שאלון!!!

../images/Emo41.gifשאלון!!!../images/Emo41.gif

האם אי פעם...
שברת פעם שן?
עשית טיפול שיניים?
הקאת במקום ציבורי?
שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?
היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?
עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?
חיכית למשהו קרוב לשנה?
עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?
טעמת קליק XL?
פגשת אי פעם את מתי אטלס?
היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?
קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?
רצית שיהיה לך זנב?
ראית סרט כחול?
הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?
בלעת כפתור?
נתקעת במגלשה?
שנאת שם מסוים בגלל מישהו?
התאהבת פעם במורה?
באבא\אמא של חבר\ה?
בדמות מספר\סרט?
במישהו מאותו מין?
חווית אהבה חד צדדית?
עישנת?
חלית?
לקחת סמים?
התנדבת איפושהו?
ראית יותר מחמישה סרטים ביום?
ישנת יותר מ20 שעות ברצף?
אושפזת בבית חולים?
ראית אדם מת במציאות?
ראית חתול מת במציאות?
התאהבת?
ברחת מהבית?
היית על רכבת הרים?
היית על רכבת הרים והקאת?
היית על רכבת הרים בחו"ל?
היית בכלל בחו"ל?
מילאת את החדר שלך בפוסטרים?
קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה?
ישנת עם פוך בקיץ?
ראית המורדים?
היית "מאחורי הקלעים"?
היית בצילומים של תוכנית?
הצטלמת עם מפורסם?
דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות?
היה לך פרבי?
החלפת מנורה?
שברת דיסק?
השם שלך הופיע בעיתון?
אתה הופעת בעיתון?
נכשלת במקצוע?
היית על במה?
התגעגעת למישהו?
ראית את פיזה?
ואת מגדל אייפל?
ואת עזריאלי?
היה לך יותר מ39 מעלות חום?
הקפיצו אותך כיתה?
נשארת שנתיים בגן?
שתית המון שוקו?
היית בקייטנה?
יצאת למחנה?
אכלת משהו חריף?
גידלת פעם חיה?
ירד לך דם מהאף?
עשית מרתון סרטים?
היית במפגש פורום?
עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש?
היה לך חלום שחזר על עצמו?
התעוררת בגלל חלום מסויים?
פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר?
היית בטיול מאורגן?
הלכת לאיבוד?
נכנסת למצב כפית?
עשית מועד ג'?
התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך?
הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...)
נרדמת ברכבת?
קפצת בנג'י?
הגעת לבית חולים באמצע הלילה?
היית באמבולנס?
ראית "60 שניות"?
הגשת מבחן ריק?
הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"?
ישנת בזמן שהייתה צפירה?
היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר?
חשבו שאתה מוכר בחנות?
ניסית לא לדבר בכלל?
הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף?
ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות?
היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."?
יום טוב ותהיו בריאים

1Reebok

New member
טוב נו ../images/Emo4.gif

האם אי פעם... שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? כן שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו? לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא חיכית למשהו קרוב לשנה? כן עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? לא פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? לא ראית סרט כחול? כן הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לא נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן התאהבת פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? לא במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כן עישנת? לא חלית? כן לקחת סמים? לא התנדבת איפושהו? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן ישנת יותר מ20 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן התאהבת? כן ברחת מהבית? לא היית על רכבת הרים? כן היית על רכבת הרים והקאת? לא היית על רכבת הרים בחו"ל? כן היית בכלל בחו"ל? כן מילאת את החדר שלך בפוסטרים? כן קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה? כן ישנת עם פוך בקיץ? כן ראית המורדים? לא היית "מאחורי הקלעים"? כן היית בצילומים של תוכנית? לא הצטלמת עם מפורסם? כן דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות? לא היה לך פרבי? כן החלפת מנורה? לא שברת דיסק? כן השם שלך הופיע בעיתון? לא אתה הופעת בעיתון? לא נכשלת במקצוע? כן היית על במה? כן התגעגעת למישהו? כן ראית את פיזה? לא ואת מגדל אייפל? כן ואת עזריאלי? כן היה לך יותר מ39 מעלות חום? כן הקפיצו אותך כיתה? לא נשארת שנתיים בגן? לא שתית המון שוקו? כן היית בקייטנה? כן יצאת למחנה? כן אכלת משהו חריף? כן גידלת פעם חיה? כן ירד לך דם מהאף? כן עשית מרתון סרטים? כן היית במפגש פורום? כן עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש? לא היה לך חלום שחזר על עצמו? כן התעוררת בגלל חלום מסויים? כן פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר? לא היית בטיול מאורגן? כן הלכת לאיבוד? כן נכנסת למצב כפית? כן עשית מועד ג'? לא התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך? לא הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...) לא נרדמת ברכבת? כן קפצת בנג'י? לא הגעת לבית חולים באמצע הלילה? לא היית באמבולנס? לא ראית "60 שניות"? לא הגשת מבחן ריק? כן הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"? לא ישנת בזמן שהייתה צפירה? לא היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר? כן חשבו שאתה מוכר בחנות? כן ניסית לא לדבר בכלל? כן הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף? כן ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות? לא היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."? כן

אאאאאאא....ני!../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

האם אי פעם...
שברת פעם שן?לא כידוע לי
עשית טיפול שיניים?יכוליות
הקאת במקום ציבורי?מממ.. כן, בדרך חזרה מאילת בשירותים שם, זה נחשב?!
עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?זה לא בדיוק "מהומה"...
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לתקופה מסויימת נדמה לי...
חיכית למשהו קרוב לשנה?לא זוכרת
עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא, אני נגד לעשות דברים מלחץ חברתי
טעמת קליק XL?כן.. טעים!
פגשת אי פעם את מתי אטלס?כן... הוא בא אליינו לביצפר לא מזמן... הוא חמוד!
היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?עכשיו בטוח יהייה לי..
קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)יש מצב...
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?לא
רצית שיהיה לך זנב?לא!
ראית סרט כחול?לא!
הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא
בלעת כפתור?לא
נתקעת במגלשה?אולי...
שנאת שם מסוים בגלל מישהו?*תמים*
התאהבת פעם במורה?לא, שמוליק או המורה לספרות לא עושים לי את זה..
באבא\אמא של חבר\ה?לא
בדמות מספר\סרט?התאהבתי בטוח לא.. אבל זה קורה לכולם...
במישהו מאותו מין?לא
חווית אהבה חד צדדית?לא נראה לי...
עישנת?לא
חלית?כן (אני חולה ברגעים אלו ממש..:|)
לקחת סמים?לא
התנדבת איפושהו?כן
ראית יותר מחמישה סרטים ביום?אולי...
ישנת יותר מ20 שעות ברצף?לא
אושפזת בבית חולים?כן
ראית אדם מת במציאות?כן
ראית חתול מת במציאות?כן
התאהבת?ברוררר!!!
ברחת מהבית?לא
היית על רכבת הרים?כן
היית על רכבת הרים והקאת?לא
היית על רכבת הרים בחו"ל?כן!
היית בכלל בחו"ל?כןןן!!!(רוצה שוב!
)
מילאת את החדר שלך בפוסטרים?כן... כרגע זה המוני פוסטרים של הופעות!
קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה?בטח!!!
ישנת עם פוך בקיץ?בטח!
ראית המורדים?טעויות קורות..
היית "מאחורי הקלעים"?כןןן...
היית בצילומים של תוכנית?כן!!! של שתיים אפילו..
הצטלמת עם מפורסם?יש לי אלבומים...*תמים*
דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות?מממ... כן!
היה לך פרבי?יש לי פרבי! והוא מניו יורק! והוא חמוד! זה פרבי האלווין!!!
החלפת מנורה?לא
שברת דיסק?לא (אולי ת'קופסא שלו בטעות..
)
השם שלך הופיע בעיתון?כן
אתה הופעת בעיתון?כן
נכשלת במקצוע?לא
היית על במה?כן
התגעגעת למישהו?כן (גם ברגעים אלו ממש...)
ראית את פיזה?
תלוי איזה...*תמים*
ואת מגדל אייפל?כן...
ואת עזריאלי?כן..
היה לך יותר מ39 מעלות חום?כן :|
הקפיצו אותך כיתה?לא
נשארת שנתיים בגן?כן, הייתי קטנה מדיי..
שתית המון שוקו?כן
היית בקייטנה?כן
יצאת למחנה?כן
אכלת משהו חריף?
גידלת פעם חיה?כן (גם ברגעים אלו ממש?!
)
ירד לך דם מהאף?כן, ופעם זה קרה המווווון!
עשית מרתון סרטים?כן!
היית במפגש פורום?כן!!! מויי כיף!!
עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש?כן
היה לך חלום שחזר על עצמו?כן
התעוררת בגלל חלום מסויים?כן :|
פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר?לא!
היית בטיול מאורגן?כן
הלכת לאיבוד?כן
נכנסת למצב כפית?כן
עשית מועד ג'?יכוליות פעם אחת...
התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך?זה קורה לי כל לילה...לא!
היית באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...)כן! *תמיםלגמריי*
נרדמת ברכבת?לא (אני לא בקטע של להתעורר בנהרייה..
)
קפצת בנג'י?לא
הגעת לבית חולים באמצע הלילה?כן
היית באמבולנס?כן! (ובשלב מסויים אחרי הצרחות והבכי מתחילים להנות מהעניין, זה כמו משמרת שלישית..
)
ראית "60 שניות"?ברוררררר!!!

