שאלון

M o o n G i r l

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

(מועתק מפורום אביב גפו שהעתיק את זה מפורום מוניקה) תענו זה כייף
1. שם: 2. מין: 3. גיל: 4. מיקום: 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: 7. זרק עליך משהו: 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): 9. צייר עליך משהו: 10. תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: 12. התנשקת: 13. אכלת: 14. הלכת מכות: 15. הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: 17. קנית: 18. המלצת עליו: 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): 20. שברת: מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: 22: הורדת (נו, פשטת?): 23. קנית: 24: לווית מחבר: 25. זרקת: מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: 27. שהיה לך מבחן: 28. שעשית בו שיעורים(?): 29. שהברזת ממנו: 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: 32: הרביץ לך: 33. קנה לך מתנה: 34. הכין לך אוכל: 35. ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: 37. הקלטת: 38. רצית לראות ושכחת: 39. נרדמת באמצע שלה: 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): 42. התעצבנת על החברים בו: 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: 47. הקאת: 48. הזמנת במשלוח: 49. אכלת עם חבר: 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: 52. ניתקת לו/ ניתק לך: 53. התקשר אליך: 54: התקשרת אליו: 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: 57. החלפת: 58. חיטאת: 59. רצית לעשות: 60: הגעיל אותך: מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: 62. המליצו לך עליו: 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: 67. ריגש אותך: 68. הפחיד אותך: 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: 72. עיצבן אותך: 73. הבאת אותה בשיחת נפש: 74. חלמת עליו: 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: 77. שמעת: 78. רצית לשמוע: 79. שמעת והתבאסת מהן: 80. שמעת ושימחו אותך: מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: 87. ציירו לך: 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: 89. הצחיקה אותך: 90. ציטטת: מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: 93. הבטן שלך קרקרה: 94. שמעת מוזיקה: 95. ביקרת חבר: 96. חלמת חלום מוזר: 97. צחצחת שיניים: 98. התקלחת: 99. החלפת גרביים: 100. רצית ללכת לישון:

ayalon6

New member
נצל"ש

מישהו יודע איך קוראים לשיר סיום של הקומדי סטור ומי שר אותו?? תודה any way

spin doctors-two princes

אני לא מאמין שהיית עד כדי כך מניאק שהכרחת אותי לכתוב הודעה בפורום זיהוי שירים.

HairyPoota

New member
חחחח

בדיוק חשבתי ככה שקראתי... למה שמישו יענה על 100 שאלות?! אבל את בכל זאת חמודה!

