שאלון

../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

אני לא יודע אם זה מוכר כמו של ניבה וכאלה ששמו כאן שאלונים.
ולמרות שאמרתי קצת לגוון אם השאלונים וכאלה, יש קצת גיוונים חחח ..
אבל נורא אהבתי ת'שאלון הזה
למרות שיש כמה שאלות מוזרות.
אז הינה.. שם: תאריך לידה: מזל: מקום מגורים: תכונה טובה: תכונה רעה: מאמין/מאמינה בגורל: מוזיקה: פירסינג: קעקועים: צבע עיניים: צבע שיער: אחים/אחיות : הבנאדם הכי מצחיק: הכי לא מצחיק: הכי חתיך/חתיכה: חיות מחמד: רגיש/ה לדיגדוגים ?: מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: מערכת יחסים בין הומואים ללסביות?: -=הדברים האחרונים שעשית=- ספר שקראת: סרט שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: זמר אהוב: זמרת אהובה: הדיסק ששמעת: תוכנית טלוויזיה שראית: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: אדם שחשבת/ עליו: -=האם=- את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה חושבת להתאבד: את מאמינה/מאמין באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: אוהב/ת רכבות הרים: -=האם אי פעם=- בכית על בת: בכית על בן: זרקת מישהו: עישנת?: חשבת שאת הולכת למות?: התגעגעת למישהו ?: שיקרת?: אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת: נכשלת במקצוע?: את רוצה להיות המין השני: נישבר לך הלב? שברת לבבות: צבעת אי פעם את השיער: עברת על החוק ונתפסת: התחרטת על דברים שעשית: -=האם את חושבת שאת=- יפה: מצחיקה: חברותית: מעניינת: אהובה: דואגת: חמודה: -=דברים מועדפים=- מילה בת 5 אותיות: חטיף: סרט מצויר: סרט בקולנוע: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: חורף/קיץ: בית ספר/חופש: מילה אהובה: -=האיש האחרון ש=- ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: ראתה איתי סרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: אמר לך שאת חשובה לו: ראית איתו טלויזיה: -=וסתם=- מה השעה עכשיו: איזה יום היום: תפוח או בננה? סתיו או אביב: רעש אחרון ששמעת?: ריח האחרון שהרחת?: תיכון או אוניברסיטה?: גי'נס או שרוול?: סנדל או נעל?: טלוויזיה או מחשב?: חוף או הרים? אם היית חיה,איזה חיה היית: בן אדם של יום או לילה: היום הכי גרוע בחיים שלך: היום הכי טוב בחיים שלך: הכי מוזר: שם לבת: שם לבן: ביקרת בארץ אחרת: עשית אמבטיית קצף: הייתה לך תאונת דרכים: פחדת מהחושך: -------------- נהנתם?.!?

חח שאלון ארוך ו...

וסורי לא בה לי לענות עליו חחח אחרי הירידות שלך עלי "אדון מנהל" חחח סורי ממש לא בה לי לעשות שאלונים שלך חחחחחחחחחחח תגוון כמו שאמרתה לי. ביי ביי. והעיצוב בצד יפה

Music4Life

New member
תודה על השאלון. הנה אני עונה!!!!