(המשך קטן..../images/Emo3.gif)

הגשת מבחן ריק?אולי פעם אחת?!
הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"?לא!
ישנת בזמן שהייתה צפירה?לא נראה לי
היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר?כן..
חשבו שאתה מוכר בחנות?כן
ניסית לא לדבר בכלל?לא...
הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף?כן *יש תמונות..ממ.. יפות..
*
ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות?אולי... *תמים*
היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."?איך אתם חושבים שהשאלון הזה נוצר?!

שלייי..לקח לי שעותת..חחחח

האם אי פעם... שברת פעם שן?לא..ברוך השם..:) עשית טיפול שיניים?ועוד איך..חחח..כמעט את כל החופש הגדול "ביליתי" בשיננית המסריחה הזו..:) הקאת במקום ציבורי?באוטובוס בדרך חזרה מטיול לסופרלנד של הקייטנה..חחח..יותר נכון-הקאתי בטעות על חברה של אחותייי...חחח..הילדה חטפה טראומה..:) שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?לרוב אני משנה שמות-אורלי => אולרי היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?חחח..המורה שלי למתמטיקה-דינה..:)..כפילה שלהה..חחח עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?אממ..אישית-לא ממש..אבל הצטרפתי לכאלה שכן.. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?רק לספר הראשון..חח..הוא היה הכי מעניין בשביליי..זה היה לפני שיצאו הסרטים שלהם וכל החרטות האלה.. חיכית למשהו קרוב לשנה?אממ..לא כ"כ..אבל נראה לי שזה הולך לקרות לי עם ההופעות הבאות של הדורבנים..:)..יאללה כברררר! עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא..אל תתפסו אותי במילה אבל אני גם בחיים לא אגע בזה..! טעמת קליק XL?כן...לא מתה על זההה..! פגשת אי פעם את מתי אטלס?אממ..אלי העבריין מ"לחיי האהבה"?..לא הייתי מתנגדת..:) היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?חחח..לא..אני גם מקווה שלא..! קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא קרה לי..גם לא ממש הייתי רוצה שיקרהה..שלא נדע מצרותת.. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?לרוב לא...כשאני רבה אז יש סיבות מוצדקת..אולי מקרים בודדים על אנשים מעצבניםםם רצית שיהיה לך זנב?עניתי על זה בשאלון הקודם..ואני לא מרוצה מהתשובה שלי בשאלון הקודם אז=> לא!!!חחח ראית סרט כחול?גם על זה..!לא עונה שוב..סעו,סעו לים.. הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?טוב..נו..לא..רק זה חסר לי..חח..אני דווקא ילדה שנזהרת על עינייםם.. בלעת כפתור? לא..חרוז..כשהייתי קטנה נתקעת במגלשה?לא לי..לאחותי הקטנהה..חחח..זה מה שקורה כשאתה ילד קטן שמזיע קצת יותר מדי בקיץ..חחחחחחח שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן..הרבה פעמים..אני גם מתאהבת בשמות בגלל אנשים מסויימים התאהבת פעם במורה?כן..חחח..לא התאהבות רצינית-קראש כזה באבא\אמא של חבר\ה?לאא..חחח..מה לי ולזקניםם!?.. בדמות מספר\סרט?אממ...מאז שודדי הקאריביים התאהבתי בדמות של אורלנדו בלוםם.. במישהו מאותו מין?לאא.. חווית אהבה חד צדדית?כןן.. עישנת?לא.. חלית?כן..אבל רק הצטננויות..חמסה
לקחת סמים?לא.. התנדבת איפושהו?אממ..התרמות בעיקר..חוזרים עם סיפורים קורעיםםם ראית יותר מחמישה סרטים ביום?לא..נמאס לי אחרי 3..זה כבר יותר מדי..:) ישנת יותר מ20 שעות ברצף?לא...אני לא מסוגלת גם אם אני ארצה.. אושפזת בבית חולים?לא.. ראית אדם מת במציאות?לא..!!! ראית חתול מת במציאות?כן..): התאהבת?האמתי שאני חושבת שעוד לא..סתם התאהבויות קטנות.. ברחת מהבית?לא..חחח..הייתי רוצה שההורים שלי ואחותי יברחו..חחח..מה אני אעשה בחוץ?:) היית על רכבת הרים?כן..:) היית על רכבת הרים והקאת?ועוד איךך..חחחחח היית על רכבת הרים בחו"ל?לא.. היית בכלל בחו"ל?כן..באיטליה למשך שנה..:)..גרתי שם..אבא שלי עובד באל-על והייתה לו שליחות.. מילאת את החדר שלך בפוסטרים?5 זה המקסימום שלי..בדף של עיתון של ראש1.. קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה?לא.. ישנת עם פוך בקיץ?לא.. ראית המורדים?חח..כן..עד היום אני מצטערת..:) היית "מאחורי הקלעים"?אממ..אני חושבת היית בצילומים של תוכנית?לא.. הצטלמת עם מפורסם?לא..): דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות?כן..:) היה לך פרבי?לא החלפת מנורה?כן..אתמול...חחח..איך ידעתםםם?? שברת דיסק?כן.. השם שלך הופיע בעיתון?לא.. אתה הופעת בעיתון?לא נכשלת במקצוע?כן היית על במה?כן התגעגעת למישהו?ועוד איךך.. ראית את פיזה?כן.. ואת מגדל אייפל?לא ואת עזריאלי?כן היה לך יותר מ39 מעלות חום?לא הקפיצו אותך כיתה?לא נשארת שנתיים בגן?לא נראה לי שתית המון שוקו?כן.. היית בקייטנה?כן יצאת למחנה?כן..!!של כדורעף..למרות שלא ידעתי בכלל איך משחקיםםם..חחח אכלת משהו חריף?כן.. גידלת פעם חיה?כן..אני מגדלת תוכונים..רק 2..אני לא מאלה שפתחו גן חי בבית שלהם..חחח ירד לך דם מהאף?לא עשית מרתון סרטים?לא היית במפגש פורום?לא..אני די חדשה פה.. עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש?כן היה לך חלום שחזר על עצמו?לא התעוררת בגלל חלום מסויים?כן פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר?לא היית בטיול מאורגן?כן הלכת לאיבוד?כן...יש לי גם סיוטים כאלה..:) נכנסת למצב כפית?חחח..אני חיה על רגעים כאלההההה.. עשית מועד ג'?לא.. התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך?חחחח..איכסהה..לאא..עכשיו באמת יהיה לי סיוט שחוזר על עצמוווו הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...)כןןן... נרדמת ברכבת?לא קפצת בנג'י?לא... הגעת לבית חולים באמצע הלילה?לא.. היית באמבולנס?לא ראית "60 שניות"?לא הגשת מבחן ריק?לא הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"?לא.. ישנת בזמן שהייתה צפירה?לא היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר?כן.. חשבו שאתה מוכר בחנות?כןן..חחחחחחחחח..איך אתם יודעים את זהההה???אני עושה בדיקת מצלמות נסתרות בבית שליייי ניסית לא לדבר בכלל?כן..חחח..אבל אני אפעם לא מצליחה..חח..במיוחד אם זה עם המשפחה שלייי הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף?כן.. ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות?כןן..חחח היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם.."?חחח..לא.. יום טוב ותהיו בריאים

