שאלון

מלודוש

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

שם: גיל: עיר: באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? ובכיתה ב'? ג'? ד'? ה'? ו'? איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה? מה הבילוי המועדף עלייך? מה עדיף? שוקו\קפה? עוגה\עוגייה? מצלמה\מיקרופון? מחשב\טלויזיה? שתיה מתוקה\מים? עט\עיפרון\מכני? אנגלית\צרפתית? כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? חיפה\תל אביב? מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון? יב"ז\נינט? מאיה\נינט? מאיה\שירי? הראל סקעת\הראל מויאל? הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]? תענו
מואההה קרדיט
ליי

מלודוש

New member
עונה !!

שם:מלודי גיל:12 עיר:כפר יונה
באיזה פורום אפשר למצוא אותך?ממ.. מאיה וגיים בויז
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?נחייה ונראה....
מה אתה הכי אוהב לאכול?קוסקוס .. אורז.. פלאפל.. ועוד כל מיני סלטים למינהם .. ופיצה ..
מה אתה הכי שונא לאכול?מרק אטריות עם ירקות
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?מממ... לאזכרתת
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?דיברתי על הכלב שלי וציפתי שהוא ידבר עלי בחזרה...
מה הצבע האהוב עלייך?ורוד ולבן מה הצבע השנוא עלייך?ירוק מה המקצוע האהוב עלייך?שומדבר!! הכל מגעילל חרא ודפוקק
מה המקצוע השנוא עלייך?הכלל ..
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?ממ.. יכלה להיות יותר טוב
מי הייתה המורה שלך בכיתה א'?שרון
ובכיתה ב'?גם שרון .
ג'?עדנה נראלי .. ד'?לאה
ה'?לאהה הזקנהה
ו'?מיכל יחיאב אמן תמותת בת כלבהה מסריחהה
שתמותת אמןן
איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה?מיכל יחיאב=>>ברור אני מתה עלייה!!
איכככ אני פשוט שונאת אותהה רצח!! היא נתנה לי היום מכתב רישמי המשתרללת הזאתת
מה הבילוי המועדף עלייך?יציאות .. עם חברים וזהה מה עדיף? שוקו\קפה?
עוגה\עוגייה?עוגייה יותר טעימה .. תלוי איזה בעצם
מצלמה\מיקרופון?מצלמה מחשב\טלויזיה?מחשב שתיה מתוקה\מים?מתוקה עט\עיפרון\מכני?הדגש|מכני ועט
אנגלית\צרפתית?אנגלית
כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים?גלגלים
חיפה\תל אביב?|תל אביב מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון?שירי מימון
יב"ז\נינט?יב"ז
מאיה\נינט?מאיהה
מאיה\שירי?מאיההההההה
הראל סקעת\הראל מויאל?הראל האל :] חח ברור שסקעתת
הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]?אושרי חמי !! שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

עונה!

שם:דיקלה
עיר:כפר-יונה
באיזה פורום אפשר למצוא אותך?מאיה בוסקילה תמיד פעילה!
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? במשרד עובדת
מה אתה הכי אוהב לאכול?קובה
מה אתה הכי שונא לאכול?
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?עליתי על רכבת הרים משהו מטורף ומפחיד בצורה לא נורמלית!!
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? עשיתי פאדיחותת
מה הצבע האהוב עלייך?וורוד! וטורכיז
מה הצבע השנוא עלייך? צהוב+ירוק
מה המקצוע האהוב עלייך?ספורט!
מה המקצוע השנוא עלייך? תנך! הכי משעמם ומעצבן!
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה היתה ולא זוכרת שחכתי!
מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? שרון סעד
ובכיתה ב'? שרון סעד
ג'?עדנה עקרוני
ד'? לאה בלומנשטיין(ברושטיין ברושטיין ברושטיין) מלושית ספפה חחחחח זוכרות!?
ה'? לאה בלומנשטיין הזקנה חח
ו'?מיכל יחיאב!
איך קוראים למורה שלך?מיכל יחיאב//אתה אוהב אותה? כן!
מה הבילוי המועדף עלייך? אמממ קניון!! מה עדיף? שוקו\קפה?שוקו דה! עוגה\עוגייה?עוגה! מצלמה\מיקרופון?מיקרופון! מחשב\טלויזיה?קשה לא יודעת.. שתיה מתוקה\מים?מתוקה ברור!! עט\עיפרון\מכני?מה? אנגלית\צרפתית?אנגלית! כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים?למחשב גלגלים ברור חיפה\תל אביב? אמ תל אביב מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון?שירי!! יב"ז\נינט?נינט! מאיה\נינט?מאיה !! ברוררררררר מאיה\שירי? שתיהם! הראל סקעת\הראל מויאל?סקעת! הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]?אושרי מלודי יפה כל הכבוד!

