שאלון

eynav16

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

זה משעמום בבי"ס...כתבתי אותו
שם בעברית: שם באנגלית: גיל: תאריך לידה: יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה? מדינה: עיר: עיר שגרתם בארץ: כמה שנים את/ה בחו"ל? באיזה גיל עברתם? אתם מתכננים לחזור לארץ? אתם רוצים/לא רוצים לחזור? אם את חוזרים, מתי? למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')? רציתם לעבור או שהתנגדתם? עכשיו אתם שמחים שעברתם? איך הייתה השנה הראשונה שלכם? הבנתם/דיברתם את השפה לפני? כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה? איך היה היום הראשון בבי"ס?איך קיבלו אותכם שם? המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה? איך נפרדו ממכם בארץ? איך אתם נפרדם מהארץ? היה קשה לעזוב? איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)? מבקרים בארץ?כל כמה זמן? איך היה הביקור הראשון שלכם? אחרי כמה זמן הוא היה? נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ? איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ? כמה זמן טיסה מישראל ל___? כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך(למשל אצלי זה ישראל-אירופה, אירופה-ברזיל)? איפה עוד הייתם בעולם? באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ? למה אתם הכי מתגעגעים בארץ? מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ?

אוקיי.... [=

שם בעברית: שירן שם באנגלית: SHIRAN? חחחחחחחחח גיל: 18 וחצי תאריך לידה: 14.11.87 יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה? קולג' מדינה: סקוטלנד עיר: גלאזגו עיר שגרתם בארץ: קרית ביאליק כמה שנים את/ה בחו"ל? 4 שנים ו13 ימים באיזה גיל עברתם? 14 וחצי אתם מתכננים לחזור לארץ? אתם רוצים/לא רוצים לחזור? לפעמים ככה, לפעמים אחרת אם את חוזרים, מתי? לא ידוע למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')? עבודה של אבא והרצון לחשוף בפנינו תרבות אחרת ולהעשיר אותנו (זה לא קרה. חח סתם). רציתם לעבור או שהתנגדתם? רציתי מאוד. רק בכדי שאוכל להעמיד את חבריי האמיתיים ואת האהבה שלי נכון לאותה תקופה במבחן. עכשיו אתם שמחים שעברתם? כן, למרות שלפעמים יש חרטות. איך הייתה השנה הראשונה שלכם? קשה מאוד הבנתם/דיברתם את השפה לפני? אכן כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה? חצי שנה איך היה היום הראשון בבי"ס?איך קיבלו אתכם שם? מוזר. לא הציגו את עצמם ולא כלום, כאילו זה מובן מאליו לא להתייחס לחדשים. המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה? הבינו. איך נפרדו ממכם בארץ? עשו לי מסיבת פרידה בחוף הים. וזה היה גם רומנטי מאוד. איך אתם נפרדתם מהארץ? בדמעות. היה קשה לעזוב? מאוד. איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)? מתישה. מבקרים בארץ?כל כמה זמן? פעם-פעמיים בשנה. איך היה הביקור הראשון שלכם? אחרי כמה זמן הוא היה? היה מדהים. אחרי שנתיים בדיוק. נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ? כן. איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ? לפעמים באייסיקיו\מסנג'ר\טלפון. אבל בעיקר כשחוזרים לביקור, הכל חוזר לקדמותו. כמה זמן טיסה מישראל ל___? שעה ללונדון. 5 שעות מלונדון. כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך(למשל אצלי זה ישראל-אירופה, אירופה-ברזיל)? שתי טיסות סה"כ. איפה עוד הייתם בעולם? ארה"ב, צרפת, נורווגיה. עצירות ביניים בכל מיני ארצות לא נחשבות. באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ? כן, רוב המשפחה מהארץ. ואודליה. למה אתם הכי מתגעגעים בארץ? לבית שלי, לרחוב שלי, לסביבה שגדלתי בה. מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ? כל ארץ היא מיוחדת. יש כאן מנטאליות אחרת, יש כאן נוף אחר. אני מאוד אוהבת את סקוטלנד. וגם מאוד אוהבת את ישראל.