M o o n G i r l

New member
מתוך שיעמום בלבד ../images/Emo13.gif

1. שם:מעין מנצ'ר 2. מין:נקבה (וגאה בזה
) 3. גיל:16 4. מיקום:בעולם אחר 5. סטרייט/גיי/דו-מיני?: ככל הידוע לי-סטרייט מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: רע אשד 7. זרק עליך משהו: אורי\ארן\או מישו מנורדיה, זרק עליי אוכל בהפסקה חח 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):אממ איתן גרם לי לעוף על קרשים שורטים כשהוא נפל עליי 9. צייר עליך משהו:אופיר על היד בכיתה ז' :) 10. תרם לך תשובה במבחן:כל מי שישבתי לידו בשעת מבחן השנה, אבל עיקר עומצי
איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: איפה לא רבתי עם מישהו?! אבל הכי קרוב זה אתמול בטלפון עם עמרי 12. התנשקת: נחשו.. 13. אכלת:בבוקר, קצת אחרי בוקר,בקצת אחרי בוקר+ וכן הלאה וכן הלאה.. 14. הלכת מכות:בכיתה ד' עם נרינה חחח 15. הצטלמת: באירוע המושבי של כפר הס מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת:פאנקייק 17. קנית: נשים שישים 18. המלצת עליו: אביב גפן..משו 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!):נראה לי אבריל לאבין 20. שברת:משהו פופי שהיה לי בכיתה ז' מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:מכנסי סבא עם משבצות :) 22: הורדת (נו, פשטת?): אממ הכל..כי מדדתי בגדים לחתונה :) 23. קנית:2 גופיות בשוק! 24: לווית מחבר:וואלה לא זוכרת..המידות של חברות שלי לא עולות עליי חח 25. זרקת:בערך חצי מהארון מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: אינגליש מאן 27. שהיה לך מבחן: מתמטיקה 28. שעשית בו שיעורים(?): אממ לא זוכרת.. 29. שהברזת ממנו: לא הברזתי אף פעם השנה!!!!!! 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: הסטוריהה מאיה שמואלי בעעעע *פיוקינג* מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך:אמא 32: הרביץ לך:אח 33. קנה לך מתנה: סבתא וסבא 34. הכין לך אוכל:אני 35. ראה איתך סרט:אבא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: תשוקות 37. הקלטת:לא מקליטה דברים בטלוויזיה 38. רצית לראות ושכחת:מיכאלה 39. נרדמת באמצע שלה:יצפאן 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה:פרופיילר מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'):לא יודעת 42. התעצבנת על החברים בו: פה חח 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם:לא יודעת 44. צחקת על הודעה שכתובה בו:לא זוכרת 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אביב גפן מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת:שנדוויץ :) 47. הקאת:וואי לפני מלא זמן! 48. הזמנת במשלוח:פיצה לפני כמה שבועות 49. אכלת עם חבר: עם דניאל היום בבוקר 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: קרח מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: עמריקי
52. ניתקת לו/ ניתק לך:אממ לא זוכרת 53. התקשר אליך:דניאל 54: התקשרת אליו:עמרי 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:חחח אין אצלי דבר כזה מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: מתחת לחגורה 57. החלפת:בפופיק חח 58. חיטאת:זה שבעורף 59. רצית לעשות:בשפה
60: הגעיל אותך:בחור התחת מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת:מה זה בלוג? 62. המליצו לך עליו:מה זה בלוג? 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו:מה זה בלוג? 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט:מה זה בלוג? 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?):מה זה בלוג? מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך:רוק בבית הספררר
67. ריגש אותך:אממ כל סרט בערך (אני בכיינית יו נואו) 68. הפחיד אותך:חחח "האחרים" 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: וואלה לא ראיתי סרט כזה!! (והמבין יבין) 70. היית מוכן להרוג כדי לראות:לא משוגעת על סרטים מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך:\ 72. עיצבן אותך:\ 73. הבאת אותה בשיחת נפש:\ 74. חלמת עליו:\ 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר:\ מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת:על המבצעים בפאוואר סנטר 77. שמעת:שדודה שלי מתחתנת 78. רצית לשמוע:שג'ניפר ובראד נפרדו 79. שמעת והתבאסת מהן:... 80. שמעת ושימחו אותך:... מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה:אביבבבבי
82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף:אביבבבבבבבבבב 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: אביבבבבבבבבבבב 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:
85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:חחח מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:לא מציירת דמויות מצוירות 87. ציירו לך:בלע 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה:סימפסונים 89. הצחיקה אותך:דמויות מצויירות הן דביליות לדעתי 90. ציטטת: אממ לא.. מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית:חח בהתחשב בעובדה שאני גרה ברחובות הסואנים של ת"א אז זה היה אתמול בערב. 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: אממ לא זוכרת אבל מתישהו קרוב 93. הבטן שלך קרקרה: עכשיו 94. שמעת מוזיקה:כל הזמן 95. ביקרת חבר:לפני כמה ימים 96. חלמת חלום מוזר:וואי אשכרה כמעט כל לילה!! 97. צחצחת שיניים:היום בבוקר.. 98. התקלחת:אתמול 99. החלפת גרביים:אני לא לובשת גרביים בקיץ..יש סנדלים :) 100. רצית ללכת לישון:אתמולל

M o o n G i r l

New member
אה נזכרתי מה זה בלוג!

זה הדבר הזה שאנשים כותבים יומן וכל אחד יכול לקרוא.. דבילי משהו. (בלי להעליב מי שכותב שם, כן?
)

למעלה