם אותי )חחחחחססחחחחחחתתחחחחחחאאחחםםםחחחח לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?לא ומה זה בכלל חחחחח את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא יודעת לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?יכול להיות או שפשוט הם לא סנובים אולי ומזה בכלל חחחחח(נירא לי לא משנה אזבו לא לקחתי כדורים היום חח) מה השעה עכשיו?אממ 13:53 איפה בדקת?במחשב למה דווקא שם?כי זה הכי קרוב אלי מה הצלצול של הפלאפון שלך?אמ לא יודעת את השם יעני יודע תאבל שחכתי מתי הורדת אותו?אמ ממיזמן ואני צרחה להחליף כר את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?אני אוהבת אותו אבל גם סתם לא היה לי מה לשים את/ה עייף/ה עכשיו?אמ קצאת למה?כי אני חולה מתי הלכת אתמול לישון?אמ 2:30 ככה בלילה מה עשית עד אז?ראיתי סאטים יש לך יס או הוט?יס שליטהההההה מרוצה ממה שיש לך?כןן מעוד היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך?13 למה?כי יש לי שם את כול הסדרות שאינ אוהבת איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?הכול כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?אמ בלילה כול הזמן חיחי כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?אמ 5 שעות אולי מקסימום זה הרבה לדעתך?לא כמו שהיה לי פעם חחח מה את/ה עושה במחשב?אזותמרת באינטרנת ובאיסי ובמסן וסקייפי והכול את/ה מסתכלת באתרי סקס?חחח לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לא את/ה משקר?לא את/ה נוהג לשקר הרבה?לא למי את/ה משקר הכי הרבה?לאף אחד טוב נו טלוי אבל מגלים אותי חיחי למה דווקא לו/ לה?........... היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?............. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?אה?חחחח גנבת פעם?לא אני אח שלי שהינו קטנים ככה לא יודנו מזה והכול הייתי בת 6 אולי הלכנו לסופר ולקחנו סוכריה ורחנו והיינו עם עוד כמה חבירים חח רצחת?לאא נאפת?אה בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?כן למי?לאחים שלי חיחי סתאםם רק שאנחנו רבים למה?אמרתי הרגע חח יש לך זיכרון טוב?אממ נירא לי שכן מה הטעם שלך במוסיקה?הכול מהי הלהקה האהובה עליך?אין נירא לי כי אינ אוהתב הכול חח הזמר האהוב?הרבה הזמרת האהובה?הרבה אבל הכי הילארי אף השחקן האהוב?הרבה השחקנית האהובה?הרבה אב להכי הילארי דאף חחח הסרט האהוב?הכולללל הסדרה האהובה?וואי יש הרבה נו אתם כבר יודעים מה שיש ב 13 למה דווקא הסדרה הזאת?.... ממליץ/ה עליה?כן ז'אנר אהוב בטלויזיה:.?? ז'אנר אהוב בספרות:??? מאכל אהוב?אמ נירא לי לזניה למה דווקא המאכל הזה?לא יודעת טעים אינ מניכה איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?אמ לא יודעת הרבה חחח כמה כסף יש לך בקופה?אממ 2000 ועד קצאת פעם היה לי יותר אבל אמא לקחה לי הכול היה לי איזה 10000 חח זה הרבה לדעתך?כן כמה את/ה מבזבז/ת ביום?אמ כלום אינ לוכחת מה ההורים לא משלי חח על מה בעיקר?אממ לא יודתע לא עולה לי כלום באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?בכולם עם מי?חברים משפחה עם כולם למה דווקא איתו/איתה?אהה? מה האייקון האהוב עלייך?לא יודעת למה דווקא הוא????????? כואב לך משהו עכשיו?כן מה?הראש וכול שאר הגוף אבל כבר לא ממש למה?כי אני חולה מה הספקת לעשות היום?אז לישון ולאכול ולהיות בכול הפורומים והקומונות כמה זמן את/ה מול המחשב היום?אמ 3 או 4 שעות ככה משעמם לך עכשיו?לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?אמ הולכת למחשב ========================================================================