מלודוש

New member
חחחחחחחחח דיקלהה יא קובההה

חיימשליי מתה עלייייך אהובתיי !! ברושטיין ברושטיין
אהבתיי

מורלוש

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם:מורל שאול=>כבודד..חח..סתם סתם
גיל:11.5 עיר:כפר-יונה שליטהה! באיזה פורום אפשר למצוא אותך?מאיה בוסקילה,יעל בר זוהר המושלמתת!! איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אממ..נראהה... מה אתה הכי אוהב לאכול?אתם לא מכירים,שמות ממש מוזרים... מה אתה הכי שונא לאכול?בשר=>פרגיות,סטייק וכל אלה..*אגב=אני צימחונית!
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?עשיתי סלטה באווירי על מן מקפצה ענקית. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?לא זוכרת.. מה הצבע האהוב עלייך?גווני טורקיז בהיר.. מה הצבע השנוא עלייך?שחוררר
מה המקצוע האהוב עלייך?שפהה.. מה המקצוע השנוא עלייך?טומטומטיקה..{מתמטיקה}..חח :] אבל ת'אמת,הוא לא ממש שנוא עלי.. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?ת'אמת=>שנה מעולהה
מי הייתה המורה שלך בכיתה א'?ליטל=>שהעיפו אותה מהביצפר... ובכיתה ב'?גלית קליין. ג'?גלית קליין. ד'?חנה גרוס. ה'?חנה גרוס. ו'?מירב משיח. איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה?מירב.וכןן אני אוהבת אותה{היא מוותרת פולל} מה הבילוי המועדף עלייך?שופינגגגגג=>או עם אמא או עם חברות..וגם מסיבות! מה עדיף? שוקו\קפה?שוקו
עוגה\עוגייה?עוגה=>העוגה המושלמת של אמא שיליי
מצלמה\מיקרופון?מצלמהה:] מחשב\טלויזיה?מחשבבבבבבב שתיה מתוקה\מים?מים=>החיימשילייי.. עט\עיפרון\מכני?עטטט:] אנגלית\צרפתית?אנגלית
כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים?גלגלים
חיפה\תל אביב?תל-אביב=>המושלמת שילי גרה שמה{יעל בר-זוהר} מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון?שירי מימוןן!!!
יב"ז\נינט?איזו שאלה???ברור שיעלייייי המושלמתת שיליי החיימשילייי הנשמה שיליי היפיופה שיליייייייייייי!!!!!!חולה עלייההה בדםם! מאיה\נינט?ברור,שמאיוש שיליי המושלמת שיליי.. מאיה\שירי?שתיהן!אבל מאיה יותר.. חח
הראל סקעת\הראל מויאל?מויאל! הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]?אושריי=>שלמות!

עונההההה

שם: ליאת אביטן גיל: 17 :) עיר: מגדל העמק באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מאיה בוסקילה רק פה חח.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה לחיות קודם.. חח תראו אותי נשואה עם 2 או 3 ילדים חחח;) מה אתה הכי אוהב לאכול? בורקס גבינהההההה מה אתה הכי שונא לאכול? ב=צ=ל!! מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? אממ לא יודעת אני לא מטורפת חחחח סתם.. מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? חחח וואי זה גדול!...בכיתה ג' המורה שלי ביקשה לצייר שער למחברת בתנ"ך.. ואני חשבתי שער של כניסה וביקשתי מאמא שתצייר לי שער יפה מעוטר וברזלים וזה חחחחח... המורה ראתה רק צחקה!! ומאז אני לא שוכחת חחחחח אני סתומה איי איי מה הצבע האהוב עליך? ורוד מה הצבע השנוא עליך? אפור מה המקצוע האהוב עליך? ציור,גרפיקה ממוחשבת מה המקצוע השנוא עליך? מתמטיקה!!!! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה עלייך? הכי מדהימה בעולם ומלאה חוויות!! מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? פיגי נראה קראו לה אנערףף חחח ובכיתה ב'? טובה ג'? צילה חחחחחחחח ד'? לא זוכרת ה'? טובה ו- ו'?גםםם -מורה מקסימה!! איך קוראים למורה שלך? פריאלה.. אתה אוהב אותה? כןןןן מאוד!!! מה הבילוי המועדף עליך? לצאת עם חברות,שופינג,ופשוט לכייף חחח מה עדיף? שוקו/קפה? שוקו עוגה/עוגייה? שניהם מצלמה או מקרופון? מצלמה מחשב או טלויזיה? מחשב שתיה מתוקה/מים? שתיה מתוקה עט/עיפרון/מכני? עיפרון אנגלית/צרפתית? אנגלית כיסא רגיל/כיסא גלגלים? כיסא רגיללל חס ושלום מלודי מה זה לא עלינו גלגלים חחחחחחח חיפה/תל אביב ? תל אביבבבבב מפורסמים מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני/שירי מימון? שירי מימון!! יב"ז/נינט? נינטטט מאיה/נינט? בקול-מאיה ... באישיות נינט-מדהימהההההה!!! מאיה/שירי? מאיהה הראל סקעת/הראל מויאל? הראל מויאל הראל סקעת/אושרי חמי ? הראל סקעת מלודוש אחלה שאלון אהבתיי מואהה לאביו!!:)

