שאלון...

CarmitF

New member
../images/Emo41.gifשאלון...../images/Emo41.gif

שם מלא: תאריך לידה: מין: בית: איפה עוד גרת? מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: חיות מחמד: אחים: צבע שיער: אורך שיער: צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? : כיתה: תחביבים: מוזיקה: להקה: איזה שפות אתה מדבר? אוהב ספורט? איפה נולדת? אתה בן אדם של לילה או של יום? רגיש לדגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מה הם? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? ממה אתה הכי פוחד? מאמינה באהבה וירטואלית: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כשיש לך אהבה את נאמנה? את אוהבת ילדים? את ותרנית או עקשנית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? החיים טובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? לבוש: איפור: דברים אהובים תכונות בבני אדם: מאכל: שתיה: המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים תכונות בבני אדם: אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: תוספת לפיצה: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו:

CarmitF

New member
משעמם לי..

שם מלא: כרמית תאריך לידה: 7.6.91 מין: בת בית: עם חצר מסביב איפה עוד גרת? שומקום מזל: תאומים מידת נעליים: 40-41 גובה: 1.67 בערך. מחר אני הולכת לרופא גם ככה מוצא: חיות מחמד: כלב וחתול שמן אחים: 2 צבע שיער: חום כהה אורך שיער: צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : כיתה: י"א תחביבים: מוזיקה:מוזיקה יפה להקה: ביטלס איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית וטיפה ספרדית אוהב ספורט? תלוי. בבצפר לא. לא בבצפר אז סבבה איפה נולדת? במעמקי הים אתה בן אדם של לילה או של יום? לא יודעת רגיש לדגדוגים? תלוי איפה מאמין באלוהים? אממ..כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? carmity יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? הו איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כלמיני.. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים ויצורים מעופפים מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? חיחיח על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? המון דברים.. למה אתה הכי מתנגד? לאי-אהבת-שוקו אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודעת פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? הרבה דברים כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? את השקטים והרגועים את ותרנית או עקשנית? תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? בחיים לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא יודעת החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים?הם בסדר לבוש: לא להיות מושפעים מהלבוש איפור: לא ממש שמה דברים אהובים תכונות בבני אדם:אמיתיים מאכל: קרמבו,KFC,המבורגר,צנימים עם נוטלה,פתיתים,שניצל תירס שתיה: שוקו.וכשהייתי באילת שתיתי משו טעים שאני לא זוכרת את שמו המקום האהוב לחופשה: לא יודעת טעם גלידה אהוב: וניל,וניל עוגיות,נוטלה פרי אהוב: תפוח ואבוקדו ממתק: אוראו בנאדאס,טים טם מכונית: עם גג נפתח שיעור: פסיכולוגיה חג: חנוכה,פסח היום הכי אהוב בשבוע: שבת.יום של עצלות צבע: כחול,ירוק לבן מגזין: שם לבת: שרון,יובל שם לבן: ירין,רואי קבוצת ספורט אהובה: אין. אבל אם יוצא לי לשחק בפלייסטיישן עם אח שלי אני בוחרת את מנצ'סטר.. חודש אהוב: אוקטובר ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: כריסטינה אפלגייט,קתרין הייגל שחקן אהוב:אדם ברודי,ריאן ריינולדס תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים,איך פגשתי את אמא,גיבורים,ניו אמסטרדם,סמנתה מי,היועצת,מגרש ביתי,עקרות בית נואשות,נמלטים,גוסיפ גירל,הישרדות,האנטומיה של גריי,ג'י לנו,סטרדיי נייט לייב.... אתר אהוב: תפוזיקו חיה אהובה: פינגווינים,כלבים,סוסים חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: "טוב" מילה אהובה: תירס נעליים: אדידאס תחנת רדיו: חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: מיקוש. חבל שזה היה בטלויזיה ולא במציאות.. דיסק אהוב: נשיא: פפ סלט: סלט טעים בשר: המבורגר,שניצל תוספת לפיצה: בדר"כ בלי אבל אם כבר אז עגבניה,טונה,תירס.. ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: בושם רעש: מוזיקה? חח טעם: מתוק רגש: אושר מספר:4 ספר: דרכו של הלוחם שלו,יומני הנסיכה סבתא: שתיהן דגנים: שוגי דברים פחות אהובים תכונות בבני אדם: צביעות אוטו: מסריח מסיגריות צבע: צהוב מורה: רונית שיעור: היסטוריה יום בשבוע: ראשון חג: כיפור עונה: קיץ חודש: ספטמבר ספורט: איצה בבצפר בשיא החום קבוצת ספורט: תוספת לפיצה: זיתים סרט: ג'ונו. לא אהבתי.. שחקנ/ית: תוכנית: היפים והאמיצים אתר: אוכל:זיתים שתיה: לא ממש בטוחה.. להקה: זמר: . זמרת: חיה: יוצורים מעופפים חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיראק? חח עיר: מקום להיות בו: בצפר ריח: דלק רעש: רועש.. רגש: אכזבה תאריך: 1.9 ספר: ספר מתמטיקה עם 800 ומשו עמודים דגנים: פיטנס ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:כן-נעליים:) הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:לא האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן-אוראו,טים טם נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק?כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? הזדיינת? ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן חח עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן חחחחח נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דחפתי בארון דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן אבל לא משו רציני כ"כ עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן היום. בערך חצי שעה.. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? פילחתי מסטיק אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?לא שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב? לא ממש שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו?לא באמת נפלת מכסא? כן בכיתה ד' או ה' נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? לא זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?ונילול חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: אדידאס חדשות:) קראתי: אנטיגונה (מבחן ****) עשיתי: התקלחתי סרט אחרון שראיתי?סופרהירו מספר אחרון שחייגתי: אמא דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: סנדויץ' עם אבוקדו-יצא טעים:) פעם אחרונה שבכיתי: מזמן פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו: אח שלי

