שאלון

BabyBoy1

New member
../images/Emo41.gif שאלון ../images/Emo41.gif

אם כבר שאלון, אז שאלון גדול
כל הזכויות שמורות בחור מב"ב שהעתיק את זה מפורום אחר. הפורום נכתב בלשון זכר, אך מיועד לשני המינים
עם הבנות הסליחה. שמך: גיל: זיקה לדת: בחר את המתאים: רווק/בקשר/נשוי מיקום: עיסוק: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: כיתה\עבודה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אתה חושב שאתה אובססיבי לבן/ת זוג? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחייזרים? באהבה ממבט ראשון? באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מה הדבר האחרון שעשית היום? מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה עשית לפני שענית על הסקר? אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך?

BabyBoy1

New member
התשובות שלי

שמך: בייבי בוי. גיל: 21 זיקה לדת: מסורתי - דתל"ש בחר את המתאים: רווק/בקשר/נשוי - רווק. מיקום: בני ברק. עיסוק: סטודנט שנה ג' להנדסת חשמל. תכונות טובות: פאדיחות לשבח את עצמי פה... תכונות רעות: עצלן מקצוע אהוב: מתמטיקה מאכל אהוב: שוקולד חיה אהובה: אריה סלנג אהוב: b-i-t-c-h
מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: ביונסה להקה אהובה: דסטניז' צ'יילך שחקנית אהובה: שחקן אהוב: כיתה\עבודה: סטודנט בדיחה שגרמה לך לצחוק: ארוך.. איך אתה מרגיש: עייף
הבנאדם הכי יפה שראית: וואו יש הרבה
אבל לאחרונה ראית את חבר של בנדוד שלי שהוא פשוט חתיך... חג מעודף: סוכות יס או הוט: הממ כרגע יש הוט\ אבל כשיגמר החוזה נראה לי אני עובר ליס
ספורט מועדף: שחייה ערוץ מועדף: ביפ אתה חושב שאתה יפה? חמוד
אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? הממ...אף פעם לא ממש הייתי בקשר, אבל לא נראה לי. אתה חושב שאתה אובססיבי לבן/ת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? כן, תלוי איזה חלקים אבל
בזבזן או חסכן? באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? הממ...באיזה מקום שקט/מושב או משהו, אבל שקרוב למרכז. בחו''ל? אין מקום ספציפי...אולי ניו יורק איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? חתולי הרעם
איזה דמות מצויירת אתה? דובון אכפת לי
למה? ככה
יש לך פלאפון? כן קו פתוח? דהה... של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? הממ...לא חושב שיש מישהו ספציפי איזה צילצול יש לך? babyboy של ביונסה
הקול הכי יפה ששמעת? הקול של ביונסה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של חתולי הרעם ושומר מסך? של ווינדוס... אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אההההההההההההה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאני אוהב אותך...או שאני צריך משהו
יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? כרגע אמרתי שאין... איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? בגבה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מפקיד בבנק אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מתעלם בנונשלנטיות. ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? שר לה כלניות
ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? נו באמת.. אתה מאמין באלוהים? לא יודע בגורל? לא יודע בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? הממ...תלוי למה קוראים אהבה. באיזה פורומים אתה כותב: דתיים גאים, בנים בלבד, לפעמים פסיכומטרי ועתודה. יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לחמניה ושוקו מה הדבר האחרון שעשית היום? עוד לא נגמר היום מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא
מה עשית לפני שענית על הסקר? שטפתי כלים אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? שומע rock the boat של aaliyah מה אתה לובש? טרנניג ו T-shirt מה הסרט האחרון שראית? המממ..לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית? וויל וגרייס איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? rock the boat מה החלום שלך? שכולם יהיו בריאים ומאושרים

יום.

New member
קופצת למים

שמך: יום חמישי גיל: 19 זיקה לדת: דתלש"ית (אבל כרגע גרה עם ההורים בבית דתי. בחר את המתאים: רווקה מיקום: מרכז עיסוק: ש"ל במד"א תכונות טובות: לא עונה תכונות רעות: לא עונה מקצוע אהוב: כאילו בביה"ס? ספרות מאכל אהוב: שניצל וציפס חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: אין מילה אהובה: אין זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: אין שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין כיתה\עבודה: אני תמיד אעדיף כיתה בדיחה שגרמה לך לצחוק: "מה אתה יהודי? לההה אני שריף" איך אתה מרגיש: אוף לא עונה לשאלה הזאת הבנאדם הכי יפה שראית: אנג'לינה ג'ולי מושלמת בעיניי חג מעודף: אין יס או הוט: הוט ספורט מועדף: אני פדלאת על ערוץ מועדף: 3 אתה חושב שאתה יפה? אני משתדלת, אבל לפעמים זה לא קל. אתה חושב שאתה צבוע? כן. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אני מקווה שלא אתה חושב שאתה אובססיבי לבן/ת זוג? אני אובססיבית באופן כללי. אתה חושב שאתה עקשן? אני מקווה אתה אוהב את עצמך? שוב, אני משתדלת. בזבזן או חסכן? גם וגם איפה היית רוצה לגור בארץ? בצפון במושב. בחו''ל? לא רוצה לגור בחו"ל איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אבירי האור הקסום!!!!! איזה דמות מצויירת אתה? אני ג'סיקה רביט למה? למה לא בעצם? יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כלומר? של איזה חברה? פלאפון (ובעצם אם אתם שואלים אם יש לי פלאפון זה יכול להיות רק של חברת פלאפון, תשאלואם יש לי סלולרי) למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אני לא מתקשרת הרבה, גם לא מתקשרים עלי, אבל אם אתם מתעקשים אז חברה שלי, כבשע. איזה צילצול יש לך? מנגינה של "דגים נבראו בטבע" מתוך בת היום הקטנה
הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של שדרת עצים בשלכת. ושומר מסך? כבשים קופצות אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אני מאוד גאה בה, אבל מי כאן ועד ללהטריד אות ברחוב..? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לעולם לא. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאני אוהבת יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין לי איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? בטבור אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם הייתי מוצאת? הייתי מחפשת את העלים החוקיים? אם הייתי זוכה? חצי בבנק חצי לצדקה. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אני לא מכירה אותך ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? שושנה מי?
ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? טוב הפעם באמת ניסו מי? אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? כן בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? אהבה ממבט ראשון זה הורמונים באיזה פורומים אתה כותב: לא בא לי לפרט יש לך חברים בפורומים? הרבה מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? הבוקר? כבר 9 וחצי בערב מה הדבר האחרון שעשית היום? הייתי בעבודה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? לא עונה מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא עונה מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה עשית לפני שענית על הסקר? גלשתי באינטרנט אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא שומעת מה אתה לובש? גינס וטישרט מה הסרט האחרון שראית? "אמירקן פאי" מה התוכנית האחרונה שראית? "הטו מודל הבאה" איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לא רציתי מה השיר האחרון ששמעת? מה שהיה ברדיו לא יודעת.. מה החלום שלך? פרס נובל בספרות. יאאא השאלון הזה עיצבן אותי אולי תחליף אותו באחר?

סבבב

New member
זה אני...

שמך: סבבב. גיל: 23 זיקה לדת: דתי בחר את המתאים: רווק/בקשר/נשוי - רווק. מיקום: בני ברק. עיסוק: סטודנט שנה א' להיסטוריה. תכונות טובות: אמיתי תכונות רעות: עצלן מקצוע אהוב: לשון עברית מאכל אהוב: צ'יפס חיה אהובה: דולפין סלנג אהוב: חבל"ז מילה אהובה: זמר אהוב: הראל סקעת זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: כיתה\עבודה: סטודנט בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: מבולבל הבנאדם הכי יפה שראית: הראל סקעת חג מעודף: עצמאות יס או הוט: ספורט מועדף: ריצה ערוץ מועדף: 2 אתה חושב שאתה יפה? חמוד אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? הממ...אף פעם לא ממש הייתי בקשר, אבל לא נראה לי. אתה חושב שאתה אובססיבי לבן/ת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? כמו כולם בזבזן או חסכן? באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? גליל או גולן בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? קטקטים איזה דמות מצויירת אתה? דונאלדאק למה? יודע לצייר אותו יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? לעוף של הראל סקעת הקול הכי יפה ששמעת? הקול של הראל סקעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? דגל ישראל ושומר מסך? כנ"ל אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אשרייך אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאני אוהב אותך יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין... איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מפקיד בבנק ותורם חלק אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? משבח אותה ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? אתה מאמין באלוהים? מאוד בגורל? הכל משמיים בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? כן. באיזה פורומים אתה כותב: דתיים גאים. יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? קפה ועוגת גבינה מה הדבר האחרון שעשית היום? כושר מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? ידיד מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה עשית לפני שענית על הסקר? טלויזיה אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? מה אתה לובש? ג'ינס וגופיה מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית? סוף הדרך איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? לכל אחד יש ירושלים מה החלום שלך? שלום עולמי.. סתאאאם, שכולנו נמצא את מקומנו ונהיה שלמים עם עצמנו.

yr4u

New member
תשובות לשאלון

לק"י שאלון שמך: yr4u גיל: 30 זיקה לדת: דתי – כיפה סרוגה בחר את המתאים: רווק מיקום: איזור השרון עיסוק: רב אורתודוקסי תכונות טובות: "יהללך זר ולא פיך" תכונות רעות: יש. "צדיק בארץ אין אשר לא יחטא" מקצוע אהוב: היסטוריה/אזרחות ויהדות מאכל אהוב: האוכל של סבתא חיה אהובה: אין סלנג אהוב: אין מילה אהובה : חיבוק. זמר אהוב: יש כמה (עברי לידר, שלמה ארצי, עידן רייכל) זמרת אהובה: עבור להקה אהובה: אין שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: לא חסר כיתה\עבודה: ארגון אירועי חברה ותרבות, מורשת ישראל, הדרכה וכל הענין התורני בדיחה שגרמה לך לצחוק: שני אחים יהודים דתיים- ישראל ושלום הולכים במדבר, שמש קופחת על ראשם. שואל שלום את ישראל: "אתה מאמין במה שכתוב בתורה?" עונה לו ישראל:"כן, בטח". א"ל שלום: "יופי, אז כתוב שמה: שלום על ישראל. עכשיו תרכיב אותי על הכתפיים שלך". לישראל לא נותרה ברירה וכך הוא עושה. שלום רכוב על כתפיו של ישראל המותש והכואב וכך הם הולכים במשך זמן ארוך. פתאום נעצר ישראל וזורק את אחיו לקרקע. צועק עליו שלום ההמום: "ישראל, מה קרה לך? השתגעת?" עונה לו: "תגיד, ואתה מאמין בתורה?" משיב שלום: "כן, בודאי". מחייך ישראל חיוך רחב ועונה לו: "יופי, וכתוב שמה- ונתתי שלום בארץ". איך אתה מרגיש: ברוך השם. הבנאדם הכי יפה שראית: החבר הבא שלי. חג מעודף: סוכות (יומולדת). יס או הוט: הוט. ספורט מועדף: כדורגל. ערוץ מועדף: ערוץ שלוש וערוץ תכלת. אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? לא. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות) ? לא. אתה חושב שאתה אובססיבי לבן/ת זוג? לא. אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים. אתה אוהב את עצמך? משתדל. בזבזן או חסכן? חסכן במידה. איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי היכן שאני היום. בחו''ל? לונדון (אבל אין כמו בארץ). איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? קרובים קרובים. איזה דמות מצויירת אתה? אני בן אדם תודה לאל. למה? כך נבראתי. יש לך פלאפון? כן. קו פתוח? תמיד למעט שבתות ויו"ט. של איזה חברה? חסוי. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברים קרובים. מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברים קרובים. איזה צלצול יש לך? "הגיע זמן הגאולה" /אהרון רזאל הקול הכי יפה ששמעת? אורי שבח. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של מקום מסוים. ושומר מסך? וינדוז. אילו פגשת את שירי מימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכייתה? ברכת הטוב והמטיב. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? תודה לקב"ה שזיכה אותי בך. יש לך פירסינג? חלילה. איפה יש לך? ראה התשובה הקודמת. איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? ראה שתי תשובות קודם. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? צדקה וחסד. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מברך שהחיינו. ואם היית פוגש/ת ברחוב את שושנה דמארי? שלום. ואם היית פוגש/ת ברחוב את ניסו סימן טוב? נו, אז ?... שמחת זקנתי בראש חוצות אתה מאמין באלוהים? כל הזמן. בגורל? רק מה'. בחייזרים? לא. באהבה ממבט ראשון? כן. זכיתי לה. באיזה פורומים אתה כותב: הפורום הזה. יש לך חברים בפורומים? כן. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? כריך. מה הדבר האחרון שעשית היום? התקשרתי לאחל מז"ט לבת דודתי היקרה. מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? ראיתי אותו אתמול. מי האדם האחרון שבכית בגללו? חבר שהלך לעולמו. מי האדם האחרון שדיברת איתו? מרא דאתרא. מה עשית לפני שענית על הסקר? כתבתי הודעה בפורום. אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? כן. אל האור/יוסי אזולאי מה אתה לובש? בגדים. מה הסרט האחרון שראית? את "הכל אודות אמא" שוב. מה התוכנית האחרונה שראית? שכחתי את שמה... איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אין. מה השיר האחרון ששמעת? ראה חמש שאלות קודם. מה החלום שלך? לשיר את "זכיתי לאהוב" לחבר. *שכחו את הדבר הכי חשוב : "מסר לאומה". אז אני מוסיף. מסר לאומה: שנזכה לאושר הפנימי, לשלוות הנפש, לעבוד את ה' כרצונו ולגאולה השלמה בב"א. אוהב את כולם !

יודיX3

New member
מופע העירום שלי (לא להתלהב!)

שמך:יוד גיל: 26 זיקה לדת:שומר כשרות, אוהב תנ"ך בחר את המתאים: רווק/בקשר/נשוי:בקשר אמיץ ואוהב מיקום: ת"א עיסוק: מדריך חד"כ תכונות טובות: מאד רגיש תכונות רעות: מאד רגיש מקצוע אהוב: ספרות אנגלית מאכל אהוב: קרם ברולה חיה אהובה: חתול זמרת אהובה: טרייסי צ'פמן להקה אהובה: The Doors שחקנית אהובה: קת'רין זיטה ג'ונס הענקית שחקן אהוב: אנטוני הופקינס הגדול איך אתה מרגיש: שמח עם טיפה עצבות הבנאדם הכי יפה שראית: כמעט אצל כל אחד היופי מתגלם בזמנים שונים חג מעודף: סוכות ספורט מועדף: בודי בילדינג אתה חושב שאתה יפה? מאד אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבן/ת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזן חבל"ז איפה היית רוצה לגור בארץ? בגולן בחו''ל? לונדון איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? האסיר איזה דמות מצויירת אתה? אלאדין של דיסני (בגירסה ההומואית) למה? סיפור ארוך למי אתה מתקשר הכי הרבה? בן זוגי מי מתקשר אלייך הכי הרבה? בן זוגי איזה צילצול יש לך? הכי פחות מעצבן הקול הכי יפה ששמעת? מריה קאלאס יש לך פירסינג? לא אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? חיבוק אמיץ ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מתעלם אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? לא בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? לא באיזה פורומים אתה כותב: חסוי! יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שבכית בגללו? עלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? בן זוגי מה אתה לובש? בגדי עבודה (ספורט) מה החלום שלך? שולחן שבת עם אבא ואמא ואהובי

בבון35

New member
שלום ביביבוי. אבל אני ראשון...

למה מחקת את ההודעה שלי על הרב הראשי לישראל? זה מתוך כבוד?

BabyBoy1

New member
לא מחקתי אותה

שרשרתי אותה לשרשור ה
כי זה לא קשור לפורום ישירות. ואני מקווה שתספיק לקרוא את ההודעה הזאת עד הערב כי היא תימחק. אם יש לך שאלות אליי באופן פרטני אתה בעיקרון אמור לשלוח מסר, אבל מכיוון שאתה גולש סלולרי ואתה לא יכול לשלוח מסרים לפחות הייתה משרשר אותה להודעת אוף.