אליעד699

New member
עונה

שם:אליעד שם משפחה:הוס חבר/ חברה/ בעל/ אישה:לא גיל:17 מין:זכר מספר זהות:לא זוכר חחח סוג דם: לא יודע אפעם לא עשיתי דיקת דם אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:לאדע גובה:180 משקל:75 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?גדול את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?כן אכפת לך מזה?לא למה?זה לא מעניין בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?10 ש''ח חולצת בצפר את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?ברור.. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?אההה כן את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?יש על מה:D לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו?14:30 איפה בדקת?במחשב למה דווקא שם?הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך?HELLO מתי הורדת אותו?לא הורדתי את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?אוהב את/ה עייף/ה עכשיו?בקטנה למה?כי ישנתי מאוחר מתי הלכת אתמול לישון?2:00 מה עשית עד אז?חבר שלי היה אצלי עד 00:30 ואז ראיתי טלויזיה יש לך יס או הוט?הוט מרוצה ממה שיש לך?כן היית רוצה להחליף?לא מה הערוץ המועדף עליך?VOD למה?כי יש בו הכל איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?כל פעם משהו אחר תלוי מה מעלים כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?שעה שעה וחצי כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?תלוי.. לפעמים שעה לפעמים 4 זה הרבה לדעתך?בערך מה את/ה עושה במחשב?משחק מתכתב קורא דברים את/ה מסתכלת באתרי סקס?כן חח את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?מה? את/ה משקר?לא את/ה נוהג לשקר הרבה?לא.. להגזים כן למי את/ה משקר הכי הרבה?אני לא משקר אני מגזים... למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?כן.. כולם משקרים גנבת פעם?כן רצחת?לא נאפת?כן בגדת?כן התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?כן הרבצת?כן למי?מישהו מהבצפר למה?כי רבנו יש לך זיכרון טוב?כן מה הטעם שלך במוסיקה?הכל מהי הלהקה האהובה עליך?אין הזמר האהוב?אין הזמרת האהובה?אין השחקן האהוב?תום קרוז השחקנית האהובה?שרה מישל גלר הסרט האהוב?משחקי פיתוי,השיבה,הטינה הסדרה האהובה?באפי, קוטלת הערפדים למה דווקא הסדרה הזאת?כי היא הסדראה הכי טובה בטלויזיה של כל הזמנים ממליץ/ה עליה?ברור! ז'אנר אהוב בטלויזיה:מתח ז'אנר אהוב בספרות:אסטרולוגיה מאכל אהוב?מעורב למה דווקא המאכל הזה?לבבות כבד טחול ופרגיות.. עוד משהו? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?פסטלה, ריאות ובשר כבש כמה כסף יש לך בקופה?אין לי קופה זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום?אם יש לי אז הרבה על מה בעיקר?לא יודע תלוי איפה אני נמצא באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?בגדים דיסקים וסרטים עם מי?חברים למה דווקא איתו/איתה?כי הם חברים שלי מה האייקון האהוב עלייך? :-$ [באיסיקיו] למה דווקא הוא?כי הוא מצחיק ומזכיר לי משהי כואב לך משהו עכשיו?לא מה? למה? מה הספקת לעשות היום?להיות בבצפר ולהכין אוכל כמה זמן את/ה מול המחשב היום?רבע שעה משעמם לך עכשיו?לא כי אני אוכל ועונה על השאלון מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?משחק שומע שירים קורא לחברים או הולך אליהם

הקומונה הרישמית לונטוורת מילר

הקומונה הרישמית לונטוורת מילר ברוכים הבאים לקומונה הרישמית השחקן המהממם! שבודאי מוכר לכם מהסדרה נמלטים.... אנחנו מדברים כמובן על ונטוורת מילר! בקומונה תוכלו לדבר עליו למצוא תמונות ועוד...! http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=17175

LindZiv Cohan

New member
אני:)