ענבי פ

New member
עונה על החלק הראשון ;)

זה ארוך!!!!!!
חחחחח אבל משעמם לי קצת :) בדיוק חזרתי מריצה... התקלחתי... וסיימתי שיעורים :) כפרה עליי
חח סתם שם מלא: ענבר פליישמן תאריך לידה: 27.10.91 מין: נקבה בית: הא? מה? חחח גרה בחדרה אם זאת השאלה איפה עוד גרת? רק בחדרה מזל: עקרב שליטה :) מידת נעליים: 41
גובה: 1.61 מוצא: חצי פולניה חצי עירקית חיות מחמד: אין אחים: אח בן 22 עוד מעט.... מספיק... חחחחח צבע שיער: שחור (חום בקצוות) אורך שיער: עד קצת פחות מאמצע הגב בערך :) צבעת פעם את השיער? לא... עשיתי גוונים בכיתה ז' חח נחשב? באיזה צבע? : הגוונים - אדום... אני מזכירה לכם, הייתי בת 12... חחחח כיתה: יא תחביבים: מוזיקה, מוזיקה, מוזיקה, מוזיקה מוזיקה: בעיקר רוק... אבל גם פופ ודאנס הרבה... ישראלי ולועזי להקה: עכשיו אני ממש אוהבת את Keane איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ספרדית קצת.... ובחופש הגדול הולכת ללמוד צרפתית ;) תראו מה מיקה עושה לאנשים... חחחחחח אוהב ספורט? כן :) בזמן האחרון אני גם עושה הרבה... ריצות, הליכות, אופניים ומדרגות... ירדתי קילו בינתיים... חחחחח איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? מממ.. אני בהתלבטות בקשר לזה... אני לא עושה כלום ביום חוץ מלישון ולהתבטל ואת כל הפעילויות אני בדר"כ דוחה ללילה אבל זה סתם בגלל שאני עצלנית לא בגלל שאני טיפוס לילי.. חחחח אני עירנית יותר ביום. רגיש לדגדוגים? אוהו! שלא תעלו את הנושא בכלל! חחח מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אממ.. ענבי? חח מה הם? ראה סעיף קודם כדלקמן ;) יש לך גשר? היה.... מכיתה ד' או ה' עד כיתה ח' או ט'... פאקינג 6 שנים מהחיים שלי חחח יש לך משקפיים/עדשות מגע? נופ מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מאז הינקות בערך אני חולמת על משחק... אבל אני לא מאמינה כי אין לי מספיק ביטחון וכשהרבה אנשים מסתכלים עליי אני מתה... חחחח.. חבל כי זה הדבר היחיד שמנע ממני ללכת למגמת תיאטרון למשל. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אין אחד כזה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? וואו... יש מלא מלא מלא... חחחח איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אין אחד כזה מה הדבר הכי חשוב לך? החופש שלי יש חבר/חברה/קראש? בזמן האחרון יש לי כל הזמן קראשים על בנים... חחחח ההורמונים משתוללים קצת... זה הגיל זה הגיל ;) זה לא אני חחחחחח ממה אתה הכי פוחד? נראה לי אונס :S מאמינה באהבה וירטואלית: כן... כמעט הייתה לי אחת כזאת... אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב חחחחחח מן הסתם... לראות מה אנשים אחרים אומרים עליי... ;) על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על כמה שיעורים ולחץ כמה יש לי וכמה לא הספקתי כלום ועוד יום עבר... חח משהו כזה. למה אתה הכי מתנגד? לביקורת ושפיטה מוקדמת של אנשים... וירידות על אחרים...זה הדבר היחיד שאני לא מוכנה לסבול אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מממ.. לא יודעת פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן!!! מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אהבה, יחס חם, חיבוק... כל הקיטש שאתם יכולים להעלות על דעתכם.. זאת אני חח כשיש לך אהבה את נאמנה? עוד לא הייתה... אבל אם תהיה... אם/כש... אז כן בטח את אוהבת ילדים? כן... אבל חמודים לא נודניקים חחח את ותרנית או עקשנית? ותרנית לצערי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא!! ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? בטח החיים טובים לדעתך? טובים למי שיודע איך לעשות אותם כאלה היחסים עם ההורים טובים? ככה... בסדר חחח לבוש: הכל מהכל... וצבעוני... חחחח מי מי אמר מיקה? איפור: לא... רק באמממת באירועים מיוחדים

ענבי פ

New member
זה השיר הכי אהוב עליי שלהם!!!!!!!