daphnadk

New member
עונה

שם בעברית:דפנה שם באנגלית:daphna עם ph לא f !!! גיל:14 וחצי תאריך לידה:23.10.91 יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה?עולה לתיכון מדינה:מילנו עיר:איטליה עיר שגרתם בארץ:פתח תקווה כמה שנים את/ה בחו"ל?1 באיזה גיל עברתם? תחילת השנה אתם מתכננים לחזור לארץ? כן אתם רוצים/לא רוצים לחזור? כןןןן אם את חוזרים, מתי? אני בסוף השנה למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')? עבודה של אבא רציתם לעבור או שהתנגדתם? היו היתלבטויות עכשיו אתם שמחים שעברתם? לא ממש איך הייתה השנה הראשונה שלכם?זאת הראשונה והיא לא מלהיבה הבנתם/דיברתם את השפה לפני? איטלקית די קלה למען האמת... כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה? לא הרבה...יותר קשה לי לסתום אותו איך היה היום הראשון בבי"ס?איך קיבלו אותכם שם? דווקא ממש נחמד...אחרי זה הגיעה הנפילה המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה? ממממ לא על היום הראשון...אבל על השני כן איך נפרדו ממכם בארץ? מסיבות פרידה וכו איך אתם נפרדם מהארץ? בקושי רב היה קשה לעזוב? מאוד איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)? דווקא לפה הטיסה הראשונה הייתה בסדר כי עוד הייתי אופטימית וקצת היתרגשתי וכל זה אבל מאוד קשה בכללי מבקרים בארץ?כל כמה זמן? כמה חודשים איך היה הביקור הראשון שלכם? אחרי כמה זמן הוא היה?שבוע וחצי בערך...היה הכי כיף בעולם נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ? כן שמרתי על קשר עם כולם איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ?טלפון,איסיקיו,מסנג'ר,סקייפ,הרבה אימיילים כמה זמן טיסה מישראל לאיטליה? 3 וחצי שעות-4 שעות כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך(למשל אצלי זה ישראל-אירופה, אירופה-ברזיל)? לא צריך להחליף איפה עוד הייתם בעולם? רוב אירופה,ניו יורק ,קנדה, קפריסין. באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ? חבר הכי טוב שלי,אחותי ואח שלי ודודים למה אתם הכי מתגעגעים בארץ?חברים מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ? פיצה מעולה?

eynav16

New member
=]

שם בעברית:עינב שם באנגלית:eynav גיל:16 ו9 חודשים בערך.. תאריך לידה:15.8.1989 יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה?אני לא יודעת....בארץ בי"א ופה בשנה האחרונה. מדינה:ברזיל עיר:אוברלנדיה עיר שגרתם בארץ:קיבוץ גבת
, ליד עפולה, חיפה בערך... כמה שנים את/ה בחו"ל?אמ....9 חודשים בערך. באיזה גיל עברתם?שבועים לפני יומולדת 16. אתם מתכננים לחזור לארץ?כן! אתם רוצים/לא רוצים לחזור?לא יודעת... אני עוד בשנה הקשה שאומרים שאחרי שעוברים אותה לא רוצים לחזור. אם את חוזרים, מתי?עוד שנתים/שלוש בערך... למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')?עבודה של אבא רציתם לעבור או שהתנגדתם?לא התנגדתי
עכשיו אתם שמחים שעברתם?ישמח אחרי איך הייתה השנה הראשונה שלכם?רק עכשיו אני מתחילה לסבול הבנתם/דיברתם את השפה לפני?לא... כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה?עוד לא פתחתי אותו
איך היה היום הראשון בבי"ס?איך קיבלו אותכם שם?היה ממש נחמד וקיבלו אותי ממש יפה!!!ואבא שלי הכין מצגת על ישראל ועל קיבוץ וכו'....כי פה הכל עם גדרות והם לא ממש מכירים דברים אחרים... המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה?כן... איך נפרדו ממכם בארץ?באו אלי הביתה...סתם מעפן תאמתי...
איך אתם נפרדם מהארץ?לא יודעת...לא בטוחה שנפרדתי ממנה... לא בטוחה שעקלתי את זה באותו הזמן.. היה קשה לעזוב?כן ולא... איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)?חחח ניתקעתי בשירותים פעמים במילאנו....
והיה ממש ארוך!!! מבקרים בארץ?כל כמה זמן?מתוכנן כל שנה.. איך היה הביקור הראשון שלכם? אחרי כמה זמן הוא היה?אחרי 4 חודשים והיה נחמד... נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ?שאני פה לא אבל שאני שם כן בערך...לא שהיה לי קשר ממש טוב שם עם אנשים...היה אבל לא מחשיבה אותם לחברים... איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ?טלפון בחינם לקיבוץ שלי...ושיחות לכל הארץ במחיר רגיל כאילו אני בארץ. מייל, מסן, אי סי קיו... כמה זמן טיסה מישראל ל___?משהו כמו 30 שעות עד הבית ברוטו(איך שלא כותבים)... כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך(למשל אצלי זה ישראל-אירופה, אירופה-ברזיל)?3.... ישראל-אירופה, אירופה-ברזיל(סאו פאולו), סאו פאולו לאוברלנדיה. איפה עוד הייתם בעולם?טורכיה, אנגליה וברזיל.. באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ?אח שלי היה פה בפסח ובאים המון לעבוד...כאילו מגיעים אנשים מהמפעל בארץ לפה... למה אתם הכי מתגעגעים בארץ?לירקות עם טעם שפה אין! בכלל לחומוס, פיטות וגבינות שאין פה!! לגן שעבדתי ולמשפחה...אהה ויש עוד כמה דברים אבל הם אישיים מדי..
מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ?גם הרבה מאכלים טעימים שלא יהיה גם בארץ... נופיםם ומרחקים אדיריםםםםםםםםםםםםםם.... ארץ מיוחדתתת....