אומנם, כמובן שזה לא תופס כמו השאלונים שלי
(חחחחחחח סתם) אבל כל שאלון מתקבל בברכה אתה יודע...ואין הבדל בין שלך לשלי, כי גם את שלי אני מעתיקה ממקומות מסוימים. תודה על השאלון. הנה תשובות....
שם:
ניבה תאריך לידה:
12 ליולי מזל:
סרטן מקום מגורים:
צפון תל אביב תכונה טובה:
כנות תכונה רעה:
עצלנות מאמין/מאמינה בגורל:
כן מאד!!!! מוזיקה:
מוסיקה זה החיים שלי...אני אוהבת כמעט ה-כ-ל פירסינג:
לא בבית ספרי קעקועים:
יפה רק על אחרים צבע עיניים:
חום בהיר צבע שיער:
שטני אחים/אחיות :
אח אחד ומקסים הבנאדם הכי מצחיק:
אבא שלי
הכי לא מצחיק:
אלה שמספרים בדיחות קרש... הכי חתיך/חתיכה:
הממממ...שרית..
חיות מחמד:
אין לי לצערי הרב רגיש/ה לדיגדוגים ?:
המממ ככה ככה...תלוי איפה...
מערכת יחסים ממרחקים:
אני נגד.... להרוג אנשים:
הזוי... עישון אצל בני עשרה:
רע מאד מאד מערכת יחסים בין הומואים ללסביות?:
אחלה, למה לא?
-=הדברים האחרונים שעשית=- ספר שקראת:
"פרח ושמו סיגל" סרט שראית:
"שכחו אותי בבית 1" סרט בקולנוע:
שכחתי ת'שם אבל זה עם שרה ג'סיקה פרקר
שיר ששמעת:
מייקל ג'קסון - Heal the world זמר אהוב:
שוב, מייקל ג'קסון (מגיל 8) זמרת אהובה:
שרית חדד המדהימה
הדיסק ששמעת:
אחרון היה של מייקל history אני חושבת... תוכנית טלוויזיה שראית:
לא זוכרת.... האיש שהתקשרת אליו:
למספרה האיש שהתקשר אליך:
ליטלוש -=האם=- את/ה רוצה לגור במקום אחר:
אולי לפרק זמן מסוים בנו יורק
את/ה חושבת להתאבד:
מזה?????? נו, איזה מין שאלה מטומטמת?! את מאמינה/מאמין באהבה ווירטואלית:
כן מאד.... את/ה רוצה עוד פירסינג:
לאאאאאא אוהב/ת רכבות הרים:
כןןןןן -=האם אי פעם=- בכית על בת:
לא בכית על בן:
לא זרקת מישהו:
לא עישנת?:
בחפיף..שחטה... חשבת שאת הולכת למות?:
חחחח לא התגעגעת למישהו ?:
כן..כל הזמן שיקרת?:
גם קורה..לפעמים... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת:
אכן כן
נכשלת במקצוע?:
ברור את רוצה להיות המין השני:
פעם רציתי נורא...היום ממש לא
נישבר לך הלב?
כן שברת לבבות:
המממ..לצערי...כן...
צבעת אי פעם את השיער:
כן עברת על החוק ונתפסת:
לא התחרטת על דברים שעשית:
בוודאי -=האם את חושבת שאת=- יפה:
כן... מצחיקה:
כן חברותית:
מאד מעניינת:
הממממ...נראה לי שכן אהובה:
כן למזלי
דואגת:
כן חמודה:
טוב טוב די...אני לא אוהבת להחמיא לעצמי, זה מעצבן... -=דברים מועדפים=- מילה בת 5 אותיות:
לא יודעת... חטיף:
פופקורן כזה עם דבש
סרט מצויר:
לא מתה על סרטים מצוירים סרט בקולנוע:
"טוויסטר" מסטיק:
מנטה חלש צבע:
מן הסתם - סגול יום בשבוע:
יום שישי היום הכי לא מועדף:
אין כזה חורף/קיץ:
ברור שקיץ
בית ספר/חופש:
חחחחחחחחח שאלה הזויה מילה אהובה:
אהבה
-=האיש האחרון ש=- ישן במיטה שלך:
אני, עצמי ואנוכי ראה אותך בוכה:
חסוי ראתה איתי סרט:
ליטלוש צעק עליך:
לא זוכרת שלח לך אימייל:
לא זוכרת אמר לך שאת חשובה לו:
חסוי ראית איתו טלויזיה:
ליטי -=וסתם=- מה השעה עכשיו:
10:24 בבוקר איזה יום היום:
ה' תפוח או בננה?
בננה
סתיו או אביב: אביב
תיכון או אוניברסיטה?:
אוניברסיטה גי'נס או שרוול?:
ג'ינס סנדל או נעל?:
נעל טלוויזיה או מחשב?:
מחשב חוף או הרים?
הממממ..שאלה קשה..!!! אם הי

עונה

שם:אליעד חזן תאריך לידה:20.01.1992 מזל:גדי מקום מגורים:ירושלים תכונה טובה:לא יודע צריכים לספר את זה עליי תכונה רעה:גם את זה צריכים לספר עליי(אבל אני חושב שאני אדיש אם אפשר לקרוא לזה תכונה רעה) מאמין/מאמינה בגורל:כן מוזיקה:הכל חוץ מדיכאון פירסינג:זה דווקא נראה סבבה אבל לא נראה לי שאני יעשה קעקועים:לאאא צבע עיניים:חום צבע שיער:שחור אחים/אחיות :יש לי עוד שני אחים הבנאדם הכי מצחיק:אדיר מילר הכי לא מצחיק:וואלה לא יודע הכי חתיך/חתיכה: גלית גוטמן או בר רפאלי חיות מחמד:יש לי חתולה רגיש/ה לדיגדוגים ?: כן מערכת יחסים ממרחקים:זה סבבה להרוג אנשים:לאא עישון אצל בני עשרה:מגעיל מערכת יחסים בין הומואים ללסביות?: אין לי בעיה איתם שכל אחד יעשה מה שבא לו הדברים האחרונים שעשית=- סתם דברים ספר שקראת:האיש שחשב שאישתו היא כובע משו כזה זה ספר פסיכולוגי ועוד מלא סרט שראית:אם אני יפרט מה ראיתי אני לא יגמור את זה היום סרט בקולנוע:מזמן לא ראיתי שיר ששמעת:שמעתי המון זמר אהוב:אין מישהו מיוחד זמרת אהובה: מי אם לא שרית חדד הדיסק ששמעת:מי ס מיוזיק תוכנית טלוויזיה שראית: גם אם אני יפרט את זה אני לא אגמור היום האיש שהתקשרת אליו:אמא האיש שהתקשר אליך:סתם אחת שאני מכיר אדם שחשבת/ עליו:שריתוש את/ה רוצה לגור במקום אחר:כרגע לא את/ה חושבת להתאבד:ל את מאמינה/מאמין באהבה ווירטואלית:כן את/ה רוצה עוד פירסינג:לא יודע אוהב/ת רכבות הרים:לא בכית על בת: בכית על בן:לא ולא זרקת מישהו:לא ממש עישנת?:לא חשבת שאת הולכת למות?:לא התגעגעת למישהו ?:כן מיליון פעם שיקרת?:כן אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת:כן נכשלת במקצוע?:לא בלי עין הרע את רוצה להיות המין השני:לא נישבר לך הלב?לא שברת לבבות:אני מאמין שכן צבעת אי פעם את השיער:לא עברת על החוק ונתפסת:לא התחרטת על דברים שעשית:לא שזכור לי -=האם את חושב שאתה=- יפה: מצחיק: חברותי: מעניינ: אהוב: דואג: חמוד: הכל כן אבל במידה יש דברים יותר ודברים פחות מילה בת 5 אותיות:שרית חדד את המלכה שלי חטיף:תפוצ'יפס סרט מצויר:מלך האריות הרקולס ומולאן סרט בקולנוע:מת לצעוק כל הסדרה והמומיה כל הסדרה מסטיק:לא משנה לי הטעם צבע:כחול יום בשבוע:שלישי או חמישי היום הכי לא מועדף:ראשון חורף/קיץ:קיץ בד"כ בית ספר/חופש:גם וגם מילה אהובה:סבבה -=האיש האחרון ש=- ישן במיטה שלך:אין כזה ראה אותך בוכה:אני לא זוכר ראה איתך סרט:המשפחה צעק עליך:לא זוכר שלח לך אימייל:ידידה אמר לך שאת חשובה לו:גם לא זוכר ראית איתו טלויזיה: -=משפחה מה השעה עכשיו:10:27 השעון של המחשב מפגר אז זהיכתוב שעה אחרת איזה יום היום:חמישי תפוח או בננה?תפוח סתיו או אביב:אביב רעש אחרון ששמעת?: מכונית ריח האחרון שהרחת?: חח מה זה השאלה הזאת תיכון או אוניברסיטה?:זה דברים שתלויים אחד בשני גי'נס או שרוול?: ג'ינס סנדל או נעל?: נעל טלוויזיה או מחשב?:גם וגם חוף או הרים?גם וגם אם היית חיה,איזה חיה היית:לא יודע בן אדם של יום או לילה:אין לי בעיה עם שניהם היום הכי גרוע בחיים שלך:אין כזה בלי עין הרע היום הכי טוב בחיים שלך:לא יודע הכי מוזר:לא יודע שם לבת:יש מלא לא יודע מה לבחור שם לבן:יש מלא לא יודע מה לבחור ביקרת בארץ אחרת:לא עשית אמבטיית קצף:לא זוכר הייתה לך תאונת דרכים:לא פחדת מהחושך:לא נהנתם?.!?כן דווקא שאלון יפה תודה!!!!!!!