חחח שיר מדהים! אני ממשששש אוהבת אותו... מכירה את Everybody's changing?

lollipop161

New member
משיבה

שם מלא: נטלי חסיד תאריך לידה: 3.3.1991 מין: נקבה חח בית: מה איתו? חח איפה עוד גרת? באותו ישוב, רק בית אחר יותר גדול.. בילדותי קראתי לו "הבית הישן" חחח אחח נוסטלגיה מזל: דגים מידת נעליים: 38גובה: לא יודעת ממש, בטח 1.65 מוצא: חצי פרסייה חצי ספרדייה חיות מחמד: כרגע דג אחד. פעם היו לי תוכים, ארנבות, אקווריום.. אחים: אין צבע שיער: חום אורך שיער: חח אממ ארוך, לא מידיי צבעת פעם את השיער? גוונים באיזה צבע? : צהוב כיתה: יא תחביבים: מחשב, מיקה, טלוויזיה.. מוזיקה: מיקהההה (פופ) להקה: לא משהו ספציפי איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית.. טיפה ספרדית אוהב ספורט? רק לרוץ זה נחמד =] איפה נולדת? ירושלים אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? יאפ מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם?פעם היה "בובת חרסינה" יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? רופאה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? חח לא זוכרת, היו כמה, לא חסר מה הדבר הכי מביך שקרה לך? מלאאאאא עזבו איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? חח ביום שנולדתי מה הדבר הכי חשוב לך? עצמי קודם כל יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? גבהים.. אבל כאילו ממש גבוה, לא כמו לעמוד על כיסא מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על מיקה! חח באמת למה אתה הכי מתנגד? לסיגריה! אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מיקה! חח פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? נראה לי מה הדבר שעושה אותך מאושרת? פיצה, שירים של מיקה כשיש לך אהבה את נאמנה? בטח את אוהבת ילדים? לא נודניקים, אבל כן את ותרנית או עקשנית? תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: צבעוני כזה, שמח איפור: מייק אפ, סומק, מסקרה.. זהו השאר פעם הבאה חח

helen333

New member
עונה

שם מלא: ליאור הלן ליידן תאריך לידה: 1.4.92 מין: בת בית: נוח איפה עוד גרת? לא שאלת איפה אני גרה עכשיו חח....עוד? רמת גן
מזל: טלה מידת נעליים: 39-40 גובה: 1.60 מוצא: סורית עירקית & פולניה חיות מחמד: חתולה ושמה מיצי\סנופי\קטי
אחים: 2 צבע שיער: חום אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? כיתה: י' תחביבים: לגלוש באינטרנטט, לצייר, לבלות עם הbff, לראות סרטים, לנשק תמונות של מיקה, לשחק, לשיר. מוזיקה: מרגשת, משמחת. להקה: The Corrs איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית & קצת ספרדית. אוהב ספורט? תלוי איפה נולדת? רמת גן אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים?
מאמין באלוהים?
יש לך כינויים נוספים באינטרנט?
מה הם? helen3333, liorhelen3 יש לך גשר? היה. יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שחקנית איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? המון מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה, אהבה, עבודה. יש חבר/חברה/קראש? קראש
ממה אתה הכי פוחד? לא נדע, חושך, ג'וקים, הדבר הארוך שהביא לחווה ת'תפוח, זה שאסור להגיד את שמו.
מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? אחותי, מיקה. למה אתה הכי מתנגד? הומופוביה, סיגריות. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מישו שמיקה אוהב. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? מיקה, אמא, אחים, שחקניות&שחקנים למינהם, מוזיקה. כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? מאווד
אבל לא כאלה שבוכים כל הזמן. את ותרנית או עקשנית? עקשנית פחדד. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לאא!! ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן
החיים טובים לדעתך? תלוי איך מסתכלים עליהם. לדעתי כןן.
היחסים עם ההורים טובים? אמא
לבוש: נוח, גירלי איפור: לא יותר מדי.