I3lackM

New member
שובי דובי...

שם בעברית: גיא שם באנגלית: אממ.. גיא :] גיל: 19 תאריך לידה: ראשון למרץ 1987 יסודי\תיכון\קולג'\אוניברסיטה: סופומור בקולג' מדינה: ניו יורק, ארה"ב עיר: פורסט הילס עיר שגרתם בארץ: ראש העין (שירן סתמי) כמה שנים אתה בחו"ל: כמעט 4 באיזה גיל עברתם: 15 מתכננים לחזור לארץ: כן רוצים לחזור: כן כן כן מתי: בסוף התואר, או אחרי :p למה עברתם: עבודה של אבא, לא שליחות או משהו רציתם לעבור: לא. עכשיו אתם שמחים שעברתם: במידה מסוימת כן איך הייתה השנה הראשונה: קשה, כמו כל ההתחלות דיברתם את השפה לפני: אנגלית של חטיבה, לא רציני כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה: אני עדיין מעדיף להקשיב מאשר לדבר, בלי קשר לשפה איך היה היום הראשון בבית ספר: המממ בתיכון לא משהו, בקולג' כבר יותר טוב המורים הבינו או שנתנו עבודה: חחח נתנו עבודה עוד לפני שהבית ספר התחיל בכלל איך נפרדו ממכם בארץ: חברים עשו מסיבת הפתעה-פרידה איך נפרדתם מהארץ: אותו דבר :) היה קשה לעזוב: הו יס.. מאוד איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה: כל הדרך קראתי מכתבי טיסה שחברים שלי הכינו מבקרים בארץ, כל כמה זמן: כל חופש גדול אני בארץ איך היה הביקור הראשון: אחרי חצי שנה אני חושב, היה טוב מאוד, זו הייתה הנשיקה הראשונה שלי חח איך אתם שומרים על קשר: אינטרנט בעיקר כמה זמן טיסה מישראל: 10-12 שעות תלוי בהמון דברים איפה עוד הייתם בעולם: הרשימה ארוכה מנשוא באו לבקר אותכם: תכננו, אבל זונות למה אתם הכי מתגעגעם בארץ: מנטליות מה יש מיוחד בניו יורק שאין בארץ: חח.. הפופיק של העולם יצא לי קצת משעמם אבל לא נורא

shusha17

New member
עונה...