eynav16

New member
../images/Emo166.gif

שם: עינב תאריך לידה: 15.8 מזל:אריה מקום מגורים: ---- תכונה טובה:אכפת לי, מתחשבת תכונה רעה:עקשנית ומתעצבנת מכל דבר מאמין/מאמינה בגורל: לא מוזיקה: אה? פירסינג:יש באף קעקועים: לא אבל ניראה לי ממש נחמד...כאילו יש פה קעקועים נחמדים כאלה.. צבע עיניים: חום דבש צבע שיער: שטני אחים/אחיות : 2 הבנאדם הכי מצחיק:לא יודעת הכי לא מצחיק:חח חיות מחמד: היה
רגיש/ה לדיגדוגים ?:בערך מערכת יחסים ממרחקים: לא כיף להרוג אנשים:לא! עישון אצל בני עשרה:עישון אצל אף אחד!!! זה דבר דוחה! אבל הדרדרתי בעניין מערכת יחסים בין הומואים ללסביות?:כל אחד והנטיות שלו.. -=הדברים האחרונים שעשית=- ספר שקראת: לא קראתי...שונאת לקרוא סרט שראית: אין לי מושג.. סרט בקולנוע:לא ראיתי שנים סרט בקולנוע שיר ששמעת: לא זוכרת גלגל"צ זמר אהוב: אייל גולן זמרת אהובה: שרית הדיסק ששמעת: ילדה של אהבה תוכנית טלוויזיה שראית:רודה רודה האיש שהתקשרת אליו:אמ... נועל'ה האיש שהתקשר אליך:אףאחד אדם שחשבת עליו: לא חסר...חח -=האם=- את/ה חושבת להתאבד:אולי..חח סתם את מאמינה/מאמין באהבה ווירטואלית:לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: אולי בגבה.. אבל לאניראה לי אוהב/ת רכבות הרים: אויש לא -=האם אי פעם=- בכית על בת: כן בכית על בן: לא זרקת מישהו: לא עישנת?: כן חשבת שאת הולכת למות?:כן התגעגעת למישהו ?:כן שיקרת?: מי לא משקר? אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת:ברור נכשלת במקצוע?: כן את רוצה להיות המין השני: לא נישבר לך הלב? שברת לבבות: מאיפה לי.? צבעת אי פעם את השיער:אני לא זוכרת אבל חושבת שכן חחחח עברת על החוק ונתפסת: לא התחרטת על דברים שעשית: כן
-=האם את חושבת שאת=- יפה: לא מצחיקה:לא חברותית: כן מעניינת:אולי אהובה: אולי דואגת:כן חמודה: אולי -=דברים מועדפים=- מילה בת 5 אותיות: לינדר...
חח סתם חטיף: במבה סרט מצויר:ארתור..זה לא ממש סרט סרט בקולנוע:כלום מסטיק: אורביט צבע:שחור יום בשבוע:משישי בערב..חח היום הכי לא מועדף: שני חורף/קיץ: חורף בית ספר/חופש: חופש מילה אהובה: אין -=האיש האחרון ש=- ישן במיטה שלך: אני ישנתי בשלו נחשב? ראה אותך בוכה: אמא ראתה איתי סרט: אף אחד צעק עליך:אבא שלח לך אימייל:מאיפה לי? אמר לך שאת חשובה לו: |חושב| ראית איתו טלויזיה: ההורים -=וסתם=- מה השעה עכשיו:9:05 בבוקר איזה יום היום: חמישיי תפוח או בננה? שנהם סתיו או אביב: אביב רעש אחרון ששמעת?: את המקלדת ריח האחרון שהרחת?: לא מריחה כלום האף שלי סתום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תיכון או אוניברסיטה?: שום דבר...שש לארוצה לשמוע גי'נס או שרוול?: אה? סנדל או נעל?: נעל טלוויזיה או מחשב?: מחשב חוף או הרים? שתהם אם היית חיה,איזה חיה היית: בן אדם של יום או לילה: לא יודעת.. היום הכי גרוע בחיים שלך: אהמ... היום הכי טוב בחיים שלך: הכי מוזר: שם לבת: הילה שם לבן: אור ביקרת בארץ אחרת:ביקשתי בארץ שלי
עשית אמבטיית קצף:כןןן חחח הייתה לך תאונת דרכים: כן 2...אבל ממש קלות...
פחדת מהחושך: עדיין...חושך זה דבר מפחיד -------------- נהנתם?.!?אולי..חח