וואה זה ארוך! שם: זיו שם משפחה: כהן חבר/ חברה/ בעל/ אישה: חבצל [דפן
] גיל: 15 מין: נקבה מספר זהות: שניה
סוג דם: A\B\O\AB אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: 96885 גובה: נמוכה משקל: לאדעת..משהו כמו 42 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?
את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא למה? כי זה לא מעניין בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 5 שקל
חולצת ביצפר [למרות שהקקות מוכרים את זה ב-35 שקל! עשו מזה מותג
] את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? נו ברור
לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? ממש לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? ממש ממש לא מה השעה עכשיו? 16:13 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? תגיד\י, משלמיך לך על זה? מה הצלצול של הפלאפון שלך? רומרס לקבוצת חברים, פרסונל לכל השאר... יש לי פלאפון צביקה פיק, אז זו סתם מנגינה. מתי הורדת אותו? שנה שעברה את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת את/ה עייף/ה עכשיו? אולי קצת למה? שיעור היסטוריה ארוך ומייגע, אבל מצחיק
מתי הלכת אתמול לישון? 12 ומשהו מה עשית עד אז? מחשב יש לך יס או הוט? יס
מרוצה ממה שיש לך? וודאי היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? המון. בעיקר יסטארס למה? כי יש שם תוכניות טובות איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? נמלטים, אוורווד, בקרוב את העונה החדשה של מגרש ביתי
, דירת המצוירים ועוד כמה שאני לא זוכרת כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? לא הרבה, אני לא רואה כל יום כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? המון
כעיקרון כל זמן שאני בבית. זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב? עורכת סרטונים שאני מכינה ומעלה ליוטוב\פליקס, גולשת בפורומים את/ה מסתכלת באתרי סקס? ברור... בשביל זה ההורים שמו אינטרנט בבית את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? אמרתי שכן! את/ה משקר? כן
את/ה נוהג לשקר הרבה? זה תלוי למי את/ה משקר הכי הרבה? לא יודעת
למה דווקא לו/ לה? לא יודעת
היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? גאד.. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?
גנבת פעם? תלוי למה אתם קוראים גניבה
רצחת? כן, עד עכשיו הגופה נמצאת מתחת לשטיח נאפת? כן, אני ג'חנון שלא הוציאו אותו מהתנור בזמן בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא
הרבצת? כן למי? לחברה שלי, אבל סתם כזה למה? ציירה על לינדזי, המניאקית! יש לך זיכרון טוב? תלוי למה. אם זה לזכור דברים שקרו אז כן, אם זה לזכור סיכומים בהיסטוריה- אז לא מה הטעם שלך במוסיקה? טעם טוב מהי הלהקה האהובה עליך? סימפל פלאן הזמר האהוב? ג'ון בון ג'ובי הזמרת האהובה? אני חושבת אלאניס מוריסט [אל דאגה! לינדזי אצלי בקטגורית שחקנית
] השחקן האהוב? צ'אד מייקל מארי וגרגורי סמית'
השחקנית האהובה? לינדזי, ברור, וסופיה בוש
הסרט האהוב? יש המון
הסדרה האהובה? גיבורי על ומגרש ביתי למה דווקא הסדרה הזאת? סדרות מעולות ממליץ/ה עליה? וודאי ז'אנר אהוב בטלויזיה: כמעט כל הז'אנרים
קומדיה, אימה, מתח, דרמה ז'אנר אהוב בספרות: --- מאכל אהוב? כמעט כל דבר אפשרי
למה דווקא המאכל הזה? כי הם טעימים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? אמרתי כבר -_- הכל כמה כסף יש לך בקופה? קצת... זה לטיסה שבה שאני אפגוש את לינדז! זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? לא הרבה... משתדלת שלא
על מה בעיקר?... באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? חנויות מגניבות עם מי? אנשים מגניבים למה דווקא איתו/איתה? כי הם מגניבים מה האייקון האהוב עלייך?
המגניב למה דווקא הוא? כי הוא מגניב כואב לך משהו עכשיו? הבטן מה? הקדמתי אותך! למה? כי היא מגניבה מה הספקת לעשות היום? להלחין התחלה של שיר שחברה שלי כתבה
כמה זמן את/ה מול המחשב היום? לא הרבה משעמם לך עכשיו? קצת מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? מצלמת

o DaNiEl o

New member
עונה:]

שם: דניאל שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין
סוג דם: אחד מהם
אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: שנייה אני אבדוק
גובה: לא זוכרת
משקל:
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? נחמד את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא למה? ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 70 את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא אני אומרת דברים אחרים
לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?... את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא
לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא מה השעה עכשיו? 18:20 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? כי זה הכי נוח מה הצלצול של הפלאפון שלך? אחד רגיל
מתי הורדת אותו? לא הורדתי
את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? סתם לא היה לי מה לשים את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? כובע מתי הלכת אתמול לישון? 11:30 מה עשית עד אז? סתם הייתי במחשב
יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? MTV למה? כי זה נחמד
איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? חוף לגונה, TRL, SWEET 16 ועוד כמה כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? מממ לא יודעת
כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? הרבה
זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב? אתרים, מסנג'ר, מוזיקה את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא יודעת
למי את/ה משקר הכי הרבה? ממ כאלה שמציקים לי למה דווקא לו/ לה? כי הם מציקים
היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? יכול להיות את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן גנבת פעם? לא נראלי רצחת? לא נאפת? אע
? בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן
למי? כל מיני למה? כי ככה יש לך זיכרון טוב? לא
מה הטעם שלך במוסיקה? קצת מהכל? מהי הלהקה האהובה עליך? אין אחת
הזמר האהוב? דרייק בל, ג'סטין טימברלייק הזמרת האהובה? ונסה הדג'נס, קאסי, ריהנה השחקן האהוב? צ'אד מייקל מורי, צ'אנינג טאטום, טלן טורי, סטיבן קולטי השחקנית האהובה? לינדזי וונסה הסרט האהוב? ממ לא יודעת
הסדרה האהובה? חוף לגונה
למה דווקא הסדרה הזאת? כי זה נחמד ממליץ/ה עליה? כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: ממ יש כל מיני
ז'אנר אהוב בספרות: אין
מאכל אהוב? שניצל תירס למה דווקא המאכל הזה? כי זה טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? סלט, שוקולד, קוסקוס כמה כסף יש לך בקופה? אין לי קופה
זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? תלוי על מה בעיקר? כל מיני באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? ממ לא יודעת
כאלה גדולות עם מי? כל מיני למה דווקא איתו/איתה? כי זה נחמד מה האייקון האהוב עלייך?
,
למה דווקא הוא? כי הם נחמדים
כואב לך משהו עכשיו? לא מה? כלום למה? ככה מה הספקת לעשות היום? הייתי בבי"ס, שיעורים, טיוי כמה זמן את/ה מול המחשב היום? לא יודעת
משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? הולכת למחשב