שם בעברית: שירה שם באנגלית: Shira גיל: כמעט 17 תאריך לידה: 17/8/89 יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה? תיכון מדינה: איטליה עיר: מילאנו עיר שגרתם בארץ: גן יבנה כמה שנים את/ה בחו"ל? 3 שנים באיזה גיל עברתם? 14 אתם מתכננים לחזור לארץ? ברור אתם רוצים/לא רוצים לחזור? רוצים אם את חוזרים, מתי? עוד שנה למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')? עבודה של אבא רציתם לעבור או שהתנגדתם? התנגדתי עכשיו אתם שמחים שעברתם? לא איך הייתה השנה הראשונה שלכם? בהתחלה טובה, בסוף לא הבנתם/דיברתם את השפה לפני? הבנתי.. כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה? לא הרבה איך היה היום הראשון בבי"ס?איך קיבלו אותכם שם? היה רגיל, על ההתחלה היו מבחנים. המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה? היו מבחנים איך נפרדו ממכם בארץ? מסיבה איך אתם נפרדם מהארץ? היה קשה לעזוב? כן, למרות שהייתי אופטימית איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)? הייתה טיסה רגילה מבקרים בארץ?כל כמה זמן? כל חצי שנה איך היה הביקור הראשון שלכם? אחרי כמה זמן הוא היה? הוא היה 10 ימים והיה מעולהה נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ? לא.. רק עם החברים הטובים איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ? אייסיקיו/מסנג'ר.. ועם האחים בטלפון כמה זמן טיסה מישראל למילאנו? 4 שעות כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך(למשל אצלי זה ישראל-אירופה, אירופה-ברזיל)? לא צריך איפה עוד הייתם בעולם? שוויץ, צרפת, לונדון. באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ? אח ואחות למה אתם הכי מתגעגעים בארץ? לחברים מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ? אין שומדבר מיוחד

eynav16

New member
את נולדת יומיים אחרי../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אני ב15.8.89 נחמד נחמד..

אני..

שם בעברית: קרן שם באנגלית:keren גיל:16 תאריך לידה: 27.4.90 יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה? תיכון מדינה: קנדה עיר:ריצ'מונד ליד וונקובר (יש שני ריצ'מונד) עיר שגרתם בארץ: ראשון לציון כמה שנים את/ה בחו"ל? כמעט שנתיים באיזה גיל עברתם? 14 וחצי אתם מתכננים לחזור לארץ? אממ אולי.. אתם רוצים/לא רוצים לחזור? לפעמים רוצה ולפעמים לא... אם את חוזרים, מתי? אני לא יודעת למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')? ההורים רצו.. רציתם לעבור או שהתנגדתם? התנגדתי.. היה לי כל מה שבת בגילי רצתה.. חברות חבר סבא ומשפחה אוהבת..
עכשיו אתם שמחים שעברתם? אממ לפעמים כן ולפעמים לא.. איך הייתה השנה הראשונה שלכם? קלה יחסית. הבנתם/דיברתם את השפה לפני? ידעתי אנגלית.. בארץ נחשבתי לתלמידה טובה באנגלית.. אבל כשהגעתי קיבלתי את "המכה".. אנשים יודעים יותר טוב ממני אנגלית.. הגעתי ברמה 2 מתוך 5...
כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה? שנה.. רק בזכות המחנה פתחתי את הפה.. איך היה היום הראשון בבי"ס?איך קיבלו אותכם שם? היה אחלה יום.. מצחיק דווקא.. קיבלו אותי יפה.. אבל הייתי ביישנית אז לא ממש דיברתי.. המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה? הם הבינו..
איך נפרדו ממכם בארץ? אני אירגנתי מסיבת פרידה לעצמי.. כולם באו ורשמו באלבום.. חלק הביאו תמונה חלק שכחו... אחר כך גם נפגשנו במימדיון ושמה זה היה היום האחרון שראיתי את רוב החברות שלי.. אחר כך ביומיים לפני שעזבתי, נפגשתי עם כמה חברות קרובות ובנים.. ביום הלפני אחרון נפגשתי עם 3 הכי החברות הטובות שלי, חברה טובה ועוד 3 בנים שהיו בחבורה שלנו.. בינהם היה החבר לשעבר שלי... התנחלנו אצל חברה שלי העברנו חוויות וזה... נפרדתי מאחת החברות סופית.. עם דמעות.. היא בכתה. התחבקנו חזק חזק.. גם נפרדתי מהחבר לשעבר.. ביום של הטיסה (טסנו לפנות בוקר), נפגשתי עם שתי חברות טובות ועוד חברה טובה (שלושתן היו ביום לפני.. והן גרות באותו איזור..). דיברנו והחלפנו חברות. חזרתי הביתה הלכתי לישון. העירו באמצע הלילה, סידרתי דברים אחרונים... נפרדתי מסבא (גרנו אצל סבא בשבוע האחרון) בדמעות... ונסענו עם המונית לשדה התעופה..
איך אתם נפרדם מהארץ? בדמעות וטישו..
היה קשה לעזוב? כן.. ארץ ישראל זו הבית שלי.. ותמיד תישאר בתור הבית שלי.. איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)? היא הייתה מתישה.. 16 שעות טיסה בינהם הפסקה באמסטרדם (הולנד) עם התעכבות.. טיסה קשה במיוחד.. מבקרים בארץ?כל כמה זמן? עוד לא הספקתי.. החופש טסה לבקר בפעם הראשונה מאז שעברתי.. איך היה הביקור הראשון שלכם? אחרי כמה זמן הוא היה? עוד לא היה.. אבל הוא יהיה שישה שבועות בערך..
נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ? לויודעת עדיין.. איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ? איסי/מסן/אימייל/דואר/טלפון.. כל אחד והדרך שלו.. כמה זמן טיסה מישראל לקנדה? אממ זה תלוי.. באנו לכאן ב16 שעות טיסה.. אני הולכת לטוס באיזה 22 שעות טיסה... זה ממש תלוי בחברה... כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך(למשל אצלי זה ישראל-אירופה, אירופה-ברזיל)? פעם אחת.. מוונקובר- טורונטו\ לונדון\ אמסטרדם\ ניו יורק\ או כל מקום שהוא, ואז מהמקום שנחתתי לישראל..
אני טסה השנה דרך לונדון.. אני אהיה בלונדון 10 שעות..
איפה עוד הייתם בעולם? טורקיה באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ? כן, דודה שלי...פעמיים.. פעם אחת ל-6 ימים ופעם אחת לילה אחד.. סבא כבר פעמיים אמר שהוא יבוא ובסוף ביטל.. כרגע הוא אומר שהוא יחזור איתי.. נראה מה יהיה...
למה אתם הכי מתגעגעים בארץ? לחברות ולמשפחה. מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ? יש תפירה וספרדית