עונה ../images/Emo70.gif

שם: ענבל רפאל תאריך לידה: 4.5.92 מזל: שור מקום מגורים: חיפה תכונה טובה: נאמנה תכונה רעה: סולחת מהר מידי מאמין/מאמינה בגורל: קצת מוזיקה: מזרחית פירסינג: לאחותי יש אז גם אני דיי רוצה... קעקועים: " " צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור אחים/אחיות : אחות אחת בת 16 הבנאדם הכי מצחיק: ילד אחד.. שקוראים לו איתי הכי לא מצחיק: לא יודעת... הכי חתיך/חתיכה: לא יודעת כולם יפים חיות מחמד: חתולה רגיש/ה לדיגדוגים ?: כן מאוד רק אתמול אחותי הלכה איתי מלחמת דיגדוגים מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: לא הבנתי עישון אצל בני עשרה: מה? מערכת יחסים בין הומואים ללסביות?: כן -=הדברים האחרונים שעשית=- ספר שקראת: סרט שראית: הטיטניק סרט בקולנוע: לא הלכתי לקולנוע המון זמן שיר ששמעת: "לבדי" זמר אהוב: אין כזה.. זמרת אהובה: שאלה דיי... כאילו זה ברור!! שרית חדד הדיסק ששמעת: "הופעה חיה בצרפת" תוכנית טלוויזיה שראית: לא ראיתי טלוויזיה האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: אדם שחשבת/ עליו: לורן!!! -=האם=- את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא את/ה חושבת להתאבד: כן רק אתמול בגלל לורן חחח את מאמינה/מאמין באהבה ווירטואלית: לא ממש לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא וגם אין לי אוהב/ת רכבות הרים: לא זה עושה לי בחילה -=האם אי פעם=- בכית על בת: כן! המון פעמים הראשונה זאת היתה שרית חדד בכית על בן: לא!! זרקת מישהו: כן עישנת?: איכס חשבת שאת הולכת למות?: לא התגעגעת למישהו ?: כן מאוד שיקרת?: לפעמים אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת: כן ברור אני תמיד מתכוונת נכשלת במקצוע?: כן... את רוצה להיות המין השני: לא ממש לא!! נישבר לך הלב? כן מלא פעמים שברת לבבות: לא יודעת.. צבעת אי פעם את השיער: לא עברת על החוק ונתפסת: לא! התחרטת על דברים שעשית: כן -=האם את חושבת שאת=- יפה: אני חושבת שאני בסדר מצחיקה: אם הכיתה צוחקת ממשהו שאני מספרת אז אני מצחיקה, לא? חברותית: מאוד! מעניינת: כן אהובה: כן דואגת: מאוד חמודה: מאוד מאוד -=דברים מועדפים=- מילה בת 5 אותיות: לא יודעת חטיף: לא אוכלת חטיפים סרט מצויר: תום וג'רי סרט בקולנוע: טיטניק מסטיק: בזוקה צבע: סגול יום בשבוע: ראשון וחמישי היום הכי לא מועדף: כל השאר חורף/קיץ: קיץ בית ספר/חופש: חופש!! מילה אהובה: אהבה -=האיש האחרון ש=- ישן במיטה שלך: לורן.... ראה אותך בוכה: לורן ראתה איתי סרט: אמא שלי... צעק עליך: אף אחד שלח לך אימייל: אף אחד אמר לך שאת חשובה לו: חבר שלי ראית איתו טלויזיה: אמא שלי... -=וסתם=- מה השעה עכשיו: ארבע ורבע איזה יום היום: חמישי... תפוח או בננה? תפוח סתיו או אביב: אביב רעש אחרון ששמעת?: לא שמעתי רעש... ריח האחרון שהרחת?: האוכל... תיכון או אוניברסיטה?: לא יודעת אני עוד לא בתיכון גי'נס או שרוול?: ג'ינס סנדל או נעל?: נעל טלוויזיה או מחשב?: מחשב... חוף או הרים? חוף אם היית חיה,איזה חיה היית: לא יודעת... בן אדם של יום או לילה: לילה היום הכי גרוע בחיים שלך: שלורן הפסיקה לדבר איתי היום הכי טוב בחיים שלך: עדיף שאני לא אומר הכי מוזר: מה?!! לא הבנתי שם לבת: יסמין שם לבן: איתי ביקרת בארץ אחרת: לא עשית אמבטיית קצף: לא הייתה לך תאונת דרכים: לא חס וחלילה פחדת מהחושך: לא! ממש לא אולי שהייתי בת איזה שלוש נהנתם? כן היה נחמד...

