שאלון

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

הפורום גוסס לאיטו. ובכן, Wake up!!!!!!!!!!!!!!1111 אממ... אין לי זמן למרבה הצער להכין משהו, יש מחר מבחן במתמטיקה (תאחלו לי בהצלחה, ביצ'ס!), וצריך ללמוד. אז כמובן, ~קרדיט לפורום סקו"ש~ אגב, השאלון ממוחזר מהארכיון
תהנו
1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר/ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 83. מהם התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?

DayDreamers

New member
בקשר לשאלה 100.

זה משהו שאיפשר לענות עליו. למות למען האדם היקר לך, גרוע באותה מידה כמו שהוא ימות למענך. אם אתה מת למענו, זה הוא שיסבול עד שארית ימיו. כל אפשרות יותר גרועה מהשנייה... מוות או סבל נוראי. אני מניח שכל אדם יענה לפי מידת האופטימיות/פסימיות הרגעית שלו. אבל ברגע האמת, אף אחד לא יכול לדעת מה יעשה.

Slow Cheetah

New member
כמו שאמרתי, לא אני כתבתי../images/Emo3.gif

ואני מניחה שברגע האמת האדם פשוט יברח בצרחות אחורה

Robin Sparkles

New member
מישהו קרא למורה נהיגה שלי שועל מערות../images/Emo6.gif

1. שם: כרמית 2. גיל: 17 3. תאריך לידה: 7.6.91 4. כינוי: כרמיתי 5. תכונה טובה: אומרת את האמת 6. תכונה רעה: לא החלטית 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: זה הדבר ה-כ-י מביך שקרה לי!! היינו באילת ובדיוק עברנו על הגשר הענק ההוא שמול הטיילת ודיברתי עם בת דודה שלי ולא שמתי לב שהיה שם הומלס וכמעט דרכתי עליו
היא משכה אותי והרגשתי שאני עפה חח 10. כאב: כרגע כואב לי בזרת ברגל ימין 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: בגן נראה לי כשקברנו את התוכים חח ועמדנו דקה דומיה
15. געגוע: 16. פחד: ציפורים 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את המורה לאזרחות. ולחשוב שהוא גם המנחה שלי ביחידה החמישית אלוהים אדירים.... 18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: איטלקי/סושי 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דגים,ארטישוק,פירות 22. שתיה מועדפת: מיץ אוכמניות 23. קינוח מועדף: סופלה 24. ממתק מועדף: לינדט ו GuyLian 25. עוגה מועדפת: נוטלה 26. צבע מועדף: לבן,כחול,ירוק 27. חיה מועדפת: סוסים 28. חיית מחמד [אם יש]:כלב וחתול 29. ספורט מועדף: בייסבול חח...מרוצי סוסים נחשב?
30. מספר מזל: 4 31. ספר: the sisterhood of the traveling pants 2 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות ומכושפת 33. סרט: אהבה בתפריט 34. שחקנ\ית: ריאן ריינולדס,ג'ניפר אניסטון 35. זמר\ ת: אנריקה איגלסיאס,כריס בראון,ג'ורדין ספארקס,אנראה קור 36. סדרה מעודפת: חוץ מגיבורים איך פגשתי את אמא,חברים,עקרות בית נואשות, מגרש ביתי,סמנתה מי,הישרדות,גוסיפ גירל ועוד מלא..... 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: אזרחות 39. מקום בעולם: אנגליה וסקוטלנד 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:כשהייתי בשייט אני ובני דודים שלי ממש השתגענו בלילה האחרון ועשינו מלאאאא שטויות. שיחקנו מחבואים בקומה שאין איפה להתחבא, אלה שהיו חדר לידינו כמעט ערפו לנו את הראש בגלל בנדוד שלי ועלינו 4 קומות עם גרביים בשביל ללכת לשירותים וכל הרצפה הייתה רטובה חח 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא ממש 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי מתי 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? עכשיו אני לא לא זה ולא זה כי אין לי הכנסה ואין לי מספיק כסף. והיום חברה שלי גרמה לי סתם לקנות ארנק..אבל אני מרוצה
52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:drunken sailor 60. שיר שגורם לך לבכות: יש הרבה...יש כמה שירים ממש טובים של the corrs 61. השיר של כל הזמנים: שירים של the corrs 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: the corrs-long night 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: the corrs
64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: The Corrs - Borrowed Heaven 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? סבבה לגמרי 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? נוטלה 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?הכל 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?כיתה ה 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? הרבה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? איך פגשתי את אמא עונה 2 פרק 9. תחפשו ביוטיוב let's go to the mall 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מאוד משפיע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 ולפעמים זה יותר מידי 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לאח שלי..אחותי מוזרה מידי בשבילי
81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 83. מהם התחביבים שלך?קומפיוטר 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?את הכלב שלי. 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? סוס 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?את הלילה בכלל 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ארוחות לילה 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? סושי 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?הייתה פעם אחת וזה היה במסע הישראלי במרץ האחרון 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?^^ 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? In the heat of summer sunshine I miss you like nobody else 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?בעוד שיעור נהיגה 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אנגליה 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא

Lion_Heart

Well-known member
ביצ'ס? מזלך שאני מרגיש מנומס היום../images/Emo6.gif

1:. שם:אלון 2. גיל: 3. תאריך לידה:5/7 4. כינוי:Lion_Heart 5. תכונה טובה:אמרו לי פעם שיש לי אחת 6. תכונה רעה:פאראנויה 7. חולשה:שוקולד ודברים מתוקים 8. אובססיות:מה שיש באותו זמן 9. פאדיחה:יצאתי לדייט עם גרופית(פאנגירל מהסוג הרע) של הבקסטריט בויז 10. כאב:משהו שחיים איתו 11. משאלה:לוטו\להיות בריא 12. זיכרון רע:המוות של הכלבה שלי. . .ממש סוריאליסטי(נדמה לי שזאת המילה הנכונה) 13. זיכרון טוב: קאריוקי אחרי החתונה שלי
הייתם צריכים להיות שם)D 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כמו מה? העץ ליד הביית שהייתי מטפס עליו?(ושנכרת לפני איזה 16 שנה) השכנים שהיה להם עץ שסק שהייתי גונב. . .משהו כזה?LOL 15. געגוע:סטפני 16. פחד:הפחדים שלי דיי מגעילים(אבל רובם התגשמו. . .נכון שזה כיף
D 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:ריקוד הציפורים 18. קמיע [אם יש]:יש, כמה 19. החג האהוב עליך:פסח. . .טוב טוב אני מודה 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:סופגניה 22. שתיה מועדפת:קוקה קולה זירו\מיים 23. קינוח מועדף:תפוז 24. ממתק מועדף:שוקולד חסר סוכר 25. עוגה מועדפת:גם 26. צבע מועדף:ירוק 27. חיה מועדפת:חתול 28. חיית מחמד [אם יש]:2 חתולות 29. ספורט מועדף:כדורסל\סנוקר 30. מספר מזל:לא מספר 31. ספר:העמדה 32. סרט דיסני מועדף:כולם
33. סרט:הלבוי-2 (כפי שהולץ לי, הלכתי
) 34. שחקנ\\ית:סאמר גלאו\גרג גרונברג 35. זמר\\ ת:אין 36. סדרה מעודפת:עלילותיה של שרה קונור\ 37. מקצוע אהוב:שף 38. מקצוע שנוא:רופא 39. מקום בעולם:לא מצאתי עדיין 40. המעשה הכי נועז שעשית:כל מיני, לא זוכר 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:לא תאמינו אז עזבו 42. פריט לבוש מועדף:הכל? 43. ההמצאה של כל הזמנים:הרוכסן 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:מה שיש 45. את/ה מאמינ/ה בגורל?הגורל הוא הכח הקוסמי היחד עם חוש הומור! בזה אני מאמין 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?אני מאמין במשהו 47. גלידה- בכוס או בוופל?לא 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד! אבל רק דעתי 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס לנצח 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית?מה 52. מלפפון או עגבניה?סלט 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לקום 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:אלבקרקי 60. שיר שגורם לך לבכות:יש house of the rising sun 61. השיר של כל הזמנים:יש אחד 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:מאוחר מדי 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:i was only kidding 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?אני לא 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה?תפוח בדבש 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך?אמינות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני שנים רבות 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?בלא 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?בלא 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך?מעולם לא קרה לי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים 78. יש לך חבר/ה?כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה?ממש ממש ממש לא 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?בהנחה שישנתי 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?מפעיל את תכנת ההורדות שלי 83. מהם התחביבים שלך?משחקי מ"ת למיניהם(אין לי חבורה כרגע לצערי) בישול 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?אישתי.? 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית?מפתחות,ארנק\פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות?צפרדע 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?מליארד דולר 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]ערב 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת?למות מזקנה. . .לא באמת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?אין כזה 92. מי החברים שלך בפורום?כולם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?שהתנדבתי למד"א 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אתמול 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע\\תדע?אתמול גם כן 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?הוא היה כאן 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?איפה שאני ועם מי שאני 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לא יודע. . .שזה יקרה אני אדע 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?קנדה
100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\\היא ת\\ימות למענך?