helen333

New member
המשך

דברים אהובים תכונות בבני אדם: נחמד, מצחיק, מרגש, נאמן. מאכל: פסטה עם תירס, פיצה. שתיה: קוולה המקום האהוב לחופשה: דיסנילנד, אמריקה, אנגליה, אירלנד, הולנד, יפן, ספרד. טעם גלידה אהוב: צ'וקלצ'יפס
פרי אהוב: תפוח ממתק: אפרופו, מארס. מכונית: יפה. שיעור: אינגליש חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: חמישי-שישבת. צבע: ורוד, כחול בהיר & סגול בהיר. מגזין: BOP, PEOPLE שם לבת: Rose, Ashley, Kate, Katelyn, Bree שם לבן: Jason, Johnny, Joey קבוצת ספורט אהובה:
חודש אהוב: אפריל, אוגוסט, אוקטובר. ספורטאי/ת אהוב:
שחקנית אהובה: Jessica Rose, Amanda Bynes, Emma Watson, Hayden Panettiere, Dakota Fanning, Evanna Lynch שחקן אהוב: ג'וני דפ, תום קרוז, אורלנדו בלום, מאט דאלאס(קיילXY). תוכנית אהובה בטלוויזיה: (קרובות)kyle XY, what i like about you, Related, (ממש לא בלונדיניות)friends, american idol, 3 non blonds, ברני מאק, yes dear, (ככה זה בחיים) grounded for life. אתר אהוב: lg15.com חיה אהובה: כלבים, חתולים, ארנבים, קנגרויים חח, פינגווינים. חבר לאימייל: כל מיני. בדיחה: איש הלך הלך הלך נפל לבור, איך הוא יצא?................עם הקרש של הבדיחה.
חעחעחעחעע. אומר הרבה: "אז", "אממ", "שקט יש מיקה!!!!!!!!!!"
מילה אהובה: actually, עולם. נעליים: אולסטאר, ואנס. תחנת רדיו: גלגלץ, 100fm, RAM-fm93.6. חדר בבית: שלי. ההופעה הכי טובה שראית: במציאות? המורדים
דיסק אהוב: מיקה, לילי אלן, נטשה בדינגפילד. נשיא: בילוש
(בראון, לא קלינטון!!) סלט: קטן קטן עם הרבה מלח. בשר: צמחונים רולז
תוספת לפיצה: זייתים, תירס. ארץ: אמריקה, ישראל, אנגליה, אירלנד, הולנד. עיר: NY, California מקום אהוב: אמריקה, אנגליה. ריח: הבושם של אמא
ושפותחים ת'חלון מוקדםם בבוקר..הריח הזה של הבוקר חח. רעש: שקטט!!!! טעם: טעים. רגש: שמחה, עצב. מספר: 3,5 ספר: סבתא: באמריקה. דגנים: ממ..אין משו מיוחד. פיטנס זה יאמי.

helen333

New member
המשך

דברים פחות אהובים תכונות בבני אדם: רשעות, קרירות, מזוייפים. אוטו: ישן צבע: שחור, אפור. מורה: סתומה אחת ששחכתי אפילו איך קוראים לה. שיעור: אנגלית. יום בשבוע: ראשון
בעעע. חג: עונה: סתיו חודש: ספורט: קבוצת ספורט: תוספת לפיצה: טונה..איככסס. אני לא אוכלת משו שהיה חיי -_- אייככככסססססססס!!! סרט: "פעימות לב" שחקנ/ית: רנה זלווגר. תוכנית: אתר: אוכל: עגבנייה, פרות, תרנגולים. שתיה: קפה שחור להקה: panic at the dicso, mcr ועוד כל מיני כאלה. זמר: ג'רארד מ MCR זמרת: duffy חיה: נחש, ג'וק, יתוש, זבוב, דבורה. חנות: מילה: רע הופעה שהיית בה: סאבלימינל, לא מרצוני. דיסק: רוני דואני. למההה למה קניתי אותו בעעעעעעע. מ2004. סלט: גדול בלי מלח. ארץ: ניראלי רוסיה עיר: מקום להיות בו: בצפר ריח: דלק, סיגריות רעש: רועש רגש: עצבים תאריך: 2004 ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית:
חיבקת מישהו:
בכית: כן
ב"idol gives back". צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו:
הסתפרת:
הרגשת טיפש:
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למישהו:
האם אי פעם... השתמשת בסמים?
אכלת קופסא שלמה של עוגיות?
נזרקת על ידי מישהו?
מישהו בגד בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
היית מאוהב?
ראית את הבית הלבן? בטלויזיה. עישנת?
שתית אלכוהול?
עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול?
ראית טיטאניק?
נישקת מישהו?
התנשקת צרפתית?
הזדיינת חח איזו גסות
ביקרת בארץ אחרת?
צבעת בספר צביעה?
עשית אמבטיית קצף?
טסת?
שטת?
נסעת ברכבת?
רכבת על פיל?
חח וגם לא רוצה. הכנת אתר אינטרנט?
שיחקת בברביות?
נשארת ער כל הלילה?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
חח אני חולת ניקיון אני לא צריכה.. דיברת בשיעור?
פחדת מהחושך?
כל הזמן. היית בבית חולים (לא לביקור)?
עשו לך תפרים?
זרקת מישהו והתחרטת על זה?
יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?
שיקרת?
נרדמת בשיעור?
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא
גאש. פגשת סלבריטי?
עברת על החוק?
אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?
שנאת את עצמך? קצת נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?
רצית להרוג מישהו?
נפלת מכסא?
נתת למישהו לאפ דאנס? מה? חח הלכת מכות?
זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שלמות. תלוי במה. חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? גם וגם קרמבו וניל או מוקה? לא אוהבת קרמבו. רק ת'למטה
חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: מישהי מבצפר, ג'סטין טימברלייק, טימבלנד לשמוע: להיות כמו: Jessica Rose, Amanda Bynes הדבר האחרון ש: קניתי: גומיות לשיער, בושם של בריטט השולטת
קראתי: תגובות בפורומיקה עשיתי: כתבתי "תגובות בפורומיקה".
סרט אחרון שראיתי? "פעימות לב" לצערי מספר אחרון שחייגתי: 1 דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי: טוסט פעם אחרונה שבכיתי: אתמול שראיתי idol gives back פעם אחרונה שצחקתי: לפני כמה דקות, כשאח שלי קרא לי לראות כמה מטומטמת ה"מנחה" של התכנית הסופר מטומטמת בערוץ 10.
...שאגב הוא קרא לי כי היה ברקע ת'שיר big girl
הרמיקס. הבנאדם האחרון שנישקתי: אמא הבחור האחרון שדיברת איתו: אחשלי היה נחמד ביותר
ביוושש, נייט♥

