שאלון

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

סליחה שגנבתי תעבודה לשרת השאלונים באשר היא תהיה אבל פשוט מת פה
אז.. שאלון..?.. שם: מין: מיקום: מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: צייר עליך משהו: תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: המלצת עליו: צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פשטת: קנית: לווית מחבר: זרקת: בטח מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: שהיה לך בו מבחן: שעשית בו שיעורים: שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: הרביץ לך: קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון:

Noa Tsror

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: נועה מין: נקבה מיקום: על הכיסא, בחדר מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: ממ לאזוכרת..אלא אם כן מחשיבים תארנב שהשתין עלי ^_^ זרק עליך משהו: נממ כל האזור שלי בכיתה ~מלחמת מחקים~ צייר עליך משהו: בן תרם לך תשובה במבחן: נראלי שמאיר... איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית שלו התנשקת: בבצפר אכלת: בחדר הלכת מכות: בדשא הצטלמת: בבצפר מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: גרין דיי - אמריקן אידיוט קנית: דה יוזד - אין לאב אנד דאד המלצת עליו: דה יוזד - איןלאב אנד דאד צרבת: ממש מזמן... לאזוכרת.. שברת: שנה שעברה מה הבגד האחרון ש...: לבשת: ג'ינס וחולצה ארוכה שחורה ומעליה אדומה קצרה פשטת: הסווצ'רט של פוקס השחור שלי קנית: גרביים עד הברך לווית מחבר: חולצה מגניבה מהילה זרקת: בגדים ישנים שלא היו משמשים אף אחד מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: אנגלית שהיה לך בו מבחן: אזרחות שעשית בו שיעורים: פיזיקה שהברזת ממנו: אנגלית שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתמטיקה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא הרביץ לך: אח שלי קנה לך מתנה: אמא ואבא הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אח שלי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: מכושפות הקלטת: לא ממש מקליטה רצית לראות ושכחת: אוו יש מלא... נרדמת באמצע שלה: הכל יחסים שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: ימיי חינו מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: דה יוזד, למרות שאני לא אוהבת פורום התעצבנת על החברים שלו: לאדעת חשבת שהסקר שבו מטומטם: אין כה דבר, סקרים זה דבר גאוני צחקת על הודעה שכתובה בו: אופנה אלטרנטיבית נכנסת אליו לפני הפורום הזה: סאן אוף דורט ובאסטד מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: תותים עם יוגורט הקאת: לאזוכרת
הזמנת: פיצה אכלת עם חבר: טבעות עוף וספגטי זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אורז, על עצמי החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: יוליה ניתקת לו/ניתק לך: לאזוכרת... התקשר אליך: יוליה התקשרת אליו: שירי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: הילה מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: ): החלפת: ): חיטאת: ): רצית לעשות: ליפסייד מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: בנטל המליצו לך עליו: של אחד מהבצפר שלי.. לאזוכרת חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: ניסים קראת והזדהית איתו עד דמעות: הרבה... מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: אחי איפה האוטו? (למרות החרישה) ריגש אותך: סינדרלה סטורי הפחיד אותך: ממ..... היית מוכן להרוג כדי לראות: קורפס ברייד מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: בן עצבן אותך: שי הבאת אותה בשיחת נפש: יוליה חלמת עליו: לאזוכרת חשוב לך יותר מכל אחד אחר: ממ אין כזה מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: להקות צעירות בלהבים רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: יש המון... מופע הארנבות של ד"ר קספר, ואם אתם מתכוונים ממש אז של דה יוזד או סימפל.. כי לא היה לי כסף לטיסה חח רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: היהודים רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כל להקה אהובה מחו"ל כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אפרת גוש מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: יום שישי העירו לך על איך שאתה לבוש: הרבה... הבטן שלך קרקרה: ברגע זה.. שמעת מוזיקה: ברגע זה חלמת חלום מוזר: כלהזמן חחח צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: אתמול בערב החלפת גרביים: היום בבוקר רצית ללכת לישון: בבצפר