בבון35

New member
אתה חושב שאין לאיש בפורום הזה

כל ענין לגבי אלימות? או שאולי אלימות בתוך ביתו של הרב? או שאף אחד פה לא דתי והרב הראשי לישראל לא מענין אותו?אחרי שתקרא תוכללמחוק

perplexed4

New member
גם אני אנסה את כוחי

שמי: סתמודמישו, ובקיצור- סתמו. גיל: 25 זיקה לדת: דתי סרוג. בחר את המתאים: רווק/בקשר/נשוי- רווק מיקום: נו באמת... עיסוק: סטודנט תכונות טובות: לב טוב תכונות רעות: עצלן מקצוע אהוב: מאכל אהוב: הכול חוץ מרגל קרושה חיה אהובה: סלנג אהוב: אוי, זה מעניין! מילה אהובה: זמר אהוב: זה משתנה כל הזמן. כרגע- עברי לידר זמרת אהובה: כנ"ל. כרגע- רונה קינן להקה אהובה: כנ"ל. כרגע- Manic Street Preachers שחקנית אהובה: אין דבר כזה שחקן אהוב: כנ"ל כיתה\עבודה: סגרנו על סטודנט, לא? בדיחה שגרמה לך לצחוק: תמיד כשמנסים להיזכר לא עולה כלום איך אתה מרגיש: בד"כ סבבה הבנאדם הכי יפה שראית: יש המון חג מעודף: כל הארוכים- פסח, סוכות וחנוכה יס או הוט: לא זה ולא זה ספורט מועדף: חדר כושר- מכשירים ערוץ מועדף: 10, הרע במיעוטו אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבוע? משתדל שלא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? חוששני שקצת אתה חושב שאתה אובססיבי לבן/ת זוג? הייתי ולמדתי לקח... אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? בד"כ בזבזן או חסכן? תלוי בעונה איפה היית רוצה לגור בארץ? ירושלים או יישוב כלשהו ליד ירושלים בחו''ל? היפותטי לחלוטין (כי לא הייתי רוצה לגור בחו"ל)- לונדון איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? יש הרבה איזה דמות מצויירת אתה? אני לא למה? יש לך פלאפון? דאאאאאאאאא קו פתוח? כנ"ל של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה טובה מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אותה חברה טובה... איזה צילצול יש לך? חסוי הקול הכי יפה ששמעת? האחיינית שלי, כשהיא מדברת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם קשקוש, וגם משתנה כל הזמן ושומר מסך? כנ"ל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? רק בסוף הדרך שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאני אוהב אותך יש לך פירסינג? ממש לא איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? שוב- היפותטי לחלוטין- בגבה. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה רכב ומפקיד את השאר אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? סליחה, מי אתה? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מה השאלה הבאה? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה? אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? המושג גורל לא ברור לי בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? יודע בוודאות שיש דבר כזה, כי חוויתי אותו... באיזה פורומים אתה כותב: רק בזה, בינתיים יש לך חברים בפורומים? יש לי חברים מגייז דתיים בוואלה ז"ל מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? שתיתי מים... מה הדבר האחרון שעשית היום? אכלתי פלאפל מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? האקס המיתולוגי מי האדם האחרון שבכית בגללו? שכנה שלי, שנפטרה במפתיע לא מזמן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה עשית לפני שענית על הסקר? שיחת טלפון אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא איזה שיר? מה אתה לובש? גי'נס וטי-שירט מה הסרט האחרון שראית? למצוא את ארץ לעולם לא מה התוכנית האחרונה שראית? סוף הדרך איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? יונתן הקטן של שרון חזיז, ואם יש למישהו אני אשמח מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? לחיות עם מישהו באהבה אמיתית, ולדעת שהועלנו ביחד ליישוב העולם לא פחות מזוג נשוי רגיל.

יפרסמו אותי במינה צמח?