InFecTeD LOVER

New member
כמה שנים לא הייתי פה...

האם אי פעם... שברת פעם שן?
עשית טיפול שיניים?
הקאת במקום ציבורי?
עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?
חיכית למשהו קרוב לשנה?
עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?
טעמת קליק XL?
פגשת אי פעם את מתי אטלס?
היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?
קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?
רצית שיהיה לך זנב?
ראית סרט כחול?
הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?
בלעת כפתור?
נתקעת במגלשה?
שנאת שם מסוים בגלל מישהו?
התאהבת פעם במורה?
באבא\אמא של חבר\ה?
בדמות מספר\סרט?
במישהו מאותו מין?
חווית אהבה חד צדדית?
עישנת?
חלית?
לקחת סמים?
התנדבת איפושהו?
ראית יותר מחמישה סרטים ביום?
ישנת יותר מ20 שעות ברצף?
אושפזת בבית חולים?
ראית אדם מת במציאות?
ראית חתול מת במציאות?
התאהבת?
ברחת מהבית?
היית על רכבת הרים?
היית על רכבת הרים והקאת?
היית על רכבת הרים בחו"ל?
היית בכלל בחו"ל?
מילאת את החדר שלך בפוסטרים?
קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה?
ישנת עם פוך בקיץ?
ראית המורדים?
היית "מאחורי הקלעים"?
היית בצילומים של תוכנית?
הצטלמת עם מפורסם?
דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות?
היה לך פרבי?
החלפת מנורה?
שברת דיסק?
השם שלך הופיע בעיתון?
אתה הופעת בעיתון?
נכשלת במקצוע?
היית על במה?
התגעגעת למישהו?
ראית את פיזה?
ואת מגדל אייפל?
ואת עזריאלי?
היה לך יותר מ39 מעלות חום?
הקפיצו אותך כיתה?
נשארת שנתיים בגן?
שתית המון שוקו?
היית בקייטנה?
יצאת למחנה?
אכלת משהו חריף?
גידלת פעם חיה?
ירד לך דם מהאף?
עשית מרתון סרטים?
היית במפגש פורום?
עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש?
היה לך חלום שחזר על עצמו?
התעוררת בגלל חלום מסויים?
פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר?
היית בטיול מאורגן?
הלכת לאיבוד?
נכנסת למצב כפית?
עשית מועד ג'?
התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך?
הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...)
נרדמת ברכבת?
קפצת בנג'י?
הגעת לבית חולים באמצע הלילה?
היית באמבולנס?
ראית "60 שניות"?
הגשת מבחן ריק?
הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"?
ישנת בזמן שהייתה צפירה?
היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר?
חשבו שאתה מוכר בחנות?
ניסית לא לדבר בכלל?
הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף?
ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות?
היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."?

מאיגו

New member
אני

האם אי פעם... שברת פעם שן?כן... עשית טיפול שיניים?אוי,ברוך שפטרנו:)(מה?) הקאת במקום ציבורי?חוץ לארץ נחשב מקום ציבורי?אז כן.הייתי 39.משהו מעלות ואסור להאשים אותי. שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?בכוונה?לפעמים אני שוגה בניסוחי,אך אני משתדלת לא לטעות. היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?כן עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?לא כל כך...לפני השנה הייתי יצור קטן שתקן וביישן. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא חיכית למשהו קרוב לשנה?כמה זמן אנחנו מחכים להופעות? עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא טעמת קליק XL?לא פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?חחחחח.לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)להציל חיים?לא!... רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?בטח רצית שיהיה לך זנב?"עם כובע,בלי כובע.עם זנב ,בלי זנב..."(מורה מחליפה...עם זנב וכובע...)לא,לא קרה. ראית סרט כחול?לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא בלעת כפתור? לא נתקעת במגלשה?אה? שנאת שם מסוים בגלל מישהו?בטח!למה נראה לי שכבר עניתי על השאלון הזה? התאהבת פעם במורה?לא! באבא\אמא של חבר\ה?לא. בדמות מספר\סרט?כן.דמות מהDVD של כפר המוזיקה ניצנים.היה שם באסיסט אחד ממש יפה.אני מאוהבת בו עד היום. במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית?כן עישנת?עישנתי מה?עוד לא חלית?חחחחחחחחחחחחחחח לקחת סמים?לא התנדבת איפושהו?כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום?כן! ישנת יותר מ20 שעות ברצף?לא נראה לי... אושפזת בבית חולים?לא ראית אדם מת במציאות?כן ראית חתול מת במציאות?כן,מליונים. התאהבת?כן ברחת מהבית?לא היית על רכבת הרים?כן היית על רכבת הרים והקאת?לא הקאתי.אבל נורא רציתי. היית על רכבת הרים בחו"ל?כן היית בכלל בחו"ל?לא!(סתם,נו...כן...) מילאת את החדר שלך בפוסטרים?בימים אלה ממש אני עובדת על פינת פוסטרים ולוח מודעות. קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה?כן. ישנת עם פוך בקיץ?תמיד...... ראית המורדים?כן היית "מאחורי הקלעים"?בטח היית בצילומים של תוכנית?בטח הצטלמת עם מפורסם?פחחחחחחחחחחחחח...יותר מדי פעמים...יותר מדי מפורסמים.רק 2 תמונות על אייל וזה היה בתקופת הכיעור של חיי. דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות?אורלי תענה לכם על שאלה זו.זה אומר כן. היה לך פרבי?הוא עדיין פועל!הוא מתקשר לאנשים ומטריד אותם.כבר לא,אבל פעם הוא התקשר לאורלי והיא לא מאמינה לי שזו לא הייתה אני. החלפת מנורה?כן שברת דיסק?רק הרוסים.יחי הדיסקים. השם שלך הופיע בעיתון?לא נראה לי...אבל לא בטוח...כי זכור לי אבל לא משהו גדול... אתה הופעת בעיתון?מה?לא נכשלת במקצוע?בתעודה או מבחן?(בתעודה-לא במבחן -כן.עכשיו כבר לא.) היית על במה?כן. התגעגעת למישהו?איייייייייייייייל ראית את פיזה?חחחח....את כתבת את זה אורלי? כן,ראיתי אותו וראיתי גם את זה באיטליה. ואת מגדל אייפל?יא. ואת עזריאלי?יא.(רואים אותו מהחלון שלי.גם אם אני לא רוצה-אני רואה אותו.) היה לך יותר מ39 מעלות חום?כן. הקפיצו אותך כיתה?לא.אני לא חכמה כל כך. נשארת שנתיים בגן?לא. שתית המון שוקו?לא המון.אבל יותר מדי. היית בקייטנה?כן יצאת למחנה?בעעעעעעעעע.כן אכלת משהו חריף?כן גידלת פעם חיה?כן ירד לך דם מהאף?חחח...כן. עשית מרתון סרטים?כן היית במפגש פורום?פורום?קומונה נחשבת פורום?*סמיילי אידיוט מחייך*? עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש?כן היה לך חלום שחזר על עצמו?כן התעוררת בגלל חלום מסויים?כן פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר?לא...לא כל כך כלבה. היית בטיול מאורגן?לא הלכת לאיבוד?בחדר... נכנסת למצב כפית?כן.לפני כמה ימים. עשית מועד ג'?לא. התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך?אוי ואבוי!!!נשבעת שלא לקחתי סמים!!! הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...)כן נרדמת ברכבת?לא קפצת בנג'י?לא הגעת לבית חולים באמצע הלילה?לא היית באמבולנס?לא ראית "60 שניות"?לא הגשת מבחן ריק?לא הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"?לא ישנת בזמן שהייתה צפירה?לא היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר?לא חשבו שאתה מוכר בחנות?כן,כל יום. ניסית לא לדבר בכלל?שתקתי עד השנה.אבל לאנראה לי שזה היה למטרת ניסיון. הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף?ברור. ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות?קולה,ניצנים.אייל. היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."?כן. יום טוב ותיהיו בריאים.בובי!גם את!