helen333

New member
תיקון חשובבב!!!../images/Emo12.gif

דברים פחות אהובים: שיעור - היסטוריה!!. לא אינגליש!! אינגליש זה האהובב!!
תגידוו מישהי ראתה ת'סרט "פרוייקט המכשפה מבל אייר"?? יש את זה היום ואמרו לי שזה מפחידד מוות חח מי ראתה ??

נעה 124

New member
כשיום חולף, משאיות אשפה באות רק לאסף לכלוך...

שם מלא: נועה תאריך לידה: 13.9 מין:
שליטה
בית: מקום מגורים? חור
איפה עוד גרת? חיפה ורחובות מזל: בתולה מידת נעליים: אבל אל תצחקו
41 גובה: 1.60 וקצת מוצא: גרמנייה נראלי (הודעות כגון נאצית לא יתקבלו בברכה..) חיות מחמד: כלב, חתול וחתולה אחים: אח ואחות צבע שיער: חום שבשמש מתחזה לשטני אורך שיער: ארוך.. צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : כיתה: ח' תחביבים: טניס, מוזיקה, לקרוא מוזיקה: מה איתה? להקה: לא יודעת איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית (לא משהו), וממש קצת ספרדית וערבית אוהב ספורט? בערך.. תלוי איזה איפה נולדת? רחובות אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה
רגיש לדגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? לא ברור.. נראה לי שכן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? FallingDown בישראבלוג יש לך גשר? כן
ואתמול הוא שרט אותי בשפה, ועכשיו ממש שורף לי
יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? וטרינרית איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו כמה ימים לא משהו.. לא יודעת מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא יודעת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת מה הדבר הכי חשוב לך? אנשים שאני אוהבת יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? הרבה. אני קצת קלסטרופובית, קצת אגורפובית, קצת אקרופובית.. אבל הכל במינונים נמוכים מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? אני צריכה עוד זוג עיניים?
על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על זה שאני צריכה לישון למה אתה הכי מתנגד? התעללות בבע"ח אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודעת פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? בטח, הרבה מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא ממש מה הדבר שעושה אותך מאושרת? מוזיקה
ואנשים שאני אוהבת
כשיש לך אהבה את נאמנה? לא יודעת את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? עקשנית.. נראה לי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? הוא יכול לנסות אם בא לו.. אח"כ נראה החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? כן.. פחות או יותר לבוש: חולצה שחורה קצרה של ביה"ס, ג'ינס ארוך איפור: דברים אהובים תכונות בבני אדם: לא יודעת מאכל: כל כך הרבה.. >< שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: אין לי הרבה נסיון בדברים האלה
טעם גלידה אהוב: שוקולד ושוקולד לבן פרי אהוב: מלון ותפוח ירוק ממתק: אחד?! מכונית: שיעור: תנ"ך חג: חנוכה אולי.. או פסח.. היום הכי אהוב בשבוע: שלישי צבע: כל הגוונים שלכחול-ירוק בהיר מגזין: מעריב לנוער שם לבת: סתיו וצליל שם לבן: איתי ותומר קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים והפיג'מות אתר אהוב: תפוז? ישרא? חיה אהובה: ה-מ-ו-ן חבר לאימייל: למסנג'ר.. ליהי
בדיחה: אומר הרבה: אוקיי מילה אהובה: נעליים: אולסטאר
תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: ההופעה השנייה של קרן, ההופעה השלישית של קרן, ההופעה הרביעית של קרן וההופעה של יוני דיסק אהוב: כרגע החדש של קרן, אבל זה משתנה כל הזמן נשיא: סלט: כן.. מה איתו? בשר:
תוספת לפיצה: פטריות ובצל ארץ: אין לי הרבה נסיון עם חו"ל.. עיר: חי צומח דומם? לא יודעת מקום אהוב: >< ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: 2, 4 ספר: רדף העפיפונים/חאלד חוסייני, סדרת "קיץ אחד ביחד"/ליאת רוטנר סבתא: אה-הא
דגנים: דברים פחות אהובים תכונות בבני אדם: אוטו: צבע: צבעים זוהרים
מורה: שיעור: לשון, מדע וטכנולוגיה, גאומטריה יום בשבוע: שני.. או חמישי חג: סוכות עונה: קיץ חודש: ספורט: קבוצת ספורט: תוספת לפיצה: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: בשר
שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא אהבה ממש.. אבל כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? לא התנשקת צרפתית? לא הזדיינת לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן
נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן, בטיפו
שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא נראה לי.. זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא נראה לי פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? סביר להניח שכן.. אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא נראה לי רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? לא זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? לא יודעת.. נראה לי תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? באמצע חתולים או כלבים? שניהם! אוכל או ממתקים? שניהם
קרמבו וניל או מוקה? שניהם.. >< חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: דבורה! ואולי בשמת. לשמוע: את יערית
להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: הדיסק של קרן
קראתי: את השאלון הזה עשיתי: את השאלון? סרט אחרון שראיתי? אהבה בתפריט מספר אחרון שחייגתי: פלא' של אבא שלי דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: עוגה פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: היום. שרון באה והיה יום מצחיק
הבנאדם האחרון שנישקתי: אף אחד.. הבחור האחרון שדיברת איתו: לוצקי