just 20 f

New member
96- גאוני ../images/Emo45.gif, 86- צפרדעים הן חמודות...

והן בסכנת הכחדה.
בני-אדם זבלים שכמונו... ואחרון חביב- שכחתי לומר ב- 85 שלי שמה לעשות? גם אני הייתי לוקחת ארנק בנוסף למה שציינתי.

supercoconut

New member
עונה

1. שם:סאשה 2. גיל: 14 וחצי 3. תאריך לידה: 18/04/94 4. כינוי:נאטשה 5. תכונה טובה:אפשר להגיד שאולי אני לא פוליטקלי קורקט אבל אני לא גזענית.... 6. תכונה רעה: 7. חולשה: מאפינס כשאני בחנות אני בלי לחשוב לוקח איזה חבילה לעגלה
8. אובססיות:יופלה 9. פאדיחה: 10. כאב:כואס לי ברגל איפה שהחתול שלי נשך אותי. 11. משאלה:הלוואי שהמחנך ההומו של החברה שלי יטרח לקנות לעצמו בגדים במקום ללבוש את הבגדים של אישתו. 12. זיכרון רע:ביום האהבה לפני שנתיים סוף סוף הצלחתי לתפוס מקום מקדימה ודווקא אז האוטובוס היה מעורב בתאונת שרשרת של שבעה רכבים. 13. זיכרון טוב: מאחותי שבאה לארץ לפני שבע שנים... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע:לאחותי
16. פחד: מיכלים, כמו דוד שמש או דלק. פחד מוות. פעם עשיתי קיצור דרך לבריכה והגעתי לחלק של המשאבת מים והיה שם מיכל כמו של הדלק פשוט בשיא הרוגע הסתובבתי צעקו עלי לחזור לא הסתובבתי בשיא הרוגע.... אחרי שהלכתי איזה חמש דקות פתאום הבנתי שאם הייתי רצה זה היה נגמר בשתי שניות. וגם בתחנה שלי יש טמל עשרים מטר ממנה ששם את הדוד שמש על הגג אני מכווצת בפינה מנסה לא להסתכל. פעם גם עשיתי להורים שלי פאדיחה שהייתי קטנה[ה'] כשהם הלכנו לראות בית לא גמור ועלו לקומה השניה שראו שם את הדוד צרחתי סירבתי לבוא המתווך לא ידע מה לעשות... 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:להקות גרועות.[EX:THE USED] 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך:לא אובהבת חגים. 20. אוכל מועדף:איטלקי 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:רוסי [ בעיה כי ההורים שלי רוסים...] 22. שתיה מועדפת:קולה! 23. קינוח מועדף:גלידה! 24. ממתק מועדף:סוכריית קולה! 25. עוגה מועדפת:קצפת עם תותים.[לא קצפת מוקצפת, כזה בכיוון הקרמית] 26. צבע מועדף:סגול 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]:חתול כלב והכלבים של השכנים. 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר:ביאנקה 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט:האזור האפור, מאי. 34. שחקנ\ית:ניקולס קייג'.[כי הוא סקסי ושחקן ממש טוב] 35. זמר\ ת:מתחלף. 36. סדרה מעודפת:טורצ'ווד. 37. מקצוע אהוב:כימיה 38. מקצוע שנוא: תנך,ספרות. 39. מקום בעולם:פארק השרון. 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף:חולצה שיש לי עם הדפסה של מלאך ושטן...[באתי איתה למפגש.] 43. ההמצאה של כל הזמנים:סלוטייפ.אתם יודעים כמה תקלות בכיתה שלי כבר טיקנות עם סלוטייפ? הדלת לא נסגרת - סלוטייפ. החלון כזה ישן שהוא כבר נפל מהצירים - סלוטייפ. השולחן נשבר - סלוטיים. מנסים לבנות גדל של שולחנות - סלוטייפ. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את/ה מאמינ/ה בגורל?קצת 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?לא 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל, כוס בימים בלי כוח. 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד אבל רק עם המלצות 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס.[איזה מן שאלה זו חחח] 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית?הייתי מבזבזת אם רק היה לי כסף... לצערי הכסף שכבר היה לי כבר בוזבז.... 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון. 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות [ חחח פעם היינו בפעילות וחילקו ואתנו לקבוצות ואנחנו היינו תות והיו כאלה בננה וניצחנו תיקו. וכל שאר הקבוצות הובסו ליכולות התות בננה. האמת ניצחנו רק כי הסתכלתי בתשובות של המדריך אבל עדיין....