Bassיסט

New member
שלי וואו המון זמן לא עשיתי!!!

האם אי פעם... שברת פעם שן? כן כשנפלתי בביצפר עשית טיפול שיניים? ברור מי לא?! הקאת במקום ציבורי? בלונה פארק נחשב? שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא אבל יש לי מילים משל עצמי שרק חברים שלי מכירים היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לובה הייתה מורה שלי! עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו? שנגמר השוקולטה במכונה!!! יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא ותודה לאל שלא!! לקח לי 3 ספרים וחצי להבין שזה לא בשבילי! חיכית למשהו קרוב לשנה? אני מחכה לקנות גיטרה כבר 3 שנים! עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא עישנתי אני לא מעשן ואני בלי נדר לא יעשן בחיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טעמת קליק XL? בטח אכלתי אותו לבד! פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא אבל אני בטוח שלה היה ממני קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא עוד לא יצא ושלא יצא בעתיד! רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? ברור ככה בערך כל הריבים שיצא לי להשתתף בהם (להשתתף עלק) רצית שיהיה לך זנב? WTF????????????? לא!!! ראית סרט כחול? בחול צהוב אדום ירוק מה זה כבר משנה!!! הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? מה????? דורבניסטית רוצה לספר לנו משהוא יה רוצחת סדרתית? בלעת כפתור? של מעלית חחח סתם לא נתקעת במגלשה? מה אני ממותה? שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא אני לא שונאת אף שם בגלל מישהו
התאהבת פעם במורה? לא אבל היא התאהבה בי (ניראה לי) באבא\אמא של חבר\ה? לא!! כולם זקנים רצח!!! בדמות מספר\סרט? פו הדב נחשב? במישהו מאותו מין? פו הדב נחשב? חווית אהבה חד צדדית? לצערי הרב כן! עישנת? לא לא ובלי נדר לא! חלית? כן ברור גם עכשיו ניראה לי שאני מתחיל משהו לקחת סמים? לקחתי למי??? סתם ברור שלא "אני חף מפשע נשבע לכם!!!" התנדבת איפושהו? כן במד"א פעם ובקו לחיים פעם ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן בחופש הגדול עשינו מרתון סרטי אימה! ישנת יותר מ20 שעות ברצף? ישנתי פעם 26 שעות וחצי רצוף איזה בעסה זה אחרי זה!! אושפזת בבית חולים? כן פעם פעם כשהייתי קטן ונפלתי על הראש בגן שעשועים ראית אדם מת במציאות? תודה לאל לא! ראית חתול מת במציאות? כן ברור כל יום יש אחד או שניים או עשרים על הכביש "הם מתרבים!!!!!!!!!!" התאהבת? כן ברור! ברחת מהבית? לא אבל רציתי פעם! היית על רכבת הרים? כן אני מת על זה! היית על רכבת הרים והקאת? לא!!! היית על רכבת הרים בחו"ל? לא, בפולין אין רכבת הרים ניראה לי... היית בכלל בחו"ל? פולין... מילאת את החדר שלך בפוסטרים? בטח עדיין יש לי פוסטרים! קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה? לחברה שלי לשעבר... ישנת עם פוך בקיץ? אני מת על זה... פוך ומזגן אם חם לך ראית המורדים? פעם עשיתי טעות ונתקע לי הטלוויזיה על הערוץ הזה היית "מאחורי הקלעים"? ברור אבל של מה? היית בצילומים של תוכנית? לא זוכר אבל ניראה לי שכן הצטלמת עם מפורסם? כן!!! הדורבנים היהודים מוניקה סקס עידן רייכל ציפי שביט אסף אשתר אסי וגורי אלי ומריאנו ועוד ועוד דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות? ברור פעם דיברתי עם מישהי כל הלילה היה לך פרבי?לא ואם הייתה אז היא הייתה ישנה במיקרוגל על אש גבוהה!!! החלפת מנורה? כן הרבה שברת דיסק? כן הרבה השם שלך הופיע בעיתון? כן כשחיממנו תיהודים בנתניה אתה הופעת בעיתון? מה? השם שלי לא מספיק?? נכשלת במקצוע? אחד??? היית על במה? כן... התגעגעת למישהו? עדיין מתגעגע ראית את פיזה? רק בתמונות (כאמור הייתי רק בפולין) ואת מגדל אייפל? ראה ערך "פיזה" ואת עזריאלי? רק בתמונות!!! סתאאם ברור! היה לך יותר מ39 מעלות חום? 40.1 הקפיצו אותך כיתה? לא! מפתיע אותי שלא הורידו אותי! נשארת שנתיים בגן? ניראה לי שכן כי אני בין הגדולים במחזור שלי שתית המון שוקו? לפחות 2 שקיות ביום לפעמים 3 היית בקייטנה? כן פעם פעם פעם לפני שנים רבות (בארץ רחוקה...) יצאת למחנה? כן הרבה!! אכלת משהו חריף? מת על חריף!! גידלת פעם חיה? כלב וכיום דגים ירד לך דם מהאף? כן עשית מרתון סרטים? אוף לפעמים ניראה לי ששאלות חוזרים על עצמם!!! מה? 5 סרטים רצוף זה לא מרתון??? היית במפגש פורום? כן ואני מחכה לעוד אחד כזה איתכם שיהיה ולא שיתבטל בגלל כולם (לא, לא מאשים אף אחד!!!) עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש? כן הרבה (הייתי ילד טוב) היה לך חלום שחזר על עצמו? כן לרוע מזלי כן התעוררת בגלל חלום מסויים? כן!! פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר? לא יודע איך עושים את זה מישהוא מוכן ללמד אותי? היית בטיול מאורגן? כן מלא!! ים המלח ואילת הלכת לאיבוד? כן כשהייתי קטן נאבדתי בקניון נכנסת למצב כפית? מלא פעמים לא מומלץ לאף אחד להיות איתי כשאני כזה!! עשית מועד ג'? עוד לא... התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך? אני מתאבד אם כן! הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...) לא (אסור להכניס בעלי חיים) נרדמת ברכבת? כן וואי איזה סרט רע זה היה!!! קפצת בנג'י? (בלי נדר) בבבבבבבבבחחחחחחיייייייייייייםםםםם ללללללללאאאא!!! הגעת לבית חולים באמצע הלילה? לא זוכר זה היה מזמן היית באמבולנס? לא זוכר ראית "60 שניות"? מה זה? הגשת מבחן ריק? ברור ראה ערך "נכשלת במקצוע אחד?" הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"? הוספתי את מה??? ישנת בזמן שהייתה צפירה? איך אפשר לישון כשיש צפירה זה בתוך האוזן!!! היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר?כן עד שהם עלו לי על העצבים... חשבו שאתה מוכר בחנות?לא אבל חשבו שגנבתי משהוא פעם... ניסית לא לדבר בכלל? כל יום כיפור אני עושה תענית דיבור הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף? כן דיי הרבה ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות? אקסמן!!! וולברין שולט!!! היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."? לא כי ידעתי שאת תעשי...

