מנהל עיצוב
New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif
אני לא יודע אם זה מוכר כמו של ניבה וכאלה ששמו כאן שאלונים.
ולמרות שאמרתי קצת לגוון אם השאלונים וכאלה, יש קצת גיוונים חחח ..
אבל נורא אהבתי ת'שאלון הזה
למרות שיש כמה שאלות מוזרות.
אז הינה.. שם: תאריך לידה: מזל: מקום מגורים: תכונה טובה: תכונה רעה: מאמין/מאמינה בגורל: מוזיקה: פירסינג: קעקועים: צבע עיניים: צבע שיער: אחים/אחיות : הבנאדם הכי מצחיק: הכי לא מצחיק: הכי חתיך/חתיכה: חיות מחמד: רגיש/ה לדיגדוגים ?: מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: מערכת יחסים בין הומואים ללסביות?: -=הדברים האחרונים שעשית=- ספר שקראת: סרט שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: זמר אהוב: זמרת אהובה: הדיסק ששמעת: תוכנית טלוויזיה שראית: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: אדם שחשבת/ עליו: -=האם=- את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה חושבת להתאבד: את מאמינה/מאמין באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: אוהב/ת רכבות הרים: -=האם אי פעם=- בכית על בת: בכית על בן: זרקת מישהו: עישנת?: חשבת שאת הולכת למות?: התגעגעת למישהו ?: שיקרת?: אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת: נכשלת במקצוע?: את רוצה להיות המין השני: נישבר לך הלב? שברת לבבות: צבעת אי פעם את השיער: עברת על החוק ונתפסת: התחרטת על דברים שעשית: -=האם את חושבת שאת=- יפה: מצחיקה: חברותית: מעניינת: אהובה: דואגת: חמודה: -=דברים מועדפים=- מילה בת 5 אותיות: חטיף: סרט מצויר: סרט בקולנוע: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: חורף/קיץ: בית ספר/חופש: מילה אהובה: -=האיש האחרון ש=- ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: ראתה איתי סרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: אמר לך שאת חשובה לו: ראית איתו טלויזיה: -=וסתם=- מה השעה עכשיו: איזה יום היום: תפוח או בננה? סתיו או אביב: רעש אחרון ששמעת?: ריח האחרון שהרחת?: תיכון או אוניברסיטה?: גי'נס או שרוול?: סנדל או נעל?: טלוויזיה או מחשב?: חוף או הרים? אם היית חיה,איזה חיה היית: בן אדם של יום או לילה: היום הכי גרוע בחיים שלך: היום הכי טוב בחיים שלך: הכי מוזר: שם לבת: שם לבן: ביקרת בארץ אחרת: עשית אמבטיית קצף: הייתה לך תאונת דרכים: פחדת מהחושך: -------------- נהנתם?.!?
אני לא יודע אם זה מוכר כמו של ניבה וכאלה ששמו כאן שאלונים.