kit k@t

New member
I'll give it a try

שם בעברית: Katie שם באנגלית: Kat גיל: 20 תאריך לידה: 27/11/1985 יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה? none מדינה: USA עיר: Vista עיר שגרתם בארץ: Petah Tikva כמה שנים את/ה בחו"ל? 3.5 באיזה גיל עברתם? 17 אתם מתכננים לחזור לארץ? NO אתם רוצים/לא רוצים לחזור? No אם את חוזרים, מתי? -- למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')? My mom got married to an american רציתם לעבור או שהתנגדתם? Wanted עכשיו אתם שמחים שעברתם? Yes איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ? Phone, email, IM כמה זמן טיסה מישראל ל___? ummm, all together i think its like 13 hours כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך(למשל אצלי זה ישראל-אירופה, אירופה-ברזיל)? It's a flight to either the east coast, and then israel, or to europe and then israel איפה עוד הייתם בעולם? Romania, Hungary,England, France, Czech republic, Mexico באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ? No... :( למה אתם הכי מתגעגעים בארץ? Food, friends, brothers מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ? A lot of things... I love California. I love the fact its npeacefull. Kat

lol lypop

New member
אוקי...

שם בעברית: רון שם באנגלית:Ron גיל:16 (וחצי אם אתם רוצים להיות קטנונים) תאריך לידה: 30 לאוקטובר 1989 יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה? תיכון מדינה: קנדה עיר:ויקטוריה, בריטיש קולומביה עיר שגרתם בארץ: אממ לפני קנדה קריית אתא כמה שנים את/ה בחו"ל? בסה"כ ...8 באיזה גיל עברתם? אממ לקנדה 14 אתם מתכננים לחזור לארץ? לא אתם רוצים/לא רוצים לחזור? ממש לא רוצה אם את חוזרים, מתי? לא חוזרת למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')?עבודה של ההורים בערך רציתם לעבור או שהתנגדתם? רציתי עכשיו אתם שמחים שעברתם? מאוד איך הייתה השנה הראשונה שלכם? סבבה הבנתם/דיברתם את השפה לפני? אהא כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה? בערך 3 דקות איך היה היום הראשון בבי"ס?איך קיבלו אותכם שם? היה ממש נחמד..הקנדים האלה ממש מקסימים. המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה?נתנו עבודה אבל לא הגזימו. איך נפרדו ממכם בארץ? אממ נתנו מתנות והיתה מסיבה בכיתה איך אתם נפרדם מהארץ? עשיתי מסיבה בנפאפיס לבערך 10 חברים קרובים היה קשה לעזוב? אממ הפרידה עצמה היתה מאוד קשה אבל באופן עקרוני לא איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)? לקנדה..היתה בסדר..נורא ארוכה ע מבקרים בארץ?כל כמה זמן? לא מבקרת איך היה הביקור הראשון שלכם? אחרי כמה זמן הוא היה? לא ביקרתי נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ? ממש אבל ממש לא איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ? מסנג'ר וטלפון כמה זמן טיסה מישראל ל___? אממ...17 בערך כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך(למשל אצלי זה ישראל-אירופה, אירופה-ברזיל)? 2 או 3. איפה עוד הייתם בעולם? אממ 17 מדינות נראה לי באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ? כן, סבתא וסבא שלי למה אתם הכי מתגעגעים בארץ? משפחה מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ? אחוז גדול מאוד של מסוממים? לא סתם..אממ יש אווירה מאוד נעימה פה.

shirta14

New member
עונה..../images/Emo210.gif../images/Emo205.gif

שם בעברית:שיר שם באנגלית:shir גיל:16 ומשו תאריך לידה:9 לינואר יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה? תיכון מדינה: קנדה עיר:וונקובר עיר שגרתם בארץ:נהריה כמה שנים את/ה בחו"ל? כשהייתי תינוקת היינו שנתיים ועכשיו שנה ומשו כבר.. באיזה גיל עברתם? סביבות ה15 אתם מתכננים לחזור לארץ? כן אתם רוצים/לא רוצים לחזור? רוצה מאוד אם את חוזרים, מתי? בקיץ אולי אולי אולי למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')? לימודים+ עבודה של אבא, לימודים של האח הגדול רציתם לעבור או שהתנגדתם? לא ממש רציתי אבל התרגלתי לרעיון עכשיו אתם שמחים שעברתם? קצת, התנסות טובה, האנגלית השתפרה איך הייתה השנה הראשונה שלכם? קשה הבנתם/דיברתם את השפה לפני? כה כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה? לא הרבה, פתחתי את הפה מיד איך היה היום הראשון בבי"ס?איך קיבלו אותכם שם? כה הם נחמדים המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה? התייחסו כרגיל כי דיברתי שוטף איך נפרדו ממכם בארץ? מסיבת הפתעה-פרידה..ובשדה בדמעות מהמפשחה איך אתם נפרדם מהארץ? אכלתי קרמבו
היה קשה לעזוב?בטח איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)? קשה מבקרים בארץ?כל כמה זמן? בחנוכה הייתי איך היה הביקור הראשון שלכם? אחרי כמה זמן הוא היה? אחרי כמעט שנה והיה כ"כ מרגש... נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ?לא אותו דבר..אבל בסדר איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ? מסנג'ר וטלפון כמה זמן טיסה מישראל לקנדה? תלוי בכמה טיסות טסים, אם מחליפים מטוס וכו' כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך? תלוי איפה עוד הייתם בעולם? פיי מלאאאאאא אין לי כוח
באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ? כה בת דודה ובעלה והילדים שלה למה אתם הכי מתגעגעים בארץ? אוכל, חברים, בני דודים מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ? יש נוף מגניב חח

d a p h i

New member
גם אני!