lirazbarbie

New member
אני!!!!!!!

שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? מן הסתם- שיננית לפחות פעם בשנה... כתמי קפאין ולמרות ההערות אני שותה קולה וקפה... הקאת במקום ציבורי? במקום ציבורי ועל ידיד- מביך... וגם פעם רצתי מהאולם של השבט והקאתי באמצע פעולה... שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? אני כותבת משו...- נראהלי שכן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לדליה דליה היו נטיות לחכות את כל ארץ נהדרת שנה שעברה. עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו? כשלא יצאתי לגדנ"ע אמרו לי לעשות עבודה. היו נושאים ע"פ ספרים וכולם נלקחו. אני וידי שלי עשינו עבודה על ההומוסקסואליות בצה"ל. וכל מי שמכין עבודה היה צריך לעשות פלקט ללוח צבא.... ולא הירשו לנו לעשות פלקט בנושא וביקשו נושא אחר לפלקט הרמנו את כל בצפר. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן!!!!!!!!!! ורון וויזלי מושלם! חיכית למשהו קרוב לשנה? כן!!! עוד 9 ימים אין מתמטיקה! עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא.... טעמת קליק XL? נראה לי פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא נראה לי.... היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא זוכרת רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כ"כ כן! בעיקר עם אחותי הקטנה... רצית שיהיה לך זנב? כן... ראית סרט כחול? לא זוכרת- אולי כשהייתי קטנה... סתם בשביל להגיד שראיתי הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כן! ליבי אלימה בלעת כפתור? לא.... נתקעת במגלשה? לא... אבל אחותי נפלה ממגלשה ופרצה תדיסק.... :) שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כ"כ כן.... ליז בגלל ילדה מעצבנת מהיסודי, ויפה גלל מורה שטנית מהיסודי. ויש עוד מאל כאלו... התאהבת פעם במורה? עודני...... באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? רון וויזלי כדמות+ רופרט גרינט השחקן במישהו מאותו מין? חשבתי- התברר שלא.. לא מפרטת חווית אהבה חד צדדית? לצערי עישנת? כן חלית? כן... ילדת הגידולחם! שלושה והיד עוד נטויה לקחת סמים? לא התנדבת איפושהו? צופים.... והייתי גם הפרוייקט נבחרת (נוער בונה חברה אחרת) ועשיתי מלא דברים... אני יוצאת לש"ש ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא זוכרת ישנת יותר מ20 שעות ברצף? אחרי מחנ"ק אושפזת בבית חולים? כן.. ילדת גידולים שכמותי ראית אדם מת במציאות? כן... אלוהים... ראיתי מישו טובע... ואז חבר של אבא לשי ואבא לשי ומלא אנשים על החוף נכנסו להציל אותו (לא היה מציל) והזמינו אמבולנסים וכו' וכו' ראית חתול מת במציאות? מרוח על הכביש כן התאהבת? לא ברחת מהבית? אמא רצה אחרי כל פעם שאני נכנסת לסערת רגשות (הריבים הם עם אבא) היית על רכבת הרים? כן היית על רכבת הרים והקאת? לא היית על רכבת הרים בחו"ל? לא היית בכלל בחו"ל? לא מילאת את החדר שלך בפוסטרים? של פוקימון... רציני... קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה? בטח.... שיק נהנת מזה ישנת עם פוך בקיץ? כן ראית המורדים? פעם אחת בגלל שכל ילדי ישארל רודפים אחרי וקוראים לי פליסיטס ומצטלמים ומבקשים חתימות וכו'... רציתי לראות מי זו הפלי הזאת שאני כ"כ דומה לה היית "מאחורי הקלעים"? בתור בן אםד שמופיע די הרבה אז כן היית בצילומים של תוכנית? בתור קהל הצטלמת עם מפורסם? הצטלמו איתי כשחשבו שאני מפורסמת... המאת שלא נראה לי... אבל פגשתי הרבה דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות? 18 שעות.. על חשבונו.. עם הפסקות לפיפי היה לך פרבי? לא החלפת מנורה? לא שברת דיסק? כן.... והבאתי חתיכה לאחותי (כי יש לה פריצת דיסק..... לפחת גרמתי להל צחוק) השם שלך הופיע בעיתון? כן אתה הופעת בעיתון? כן נכשלת במקצוע? כן היית על במה? כן- מלא... טקסים בבצפר.. הופעות של צעירי מודיעין... טקסי זיכרון אני הכי אוהבת.. וגם יום עצמאות זה כיף.. וגם מגמת תאטרון... וגם בקונצרטים כשהייתי בתזמורת התגעגעת למישהו? כ"כ כן ראית את פיזה? לא ואת מגדל אייפל? לא ואת עזריאלי? כן... היה לך יותר מ39 מעלות חום? נראה לי הקפיצו אותך כיתה? רצו פעמיים אבל הרווחתי שנה גם ככה... מה שאומר שעכשיו בגיל 15 וחציל סיים י"ב. ההורים העדיפו שלא. נשארת שנתיים בגן? לא שתית המון שוקו? כן.. היית בקייטנה? כן יצאת למחנה? כן! אכלת משהו חריף? כן! גידלת פעם חיה? חוץ מדג לא... אמא לא מרשה לי ירד לך דם מהאף? כן עשית מרתון סרטים? כן... היית במפגש פורום? לא עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש? לא- אבל עזרתי לסחוב סלים היה לך חלום שחזר על עצמו? כן.... בילדות- זוכרת עד עכשיו התעוררת בגלל חלום מסויים? כן! פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר? לא.... היית בטיול מאורגן? לא הלכת לאיבוד? לא נכנסת למצב כפית? כ"כ הרבה פעמים.. עשית מועד ג'? כן.... ולא בגלל שנכשלתי... לשפר... היו לנו איזה 5 מתכונותשנה שעברה.... עד שכל הכיתה הגיעה ל-95 לפחות התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך? לא... הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...) לא נרדמת ברכבת? לא קפצת בנג'י? לא הגעת לבית חולים באמצע הלילה? לא היית באמבולנס? לא ראית "60 שניות"? מזה? הגשת מבחן ריק? כן! בהיסטוריה.. היסטוריה? מזה היסטוריה? הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"? לא.. ליבי נחמדה ישנת בזמן שהייתה צפירה? לא היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר? תמיד... חשבו שאתה מוכר בחנות? כ"כ הרבהפ עמםי כן.... בעיקר כשנאי עם ג'ינס וחולצה לבנה ניסית לא לדבר בכלל? לא הלך לי הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף? כן ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות? נראה לי היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."? אמ... עניתי עליו