miriams4

New member
../images/Emo178.gif ../images/Emo80.gif

שם מלא:מרים סילברברג
תאריך לידה:7.7
בית:נורא מבולגן
ק.8
איפה עוד גרת?
מזל:סרטן שליטע!
!
מידת נעליים:35-38
גובה: 153
מוצא:קנדית ואמריקאית
אבל אם חופרים טיפה,פולניה טהורה
חיות מחמד: 4 חתולים,כלבה
אחים:2 אחים 2 אחיות
צבע שיער: חום כהה
אורך שיער: קשה לומר
דיי ארוך
צבעת פעם את השיער? לא
באיזה צבע?
כיתה:ז'
תחביבים:לשחק,לטייל,טבע,מיקה,מוזיקה,מחשב,טלוויזיה,וכדומה
מוזיקה:רוק,פופ,ויש כמה מטאלים טובים
להקה:בילי טאלנט,הוט רד צ'ליפפרס,שוטי שנבואה,דגנחש,וכו'
איזה שפות אתה מדבר?עברית,אנגלית,ערבית
(לא ממש,אבל די
) אוהב ספורט?תלוי
איפה נולדת?בבית חולים זיו
אתה בן אדם של לילה או של יום?לילה
רגיש לדגדוגים?מאוד!!
מאמין באלוהים?אהא
יש לך כינויים נוספים באינטרנט?כן
מה הם?
יש לך גשר?לא
יש לך משקפיים/עדשות מגע?כן
מה תרצה להיות כשתהיה גדול?אשת הייטק
ולמפעל שלי יקראו M בע"מ
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך?היו המון
מה הדבר הכי מביך שקרה לך?היו המון
יונתן הביך אותי מאווד יום חמישי שעבר
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלךהיו המון
מה הדבר הכי חשוב לך?לאדעת
יש חבר/חברה/קראש?אותי את שואלת?
ממה אתה הכי פוחד? נראלי ערפדים
מאמינה באהבה וירטואלית: לא דעת.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?במקום אלה שלי.יש לי ראיה גרועה
על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישוןמיקה,בד"כ למה אתה הכי מתנגד?לאדעת
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?NO יודעת.. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?לא
מאמינה באהבה ממבט ראשון?אהא
מה הדבר שעושה אותך מאושרת?כ"כ הרבה
כשיש לך אהבה את נאמנה?כשתהיה לי
את אוהבת ילדיםלמה לא?
את ותרנית או עקשנית?תלוי במצב רוח
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?תלוי במה את שונה
ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?א8ולי
החיים טובים לדעתך?יאפ
היחסים עם ההורים טובים?כן
לבוש:?? איפור:?? דברים אהובים תכונות בבני אדם:חמוד,ישר,לא סנוב.לא מתנשא. מאכל:שוקולד
שתיה:לאדעת
המקום האהוב לחופשה:כ"כ הרבה מקומות
טעם גלידה אהוב:ריבת וניל
פרי אהוב:לא אוהבת פרות
ממתק:שוקולד מכונית:פארארי,יגואר,ב.מ.וו,מאזדה
שיעור:כ"כ לא!! חג:פורים חנוכה וסוכות
היום הכי אהוב בשבוע:רביעי ושבת
צבע:צבעוני!! מגזין:אותיות
שם לבת:לאדעת
שם לבן:לאדעת
קבוצת ספורט אהובה:אין
חודש אהוב:תמוז
ומרץ
ויולי
ואפריל
מספיק לבינתיים

