שאלון שאלון חמוד על איזה ג'וני אתה. הקישור לשאלון מופיע בכל אות ו' או י'. לי יצא מבני וג'ון.
A auau1 New member 12/4/04 #1 ../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif שאלון חמוד על איזה ג'וני אתה. הקישור לשאלון מופיע בכל אות ו' או י'. לי יצא מבני וג'ון.
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif שאלון חמוד על איזה ג'וני אתה. הקישור לשאלון מופיע בכל אות ו' או י'. לי יצא מבני וג'ון.
ח חמוסה מתרוצצת New member 13/4/04 #19 וואי, הפעם יצא לי איכבוד!../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif פשש.. השתניתי!
J johnny depp the king New member 12/4/04 #9 ../images/Emo98.gifאת מכירה עוד אדוארד??.. חוץ מאדוארד שב"מספריים של אדוארד"???... לא, כי אני לא....
נ ניקול (גין גריי) New member 13/4/04 #16 יש את אדוארד ג'יי וד. אד אבל זה עדיין אדוארד. מותר לך להגיד מה שאת רוצה זה מדינה חופשית... לבנתיים
נ ניקול (גין גריי) New member 13/4/04 #27 כה אדי! איך אפשר לא לאהוב את הבמאי הכי גרוע בהיסטוריית הקולנוע? עם חיוך שכזה.... לא מדיהנ חופשית ולא בטיח אבל נו... אומרים ככה בשביל האופטימיות
כה אדי! איך אפשר לא לאהוב את הבמאי הכי גרוע בהיסטוריית הקולנוע? עם חיוך שכזה.... לא מדיהנ חופשית ולא בטיח אבל נו... אומרים ככה בשביל האופטימיות