ועכשיו אני!

שם: ליטל מור תאריך לידה: 21-11-82 מזל:עקרבבבב מקום מגורים: אור-יהודה תכונה טובה: כנות תכונה רעה: מאמין/מאמינה בגורל: כן מוזיקה: בבקשה להיות יותר ספציפי! פירסינג:אין קעקועים: יש צבע עיניים: חום צבע שיער: חום אחים/אחיות : יש אחשלי הכי חמוד בעולם (כשהוא רוצה) חח הבנאדם הכי מצחיק: חהחהחה אני,סתםם חברה שלי מורן תמיד מצחיקה אותי ,רק להסתכל עליה אני צוחקת!!! הכי לא מצחיק: אחותה של מורן חחח הכי חתיך/חתיכה: חתיך: סורי אין! חתיכה: מממ שריתי!!! חיות מחמד: קיטי כמובן החתולה הכי מדהימה בעולם,נקודה! רגיש/ה לדיגדוגים ?:מאוד מערכת יחסים ממרחקים: גרוע להרוג אנשים:כיףףף עישון אצל בני עשרה: שיט גרוע, מערכת יחסים בין הומואים ללסביות?:סבבה לגמרי !!! -=הדברים האחרונים שעשית=- ספר שקראת: לחיות ולאהוב ,ספר מדהים של איש חכם העונה לשם ליאו בוסקאליה! סרט שראית: החברה שלי סרט בקולנוע:לא זוכרת תרדו ממני שיר ששמעת: you are not alone-מייקל ג'קסון זמר אהוב: מייקל ג'קסון זמרת אהובה: שרה'לה חדד הדיסק ששמעת: של מייקל תוכנית טלוויזיה שראית:חברים האיש שהתקשרת אליו: רעותי האיש שהתקשר אליך:אמאשלי נשמתי אדם שחשבת/ עליו: שריתי כי לא ראיתי אותה בעצמאות עקב פריקת אצבע בכף רגלי,גררררררררררררר -=האם=- את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן את/ה חושבת להתאבד: כן סתםםםםםםם למה לי? החיים יפים! את מאמינה/מאמין באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: לא ,מי אמר שיש לי? אוהב/ת רכבות הרים: מאודדדדדדדדדד -=האם אי פעם=- בכית על בת: מה?! בכית על בן: מה?! זרקת מישהו: הרבה אנשים,חחח עישנת?: כן ועדיין מעשנת סיגרתות למרות שהפחתתי ראוי לציין חשבת שאת הולכת למות?:לאאאאאאאאאאאאאאא אמאל'ה התגעגעת למישהו ?: כן,,, שיקרת?: כן,,,עכשיו יהיה לי אף ארוך? אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת: חסוי נכשלת במקצוע?: כן ולא את רוצה להיות המין השני: לא איכס ,אין כמו להיות אישה ,ברוך שלא עשני גבר!!! נישבר לך הלב? כן בעצמאות שלא ראיתי את שריתי שברת לבבות: אחרים יגידו צבעת אי פעם את השיער:כן עברת על החוק ונתפסת: כן בחו"ל על נסיעה מהירה מעבר למותר התחרטת על דברים שעשית: אולי,, -=האם את חושבת שאת=- יפה: אחרים יגידו מצחיקה: אחרים יגידו חברותית: כן מעניינת: מתעניינת,,,סתם אני יכולה להיות מעניינת לאנשים שמעניינים אותי אהובה: גואטה? סתםםם אולי דואגת: אהא חמודה: דיייי,אני צריכה להגיד? -=דברים מועדפים=- מילה בת 5 אותיות: סתומה (סורי זה מה שעלה לי) חטיף: במבה כמובן סרט מצויר: יש הרבה סרט בקולנוע: אנארף! מסטיק: יווו איזה שאלות חחח נו טוב זה העגול ששובר ת'שיניים צבע:אדום ,לבן,שחור יום בשבוע: שישי ,יאללה מסיבותתתתתתתתתתתתתתתתתת היום הכי לא מועדף: ראשון ,בעעעעע חורף/קיץ: גםוגם בית ספר/חופש: בי"ס?!?! לא נראה לי ,ואני כבר ממזמן בחופש מילה אהובה: שרית!!! -=האיש האחרון ש=- ישן במיטה שלך: אני ישנה באלכסון!!! ראה אותך בוכה: גררר מהזה משנה? ראתה איתי סרט: ניבה צעק עליך: מי יצעק עליי? רוצה מכות? שלח לך אימייל: ניבי מגניבי אמר לך שאת חשובה לו: אמא שליייי ראית איתו טלויזיה: ניבי מגניבי -=וסתם=- מה השעה עכשיו:16:50 איזה יום היום: חמישי תפוח או בננה? ב-נ-נ-ה פצצת אנרגיה צהובה סתיו או אביב: גםוגם רעש אחרון ששמעת?:את החתולה שלי: מיאווווווווו (הבהילה אותי הקטנה) ריח האחרון שהרחת?: וואלה האף שלי סתום סורי תיכון או אוניברסיטה?: מה?! מה קשור? גי'נס או שרוול?: ג'ינס סנדל או נעל?: תלוי טלוויזיה או מחשב?: לא זה ולא זה חוף או הרים? חוףףףף אם היית חיה,איזה חיה היית: דולפין בן אדם של יום או לילה: לילה,עושים הכרבה דברים כיפיים!! היום הכי גרוע בחיים שלך: חסוי היום הכי טוב בחיים שלך: כשפגשתי בך לראשונה השתנו חיי ללא ספק (שריתי) הכי מוזר: מה? שם לבת: ארין שם לבן: לא חשבתי עדיין ביקרת בארץ אחרת: אהא עשית אמבטיית קצף:אהא הייתה לך תאונת דרכים: אולי פחדת מהחושך: כן ולא -------------- נהנתם?.!? ל-א נקודה, (סתם כפרע,נגיד שכן) חחחחחחחחחחחחחחח