Just TalTi

New member
בעקבות שעמום ועצבות יתר

שם: טלי מין: לא הרבה.. מיקום: סטריטס מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: ווא? לא זוכרת זרק עליך משהו: מישו מהכיתה שלי צייר עליך משהו: גלעד =[ תרם לך תשובה במבחן: הממ.. הממ.. לא זוכרת איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: איפה? בבצפר התנשקת: באנגליה. חח אכלת: במטבח הלכת מכות: לא הלכתי הצטלמת: ליד הקניון מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: פו פייטרס קנית: לא קניתי המלצת עליו: פו פייטרס צרבת: של המסור שברת: לא שברתי מה הבגד האחרון ש...: לבשת: הממ.. את החולצה הגדולה הזאת שאני לובשת עכשיו פשטת: מדדתי מכנסיים קנית: היום קניתי טרנינג וחולצה לווית מחבר: לא זוכרת זרקת: בטח משהו ישן מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: פיזיקה =[ שהיה לך בו מבחן: תנ"ך שעשית בו שיעורים: ווא שהברזת ממנו: צרפתית שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: צרפתית ופיזיקה וכימיה ומי לא מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא הרביץ לך: מה? קנה לך מתנה: אח שלי. אבל עדיין לא קיבלתי אותה חח הכין לך אוכל: סבתא ראה איתך סרט: אחותי נראה לי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: לא זוכרת.. הקלטת: ארץ נהדרת רצית לראות ושכחת: שכחתי נרדמת באמצע שלה: גיא פינס אתמול. חח שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא זוכרת מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: הרבה התעצבנת על החברים שלו: אפחד חשבת שהסקר שבו מטומטם: לאדעת צחקת על הודעה שכתובה בו: בטח בפורום הזה נכנסת אליו לפני הפורום הזה: זה הראשון חח מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: שניצל תירס הקאת: המאכל האחרון שהקאתי? וטפ?! הזמנת: פיצה בטח אכלת עם חבר: סנדוויץ' טונה =] חח זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: וואי לא זוכרת החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: מיכל ניתקת לו/ניתק לך: רנן התקשר אליך: מיכל התקשרת אליו: הממ.. סוניה? ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: ענת מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: לא עשיתי פירס החלפת: בטח עגיל רגיל חיטאת: נו לאדעת רצית לעשות: שקט!! מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: שלי המליצו לך עליו: של ידיד שלי. זה היה מצחיק חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: לאדעת איזה קראת והזדהית איתו עד דמעות: כנ"ל מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: דופלקס ריגש אותך: הארי פוטר [?!] הפחיד אותך: המסור. מזה הדבר ההזוי הזה היית מוכן להרוג כדי לראות: חעחע מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: מיכל עצבן אותך: גלעד הבאת אותה בשיחת נפש: סוניה חלמת עליו: גלעד וסטו חשוב לך יותר מכל אחד אחר: הרבה כאלה.. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: הופעה של ידיד שלי רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: היהודים, עוד שבוע. מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: מה? אף פעם העירו לך על איך שאתה לבוש: אמרו לי שזה יפה. מי הבנזונה שיעז להעיר לי הבטן שלך קרקרה: בצהריים שמעת מוזיקה: בבצפר חלמת חלום מוזר: בלילה צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: לפני שעה החלפת גרביים: לפני שעה [אחרי מקלחת] רצית ללכת לישון: עוד שעה. חח שאלון קשה..

MayLuvsDoug

New member
נצל"ש../images/Emo32.gif מישו יוצא מחר..