miriams4

New member
../images/Emo178.gif2 ../images/Emo80.gif

ספורטאי/ת אהוב:
שחקנית אהובה:לאדעת
שחקן אהוב:כנ"ל
תוכנית אהובה בטלוויזיה:הפיג'מות~ ארצנדרת~ אתר אהוב:אין
חיה אהובה:חתולים
וסנאים
אבל רוב החיות חמודות
חבר לאימייל:? בדיחה:איזה כלב יוצא אם מערבבים בולדוג ושיטסו?בול שיט!!
~נקרעת מצחוק~ חהחהחה חיחיחי חוחוחו! לא מצחיק
היהיהי! אומר הרבה:
מילה אהובה:חייזר.תעלומה.ועוד ועוד
נעליים:כרגע יחפה
תחנת רדיו:גלגלגלגלגלצ!! חדר בבית:חדר מחשב
ההופעה הכי טובה שראית:לא הייתי בהופעות
דיסק אהוב:
נשיא:הא? סלט:פויה סלט!! בשר:עוף! תוספת לפיצה:בלי כלום
ארץ:ישראל~ עיר:אהובה?ישובים נידחים
מקום אהוב:
ריח:יש לי קרם שמריח מזה טוב
רעש:MCR טעם:טעים
רגש: מספר:4 שליטע!! ספר:שר הטבעות,המצפן הזהוב,מבחן קבלה,המסע של פרוונה
סבתא:אין לי
דגנים:ראה סלט
דברים פחות אהובים תכונות בבני אדם:מגעילים,ערסים,חשים,מציקים,וכו'. אוטו:
צבע:
מורה:כ"כ הרבה!
שלום
שיעור:לאדעת
יום בשבוע:שישי
חג:יוםכיפור עונה:סתיו.ישלי אלרגיות...אפצ'י! חודש:לאדעת
ספורט:ראה חודש
קבוצת ספורט:כנ"ל
תוספת לפיצה:טונה
סרט:כנ"ל
שחקנ/ית:כנ"ל
תוכנית:הישרדות והמטבח
אתר:ראהחודש
אוכל:גבינה
וסלטים
וחומוס
ויש עוד רשימה ארוכהההה
שתיה:אשכוליות להקה:
זמר:
זמרת:
חיה:ג'וקים.אבל רק המעצבנים.אם זה נחשב חיה
חנות:
מילה:
הופעה שהיית בה:
דיסק:
סלט:כולם
ארץ:איראן
עיר:תלאביב
מקום להיות בו:תלאביב
ריח:של עשן וכימיקלים של מפעל
רעש:של דברים נטרקים
רגש:
תאריך:
ספר:
דגנים:כולם
ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית:
חיבקת מישהו:
בכית:
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו:
הסתפרת:
הרגשת טיפש:
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למישהו:
האם אי פעם... השתמשת בסמים?
אכלת קופסא שלמה של עוגיות? הגיוני ש...כן
נזרקת על ידי מישהו?בערך
מישהו בגד בך? כנ"ל
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
היית מאוהב?
ראית את הבית הלבן?
עישנת?
שתית אלכוהול?
עישנת מריחואנה?
חח סתאםם..
שיחקת מונופול?
ראית טיטאניק?
נישקת מישהו?
על הלחי..הורים
התנשקת צרפתית?
הזדיינת?
ביקרת בארץ אחרת?
צבעת בספר צביעה?
עשית אמבטיית קצף?
טסת?
שטת?
נסעת ברכבת?
רכבת על פיל?
הכנת אתר אינטרנט?
שיחקת בברביות?
.....
נשארת ער כל הלילה?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
דיברת בשיעור?
פחדת מהחושך?
היית בבית חולים (לא לביקור)?
עשו לך תפרים?
זרקת מישהו והתחרטת על זה?
יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?
שיקרת?
אני משקרת תמיד<==נכון משפט מסובך?אם אני משקרת כל הזמן,זה אומר שהוא לא נכון!כי אני משקרת!! אוף זה מסבוך
ד"א,אנלא משקרת כלהזמן
נרדמת בשיעור?
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
פגשת סלבריטי?
עברת על החוק?
אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?
שנאת את עצמך?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?לאדעת
רצית להרוג מישהו?
נפלת מכסא?
רק אתמול!
נתת למישהו לאפ דאנס? ?? הלכת מכות?
זה או זה מועדון או מסיבה פרטית?מסיבה פרטית קפה או תה?תה~ שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות?תלוי חתולים או כלבים? חתולים אוכל או ממתקים?שניהן=ם
קרמבו וניל או מוקה?מוקה
חו

lollipop161

New member
הסמיילי עם השפם כבר מתחיל להימאס

חחח הוא משנה את הגישה של המשפט..

