שאלון

RoCk StaR 1

New member
...

על עצמך 1. שם:אילי 2. גיל:14 3. מיקום בארץ:צפון האם אתה 4. מאחר הרבה?לבצפר
5. עובד?לא \: 6. אוהב את המשפחה שלך?כן 7. אוכל מילקי?כן 8. יש לך אובססיה\\סטייה?יש מצב. 9. אוהב חורף?שונאאאאת ]: 10. מבריז הרבה מביצפר?לא 11. מדבר הרבה בטלפון?לא כ"כ הרבה 12. מקבל ציונים טובים?תלוי במה, אבל סה"כ ברוב המקצועות כן 13. כותב שירים\\סיפורים?לפעמים 14. משתדל לאכול בריא?לא |: 15. חושב על עצמך לפני אחרים?תלוי 16. חוסך כסף?לא מסוגלת 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?מה אתם מגדירים שטויות? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?לא
19. קונה מתנות?רק היום קניתי מתנה
20. חושב שאתה בנאדם טוב?
האם אי פעם 21. שיקרת?ברור 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן^^
25. ישנת עם רדיו דלוק?כן 26. עם טלוויזיה דלוקה?עד שהעירו אותי ולקחו אותי לחדר |: 27. לא ישנת יום שלם?יש מצב 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לא יודעת 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?של הכפר
32. חיבקת מישהו מפורסם?כן ^^ 33. הופעת על במה?כן ^^ 34. גנבת משהו?יכול להיות שמשהו קטן... 35. תפסת טרמפ?בתוך הכפר 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?
37. הלכת לאיבוד?כן
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כן |: 39. נשברה לך שן?לא O: 40. עישנת סיגריה?לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת?מסטיק? לפני זה עוגה 42. שקנית?מתנה לחברה שלי\בלונים\מסגרת לתמונה 43. ספר אחרון שקראת?"כמו גחליליות" של נורית מץ
44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת
45. הופעה אחרונה שהיית?עברי לידר ביום שישי ^___^ 46. דיסק אחרון ששמעת?איפה הילד-מישהו שומע אותי 47. שיר אחרון ששמעת?הדג נחש- מה נעשה 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?לא זוכרת 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?אממ נראה לי דף הכנה למבחן בפיזיקה |: 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?פורום יוני בלוך ואפרת גוש נראה לי 51. אדם אחרון שראית?אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?מממ נראה לי דניאל. עכשיו שחשבתי על זה מסתבר שאני לא כ"כ בוכה ליד אנשים.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך?ליהי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?ענבל 55. אדם אחרון שצעקת עליו?לא יודעת אהובים 56. צבע אהוב?ירוק אפור שחור 57. סרט אהוב?אין אחד ספציפי 58. ספר אהוב?כל הסדרה של "אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות" של לואיז רניסון. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה?להקה אהובה אין אחת ספציפית כרגע, וזמר-יוני בלוך 60. דיסק אהוב?שוב אין אחד ספציפי
61. שיר אהוב?... 62. תוכנית טלווזיה אהובה?ממ בזמן האחרון האו.סי 63. מאכל אהוב?אוכללל
המבורגר ושוקולד על כל מיניו
אני נשמעת כה שמנה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?|: 65. מקצוע אהוב?ספרות\היסטוריה בעיקר 66. זמן ביום?זריחה
67. ממתק\\חטיף אהוב?תפוצ'יפס ושוקולד 68. אתר אהוב באינטרנט?תפוזונע\ישרא\וואלה 69. ערוץ אהוב?ממ הערוצי סרטים ו24 70. קליפ אהוב?ממ אחד האהובים זה קליפורנייקיישן של רהצ'פ העדפות 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?תה\אייס קפה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?טלפון 75. סלקום או אורנג'?סלקום 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?שמש 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?חוםםםםם 81. אילת או חרמון?אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות 83. קרמבו או גלידה?קרמבו 84. לילה או יום?יום 85. דיסקמן או מערכת?לפעמים זה ולפעמים זה 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?שניהם 87. השיר שלנו או מיכאלה?הש"ש 88. שחור או לבן?מממ תלוי 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?להשאיר
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים! 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם 92. פסטיגל או פיטר פן?||||||: 93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית
94. סבון רגיל או נוזלי?רגיל 95. ביצפר או צבא?בצפר 96. איך היה השאלון?גברגבר

yardenbm

New member
אניי

על עצמך 1. שם: ירדן 2. גיל: 16 ו7 3. מיקום בארץ: לב תל אביב האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? כן 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\\סטייה? כן הרבה 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? חלקית 13. כותב שירים\\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? כן 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? ל אבל אכלתי מנה קרה (המים לא היו חמים) 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה?כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? קציצות ברוקולי אתמול בערב 42. שקנית? ברד בבצפר 43. ספר אחרון שקראת? משו בשדה השיפון 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? חתונת רפאים 45. הופעה אחרונה שהיית? לא זוכרת |בוכה| 46. דיסק אחרון ששמעת? לא זוכרת 47. שיר אחרון ששמעת? כנ"ל 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?של מדונה איזה שיר מעצבן 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? ערך מויקיפדיה של מלחמת האופיום השניה 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום אחר 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? תמי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? תמי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? דודה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו?לא זוכרת אהובים 56. צבע אהוב? ירוק ושחור 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב?אם הולכים מגיעים למקומות מופלאים 59. זמר\\ת\\להקה אהובה?אין 60. דיסק אהוב?של יוסלס האחרון 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה?אין 63. מאכל אהוב?אוכל של ננה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? עצמי 65. מקצוע אהוב?בבצפר? חינוך מיני 66. זמן ביום?לפני שהולכים לישון 67. ממתק\\חטיף אהוב? ביסלי גריל 68. אתר אהוב באינטרנט?תפוז 69. ערוץ אהוב? YES WEEKEND 70. קליפ אהוב?אין העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? צהוב אאבל שתיהם איכס 74. טלפון או פלאפון? פלא 75. סלקום או אורנג'? סלקום שליטע 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? דיאט קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? החרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? קרמבבו 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם 87. השיר שלנו או מיכאלה?השיר שלנו 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לא לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? זה שאלה של שנה שעברה השנה זה גיבורי אל או נולד לשיר. אז שנה שעברה פיטר פןכי אני אוהבת ת'סיפור והשנה גיבורי אל 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל 95. ביצפר או צבא? בצפר 96. איך היה השאלון?מיושן

thebaby

New member
מי שהולך לקרוא שיגיב פה../images/Emo101.gif

אם באמת יהיו יותר מאיזה שניים שלושה אני אגיב XDDD

למעלה