שם (פרטי?): שטריימל גיל: 29 זיקה לדת: חרדי בחר את המתאים: בקשר מיקום: here, there & everywhere עיסוק: סטודנט ניצחי תכונות טובות: מבשל קוגעל ירושלמי "א-א" תכונות רעות: מוסיף יותר מדיי פלפל חריף לקוגעל מקצוע אהוב: חושפני מדיי מאכל אהוב: בורקס גבינה של מאפיית "אריאל" חי'ה אהובה: בטי הדולפינית סלנג אהוב: "עזוב אותי, באמאש'ך" מילה אהובה: "יאבביי" זמר אהוב: יזהר אשדות (ואחרים) זמרת אהובה: קייט בוש (אופס, אבל אסור לשמוע נשים שרות) להקה אהובה: FYC שחקנית אהובה: חנה לסלאו, אורלי זילברשץ בנאי שחקן אהוב: טל פרידמן כיתה/עבודה: מה? בדיחה שגרמה לך לצחוק: חרדי ו 2 מילואימניקים עמדו בטרמפיאדה בלב המדבר, פתאום מגיע רכב ועוצר להם. הוא מעלה את 2 המילואימניקים ואת החרדי לא. מתלונן החרדי; "למה לא תיקח גם אותי?" עונה הנהג: "אותך, שיקח א-לוקים" איך אתה מרגיש: כאב בטן הבן אדם הכי יפה שראית: הפיזיוטרפיסט שלי חג מועדף: כל החגים יס או הוט: שניהם, בחדרים ניפרדים (אופס, אבל אסור טלוויזי'ה) ספורט מועדף: שחי'ה ערוץ מועדף: ערוץ הנחל בואדי קלט אתה חושב שאתה יפה? תלוי מתי אתה שואל אתה חושב שאתה צבוע? תלוי מתי אתה שואל אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? פחות מבהתחלה אתה חושב שאתה אובססיבי בזוגיות? לא אתה חושב שאתה עקשן? תלוי מתי אתה שואל אתה אוהב את עצמך? כמו את רעך בזבזן או חסכן? אני חוסך את המינוס איפה היית רוצה לגור בארץ? בתל עדשים בחו"ל? מי אמר שהייתי רוצה? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? זהו-זה איזה דמות מצוירת אתה? מר קו למה? כל היום הולך, נופל ומתלונן יש לך פלאפון? אתה מכיר מישהו שאין לו פלאפון? קו פתוח? עד השינה של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? לכולם. עושה להם סימן והם חוזרים אליי מי מתקשר אליך הכי הרבה? ראה בשאלה הקודמת איזה צלצול יש לך? שני'ה אסתכל בצג איך הוא ניקרא; Air Glide הקול הכי יפה ששמעת? של ידידה, סטודנטית לאופרה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? יש בלאגן ושומר מסך? אמנון לוי אילו פגשת ברחוב את שירי מימון, כיצד היית מברך אותה על זכייתה? הייתי מזמין אותה לשבת שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון: עזוב אותי באמאש'ך יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? מה איפה, אומרים לך לא! איפה אתה רוצה פירסינג/קעקוע? אצל השכן ממול עמוק בעין! אם היית מוצא מליון שקל, מה היית עושה בו? מכסה ת'מינוס אם היית פוגש ברחוב אותי, מה היית עושה? עושה לך סקנדל על השאלון המתיש ואם היית פוגש ברחוב את שושנה דמארי? הייתי מבקש הדרן, כי הפסדתי ב"יום העצבנות" ואם היית פוגש ברחוב את ניסו סימן טוב? הייתי עובר לצד שני של הרחוב מפחד אתה מאמין בא-לוקים? כאילו דא? בגורל? חד הם, לא?! בחייזרים? אנא אערף?! באהבה ממבט ראשון? עובדה, לא? באיזה פורומים אתה כותב: כעת כאן יש לך חברים בפורומים? חברים מפורום גייז דתיים בוואלה זלל"ה נבג"מ. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? בורקס מה הדבר האחרון שעשית היום? התפללתי מעריב מי האדם האחרון שהתגעגת אליו/חשבת עליו? המשיח מי האדם האחרון שבכית בגללו? מכר שהלך לעולמו מי האדם האחרון שדיברת איתו? החבר מה עשית לפני שענית על הסקר? דפקתי מיקלחת אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן איזה שיר? Lane Moje מה אתה לובש? פיג'מה מה הסרט האחרון שראית? "השעה ה 25" מה התוכנית האחרונה שראית? "הבוקר עם מני פאר ואפרת רייטן" איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? איזה שיר אפריקאי (אני חושב) ששמעתי לפני כשנה ב 88 FM מה השיר האחרון ששמעת? "צמרמורת" של ארקדי דוכין מה החלום שלך? חלמתי הלילה על השכנה ממול (האחרת) שנהייתה לחולה סיעודית ואני נאלץ לטפל בה

למעלה