דינדש

New member
יאללה אני! חלק א'

שם מלא: דניאל ישראל תאריך לידה: 14.1.91 מין:
בית: הא? אני גרה בראשון אם התכוונתם לעיר. איפה עוד גרת? בת-ים. ואגור בגבעת ברנר ב"ה מזל: גדי מידת נעליים: 42 [לא להתבכיין על 41]
גובה: 1.75 ^^ מוצא: רבע טורקיה, רבע יווניה, רבע פולניה, רבע צברית חיות מחמד: כלב
אחים: אחות אחת צבע שיער: שטני אורך שיער: עד החזה צבעת פעם את השיער?
באיזה צבע? : ><" כיתה: י"א תחביבים: פוטושופ, עיצוב, נגינה מוזיקה: הרבה =D להקה: אוי יש מלא. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וקצת ספרדית אוהב ספורט? חלק איפה נולדת? ב|וולפסון" חולון אתה בן אדם של לילה או של יום? יום. בוקר שליטה! רגיש לדגדוגים? לא כ"כ מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? יאפ מה הם? D N L יש לך גשר? היה לי יש לך משקפיים/עדשות מגע?
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מעצבת פנים/גרפיקאית איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הייתי במחזור ושכחתי להחליף תחבושת בבצפר וכשחזרתי מהבצפר היה לי כתם ענקי על התחת
ואני לא ידעתי את זה עד שהגעתי הביתה איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לאדעת מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והחברים יש חבר/חברה/קראש?
ממה אתה הכי פוחד? מוות, דבורים מאמינה באהבה וירטואלית:
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום שעבר עליי למה אתה הכי מתנגד? לאלימות, לסמים ולעישון אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודעת... פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?
מאמינה באהבה ממבט ראשון?
מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שכל מה שאעשה, יסתדר לי
כשיש לך אהבה את נאמנה? לא הייתה לי אף פעם, אבל נראה לי שכן את אוהבת ילדים? את אלו שלא עושים צרות חח את ותרנית או עקשנית? ותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. ^^ ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא חושבת החיים טובים לדעתך? כן, כשאין בצפר XDD היחסים עם ההורים טובים? כן טפו טפו לבוש: חולצה, מכנסיים וגרבים איפור: אין
דברים אהובים
תכונות בבני אדם: נאמנות, כנות מאכל: יש מלא, עדיף שלא ניכנס לזה XDD שתיה: כנ"ל המקום האהוב לחופשה: כפר נופש על חוף הים טעם גלידה אהוב: וניל ושוקולד על כל סוגיהם פרי אהוב: יש מלאאא ממתק: כנ"ל מכונית: ג'יפ שיעור: תעבורה
חג: אממ... חנוכה היום הכי אהוב בשבוע: שישבת צבע: בורדו, תכלת, סגול ועוד.. מגזין: פנאי פלוס שם לבת: אממ.. אלונה שם לבן: עידן קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: ינואר ספורטאי/ת אהוב: אין מישהו ספציפי שחקנית אהובה: יעל שרוני שחקן אהוב: הממ... לאדעת תוכנית אהובה בטלוויזיה: אוהו... לא חסר
אתר אהוב: תפוז
חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: ? בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך הלך, בום שניצל! -אבל אני צמחוני... -בום! שניצל תירס! אומר הרבה: זמן, אהבה מילה אהובה: עוגייה ^^ נעליים: ואנס, אולסטאר תחנת רדיו: 100FM חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: לא זוכרת דיסק אהוב: LICM, The Best Damn Thing נשיא: X_X" סלט: מלפפון ועגבניה בשר: פרגית, אנטריקוט תוספת לפיצה: תירס ארץ: קנדה, ארה"ב עיר: יש מלא ^^ מקום אהוב: חוף הים בשקיעה ריח: לאדעת רעש: מוזיקה XD טעם: מתוק רגש: שמחה מספר: 96 לא יודעת למה ספר: סדרת יומני הנסיכה, אורה הכפולה
סבתא: יש לי רק אחת בחיים... דגנים: כריות, קראנץ'
דברים פחות אהובים
תכונות בבני אדם: כפיות טובה, צביעות אוטו: אוטו ישן ומתפרק צבע: ירוק זית מורה: טובה
שיעור: היסטוריה יום בשבוע: שני חג: לא יודעת עונה: קיץ חודש: אוגוסט ספורט: ריצה קבוצת ספורט: אין תוספת לפיצה: בצל סרט: סרטי אימה שחקנ/ית: אין ><" תוכנית: אוהו... אתר: לאדעת. אוכל: כבד ובצל שתיה: אממ.. קינלי להקה: טוקיו הוטל זמר: כל זמר ששר מזרחית מתבכיינת זמרת: כנ"ל חיה: מדוזה, כל החרקים למיניהם חנות: וולווט בסנטר (מזל שהיא נסגרה
) מילה: שנאה הופעה שהיית בה: לא זוכרת דיסק: כנ"ל סלט: סלט חסה ארץ: ארצות ערביות
עיר: לא זוכרת מקום להיות בו: בצפר ריח: דגים רעש: . משאיות
רגש: עצב תאריך: 1.9 כל שנה ספר: הנערים מרחוב פאל דגנים: סיני מיני
ב24 שעות אחרונות
היתה לך שיחה רצינית:
חיבקת מישהו:
בכית:
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו:
הסתפרת:
הרגשת טיפש: