שאלון

פרוטיי

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

שאלון...חמוד: מי הבויז שלך? למה הוא הבויז שלך? שראית אותו מה הדבר הראשון שהסתכלת? חלמת חלום על הבויז? אם כן, ספר על החלום: האם ראית תבויז? אתה מתכוון לקנות ת
? אתה מצביעה לקליפ ב24 במבוקשים ובמצעד? מה אתה מאחל לבויז? דרגי את מי את הכי אבל הכי אוהבת לפי החמישיה אושרי,ערן,שרון,אביחי,ואדם. מכווה שהשאלון חמוד ולא סתם שרשרתי :) אוהבת המוניםםםםםםםםםםם פרוטי

karen121

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo207.gifש../images/Emo206.gif../images/Emo207.gif

בננות מישהי יודעת מתי בע"ה חוזר הרשמי?!אני לא יכולה בלי זה חח

עונה../images/Emo9.gif

שאלון...חמוד: מי הבויז שלך? אדם למה הוא הבויז שלך? כי הוא מושלם
שראית אותו מה הדבר הראשון שהסתכלת? הפנים .. העיניים והכול .. חלמת חלום על הבויז? כע אם כן, ספר על החלום: לא זוכרת היו הרבה האם ראית תבויז? בשיר נולד רק
אתה מתכוון לקנות ת'דיסק? ברורררררררררררר אתה מצביעה לקליפ ב24 במבוקשים ובמצעד? כע מה אתה מאחל לבויז? הצלחה ואושר
דרגי את מי את הכי אבל הכי אוהבת לפי החמישיה אושרי,ערן,שרון,אביחי,ואדם. 1.אדם 2.שרון 3.אושרי 4.אביחי 5.ערן

עונה:

מי הבויז שלך?אושרי
למה הוא הבויז שלך?כי יש בו את כלמה שאני אוהבת.. שראית אותו מה הדבר הראשון שהסתכלת?על השיער שלו..
חלמת חלום על הבויז?בטחח..מלא! אם כן, ספר על החלום:פוויי..יש הרבה וזה גם ארוך!וחוץ מזה זה לא לגיל שלכם
האם ראית תבויז?כע.. אתה מתכוון לקנות ת'דיסק??בטחחחחחח!!! אתה מצביעה לקליפ ב24 במבוקשים ובמצעד?בארורר!! מה אתה מאחל לבויז?בהצלחהה ענקיתתת!!! דרגי את מי את הכי אבל הכי אוהבת לפי החמישיה אושרי אביחי שרון אדם ערן

0rin

New member
../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo41.gif

מי הבויז שלך? אדמושששששש
למה הוא הבויז שלך? כי הוא ה-טעם שלי בבחורים...וגם הוא חמוד כל כך.. האישיות שלו כבשה אותי! שראית אותו מה הדבר הראשון שהסתכלת? אמ.. על העיניים המהפנטות שלו.. וגם על השפתייםם החושניוות שקסיוותת שלו..יאמיי
חלמת חלום על הבויז? וואיי בטח!! מ=ל=א אם כן, ספר על החלום: החלום על אדם: חלמתי שהוא ידיד שלי.. והוא אוהב אותי.. ולא ידעתי..וגם אני אותו והוא לא ידע.. יום אחד הוא צלצל אליי ואמר לי לבוא אליו לדירה.. כמובן שהלכתי.. שהגעתי הבית היה חשוך..דלקו מלא נרות..והוא פיזר ורדים על הרצפה.. ואז הוא סיפר לי שהוא אוהב אותי כבר הרבה זמן.. וגם אני אמרתי לו..שאני אוהבת אותו..ופחדתי לספר לו ..מהסיבה שלא ירצה אותי.. ואז הוא נישק אותיייי
וכו'...(חחח
--> המבין יבין) ואז יום למחרת הוא לקח אותי לים..הלכנו יד ביד..והוא התחיל לצעוק אורין אני אוהב אותך!! וסיפר לכולם בהתלהבות שאנחנו חברים.. כנ"ל גם אני
איזה חלום!! אה?! האם ראית תבויז? רק בשיר נולד..אוף אני רוצה לפגוש אותם! אתה מתכוון לקנות את הדיסק? ב=ט=ח זו לא שאלה בכלל!! אתה מצביעה לקליפ ב24 במבוקשים ובמצעד? כל יום.. זה חלק מהסדר יום שלי...! מה אתה מאחל לבויז? רק טוב..שכל חלום שרק חלמו עליו יתגשם.. שיצליחו..שיהנו מכל רגע בחיים.. שתמיד יישארו מקסימים כמו שהם! והכי חשוב?!? בריאות..
דרגי את מי את הכי אבל הכי אוהבת לפי החמישיה: אדמוששששש
כפרעליוו אני משוגעתת עליייךךך!!! ערן - כזה חמווווווד!! שרון אביחי אושרי

OoנויoO

New member
עונה....

שאלון...חמוד: מי הבויז שלך? ביחו'ששששש למה הוא הבויז שלך? כי הוא מוכשר כי הוא יפה כי הוא פשוט הוא
שראית אותו מה הדבר הראשון שהסתכלת? עיניים חלמת חלום על הבויז? יותר מידי חחח
אם כן, ספר על החלום:הוא ארוך מידי חחחחחח האם ראית תבויז? בשיר נולד אתה מתכוון לקנות ת
? בטח!תכננתי עם חברות שלי כבר הכל חחחח אתה מצביעה לקליפ ב24 במבוקשים ובמצעד? כן ואני מקווה שעוד מצביעים!! מה אתה מאחל לבויז? שיהיה להם בריות אושר והצלחה שיהנו ממה שהם עושים שישארו כמו שהם ושלא ישתנו לעולם!! =] דרגי את מי את הכי אבל הכי אוהבת לפי החמישיה אושרי,ערן,שרון,אביחי,ואדם. קודם כל אני אוהבת את כולם אבל אם כבר...למרות שזה שאלות שלא תמיד קל לענות עליהם... 1.אביחי 2.אושרי 3.ערן 4.שרון 5.אדם

עונה..

הבויז הוא:אושרי כי הוא חתיך עולמי הסתכלתי על הפנים שלו ה-מ-ו-ן אין מקום לספר ברור שאני אקנה! ברור אושרי אביחי שרון ערן ואדם אני מאחלת לו בריאות ושימשיך להיות כמו שהוא :כוסון מושלם...

KiSs KiSs KiSs

New member
עונההנהנהההה

שאלון...חמוד: מי הבויז שלך? נולי-שרון-סנדלר... למה הוא הבויז שלך? אנ'לא יכולה להסביר...זה פשוט...אההה..איך אני יסביר?!!!??!? זהה...הוא פשוט מושלםם..היופי האושי הקול ו-ה-כ-ל... זה יותא מזה אבל אנ'לא יודעת איך להסבירר... שראית אותו מה הדבר הראשון שהסתכלת? עליו..כאילו...על השלמות שבו.. חלמת חלום על הבויז? כעעע... חלמתי כמה חלומות..אנ'לא זוכרת את הכל.. אם כן, ספר על החלום: חלום אחד שזכרתי: חלמתי ששרון ואושרי רוקדים סלואו... אין לי שמץ למה...חחחחחחחח..אני גם זוכרת שזה הייה באיזה מסיבה לכבודי...לא'דעת...וזה הייה מצחיקקקק.... האם ראית תבויז? כעעע...רק בשירנולד....עצוב.. אתה מתכוון לקנות ת'דיסק? כעעעעע!!!! בטחחחחח אתה מצביעה לקליפ ב24 במבוקשים ובמצעד? כןן..אבל רק באתר..כי אין לי פלא' מה אתה מאחל לבויז? הרים של הצלחה ושלום ושלווה ו-א-ה-ב-ה ושמחה ואושר ועושר והמון מזלטוב..ו...עוד הרבה... דרגי את מי את הכי אבל הכי אוהבת לפי החמישיה אושרי,ערן,שרון,אביחי,ואדם. שרוןןןןןן אושרייי אביחי ערן אדם.. ת'אמת-את ערן ואדם אני אוהבת אותו דבר...

ירדוששש

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אושרי ושרון רוקדים סלואווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותייייייייייי

yafit93

New member
עונההה

מי הבויז שלך? שרוני היפיוף למה הוא הבויז שלך? כי איך שראיתי אותו ידעתי שהוא האחד חחח שראית אותו מה הדבר הראשון שהסתכלת? פניםם חלמת חלום על הבויז? ברוררר 1000000 אם כן, ספר על החלום: שאני איתם כאילו בביצפר ויש שמה מקרי רציחות אמא זה היה מפחיד ואז אני פוגשת אותם ואושרי מתחיל איתי ואני עם שרון חחח ואני אומרת לאושרי לשכנע את שרון להצטלם איתי והוא משכנע אוות ואני הכי מאושרת בעולם ואז אני ואושרי חברים חחח ושרון הוא הבנאדם הכי קרוב אליי יש עוד מלאאאאאאאאאאאאאאא אבל זה מספיק חחח וזה גם לא המלא חחח האם ראית תבויז? כה הייתי בהופעה אתה מתכוון לקנות ת'דיסק? ברוררררר אתה מצביעה לקליפ ב24 במבוקשים ובמצעד? כןןן כל יום מה אתה מאחל לבויז? שרק יצליחו בחיים ושיהיה להם פלטינה דרגי את מי את הכי אבל הכי אוהבת לפי החמישיה שרון אביחי אושרי ערן ואדם

למעלה