עונה!!!!!!!!!

שם: זיוית תאריך לידה: 15.9.92 מזל:בתולה מקום מגורים:נתניה תכונה טובה: אממ.. תכונה רעה:רגישה מאמין/מאמינה בגורל:לפעמים מוזיקה: מזרחית פירסינג:לא קעקועים: לא צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור חום אחים/אחיות : עוד אח ואחות הבנאדם הכי מצחיק: קשה לבחור הכי לא מצחיק: הכי חתיך/חתיכה: שרית חדד חיות מחמד: דגים רגיש/ה לדיגדוגים ?: כן ,רק ברגליים מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: איחסססססססססס מערכת יחסים בין הומואים ללסביות?:דוחהההההההה -=הדברים האחרונים שעשית=- ספר שקראת: חברות סרט שראית: מרי פופינס חחח סרט בקולנוע: שיר ששמעת: חגיגה זמר אהוב: אייל גולן זמרת אהובה: שרית חדד הדיסק ששמעת: מיס מיוזיק תוכנית טלוויזיה שראית:"שידור חוזר של "השיר שלנו" האיש שהתקשרת אליו: וואו..לא זוכרת האיש שהתקשר אליך: אדם שחשבת/ עליו: -=האם=- את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא את/ה חושבת להתאבד: לאאאאאא את מאמינה/מאמין באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג:לא תודה אוהב/ת רכבות הרים: לא -=האם אי פעם=- בכית על בת: לא בכית על בן: לא זרקת מישהו: לא עישנת?: לא חשבת שאת הולכת למות?:אמממ..לא התגעגעת למישהו ?:כן שיקרת?: כן אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת: כן נכשלת במקצוע?: חחח..כן את רוצה להיות המין השני:לא נישבר לך הלב? כן שברת לבבות: לא צבעת אי פעם את השיער:לעשות גוונים זה נחשב ?? עברת על החוק ונתפסת: לא התחרטת על דברים שעשית: כן -=האם את חושבת שאת=- יפה: לא מצחיקה: כן חברותית: כן מעניינת: כן אהובה: כן דואגת: כן חמודה: כן -=דברים מועדפים=- מילה בת 5 אותיות: חטיף: במבה סרט מצויר: אין סרט בקולנוע: לא יודעת מסטיק: בזוקה צבע:כולם יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שני וחמישי חורף/קיץ: קיץ בית ספר/חופש: ברור שחופש מילה אהובה: שרית חדד -=האיש האחרון ש=- ישן במיטה שלך: אני ?! ראה אותך בוכה: אף אחד ראתה איתי סרט: אחותי צעק עליך:המורה למטמיתקה שלח לך אימייל: דודה שלי אמר לך שאת חשובה לו: חברה שלע ראית איתו טלויזיה: אמא שלי -=וסתם=- מה השעה עכשיו:5:10 איזה יום היום: חמישי תפוח או בננה? תפוח סתיו או אביב: אביב רעש אחרון ששמעת?: ריח האחרון שהרחת?: האף שלי סתום אז ... תיכון או אוניברסיטה?: גי'נס או שרוול?: גי'נס סנדל או נעל?: נעל טלוויזיה או מחשב?:מחשב חוף או הרים? חוף אם היית חיה,איזה חיה היית: דולפין בן אדם של יום או לילה: יום היום הכי גרוע בחיים שלך: היום הכי טוב בחיים שלך: יש הרבה כאלה הכי מוזר: שם לבת: מיטל שם לבן: אופק ביקרת בארץ אחרת:בחיים לא עשית אמבטיית קצף:לא הייתה לך תאונת דרכים:חס וחלילה ..לא!! פחדת מהחושך: כן -------------- נהנתם?.!? כן!!!