שם בעברית: דפנה שם באנגלית: DaPHna גיל: 16, כמעט 17 תאריך לידה: 3 ליולי 1989 יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה? ג'וניור בתיכון מדינה: קונטיקט, ארה"ב עיר: ווסט הרטפורד עיר שגרתם בארץ: רחובות כמה שנים את/ה בחו"ל? כמעט שנתיים באיזה גיל עברתם? 15 וחודש אתם מתכננים לחזור לארץ? כן אתם רוצים/לא רוצים לחזור? רוצה אם את חוזרים, מתי? לא יודעת.. למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')? עבודה של אמא רציתם לעבור או שהתנגדתם? לא יודעת. לא חשבתי על זה כ"כ. עכשיו אתם שמחים שעברתם? לא יודעת. מצד אחד כן מצד שני לא. איך הייתה השנה הראשונה שלכם? בסדר. זוועתית בערך. הבנתם/דיברתם את השפה לפני? דיברתי שוטף. בקושי קראתי\כתבתי כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה? אמ...לדבר בכללי? ששאלו אותי משהו עניתי. לא דיברתי מיוזמתי בחודש הראשון. באמצע השנה עשיתי חרם ולא דיברתי אנגלית בבי"ס שבועיים. רק עברית. איך היה היום הראשון בבי"ס?איך קיבלו אותכם שם? היה טוב. קיבלו אותי יםה מאוד. המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה? לא הבינו...נשלחו אחר כבוד למנהל- והבינו בדרך הקשה. איך נפרדו ממכם בארץ? מסיבת פיג'מות לימולדתשלי איך אתם נפרדם מהארץ? בדמעות היה קשה לעזוב? מאוד איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)? חרא חרא חרא מבקרים בארץ?כל כמה זמן? פעם- פעמיים בשנה איך היה הביקור הראשון שלכם? אחרי כמה זמן הוא היה? כמעט שנה נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ? לא עם כולם, רק עם החברים האמיתיים. איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ? סקייפ. מסנג'ר, אייסי, AIM...אימייל כמה זמן טיסה מישראל ל___? 10-12 טיסה ישירה. עם עצירה לא מוגבל. כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך(למשל אצלי זה ישראל-אירופה, אירופה-ברזיל)? ישירה, או עם עצירה באירופה... איפה עוד הייתם בעולם? שוייץ, ירדן, גרמניה, צרפת, ספרד, ועוד.. באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ? סבא וסבתא. למה אתם הכי מתגעגעים בארץ? מ. שווארמה, קרמבו. מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ? ניו יורק. ו..בן אנד ג'ריז. אבל, אין כמו בבית. ולפעמים יש שני בתים.

faland

New member
אוקי

שם בעברית: איליה שם באנגלית: Ilia גיל: 17 תאריך לידה: ה25 לפבואר 1989 יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה? תיכון <עוד שנה :(> מדינה: קנדה עיר: ריצ'מונד היל עיר שגרתם בארץ: קרית ים כמה שנים את/ה בחו"ל? שנה וחצי באיזה גיל עברתם? 15 אתם מתכננים לחזור לארץ? אוליי לביקור אתם רוצים/לא רוצים לחזור? אני עצלן מכדיי לחזור... אם את חוזרים, מתי? למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')? ההורים גילו שתיכננתי ללכת לקרבי... רציתם לעבור או שהתנגדתם? התנגדתי עכשיו אתם שמחים שעברתם? ככה ככה איך הייתה השנה הראשונה שלכם? חרא הבנתם/דיברתם את השפה לפני? עדיין לא מדבר :) כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה? שניה אולי.. דיברתי ישר... איך היה היום הראשון בבי"ס?איך קיבלו אותכם שם? בסדר, קיבלו אותי יפה אבל זה קצת מעצבן להכיר את כל האנשים החדשים המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה? חחח שיבינו.. ביום הראשון הביאו לי כמה עבודות... איך נפרדו ממכם בארץ? עשו מסיבה לכבוד זה שאני עף כבר :S איך אתם נפרדם מהארץ? ישבתי לדקה היה קשה לעזוב? אהא איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)? בפעם הראשונה שטסתי? הייתי בן שנתיים וטסתי למגדן, אני לא זוכר... מבקרים בארץ?כל כמה זמן? לא, אני מעדיף לטוס למקומות אחרים איך היה הביקור הראשון שלכם? אחרי כמה זמן הוא היה? נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ? ככה ככה איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ? אימייל וסקייפ כמה זמן טיסה מישראל ל___? 20 שעות <נו עצירה באוקראינה> כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך(למשל אצלי זה ישראל-אירופה, אירופה-ברזיל)? 1 איפה עוד הייתם בעולם? איפה לא? באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ? לא למה אתם הכי מתגעגעים בארץ? לנהר הירדן... מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ? כולם, אבל כולם פה עושים סמים