LINDSAY15

New member
יאפ

שם:לידר שם משפחה:רוחם חבר/ חברה/ בעל/ אישה:אין גיל:15 מין:נקבה מספר זהות:לאדעת סוג דם:הא? אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:לא מדדתי גובה:הרבה זמן לא מדדתי גובה משקל:39 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?מהסה??לא הבנתי את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?לע אכפת לך מזה?ממש לא למה?אמ אמ ככה :] בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?184 [היינס] את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?עם מדובר על גוף אז כן גם בפנים לא כולל פצעי בגרות :\ לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?אני לא צמה או אנוקסית אני אוכלת הרבה ולא משמינה :\זה קצת טוב וקצת לא.. את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?אני לא חשה! לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?אני לא מתביישת בעצמי אני חושבת שלחוש זה חוצפני מדי צריך לדעת איך חחחח ישלי קטעים כאלה לעיטים רחוקות מה השעה עכשיו?14:04 איפה בדקת?במחשב למה דווקא שם?אינלי כוח לקום מה הצלצול של הפלאפון שלך?של ריאנה מתי הורדת אותו?לא שזכור לי את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?אוהבת אוהבת ישלי מלא את/ה עייף/ה עכשיו?מאוד למה?ה' יודע מתי הלכת אתמול לישון?לא ראיתי מה עשית עד אז?היה ת'סרט ילדות רעות באמצע הלילה :] יש לך יס או הוט?יאס XD מרוצה ממה שיש לך?כן היית רוצה להחליף?לא,הייתי בהוט מה הערוץ המועדף עליך?MTV למה?שירים איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?שירים! כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?מתי שאני מדליקה ת'טיווי אז הרבה לא שספרתי בד"כ אני ילדת מחשב כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?מלא שעות זה הרבה לדעתך?כע מה את/ה עושה במחשב?נכנסת לפורום ולשוקס ולשין :] את/ה מסתכלת באתרי סקס?בעע את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? איכסיי את/ה משקר?עם זה עכשיו לא את/ה נוהג לשקר הרבה?לא לשקר אולי לעבוד על אנשים למי את/ה משקר הכי הרבה?למורות זה כיף לעבוד עליהם ולעשות הצגות :]] למה דווקא לו/ לה?כי אלה מורות..אני רוצה להיות בבית! היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?לאא את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?WTF? גנבת פעם?לא שזכור.. רצחת?נמלה :( נאפת?כע בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?חיחי לאא הרבצת?מלא מלא למי?אחותי עם כולם הלכתי מכות חוץ מהכיתה שילי..הלכתי פעם מכות רצח עם חברה XD למה?בא לך ללכת מכות? :]] יש לך זיכרון טוב?לא הכי מה הטעם שלך במוסיקה?הכל כמעט מהי הלהקה האהובה עליך?לא זוכרת :\ הזמר האהוב?לא זוכרתת הזמרת האהובה?לינדזי ואחותה יש כ"כ הרבה :]]] השחקן האהוב?נוו זה מהסרט ריקוד מושחט שחכתי ת'שם השחקנית האהובה?לינדזיי הסרט האהוב?אבא מתארס הסדרה האהובה?אמאמ לאדעת למה דווקא הסדרה הזאת?ככה ממליץ/ה עליה?בחום! ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: מאכל אהוב?צ'יפסי למה דווקא המאכל הזה?טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?מקדונלדס כמה כסף יש לך בקופה?אינלי בזבזתי הכל אמא שלי חייבת לי חח זה הרבה לדעתך?מאוד! כמה את/ה מבזבז/ת ביום?טלוי איזה יום.. על מה בעיקר?בגדים באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?היינס לי קופר.. עם מי?הכי טוב לבד כי החברים משגעים 'תך שם.. למה דווקא איתו/איתה?אני לא כואב לך משהו עכשיו?היד מה?היד והעין למה?שיגעת אותי מה הספקת לעשות היום?ביד XD סתם סתם השתחררנו מהר מהביצפר למדנו 2 שעות כמה זמן את/ה מול המחשב היום?לאדעת משעמם לך עכשיו?כןן מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?שומעת שירים ררררררר תודה לאל!

למעלה