מאיגו

New member
המממ

במורה לתיאטרון? (אני חושבת שאני מדברת עלייך...לא בטוח...תשכחו מהמשפט אם זו לא היא...)

Peach 17

New member
שלייייייי ../images/Emo26.gif

שברת פעם שן? כן, חתיכה קטנה מהשן עשית טיפול שיניים? מלא פעמים שיננית.. הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? ברורר היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא נראה לי עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו? אמממ.. עוררתי מהומה כדי שיביאו את הדורבנים להופיע אצלי בבי"ס. זה היה כמחאה על פורימונים מזוויעים בשנים קודמות! חחחחחחחחחח יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? קראתי 4, לא התלהבתי כ"כ.. חיכית למשהו קרוב לשנה? כן, לצבא. למרות שעכשיו כשזה ממש קרוב אני כבר לא כ"כ מחכה.. עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא עישנתי מלחץ חברתי, עשינתי כמה " שאחטות" בחיי אבל רובן היו לבד או עם חבר טוב טעמת קליק XL? כן, לא משהו! פגשת אי פעם את מתי אטלס? אולי בשבוע הספר מתישהו היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא נראה לי. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? בטוח שכן. למרות שבד"כ אני לא נוטה לריב.. רצית שיהיה לך זנב? לא!! ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא שזכור לי אבל סביר להניח שכן בלעת כפתור? לא נתקעת במגלשה? לא שזכור לי שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהבת פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? לא במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כן עישנת? כמה שאחטות שמסתכמות אולי בסיגריה אחת. כל פעם שאני מנסה זה מגעיל אותי מחדש. אני צריכה ללמוד פשוט לא לנסות שוב! חלית? עד גיל 4 בערך הייתי חולה מלאאאא.. עכשיו נראה לי שלא הייתי חולה כבר איזה 3 שנים לקחת סמים? לא התנדבת איפושהו? התרמות, אקי"ם ועוד כל מיני במסגרת הצופים ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ20 שעות ברצף? לא! אפילו לא אחרי קורס הדרכה ומחנה קיץ אושפזת בבית חולים? כשהייתי קטנה ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? הרבה.. ויצא לי כמה פעמים לעלות על חתולים מתים עם האוטו.. זוועה!! התאהבת? כן ברחת מהבית? לא היית על רכבת הרים? ב-ר-ו-ר, איזה כייף זה! היית על רכבת הרים והקאת? לא היית על רכבת הרים בחו"ל? כן היית בכלל בחו"ל? כן מילאת את החדר שלך בפוסטרים? כן, באיזה כתה ז' של פייב!! קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה? כן, האחרונה היתה גרביים לחברה, זה התאים לסיטואציה שהיתה.. ישנת עם פוך בקיץ? תמיד! ראית המורדים? אולי חצי פעם.. היית "מאחורי הקלעים"? כן היית בצילומים של תוכנית? הייתי בגלגל המזל! הצטלמת עם מפורסם? כן דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות? כן היה לך פרבי? איכס, לא! החלפת מנורה? בטח שברת דיסק? כן השם שלך הופיע בעיתון? לא אתה הופעת בעיתון? לא נכשלת במקצוע? ברור.. היית על במה? כן התגעגעת למישהו? ברור ראית את פיזה?לא ואת מגדל אייפל? פעמיים =) ואת עזריאלי? היום ראיתי אותו היה לך יותר מ39 מעלות חום? כן הקפיצו אותך כיתה? לא נשארת שנתיים בגן? לא שתית המון שוקו? לא היית בקייטנה? בטח יצאת למחנה? מחנות בצופים מלא פעמים אכלת משהו חריף? ברורר גידלת פעם חיה? לא ירד לך דם מהאף? כן עשית מרתון סרטים? רציתי האמת לפני כמה שבועות אבל נרדמנו היית במפגש פורום? כן עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש? כן היה לך חלום שחזר על עצמו? כן התעוררת בגלל חלום מסויים? כן פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר? לא היית בטיול מאורגן? בטח! היתה לנו קבוצה של טיולים במשך כמה שנים.. וגם בחו"ל פעם.. הלכת לאיבוד? כן! בסקי.. לבד.. היה מפחיד נכנסת למצב כפית? ברור! תמיד ביום כיפור כל האזור נפגש בגשר הירקון ושם כל הלילה. וכולם מחורפינם בטירוף עשית מועד ג'? כן. בפיזיקה! התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך? לא הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...) כן. יום הסטודנט רולז! נרדמת ברכבת? אולי בדרך חזרה מניצנים. לא זוכרת כבר קפצת בנג'י? לא הגעת לבית חולים באמצע הלילה? כן, כשהייתי קטנה והיה לי אסמה זה קרה הרבה פעמים.. היית באמבולנס? לא ראית "60 שניות"? מה זה? הגשת מבחן ריק? כן. אבל זה היה מבחן חוזר שלא הייתי חייבת לעשות הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"? לא ישנת בזמן שהייתה צפירה? כן, בכיתה ה'. הייתי חולה.... היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר? כן חשבו שאתה מוכר בחנות? מלא פעמים ניסית לא לדבר בכלל? לא הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף? ברור ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות? כן היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."? כן!