MISS MUSIC

New member
עכשיו אניייי../images/Emo9.gif

שם:
שרית- רעות קרואני (חדד חחחח סתאם) תאריך לידה:
16.6.87 (עוד חודש וקצת יש לי מומולדת בעזרת ה'
) מזל:
תאומים מקום מגורים:
כפר סבא
ורמת גן
תכונה טובה:
אני משיגה כל מה שאני רוצה...
נחשב לתכונה? תכונה רעה:
עקשנית ועצבנית מאוד מאוד (יותר מידי...
)מאמין/מאמינה בגורל:
אמממ כן מוזיקה:
כמעט הכל.. בעיקר ישאלית
פירסינג:
יש לי באף ובטבור
קעקועים:
לא...
צבע עיניים:
חום בהיר צבע שיער:
חום בהיר אחים/אחיות :
שתי אחים גדולים (25, 28) חמודים וקרציות הבנאדם הכי מצחיק:
שריתי
הכי לא מצחיק:
אבירם
בעעעעעעעעעעעעעעעעע הכי חתיך/חתיכה:
שריתי
חיות מחמד:
היה לי כמה... כלב, ארנב, אפרוח חחחחח ועוד כל מיני... כרגע אין לי אף חיה... רגיש/ה לדיגדוגים ?:
מאוד מערכת יחסים ממרחקים:
לא מומלץ בכלל להרוג אנשים:
"...האל נתן ורק האל יקח.." עישון אצל בני עשרה:
רע מאוד... אני בעצמי כזו
מערכת יחסים בין הומואים ללסביות?:
למה לא?? כולנו בני אדם
-=הדברים האחרונים שעשית=- ספר שקראת:
"לחיות מתוך שמחה" סרט שראית:
אמממ אמממ נראה לי קוראים לו "מרסי X" סרט בקולנוע:
"בתול בן 40" חחחחח המון זמן לא הייתי בקולנוע... שיר ששמעת:
"אכלו לי שתו לי" של קובי אוז ופיני חדד זמר אהוב:
עברי לידר, סאב, שי 360 ולוידעת מי עוד... זמרת אהובה:
אמממ אני צריכה לחשוב על זה... שרית כאילו... דה!! הדיסק ששמעת:
"מיס מיוזיק" תוכנית טלוויזיה שראית:
השידור חוזר שהיה אתמול עם שרית בערוץ 11 האיש שהתקשרת אליו:
לאה
האיש שהתקשר אליך:
איילת (חברה מצה"ל
) אדם שחשבת/ עליו:
שריתי
-=האם=- את/ה רוצה לגור במקום אחר:
אמממ בתל אביב...
את/ה חושבת להתאבד:
לא
את מאמינה/מאמין באהבה ווירטואלית:
אמממ לא כ"כ... למרות שהכל אפשרי... את/ה רוצה עוד פירסינג:
חוץ ממה שיש לי עכשיו (אף, טבור) היה לי עוד שתיים (בגבה ומתחת לשפה [כמו של "הצל"]...) הייתי רוצה להחזיר אותם אבל אני יודעת שאני לא יעשה את זה... (אהמ... אהמ...
) אוהב/ת רכבות הרים:
בעקרון כן... השאלה מה יהיה לי אח"כ...
-=האם אי פעם=- בכית על בת:
כן...
בכית על בן:
כן... אני רגישה מה לעשות??? זרקת מישהו:
כן
עישנת?:
כן חחחחחחח עכשיו אני עם סיגריה ביד...
חשבת שאת הולכת למות?:
אהא... כמה פעמים
התגעגעת למישהו ?:
כל הזמן אני מתגעגעת... (שריתי
) שיקרת?:
כשאין ברירה אז כן... איזה מזל שאני לא פינוקיו
אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת:
אני תמיד מתכוונת
נכשלת במקצוע?:
חחחחחחחחחח כן... את רוצה להיות המין השני:
"ברוך שעשני אישה.." נישבר לך הלב?
לצערי
שברת לבבות:
לצערי
צבעת אי פעם את השיער:
אמממ כן עברת על החוק ונתפסת:
לא... אני ילדה טובה
לפעמים... חחחח סתאאאם... אף פעם לא עברתי על החוק... התחרטת על דברים שעשית:
כן... מאוד... באנו לעולם הזה בשביל ללמוד מטעויות... -=האם את חושבת שאת=- יפה:
.... מצחיקה:
אמרו לי שכן...
חברותית:
אמממ נראה לי שכן... אני אוהבת אנשים..
מעניינת:
חחחחחח תלוי את מי... אהובה:
אני לא יודעת... אתם אוהבים אותי?? חחחחח דואגת:
אני מאוד דאגנית... חמודה:
טיפטיפה...
-=דברים מועדפים=- מילה בת 5 אותיות:
שריתי
... זו המילה האהובה עליי
חטיף:
אין אין כמו במבה
ושוקולד לבן
סרט מצויר:
אמממ לא יודעת... סרט בקולנוע:
"אבודות והוזות"... אחד הסרטים הכי יפים ומרגשים שיש... מסטיק:
פרוטי-ג'וס צבע:
אדום, לבן, שחור, סגול ועוד כמה חחחחח יום בשבוע:
חמישי בערב היום הכי לא מועדף:
ראשון חורף/קיץ:
קיץ בית ספר/חופש:
במקרה שלי זה צבא/חופש... וברור שחופש.. מילה אהובה:
שריתי
לאה ויפעת ישנו אצלי ביום שלישי...

MISS MUSIC

New member
אוווף התשובות לא נשלחו במלואן...