[פליז לא להרוג אותי שניצלשתי
] לפתיחת קורס הדרכה של הנהגת שרון צפון?

double O S

New member
למה לא!../images/Emo96.gif

שם: שמוליק מין: זכר מיקום: פה מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אפחד
זרק עליך משהו: לוזוכר
צייר עליך משהו: מישי מהכיתה במתמטיקה
תרם לך תשובה במבחן: חה! איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: במסנג'ר?
התנשקת: בעזריאלי:$ אכלת: בבית הלכת מכות: אפעם
הצטלמת: בעזריאלי מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: Inogen Heap- Speak For Yourself קנית:
המלצת עליו: Evanescence- Fallen צרבת: לוידע, אוסף של שירים ממזמן:X שברת: חס וחלילה
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: את מה שאני לובש עכשיו
פשטת: ג'ינס וחולצה מהבצפר
קנית: ג'ינס, חגורה, 2 חולצות וקפוצ'ון
לווית מחבר:
זרקת: בטח מה מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: אנגלית שהיה לך בו מבחן: תנ"ך? שעשית בו שיעורים:
, כימיה אולי:X שהברזת ממנו: צרפתית שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: כולם
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: דודה? הרביץ לך: אפחד:[ קנה לך מתנה: לוזוכר הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: חחח מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: לוזוכר הקלטת: לוזוכר רצית לראות ושכחת: לוזוכר נרדמת באמצע שלה: לוזוכר שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לוזוכר
מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: החלפת מפיות
התעצבנת על החברים שלו: לוזוכר;[ חשבת שהסקר שבו מטומטם: כנל צחקת על הודעה שכתובה בו: כנל נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מממ, חברים מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: פיצה הקאת: לוידע
הזמנת: בורגראנץ'! אכלת עם חבר: כנל זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מממ, כלום
החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: טוב אין לי כח יותר
ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:
החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון:

Beautiful Scar

New member
אני... שיהיה

אז.. שאלון..?.. כן שם: בתאל מין: נקבה
מיקום: עפולה מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: שברחתי מהבית בפעם הראשונה אז איזו אחת בשם נטלי זרק עליך משהו: האמממממ וואו אנלא זוכרת XD צייר עליך משהו: אני=] על הזרת=] תרם לך תשובה במבחן: ספירוש כפרעליה =] היא ילדה מהכיתה שלי איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: סיגל |שיהיה| התנשקת: גל
אכלת: כלום הלכת מכות: סיגל |שיהיה| הצטלמת: גל
מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: האמ.. וואלה? אין לי מושג. קנית: נראה לי.. ראנימשין של לינקין פארק במומולדת שלי. מהכסף של אחותי המלצת עליו: וואלה לא צרבת: לא צורבת דיסקים שברת: בטיול השנתי של שנה שעברה שברתי לאולגע דיסק כי רבתי איתה.. נמ והיא צרחה עלי כמו מחורפנת XD!! אבל זה היה הדיסק הצרוב שלי
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: מכנס ג'ינס רחב של ףפוקס וחולצא בצפר פשטת: פיג'מה קנית: חזיה
לווית מחבר: לא מלווה זרקת: בטח ... האמ כל מיני בגדים ישנים לויצו מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: ספורט שהיה לך בו מבחן: מתמטיקה :] שעשית בו שיעורים: XD אתם צוחקים עלי? XD נראה לי מורשת ככה שהברזת ממנו: תנך. עם אנטון שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: המחנכת שלי
היסטוריה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא ניסתה. אמרתי לה לא תעופי מפה XD הרביץ לך: נמ.. אמא
קנה לך מתנה: אחותי נראה לי מזמן ככה הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: מיי סלף מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: משו של טקסי הטלויזיה או וואט אבר הקלטת: לא מקליטה רצית לראות ושכחת: נמ שכחתי מה שמו XD נרדמת באמצע שלה: לא נרדמת שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא זוכרת מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: חנונים
התעצבנת על החברים שלו: גרין דיי! חשבת שהסקר שבו מטומטם: האמפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ צחקת על הודעה שכתובה בו: נמ לאדעת נכנסת אליו לפני הפורום הזה: לינקין פארק
מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: נמ כלום הקאת: תנשמה הזמנת: פלאפל עם אנטון וניל
אכלת עם חבר: פלאפל ^^ עם אנטון וניל
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: האממממממממממממ החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: זוהר.. ניתקת לו/ניתק לך: איציק
התקשר אליך: אמא התקשרת אליו: איציק
ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: חחחחחחחחחחחחחח אמא XD מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: הליקס החלפת: תנוך חיטאת: נמ הליקס רצית לעשות: ליפרינג מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: רוני המליצו לך עליו: טום מרמורמר או וואט אבר חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: נמ.. באר XD !!! קראת והזדהית איתו עד דמעות: גל
מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: קונסטנטין!!!!!!!! ריגש אותך: קונסטנטין!!!!!!!!!! הפחיד אותך: קונסטנטין!!!!!!!!! היית מוכן להרוג כדי לראות: קונסטנטין!!!! מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: אנטון עצבן אותך: אנטון הבאת אותה בשיחת נפש: אנטון//גיל חלמת עליו: גל חשוב לך יותר מכל אחד אחר: גל מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: האמ שייגעצ ^^ שנה שעברה
רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: נמ לא
רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: לא
רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כן
כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: XD של מה שמו עברי לידר בשייקשוק בעפולה ח-י-נ-ם!!! מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אוווווווווו אתמול
העירו לך על איך שאתה לבוש: כל יום -__-" הבטן שלך קרקרה: האמ בבוקר שמעת מוזיקה: כרגע חלמת חלום מוזר: אתמול צחצחת שיניים: בבוקר^^ התקלחת: בבוקר^^ החלפת גרביים: בבוקר^^ רצית ללכת לישון: בבוקר^^ זהו?
כל כך קצר?

