שאלון

את עוקבת אחריי../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif

חחחח סתםםם מה קורה ילדה
איזה פלא לראות אותך כאן..חחח
חצי פורום נטי נמצא גם פה..איזה מגניב

aYaLoLy

New member
MOI.....

האם לדעתך נינט היא הכוכב האמיתי? NOP אם לא שירי, לא נינט ולא גבסו- אז מי הייתם בוחרים? מורן השיר הכי יפה (לא רק בגמר..בכלליות..)? שתשאר צעיר לנצח, דמיונית, מקיץ אל חלום השיר שהכי פחות אהבתם? זודיאק - שרפי
ה"כוכב" שהכי פחות עשה לכם את זה... שוב.. שרפי
מי נראית הכי טוב לדעתך? מהבנות.. שירי מי נראה הכי טוב לדעתך? מורן הייתי מת לפגוש את....? מורן

EdEn and NiCkY

New member
גםם אננייי

האם לדעתך נינט היא הכוכב האמיתי?הממ כן אם לא נינט הכוכב- אז שירי או גבסו?המממ את שי אני אהבתי אבל שירי שרה יותר יפה ושמתי לב גם שרוב השירים שהיא שרה היא שינתה ממש לטובה אם לא שירי, לא נינט ולא גבסו- אז מי הייתם בוחרים?בן שרעבי או בוריס השיר הכי יפה (לא רק בגמר..בכלליות..)?"יש לך אותי" ו"הניחי לי" השיר שהכי פחות אהבתם?לא התחבריתי ל"דמיונית ולשירים שכברה שרה ה"כוכב" שהכי פחות עשה לכם את זה...ינעם כברה וגם טיפה מורן מי נראית הכי טוב לדעתך?נינט יפה ולשירי יש עיניים מאוד יפות וגם לירז יפה מי נראה הכי טוב לדעתך?בןן שרעבבביי ושי גבסו הייתי מת לפגוש את....?בן שרעבי ושי גבסו

perrinat

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif

האם לדעתך נינט היא הכוכב האמיתי? כן
אם לא נינט הכוכב- אז שירי או גבסו? שירי
אם לא שירי, לא נינט ולא גבסו- אז מי הייתם בוחרים? אמממ.. קשה... לירז
השיר הכי יפה (לא רק בגמר..בכלליות..)? השיר או הביצוע? יש מלאאאאאא, לא יכולה לבחור...
השיר שהכי פחות אהבתם? אמא ששרפי שר...
ה"כוכב" שהכי פחות עשה לכם את זה... ינעם, כברה, התאומים
מי נראית הכי טוב לדעתך? נינט, שירי, לירז
מי נראה הכי טוב לדעתך? אף אחד...
הייתי מת לפגוש את....? כולם...

chen h

New member
תשובות../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

לא נינט היא לא הכוכב האמיתי
כןןן שירי
אם לא שירי נינט וגבסו אז...בוריס
טוב יש כמה...אבל אני הכי אוהבת את "מכאן"
השיר שהכי פחות אהבתי הוא "קראת לי אסתר"... הכוכב שהכי פחות אהבתי הוא ינעם ברור ששירי נראית הכי טוב!!! איזו שאלה?!?! נראה הכי טוב... בוריס!! הייתי מתה לפגוש כמובן את... שיריייייייייייי

באיחור אופנתי../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

האם לדעתך נינט היא הכוכב האמיתי? - לא
.
אם לא נינט הכוכב- אז שירי או גבסו? - שירייי
השיר הכי יפה (לא רק בגמר..בכלליות..)? - כשאת עצובה.
השיר שהכי פחות אהבתם? אין משהו ספיצפי, יש ביצועים שאהבתי יותר ויש ביצועים שאהבתי פחות.
ה"כוכב" שהכי פחות עשה לכם את זה...- ינעם..
מי נראית הכי טוב לדעתך?- שירי
ואין וויכוח.
מי נראה הכי טוב לדעתך?- שי גבסו
הייתי מת לפגוש את....?- שירי מימון
.

love amor

New member
אני!

האם לדעתך נינט היא הכוכב האמיתי? כן! אם לא נינט הכוכב- אז שירי או גבסו? שירי..לא אהבתי ממש את גבסו אם לא שירי, לא נינט ולא גבסו- אז מי הייתם בוחרים?גיא שרפי,אסתי שייבין,ומורן גמליאל השיר הכי יפה (לא רק בגמר..בכלליות..)?אממ..מקיץ אל חלום(כמה מקורי חח) השיר שהכי פחות אהבתם?נשבע (אני אוהבת ת'שיר אבל לא ת'ביצוע חח) ה"כוכב" שהכי פחות עשה לכם את זה..אממ..רביזודה מי נראית הכי טוב לדעתך?נינט אבל גם שירי ועוד הרבה.. מי נראה הכי טוב לדעתך?מורן,גבסו חמוד..מי עוד? חח שרפי הייתי מת לפגוש את....?נינט!

keren007

New member
שלי!

האם לדעתך נינט היא הכוכב האמיתי? כן אם לא נינט הכוכב- אז שירי או גבסו? שירי אם לא שירי, לא נינט ולא גבסו- אז מי הייתם בוחרים? שרפי, או מעין שקד השיר הכי יפה (לא רק בגמר..בכלליות..)? זודיאק! השיר שהכי פחות אהבתם? קראת לי אסתר ה"כוכב" שהכי פחות עשה לכם את זה... כברה ומורן מי נראית הכי טוב לדעתך? שירי ונינט... מי נראה הכי טוב לדעתך? שי גבסו הייתי מת לפגוש את....? שי גבסו

Ofir Y Benji

New member
התשובות שליייייייייי

האם לדעתך נינט היא הכוכב האמיתי? כן נינט שולטטתת היא הכוכבת אם לא נינט הכוכב- אז שירי או גבסו? גבסווווו מושלםםםם אם לא שירי, לא נינט ולא גבסו- אז מי הייתם בוחרים? גיא שרפי או מורן חחחחחחחח....... השיר הכי יפה (לא רק בגמר..בכלליות..)? פמלההה ,מקיץ אל חלום וזודיאק ושל בן ונינט יום יבוא שולטטטטט השיר שהכי פחות אהבתם? אהבתי הכלללללל ה"כוכב" שהכי פחות עשה לכם את זה... לירז רחמין ומעין שקד לא יודעת למה.. מי נראית הכי טוב לדעתך? שירי פצצה מי נראה הכי טוב לדעתך? שי הבובוןןן הייתי מת לפגוש את....? את שי ונינטטטט

תשובותתתתתת../images/Emo41.gif

האם לדעתך נינט הוא הכוכב האמיתי? כן
אם לא נינט הכוכב אז שירי או גבסו
שירי
השיר הכי יפה: מקיץ אל חלום השיר שהכי פחות אהבתם:כל השירים של ינעם כביר... הכוכב שהכי פחות עשה לכם את זה: ינעם כביר מי ניראת הכי טוב לדעתך? שירי מימון מי ניראה הכי טוב: שי גבסו הייתי מתה לפגוש את: את כולם

למעלה