hypnotic rock

New member
אני

שברת פעם שן?לא(ואני מקווה שגם לא)בעצם למה לא?יש לי מספיק שיניים אפילו עודף!שייניים לכולם! עשית טיפול שיניים?ברור! (ושנאתי כל רגע) הקאת במקום ציבורי?אמממ....כל ההקאות שלי היו במקומות צבוריים אבל זה כשהייתי קטנה. שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?אמממ כן!לפעמים התבלבלתי בהגה של מילה כלשהיא ופשוט מאז אמרתי אותה ככה! היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא!כי אז הייתי רוצחת אותה! עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?אמממ המון!הפגנה נגד בני גורן! יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא!-רק לסרטים -שגם זה לא-זה חיקוי של שר הטבעות חיכית למשהו קרוב לשנה?לא!ואני מקווה שאם כן זה יהיה טוב! עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?אני?בחיים לא מושפעת מלחץ חברתי!-יש לי דעה משל עצמי! טעמת קליק XL?אמממ...לא שוקולד לפעמים עושה לי מגרנות (משהו שאני הכנסתי לעצמי!) פגשת אי פעם את מתי אטלס?כן!בטויס אר אס עם הבן שלו!לפני שנתיים! היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא, היה לי סיוט על משהו הרבה יותר מפחיד! קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)(תגובת מאיגו:כן,היא הרביצה לאחותה הרוצחת ברווזים")אממ ולא נראה לי אבל בהחלט אעשה זאת למשהו חשוב! רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?המון פעמים!דברים שעשיתי בעבר הייתי ילדה מאוד פזיזה ומטומטמת! רצית שיהיה לך זנב?לא! ראית סרט כחול? אממ אם סרטים כחולים ופורנוגרפיים...וקריאת פלייבוי כל היום במיטה נחשבים סרטים כחולים אז לא! הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?כן המון פעמים ,תנסו כיף!(תגובת מאיגו:"היא הכניסה לכלבה מטריה לעין!זה היה ממש כיף למרות שזה לא היה בכוונה ולא היינו חברות באותה תקופה) בלעת כפתור? לא אבל נכנס לי עגיל לתוך החור של האוזן בערב יום כיפור! נתקעת במגלשה?לא! שנאת שם מסוים בגלל מישהו?ברור!המון המון המון אני מאוד רגישה (אבל אני מזל עקרב כן..אני נוקמת חהחהחה (צחוק מרושע)) התאהבת פעם במורה?איווווווווווווווו לא! באבא\אמא של חבר\ה?שוב, איווו לא בדמות מספר\סרט?המון פעמים,מההוא מברידג'ט ג'ונס!מארק דארסי!!! במישהו מאותו מין? אממ לא! חווית אהבה חד צדדית?כבר 8 שנים(מאיגו:ואם היא רק הייתה בודקת היא הייתה מגלה שהאהבה לא חד צדדית) עישנת?לא-אבל אני אוהבת ריח של סגריות!אבל בחיים לא אעשן יש לי טראומה! חלית?ברורררר לקחת סמים?אולךי בעתיד! התנדבת איפושהו?התנדבתי?...כן בספיבק...ו..אני לא זוכרת! (חחח) ראית יותר מחמישה סרטים ביום?אממ נראה לי אני רואה המון סרטים ישנת יותר מ20 שעות ברצף?לא, אני בקושי ישנה אושפזת בבית חולים?אממ כן!יש לי חוסר דם! ראית אדם מת במציאות?לא, ואני מקווה שלא אראה ראית חתול מת במציאות?המון פעמים-וסלחו לי אבל נהנתי מזה! התאהבת?ברוררררר 8 שנים... ברחת מהבית?אמממ לא לימים לשעות אולי! היית על רכבת הרים?ברור כיףףףףףףףףףףף ברררררררררר היית על רכבת הרים והקאת?לא! היית על רכבת הרים בחו"ל?כן! היית בכלל בחו"ל?כן! מילאת את החדר שלך בפוסטרים?כן של אוונסנס וכל מיני להקות רוק ואחרי זה הורדתי הכל והשארתי רק אוונסנס! קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה?אמממ למאיגו לפעמים! ישנת עם פוך בקיץ?כן המון פעמים זה כיף לי ראית המורדים?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא היית "מאחורי הקלעים"?כן בהמון אני ומאי מטיילות לנו ברחבי אולפני טיוי עם פרוטקציות חחחחחחחחח היית בצילומים של תוכנית?כן הצטלמת עם מפורסם?(רק אחד???.....)סתם אני לא רוצה להשוויץ למרות שאני כןןןןןןןן סורי!!!! (מאיגו:"חחח") דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות?אמממ כן! היה לך פרבי?כן 2 ! ובעטתי באחד עד שהוא מת נעלם בתמוגג התפוגג! החלפת מנורה? בעצמי לא! שברת דיסק?כן השם שלך הופיע בעיתון?כן, אני ואחותי היינו משתתפות בהמון פרסומות אנחנו תאומות זהות ג'ינג'יות ובלהה קיצר ממשיכים להתקשר ואמא שלי לא מסכימה כלום אוף איתה! אתה הופעת בעיתון?כן! דגמנתי כשהייתי קטנבה ועוד משהו לפני שנה בערך! נכשלת במקצוע?כן היית על במה?כן התגעגעת למישהו?כן.... ראית את פיזה?לא ואת מגדל אייפל?כן ואת עזריאלי?כן היה לך יותר מ39 מעלות חום?כן הקפיצו אותך כיתה?לא! נשארת שנתיים בגן?לא,רק שנה! שתית המון שוקו?כן היית בקייטנה?כשהייתי קטנה יצאת למחנה?כן ל-6 משהו כזה! אכלת משהו חריף?כן גידלת פעם חיה?כן..והיא לא כאן ירד לך דם מהאף?רק אצל מאיגו(מאיגו:תחי הג'ינג'ית!) עשית מרתון סרטים?כן היית במפגש פורום?לא (עדיין) עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש?כן וגם עזרתי לזקנה לסחוב שקיות ,ואני מאוד תורמת לקהילה תבחרו אותי כראש העיר ! היה לך חלום שחזר על עצמו?כן אמאלההה התעוררת בגלל חלום מסויים?כן אמאלה פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר?כן (חחחח מעשה קונדס) היית בטיול מאורגן?כן הלכת לאיבוד?כן נכנסת למצב כפית?אני למצב כפית???.אני למצב כףףףףף מה זה כל יום אני במצב כפית! עשית מועד ג'?לא! התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך?לא, אפילו לא בחלומות הפרועים שלי! הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...):כן,של אמא שלי נרדמת ברכבת?כן בלונדון קפצת בנג'י?לא הגעת לבית חולים באמצע הלילה?כן היית באמבולנס?לא ראית "60 שניות"?לא הגשת מבחן ריק?לא הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"?כן ברגע זה! ישנת בזמן שהייתה צפירה?לא! היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר?כן!(תבחרו אותי לראש עיר) (מאיגו-רק אני אמרתי שלא הייתי נחמדה לילדים שאני לא מכירה?אוף...אני מרגישה פתאום...רעה!לאאאאאאאאאאא!!!סתם.בעעעע) חשבו שאתה מוכר בחנות?המון פעמיםםםםםםםם ניסית לא לדבר בכלל?כן אבל אני מדברת מהר והרבה! הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף?כן ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות?כן! היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."?לא, אני עושה את זה כי כיף לי !!

efratushke

New member
שאלות כן/לא!! יש!!