SPFAN

New member
|חמוס|

אז.. שאלון..?.. שם: יונתן מין: זכר מיקום: מכבים מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: המורה לשל"ח
הוא החליט שאני הר והוא ענן זרק עליך משהו: אממ אף אחד צייר עליך משהו: אני תרם לך תשובה במבחן: אלון
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בצפר התנשקת: אף פעם אכלת: במטבח? הלכת מכות: אף פעם הצטלמת: במפגש האחרון
מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: אפרתגוש קנית: אפרתגוש המלצת עליו: אפרתגוש צרבת: וונדרלנד שברת: כריסטינה אגילרה
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: ג'ינס וחולצתבצפר פשטת: חולצה אחרת? קנית: אממ לא זוכר לווית מחבר: אף פעם
זרקת: לא זוכר מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: תנ"ך שהיה לך בו מבחן: ביולוגיה
הלך נורא שעשית בו שיעורים: מתמטיקה שהברזת ממנו: אף פעם
שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתמטיקה
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא הרביץ לך: בנדוד שלי קנה לך מתנה: כולם XD הכין לך אוכל: אבא ראה איתך סרט: אמא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: לא זוכר הקלטת: ארץ נהדרת רצית לראות ושכחת: אממ לא זוכר
נרדמת באמצע שלה: לא זוכר שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא זוכר מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פורום חנונים התעצבנת על החברים שלו: אין חשבת שהסקר שבו מטומטם: סימפל חברתי XD לא נורא שזה קומונה צחקת על הודעה שכתובה בו: הממ רוב ההודעות של בתאל נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מקפליי המששך יבוא