] 58. חולצה מכופתרת או רגילה?גולף. 59. שיר שגורם לך לצחוק:סימפוניה.[הזה שנשמע כמו סימפוניה אבל הם מקללים...ענק] 60. שיר שגורם לך לבכות:סמסון. 61. השיר של כל הזמנים:דליילה.[לא נמאס.פשוט לא. לא ייאמן שאחרי כל המזן הזה עוד לא נמאס לי ממנו...] 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:נמשים 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:סימפוניה! 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך:גאיה נועם ליאור דולב ענבר. 68. הגלידה הכי טעימה?תות אפרסק!!1 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?כיתה ב'. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?תפוז, פייסבוק, פרוג'ק רוקסטאר, גרידלס נט. 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?הירוז, בליץ', נארוטו, לפעמים אנימה ומנגה [אוהבת את הז'אנר] 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?עזפושית - בטיול שנתי של ז' שמתי את הכוסע שלי הפוך ושמתי בחורים מקדימה כאלה מחושים שהייתי כמו חיפושים וגם נתנו לנו כאלה פעמונים קטנים שהיינו כמו עיזים... זה לא היה משנה אבל אחכ ראיתי עם חברה שלי בהפנינג.... עזפושית!!1 חצי עז חצי חיפושית!!1 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?הירוז 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?כנראה שאני אהיה נחמדה קצת יותר אבל יותר קרה...[יש חיה כזאת] 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?התנהגות. 78. יש לך חבר/ה?לא
79. כמה אחים ואחיות יש לך?אח ואחות גדולים. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה?אחיי היקירים אינם בגילי
שניהם נשואים / היו נשואים פלוס ילד. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?רואה טלוויזיה 83. מהם התחביבים שלך?מחשב טלוויזיה מוזיקה. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?אמא 3> 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית?פלאפון, מים מינרלים, אמפי והרבה סוללות [ תלוי במספר הימים], 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות?חתול. 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?גיטרה פלוס שיעורים.או פוני. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]בוקר 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת?מקדונלדס בלי מעצורים! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הפלאפון~ 92. מי החברים שלך בפורום?דני נטע אנה ועוד כמה :פ 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?בכיתה ה'. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?היום הודעתי לאיש ברחוב שביקש הפניות שכאן זה לא כפר יונה... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?היום לאמא 3> 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם חברות שלי ביישוב שלהן
98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?כללית - מונעת מהמונגולים לפלוש לשדות החסה של אלון.נניח הייתי אומרת להם...שהחסות שלו כשוחות לאללה ואין לה בכלל ערך תזונתי לעומת חממת הפטרוזיליה של מאיה. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פאריז' 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא

DGlost

New member
חדש...../images/Emo3.gif

1. שם: דן 2. גיל: 13 3. תאריך לידה:- 4. כינוי: DGlost 5. תכונה טובה: משועמם
6. תכונה רעה: משועמם
7. חולשה: עוגת תפוחים 8. אובססיות: סרטים וסדרות 9. פאדיחה: פעם באמצע אימון קראטה תקעתי נוד
10.כאב: 11.משאלה: 12.זיכרון רע:כשהייתי קטן כמעט נדרסתי על ידי מכונית בגלל חברים שלי 13.זיכרון טוב: 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15.געגוע: 16.פחד: 17.את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את המורה הסתומה שלי למתמטיקה 18.קמיע [אם יש]: 19.החג האהוב עליך: חנוכה, לפעמים יש לי בו יום הולדת 20.אוכל מועדף:בננה 21.המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: טחינה 22.שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף:סופלה שוקולד חם עם גלידת וניל 24.ממתק מועדף: סוכריה על מקל 25.עוגה מועדפת: תפוחים 26.צבע מועדף: כחול 27.חיה מועדפת: כלב 28.חיית מחמד [אם יש]:אין
29.ספורט מועדף: פוטבול 30.מספר מזל: 8 31.ספר: הארי פוטר 32.סרט דיסני מועדף: מלך האריות וצעצוע של סיפור 33.סרט: הסנדק 34.שחקנ\ית: ג'ורג' קלוני 35.זמר\ ת: 36.סדרה מעודפת: גיבורים ואבודים 37.מקצוע אהוב: 38.מקצוע שנוא: אנגלית!! 39.מקום בעולם: אוהל דרוזי במדבר 40.המעשה הכי נועז שעשית: 41.המעשה הכי טיפשי שעשית: 42.פריט לבוש מועדף: 43.ההמצאה של כל הזמנים: טלויזיה 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45.את/ה מאמינ/ה בגורל? 46.את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47.גלידה- בכוס או בוופל?בכוס 48.שקיעה או זריחה?שקיעה 49.בליינד דייט- בעד או נגד? 50.ג'ינס או סתם מכנס? 51.בזבזנ/ית או חסכנ/ית? 52.מלפפון או עגבניה? מלפפון 53.קור או חום? קור 54.לישון או לקום? לחרופ 55.חוף או הרים? 56.קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57.תות או בננה? מנגו!! 58.חולצה מכופתרת או רגילה? 59.שיר שגורם לך לצחוק: kickapoo של Tenacious D 60.שיר שגורם לך לבכות: 61.השיר של כל הזמנים: Back in Black של AC\DC 62.שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: 63.שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64.שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65.שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66.איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67.שמות החברים הכי טובים שלך: 68.הגלידה הכי טעימה?וניל 69.מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70.מתי התחברת לראשונה לרשת?כיתה ד' 71.לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72.באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? אבודים,גיבורים,סרטים וקולנוע והישרדות 73.מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפור 74.אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75.באיזה פורומים את/ה כותב/ת?בינתיים רק פה 76.כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77.מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78.יש לך חבר/ה? לא 79.כמה אחים ואחיות יש לך?1 80.אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? אולי,מי יודע.. 81.מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מכבה את השעון המעורר 82.מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתכרבל בשמיכה 83.מהם התחביבים שלך? 84.את מי היית לוקח/ת לאי בודד? 85.כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון 86.אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות?לוויתן 87.מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?הערב 88.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89.מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91.מהו החפץ הכי חשוב לך? 92.מי החברים שלך בפורום? 93.מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?שנה שעברה כשהתרמתי.. 94.מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95.מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96.מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?כאן מת דן כל מה שירשם עליו בנוסף יאמר בציניות.. 97.ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98.אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99.אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון 100.ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא!!