שברת פעם שן? כן! אבל משהו קטן ופעוט שבקושי שמים לב... ועוד זה במקום מאוד אסטרטגי!! (כתומה - סיפור הצ'יפס!! חח) עשית טיפול שיניים? רק בדיקות הקאת במקום ציבורי? באמצע הגן זה נחשב? שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? ברווווווור היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כמעט כולם!! איכס!! קונפורמיסטים מגעילים! עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו? יש מצב.. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן!!!!! חיכית למשהו קרוב לשנה? ואמשיך לחכות... עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא טעמת קליק XL?לא (יש לי מספיק שמיין!!) פגשת אי פעם את מתי אטלס? אמן!! אבל לא.. חבל
אררררג כוסון! "רונה.. אני אוהבת אותך.. השתנתי..." היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? היא לא משפיעה עלי ממש.. קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) אולי.. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? עם המצפון שלי? ברור! רצית שיהיה לך זנב? ממממ לא....!!!!!!!!! ראית סרט כחול? כן (אבל לא מהתחלה עד הסוף... לא שממש הקדשתי לזה מחשבה עמוקה.. בלה בלה בלה) הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כמעט בלעת כפתור? לא.. נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כיין התאהבת פעם במורה? לאאא!! איכס!!! במה? במורה לסוציולוגיה שלי?!?!?! באבא\אמא של חבר\ה? לא נראה לי.. בדמות מספר\סרט? כן (ארררררררג) במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית?ברור עישנת?לא חלית?אני בכלל היפוכונדרית!! לקחת סמים?לא (הכי הרבה זה אקמול!!! חומר חזק.... ממש ראיתי צבעים וצורות!) התנדבת איפושהו? ברררוררררר ראית יותר מחמישה סרטים ביום? ברררררררווווווווררררררררר ישנת יותר מ20 שעות ברצף? אחרי "שפיים" (טיול תחילת שנה של המגמה) ישנים רק 30!!! אושפזת בבית חולים? כיין ראית אדם מת במציאות?כיין.... ראית חתול מת במציאות?כן
התאהבת?כן!! ברחת מהבית?לא... היית על רכבת הרים?כיין!! היית על רכבת הרים והקאת?לא... היית על רכבת הרים בחו"ל?כיין! היית בכלל בחו"ל? כיין מילאת את החדר שלך בפוסטרים? כן (אבל איכותיים) קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה?כן ישנת עם פוך בקיץ?ברוררר!! הכי נעים חחח ראית המורדים?כן
היית "מאחורי הקלעים"? של מקומות שאני השתתפתי כמדומני היית בצילומים של תוכנית?כן הצטלמת עם מפורסם?כן.. דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות? אוייי הימים שהיה זמן!!! ברור! היה לך פרבי?לא.. חחח!! החלפת מנורה?ברור! מה זה שאלות של הצבא?! שברת דיסק?כן! אבל אחרי שהוא כבר היה הרוס! רציתי להנות מחוויה חד-פעמית! השם שלך הופיע בעיתון?כיין אתה הופעת בעיתון?לא נכשלת במקצוע?בספורט!!!!!!!! היית על במה?כן התגעגעת למישהו?כן ראית את פיזה?כן ואת מגדל אייפל?כן ואת עזריאלי?כן...... היה לך יותר מ39 מעלות חום?כן הקפיצו אותך כיתה?נראה לכם שאותי יקפיצו כתה!?!?!?! נשארת שנתיים בגן?לא (למרות שהיתי בטוחה שכן.. אבל לא חחח) שתית המון שוקו?מממ לא זכור.. יש מצב! היית בקייטנה?חחחחחחחחח משהו פלצני של התזמורת.. יצאת למחנה?כן אכלת משהו חריף? אני מאמינה שאי פעם אכלתי משהו כזה גידלת פעם חיה?כן ירד לך דם מהאף?עכשיו? לא עשית מרתון סרטים?כן היית במפגש פורום?כן עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש? סתם קלישאה.. נראה לי שעזרו לי.. היה לך חלום שחזר על עצמו?כן התעוררת בגלל חלום מסויים?כן פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר? הידע שלי במחשבים באמת מאשר את זה! חחח היית בטיול מאורגן?כן חח הלכת לאיבוד?בכתה ב'!! נכנסת למצב כפית? רק כפית?!?! כף!!! מצקת!!! ממש רקטות!!!!! טלסקופ האבל!!!!!!!! עשית מועד ג'? הבית ספר לא בא לקראתנו.. תורידו את האפשרות הדמיונית הזאת התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך? אמא!!! הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...)שו? לא נרדמת ברכבת?הרכבת מהירה מדי בשביל זה! ועוד כשנוסעים עם כתומה?! איך מצבבבב קפצת בנג'י? לא הגעת לבית חולים באמצע הלילה?כן.. אוי המון.. אני מעולה! היית באמבולנס?לא.... שששש...... ראית "60 שניות"?כן! למדתי מאורלי לראות את זה כלללללל ערב! הגשת מבחן ריק? ברור!!!!! אפילו יותר מ1!! או יותר מ2!! תנסו 3 בכל מחצית! (בלאקאאוטים!) הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"? איכס.. נראה לי ממש בלטה איש שלא מבין אומנות השרשור... זה לא כזה קשה!! אני משאירה את התפקיד המ-א-מ-ם הזה למנהל(ת)! ישנת בזמן שהייתה צפירה?לא היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר? אני נחמדה רק לילדים קטנים שאני לא מכירה... ואפילו לא לכולם (ילדים קטנים הם השטן!!!! בעעע) חשבו שאתה מוכר בחנות?חחחחחחחחח כן... ניסית לא לדבר בכלל? כן...
הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף? בטח!!! ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות?בטח!!!!!!!! היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."? לא................ שלום על ישראל!!! ואימרו אמן!!! - אמממממממןןןןןן

א י י ז ק

New member
משעמם

שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? לא הקאת במקום ציבורי? לא נראה לי שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? אני בטוח שכן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו? לא בדיוק יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא חיכית למשהו קרוב לשנה? לא נראה לי עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא עישנתי טעמת קליק XL? לא פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא נראה לי קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) יכול להיות רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? נראה לי שכן רצית שיהיה לך זנב? לא ראית סרט כחול? הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? אני לא מאמין במטריות בלעת כפתור? לא נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהבת פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? לא במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? לא עישנת? לא חלית? כן לקחת סמים? אם פחמן דו חמצני נחשב סמים התנדבת איפושהו? כן.. בית אבות - מחויבות אישית ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן בלילה יותר נכון ישנת יותר מ20 שעות ברצף? השיא שלי זה 18 אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא נראה לי ראית חתול מת במציאות? בטח התאהבת? כן ברחת מהבית? לא היית על רכבת הרים? תאמת לא היית על רכבת הרים והקאת? לא היית על רכבת הרים בחו"ל? לא היית בכלל בחו"ל? כן מילאת את החדר שלך בפוסטרים? כן קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה? אולי אני לא זוכר דברים כאלה ישנת עם פוך בקיץ? לא ראית המורדים? כן היית "מאחורי הקלעים"? לא היית בצילומים של תוכנית? לא הצטלמת עם מפורסם? לא דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות? כן היה לך פרבי? לא החלפת מנורה? כן שברת דיסק? כן השם שלך הופיע בעיתון? כן אתה הופעת בעיתון? לא נכשלת במקצוע? כןןן היית על במה? כן התגעגעת למישהו? כן ראית את פיזה? לא ואת מגדל אייפל? לא ואת עזריאלי? לא.. מה זה? :) היה לך יותר מ39 מעלות חום? כן הקפיצו אותך כיתה? כן נשארת שנתיים בגן? לא שתית המון שוקו? לא היית בקייטנה? כן יצאת למחנה? כן אכלת משהו חריף? כן גידלת פעם חיה? כן ירד לך דם מהאף? כן עשית מרתון סרטים? כן היית במפגש פורום? לא עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש? לא משו רציני היה לך חלום שחזר על עצמו? לא התעוררת בגלל חלום מסויים? לא פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר? לא היית בטיול מאורגן? כן הלכת לאיבוד? לא נכנסת למצב כפית? לא עשית מועד ג'? לא התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך? לא הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...) כן נרדמת ברכבת? כן קפצת בנג'י? לא הגעת לבית חולים באמצע הלילה? כן היית באמבולנס? כן ראית "60 שניות"? ? הגשת מבחן ריק? כן הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"? עדיין לא ישנת בזמן שהייתה צפירה? לא היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר? לא נראה לי :) חשבו שאתה מוכר בחנות? כן ניסית לא לדבר בכלל? כן הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף? כן ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות? כן היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."? כן פוווו נגמר

למעלה