Dorin555

New member
../images/Emo83.gif

שם: דורין מין: אנלא בטוחה
מיקום: מרכז מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אממ אחותי. זרק עליך משהו: אממ אחותי. צייר עליך משהו: אני, תזכורות. תרם לך תשובה במבחן: חברה שלי במבחן בערבית. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית שלי התנשקת: - אכלת: בבית שלי הלכת מכות: בבית שלי הצטלמת: צילמתי-בבית. הצטלמתי-לפני שבוע בעיר איפשהוא. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: - קנית: ואוו לפני 3 שנים אולי. המלצת עליו: - צרבת: אממ שנסעתי לאילת-מיקס. שברת: של שרית חדד
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פיג'מה פשטת: אתמול בלילה, ת'בגדים שהייתי איתם ביום. קנית: אממ לפני חודש חולצה. לווית מחבר: מאחותי-חולצה שחורה עם קשירה לבנה כזאת
זרקת: המון. שהוצאתי את הבגדי חורף מהמזוודה. [למה היה פה בטח?
] מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: מתמטיקה שהיה לך בו מבחן: ספרות שעשית בו שיעורים: מתמטיקה שהברזת ממנו: חברה-חצי. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אוהו
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אממ אמא הרביץ לך: אחותי קנה לך מתנה: אמא הכין לך אוכל: סבתא
ראה איתך סרט: אחותי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: שקמתי הטלוויזיה הייתה פתוחה על אודטה. ואתמול בלילה-מסך הזהב. הקלטת: ממזמן. רצית לראות ושכחת: - נרדמת באמצע שלה: - שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: - מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: שכחתי
התעצבנת על החברים שלו: של חברים שלי חשבת שהסקר שבו מטומטם: כנ"ל צחקת על הודעה שכתובה בו: כנ"ל נכנסת אליו לפני הפורום הזה: כנ"ל מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: פיצה הקאת: - הזמנת: המבורגר אכלת עם חבר: המבורגר זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: כריות החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: אבא ניתקת לו/ניתק לך: - התקשר אליך: אבא התקשרת אליו: אבא [הייתי צריכה שיחזיר אותי מהקניון
] ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא היה. מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: לא היה החלפת: כנ"ל חיטאת: כנ"ל רצית לעשות: אממ הליקס, נחשב? מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: שלי אני חושבת. המליצו לך עליו: - חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: חעחע היה. קראת והזדהית איתו עד דמעות: - מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: בנעלייה ריגש אותך: - הפחיד אותך: לא בזמן האחרון
היית מוכן להרוג כדי לראות: - מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: *אתם במילא לא מכירים שמות* מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: לפני שבועיים. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: אתמול, של יוזלס
רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: כנ"ל רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: - כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: פחח כמה חברים שלי למשפחת תאקט. מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: הם כל הזמן שם. יש חנות פירסינגים. העירו לך על איך שאתה לבוש: - הבטן שלך קרקרה: חחחח הרגע. שמעת מוזיקה: אתמול בלילה חלמת חלום מוזר: היום
צחצחת שיניים: היום. התקלחת: אתמול. החלפת גרביים: אתמול. רצית ללכת לישון: אתמול בלילה. זהו ?! ^^

בטלקאפ

New member
לעלע

אז.. שאלון..?.. שם: בץ-אל מין: נ' מיקום: ר"ג מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לא זוכרת
זרק עליך משהו: המ,חברה
צייר עליך משהו: אני:D תרם לך תשובה במבחן: המממ. ילדה שיושבת מאחורי איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: לפני ימיים התנשקת: אתמול
אכלת: היום בהסעה,כמה וופלים מסכנים
. אני מורעבת! הלכת מכות: אתמול
הצטלמת: איכ מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: Drugs or Me-Jimmy Eat World
קנית: המ המלצת עליו: המ צרבת: משו של גוד שארלוט שברת: NOW 8
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חצאית פשטת: חצאית קנית: חולצה שקסית כזאת
לווית מחבר: המ,לא זוכרת. זרקת: איזה מיכנס סגול מכוער שכזה מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: לשון שהיה לך בו מבחן: לשון שעשית בו שיעורים: אנגלית שהברזת ממנו: חח שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: לשון:| מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:דוד הרביץ לך: אחות קנה לך מתנה: המ,אמא הכין לך אוכל: אבא ראה איתך סרט: אחות מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: המ,זו לא תוכנית
. אבל מסך הזהב הקלטת: טח רצית לראות ושכחת: מוכשפות
נרדמת באמצע שלה: המ, יש הרבה כאלה. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: משו על פוליטיקה מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: המ,לא זוכרת. התעצבנת על החברים שלו: אפחד
חשבת שהסקר שבו מטומטם: אפחד צחקת על הודעה שכתובה בו: ס"פ
נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מקפליי מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: וופלים הקאת: איכ נו:| הזמנת: פיצה אכלת עם חבר: המ,וופלים
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: חחחח. תפוח החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: נטעיה ניתקת לו/ניתק לך: דימה התקשר אליך: שירן התקשרת אליו: שירן ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: שירן:\ מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: אייל^^ המליצו לך עליו: המ,אין. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: הרבה חח קראת והזדהית איתו עד דמעות:המ,לא היה ולא נברא:D מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: הננננננננמ ריגש אותך: הפסנתרן הפחיד אותך: כנ"ל היית מוכן להרוג כדי לראות: הארי פוטר!!!! מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: חברה שלי אילנה,כפרעליה. עצבן אותך: כאולה הבאת אותה בשיחת נפש: המ,המ. חלמת עליו: אילנה:0 חשוב לך יותר מכל אחד אחר: יש הרבה
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: בחופש הגדול רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: של יולייס
רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: משו עם של ידיד שלי והמ. לא שנה נו":X רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: חחחח. אייל,זה בנינו?
מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אפעם העירו לך על איך שאתה לבוש: אתמול הבטן שלך קרקרה: היום:| שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: אני תמיד חולמת חלומות מוזרים:| צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול החלפת גרביים: בבוקר רצית ללכת לישון:עכשיו;[,אה,וגם אתמול.