sapiroooosh

New member
עונה

שם: ספיר גיל: 15 וחצי (עוד 4 ימים) עיר: ישוב ליד נתניה באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בתפוז? רק אצל מאיו'ש איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נשואה עם שתי זוגות תאומים... מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל טירס מה אתה הכי שונא לאכול? עוף מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא דעת... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? נולדתי... חחח סתם לא דעת מה הצבע האהוב עלייך? ורוד מה הצבע השנוא עלייך? אפור... מה המקצוע האהוב עלייך? מחול (מגמה) מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה קשה מבחינה רגשית וטוב שהיא נגמרה... מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? קראו לה דיקלה ובכיתה ב'? כרמלה ג'? חצי שנה כרמלה וחצי שנה מזל ד'? חצי שנה מרתה וחצי שנה עדי ה'? מיכל ו'? מירב איך קוראים למורה שלך? תמר אתה אוהב אותה? אני רואה אותה כולה שעה וחצי בשבוע וגם זה לא תמיד... אז לא דעת... היא בסדר.. מה הבילוי המועדף עלייך? מסיבה או בית קפה... מה עדיף? שוקו\קפה? שוקו עוגה\עוגייה? עוגה מצלמה\מיקרופון? מצלמה מחשב\טלויזיה? מחשב שתיה מתוקה\מים? מתוקה עט\עיפרון\מכני? עיפרון מכני אנגלית\צרפתית? לא זה ולא זה! כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? עם גלגלים חיפה\תל אביב? תל אביב מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון? שירי ברור!!! שונאת את רוני!!! יב"ז\נינט? נינט מאיה\נינט? מאיהההההההה מאיה\שירי? מאיהההההה הראל סקעת\הראל מויאל? מוייל הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]? אושרי חמי

עונה..

שם: מאי גיל: 12 וחצי עיר: נתניה באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מאיה, אופנה, טלנובלות. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מעצבת אופנה ומעריצה את מאיה.. מה אתה הכי אוהב לאכול? סופלה שוקולד וקוסקוס.. מה אתה הכי שונא לאכול? בשר מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אין לי מושג, אבל אולי לעלות על הקומבה חח זה מפחיד.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא יודעת.. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד ותכלת מה הצבע השנוא עלייך? בורדו מה המקצוע האהוב עלייך? היסטוריה, אבל ת'אממת כל פעם זה משתנה.. מה המקצוע השנוא עלייך? מדעים איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שהיא היתה כיפית מאוד, ועם המון המון פגישות עם מאיוש' מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? נירה בעעעע ובכיתה ב'? נירה בעעעעע ג'? לימור ד'? אילנה
ה'? אילנה
אני מתגעגעת אליההה ו'? אילנה
איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה? דבורה
היא פשוט מורה מפגרת אני לא מבינה למה היא מורה, פעם אחת היא דיברה על העבודת שורשים והתחילה להגיד אז "לסבתא ולסבא.." והיא כתבה על הלוח סבתא בה' כאילו[סבתה] היא מטומטמתתתת מה הבילוי המועדף עלייך? קניון [שופינג] מה עדיף? שוקו\קפה? שניהםם
עוגה\עוגייה? עוגה [שוקולד] מצלמה\מיקרופון? מצלמה מחשב\טלויזיה? טלווזייה שתיה מתוקה\מים? מים
עט\עיפרון\מכני? עיפרון חודים.. אנגלית\צרפתית? צרפתית כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? כיסא עם גלגלים חיפה\תל אביב? תל אביב מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון? שירי מימון יב"ז\נינט? נינט מאיה\נינט? מאיה
מאיה\שירי? מאיה|
הראל סקעת\הראל מויאל? הראל סקעת. הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]? הראל סקעת. אחלה שאלון.. אני מ-א-ו-ש-ר-ת

למעלה