נעמצי

New member
עונה ועפה לישון שעה

שם בעברית: נעמה שם באנגלית:Lauren גיל:18 תאריך לידה: 18/3/88 יסודי/תיכון/קולג'/אוניברסיטה? גימנזיום מדינה:גרמניה עיר: מינכן עיר שגרתם בארץ:תל אביב כמה שנים את/ה בחו"ל?4 ומשהו שנים באיזה גיל עברתם? 14 אתם מתכננים לחזור לארץ? בגדול מתי שהוא כן אתם רוצים/לא רוצים לחזור?כבר לא יודעת למה עברתם(עבודה של ההורים וכו')?עבודה של אבא רציתם לעבור או שהתנגדתם?התנגדתי, עזר? עכשיו אתם שמחים שעברתם? כן איך הייתה השנה הראשונה שלכם?התחילה כסיוט ונגמרה כסיוט ובאמצע היו כמה רגעים נחמדים הבנתם/דיברתם את השפה לפני? לא, אלא אם כן כמה משפטים זה נחשב כמה זמן לקח לכם לפתוח את הפה?בערך חצי שנה איך היה היום הראשון בבי"ס?מפחיד איך קיבלו אותכם שם?הסתכלו עלי כעל עב"מ המורים הבינו או שביום הראשון נתנו לכם עבודה? חלק הבינו , חלק פחות איך נפרדו ממכם בארץ? על הים עם החברים הכי טובים איך אתם נפרדם מהארץ?בכי היסטרי זו גם דרך לא? היה קשה לעזוב? מאד איך הייתה הטיסה בפעם הראשונה(בטוחה שכולם זוכרים לא?)?נוראית, בכיתי ללא הפסקה מבקרים בארץ?בטח כל כמה זמן?כל חצי שנה בממוצע איך היה הביקור הראשון שלכם?כמו כל ביקור אחר, קצר מדי ומרגש אחרי כמה זמן הוא היה? 4 חודשים נשאר אותו קשר כמו שהיה עם החברים בארץ?עם הקרובים ביותר כן איך אתם שומרים על קשר עם חברים/משפחה בארץ?טלפון בלי חשבון, מסנג'ר, מפנקת במתנות שוות כמה זמן טיסה מישראל ל___? 4.5-5 שעות כמה טיסות צריך להחליף באמצע, אם צריך?בד"כ 0, אני מעדיפה לטוס ישיר איפה עוד הייתם בעולם?ישראל, ניו יורק, לוס אנג'לס , בוסטון, הוואי, וושינגטון, טורקיה, יוון, איטליה, ספרד, צרפת , אנגליה אוסטריה, דנמרק, שוויץ, ירדן, מצרים והולנד באו לבקר אותכם חברים/משפחה מהארץ?כן, ואוטוטו יגיעו אלי 3 החברים הכי טובים לכבוד המונדיאל למה אתם הכי מתגעגעים בארץ? לתל אביב מה יש מיוחד באיפה שאתם גרים ואין בארץ? למשל.... מונדיאל?

eynav16

New member
אם כבר הזכרת מונדיאל אז פה זה טירוף

הם התחילו לדבר על המונדיאל לפני חודשים ונישאר עוד חודש... כל החודש של המשחקים הודיעו לאבא שלי שהם לא יגיעו לעבודה אז הוא מנסה לעשות עם זה משהו ולאפשר להם לראות את המשחקים של ברזיל בעבודה... כל החנויות פה מלאות בדברים של ברזיל והמונדיאל... אמרו שאם ברזיל תנצח כולם יחגגו וישתכרו ואם ברזיל תפסיד עדיין כולם ישתכרו... אולי מגזימים קצת...אבל ניראה לי שזאת המציאות פה... ועדיין ברזיל אלופת העולם בנתיים...
חפרתי...

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif ברזיל זה טירוף

שהנושא הוא כדורגל. במודינאל הקודם, הייתי בריו. לא למדנו בימי שהיה משחק בערב, ואם המשחק בשעות ביתספר היינו צופים בהם בכיתה. ומשתכריםםם ואואאואו כמה שתייה רצה

eynav16

New member
אז אולי גם פה לא נלמד?../images/Emo3.gif

הלואי! !אמרו לי שזה חוויה להיות בברזיל בעיקר בזמן המונדיאל...

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifאני בטוח לומדת.

בריטים מזדיינים]: את אולי יש סיכוי, אם הביתספר שלך נחמד

למעלה