../images/Emo129.gif

הלוווווווו פיפולללל שם: נבו מין: נקבההה מיקום: על הכיסא ליד המחשב מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לוידעת זרק עליך משהו: אחותי צייר עליך משהו:אני תרם לך תשובה במבחן:נופר איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: באוטובוס התנשקת: במסיבה של מישו אכלת: במטבח הלכת מכות: באוטובוס הצטלמת: בבצפר מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: סימפל קנית: סימפל המלצת עליו: סימפל צרבת: סיסטם שברת: אבריל מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצה פשטת: סווצ'ר קנית: חולצות לווית מחבר: חולצה של דרקון זרקת: כובע ישן ומפגר מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: אנגלית שהיה לך בו מבחן: כימיה שעשית בו שיעורים: אנגלית שהברזת ממנו: ספורט שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: כימיה ביולוגיה וחשבון מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא הרביץ לך: אחותי קנה לך מתנה: אמא הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אחים שלי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ימי חיינו הקלטת: טיאראל רצית לראות ושכחת: טיאראל נרדמת באמצע שלה: גיא פינס שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: להיטים עירוניים באמטיוי מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: סקייטבורד התעצבנת על החברים שלו: גרין דיי חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא קוראת סקרים צחקת על הודעה שכתובה בו: גרין דיי נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אבריל מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: תפוחי אדמה הקאת: בלינצ'ס הזמנת: צ'יפס אכלת עם חבר: צ'פס זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: כל דבר שאני אוכלת נופל עליי בסופו של דבר החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: נויה ניתקת לו/ניתק לך:שיר התקשר אליך: מיכל התקשרת אליו: נויה ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: נויה מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: אף החלפת: אוזן חיטאת:אף רצית לעשות: לשון/סיידליפ מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: לאזזוכרת המליצו לך עליו: כנל חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:תום ממורמר קראת והזדהית איתו עד דמעות: לאזוכרת מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: הדיוקס ריגש אותך: משו עם ריקוד שהיה בהוט אתמול הפחיד אותך: השדים של אמילי היית מוכן להרוג כדי לראות: לוידעת מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: מיכל עצבן אותך: מיכל הבאת אותה בשיחת נפש: ספיר חלמת עליו: לוידעת חשוב לך יותר מכל אחד אחר: נויה פרנויה מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: בוטן מתוק רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: יוזלס רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: יוזלס רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: יוזלס כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: פסטיגל (בלעכס) מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אתמול העירו לך על איך שאתה לבוש: היום הבטן שלך קרקרה: לפני שעה בערך שמעת מוזיקה: אתמול חלמת חלום מוזר: לוידעת צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: בבוקר החלפת גרביים: בבוקר רצית ללכת לישון:בבוקר

למעלה