lir972

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. שם: לירן 2. גיל: 22 3. תאריך לידה: 9/12/85 4. כינוי: לירנוש 5. תכונה טובה: עקשנות 6. תכונה רעה: עקשנות 7. חולשה: אהבה 8. אובססיות: סדרות 9. פאדיחה: 10. כאב: זכרונות מהתיכון 11. משאלה: לטייל בעולם 12. זיכרון רע: התיכון כולו זיכרון רע אחד גדול 13. זיכרון טוב: יום הולדת 20 עם החברות 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: גיל 4 - כלב נשך אותי ברגל 15. געגוע: לחברה הכי טובה שלי שגרה כבר 5 שנים בארה"ב 16. פחד: נחשים ורעידות אדמה 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שחופרים לי במוח 18. קמיע [אם יש]: תחתוני מזל נחשב? 19. החג האהוב עליך: סוכות וחנוכה 20. אוכל מועדף: סיני 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: מאכלי ים - כולל דגים, אבוקדו 22. שתיה מועדפת: מיצים טבעיים 23. קינוח מועדף: שוקולד - בכל צורה וגודל אפשריים 24. ממתק מועדף: במבה 25. עוגה מועדפת: ביסקוויטים של אמא 26. צבע מועדף: סגול וכחול 27. חיה מועדפת: חיות מפרווה 28. חיית מחמד [אם יש]: -- 29. ספורט מועדף: כדורעף 30. מספר מזל: 9 31. ספר: הארי פוטר - לא משנה איזה 32. סרט דיסני מועדף: אלאדין 33. סרט: יש הרבה, אבל אחד הסרטים הכי הכי אהובים עליי זה הג'וב האיטלקי 34. שחקנ\\ית: ריס ווית'רספון, לורה לייני, ג'וליאן מור 35. זמר\\ ת: אמי לי 36. סדרה מעודפת: אוהו הרשימה ארוכהההה.....אבל הגדולות שבהן: מגרש ביתי, גוסיפ גירל, גיבורים, על טבעי וחברים 37. מקצוע אהוב: -- 38. מקצוע שנוא: -- 39. מקום בעולם: ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית: סקס במכונית נוסעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: התגייסתי 42. פריט לבוש מועדף: פיג'מת פליז שקניתי לא מזמן 43. ההמצאה של כל הזמנים: MP3 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? מוקה 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: כל שיר שטות מבית היוצר של שחר חסון ושות' 60. שיר שגורם לך לבכות: השיר מתוך "טופ גאן" ("אהבה בשחקים") 61. השיר של כל הזמנים: שיר הנושא של הטיטאניק 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: כל שיר במזרחית 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שיר סלואו יפה, כמו של מייק בראנט 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אוייש איזו שאלה................. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: הכל דבש 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? ביישנית 67. שמות החברים הכי טובים שלך: בלה, אורטל, יערה, חנית, אדווה, הילה ואורית 68. הגלידה הכי טעימה? וניל פצפוצים 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? קשב וסבלנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגיל 16 (לפני 6 וחצי שנים) 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? אני בעיקר בפורומים של תפוז 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? הנוכחי, מגרש ביתי וגוסיפ גירל 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ליר - זה השם שלי, מינוס אות אחת ו972 - סתם בחירה אקראית של מספרים 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? מגרש ביתי וגוסיפ גירל 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מביך אותי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מבט עיניים 78. יש לך חבר/ה? כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? כן הם אחלה 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שוטפת פנים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? קוראת ספר 83. מהם התחביבים שלך? לטייל עם חברות, שופינג, לראות את הסדרות האהובות עליי 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את החבר שלי 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? הלפ-טופ שלי, MP3, ספר טוב 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? אין לי מושג 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? טיול מסביב לעולם 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? אוכל סיני 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הלפ-טופ שלי 92. מי החברים שלך בפורום? אני קוראת סמויה כאן וכותבת פעם באף פעם כך ש.... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? מזמן לצערי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אני משתדלת לעזור כל הזמן 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע\\תדע? אני אומרת לו את זה תמיד 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? צעירה לנצח 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם החברה הכי טובה שלי בארה"ב 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי רוצה לחזור לתיכון, כדי להיות אדם אחר 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\\היא ת\\ימות למענך? לעולם לא

למעלה