לאה ויפעת ישנו אצלי ביום שלישי ראה אותך בוכה:
אמממ לא חשוב...
ראתה איתי סרט:
בת דודה שלי צעק עליך:
השאלה היא מי יעיז לצעוק עלי?!?! שלח לך אימייל:
מושיק הכפרה שלי אמר לך שאת חשובה לו:
לא משנה...
ראית איתו טלויזיה:
חברה מהצבא
-=וסתם=- מה השעה עכשיו:
04:11 איזה יום היום:
חמישי-שישי תפוח או בננה?
בננה סתיו או אביב:
אביב רעש אחרון ששמעת?:
את המקלדת כאילו חחחחח ריח האחרון שהרחת?:
אולטרה תיכון או אוניברסיטה?:
חחחחחחחחח חופש גי'נס או שרוול?:
ג'ינס סנדל או נעל?:
נעל... לא אוהבת סנדלים טלוויזיה או מחשב?:
אמממ מחשב אבל רק אם יש מה לעשות בו... חוף או הרים?
חוף אם היית חיה,איזה חיה היית:
אפשר תות?? חחחח אמממ נראה לי קנגרו
בן אדם של יום או לילה:
לילה היום הכי גרוע בחיים שלך:
5.10.04 יום לא טוב שעבר עלי ואח"כ נהפך להיות פחות גרוע... (יש אנשים שידעו למה אני מתכוונת...) היום הכי טוב בחיים שלך:
13.7.05 ת-ו-ד-ה
ר-ב-ה
היום המאושר בחיי... הכי מוזר:
חחחחחח לא יודעת... שם לבת:
שרית
שם לבן:
וואלה לא עולה לי כלום לראש... ביקרת בארץ אחרת:
כן... עשית אמבטיית קצף:
חחחח כן... יותר מידי פעמים (אני מכורה
) חחחחחחחחחח
הייתה לך תאונת דרכים:
לא משהו רציני... פחדת מהחושך:
אני מאמינה שכשהייתי קטנה שקשקתי מפחד... -------------- נהנתם?.!?
כן.. תודה רבה

oneheart1

New member
עונה

שם:אושרת תאריך לידה:20.12 מזל: קשת מקום מגורים:דרום תכונה טובה: נדיבה תכונה רעה: רגישה מאמין/מאמינה בגורל: כן מוזיקה: פופ,רוק,מזרחית,היפ הופ,ראפ,ארנ'בי,סול,שקט,לטינית,עולם,ישראלית,80,90 פירסינג: אין קעקועים: אין צבע עיניים: חום כהה צבע שיער: שחור אחים/אחיות : 2 אחיות הבנאדם הכי מצחיק: טל פרידמן הכי לא מצחיק: דב נבון הכי חתיך/חתיכה: דודי בלסר חיות מחמד: כלב,חתול רגיש/ה לדיגדוגים ?: כן מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד מערכת יחסים בין הומואים ללסביות?:בעד =הדברים האחרונים שעשית=- ספר שקראת: אוייבי אהובי-רם אורן סרט שראית בטלוויזיה: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: 'ישקף אלוקים' של שגיב כהן זמר אהוב: יהודה פוליקר זמרת אהובה: ריטה הדיסק ששמעת: סאבלימינל החדש תוכנית טלוויזיה שראית: ארץ נהדרת האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: אדם שחשבת/ עליו: -=האם=- את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה חושבת להתאבד: לא את מאמינה/מאמין באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא אוהב/ת רכבות הרים: לא -=האם אי פעם=- בכית על בת: כן בכית על בן: כן זרקת מישהו: לא עישנת?: לא חשבת שאת הולכת למות?: לא התגעגעת למישהו ?:כן שיקרת?: לא אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת: לא נכשלת במקצוע?: כן את רוצה להיות המין השני: לא נישבר לך הלב? כן שברת לבבות: לא צבעת אי פעם את השיער:כן עברת על החוק ונתפסת: לא התחרטת על דברים שעשית:לא -=האם את חושבת שאת=- יפה: כן מצחיקה: לא מעניינת: כן אהובה: כן דואגת: כן חמודה:כן -=דברים מועדפים=- מילה בת 5 אותיות: חטיף: במבה סרט מצויר: מלך האריות סרט בקולנוע: עידן הקרח מסטיק: בזוקה צבע: כחול יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: ראשון חורף/קיץ: חורף בית ספר/חופש: חופש מילה אהובה: אהבה -=האיש האחרון ש=- ישן במיטה שלך: אף אחד ראה אותך בוכה: אחותי ראתה איתי סרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: אמר לך שאת חשובה לו: ראית איתו טלויזיה: -=וסתם=- מה השעה עכשיו: 13:20 איזה יום היום: שישי תפוח או בננה? בננה סתיו או אביב: סתו רעש אחרון ששמעת?: רדיו ריח האחרון שהרחת?: מנגל תיכון או אוניברסיטה?: תיכון גי'נס או שרוול?: ג'ינס סנדל או נעל?: נעל טלוויזיה או מחשב?: מחשב חוף או הרים?חוף אם היית חיה,איזה חיה היית: כלב בן אדם של יום או לילה: לילה היום הכי גרוע בחיים שלך: היום הכי טוב בחיים שלך: הכי מוזר: שם לבת: שם לבן: ביקרת בארץ אחרת: עשית אמבטיית קצף: הייתה לך תאונת דרכים: פחדת מהחושך: -------------- נהנתם?.!? כן

למעלה