שאלון!

../images/Emo41.gifשאלון!../images/Emo41.gif

שם מלא: תאריך לידה: מין: בית: איפה עוד גרת? מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: חיות מחמד: אחים: צבע שיער: אורך שיער: צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? : כיתה: תחביבים: מוזיקה: להקה: איזה שפות אתה מדבר? אוהב ספורט? איפה נולדת? אתה בן אדם של לילה או של יום? רגיש לדגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מה הם? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? ממה אתה הכי פוחד? מאמינה באהבה וירטואלית: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כשיש לך אהבה את נאמנה? את אוהבת ילדים? את ותרנית או עקשנית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? החיים טובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? לבוש: איפור: דברים אהובים מאכל: שתיה: המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו: הודגש באמצעות מדגישומטיק

ראשונה?../images/Emo203.gif חלק א'.../images/Emo42.gif

(נלקח מפורום סקרים ושאלונים). שם מלא: עדן. תאריך לידה: 8 לאפריל. מין: נקבה. בית: באזור השרון. איפה עוד גרת? ^ מזל: טלה
מידת נעליים: 40-41 :X אני יודעת שזה מגודל. גובה: 1.69 מוצא: אשכנזיה. חיות מחמד: אחים וזה. אחים: 2 אחים, 2 אחיות. צבע שיער: חום כהה אורך שיער: עד המרפק בערך, מדורג אבל.. צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : - כיתה: י' תחביבים: לישון.. מוזיקה: כל מה שטוב. (שונאת פופ, היפהופ, ראפ, מזרחי, דיכאון, ועוד כל מיני חרבנה). להקה: יש המון. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית. אוהב ספורט? למה לא... איפה נולדת? בישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה, אבל גם וגם. רגיש לדגדוגים? מאוד! מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? - יש לך גשר? לא. יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא.. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אין לי שמץ של מושג. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אין אחד ספציפי שעולה לי לראש כרגע מה הדבר הכי מביך שקרה לך? נפילות למינהן, אני נופלת הרבה. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ממ.. לא יודעת להצביע על אחד מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה, חברים. יש חבר/חברה/קראש? סוגשל. ממה אתה הכי פוחד? שהאדמה תבלע אותי. מאמינה באהבה וירטואלית: ואלה, כן. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? משפחה, חברים כשיש לך אהבה את נאמנה? כן. את אוהבת ילדים? יאפ את ותרנית או עקשנית? עקשנית, כל כך עקשנית... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? בחיים לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? הכל תלוי בבן אדם המדובר.. החיים טובים לדעתך? מידי פעם. היחסים עם ההורים טובים? אפשר לומר שכן
לבוש: פשוט איפור: לא מתאפרת, אףפעם.
דברים אהובים:
מאכל: שוקולד! וצ'יפס. שתיה: קולה. המקום האהוב לחופשה: לא יודעת. אפשר לחשוב איפה כבר הייתי -_- טעם גלידה אהוב: שוקולד.
פרי אהוב: אבטיח, מלון
ממתק: שוקולדייייייים, סוכריה על מקל, ומכורה למסטיק. מכונית: למי אכפת, העיקר שנוסעת :) שיעור: אומנות, היסטוריה (אל תסקלו). חג: לא אוהבת חגים, אבל שיהיה פסח. היום הכי אהוב בשבוע: שישי-שבת! צבע: אדום, כחול כהה, אפור, שחור. מגזין: אין. שם לבת: ממ... לא סגורה על זה. שם לבן: גם קבוצת ספורט אהובה: לאדעת. חודש אהוב: אפריל! (וחודשי החופש הגדול מן הסתם
) ספורטאי/ת אהוב: לאאאאדעת. שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: . ג'וני דפ^^ תוכנית אהובה בטלוויזיה: סמולוויל,סאותפארק, שנות ה70, ויש בטח עוד ששכחתי... אתר אהוב: תפוז? חיה אהובה: ארנבים. חבר לאימייל: אין בדיחה: אין אומר הרבה: אז כזה (לצערי..מנסה להיגמל), סבבה. מילה אהובה: שוקו?
נעליים: גדולות. תחנת רדיו: גלגלגלגלצ. חדר בבית: החדר שלי
ההופעה הכי טובה שראית: איןלימושג. דיסק אהוב: - נשיא: סלט: ירקות... בשר: ממ, בקר? תוספת לפיצה: פטריות/בולגרית. ארץ: ישראל! עיר: שלי. מקום אהוב: הבית שלי. ריח: ? רעש: שקט. טעם: מתוק... רגש: שמחה מספר: 6 ספר: אין סבתא: יש רק אחת. דגנים: כריות
דברים פחות אהובים
החלטתי לוותר על החלק המיותר הזה.

חלק ב'.../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

ב24 שעות אחרונות
היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן
האם אי פעם...
השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? קצת עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא>: הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? לא פגשתי, ראיתי. עברת על החוק? לא חושבת אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לאממש. שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? ? הלכת מכות? כן
זה או זה
מועדון או מסיבה פרטית? אפחד, אבל אם כבר, אז מסיבה פרטית. קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? באמצע. חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? גם וגם. קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץ
מה או מי היית רוצה...?
להרוג: כרגע, אותו. לשמוע: אותו. להיות כמו: לא יודעת.
הדבר האחרון ש:
קניתי: קולה קראתי: את השאלה... עשיתי: הורדתי כביסה סרט אחרון שראיתי? אתמול, לא זוכרת את השם... מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: מיץ ענבים דבר אחרון שאכלתי: פסטה בולונז פעם אחרונה שבכיתי: אתמול.. פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו: אחשלי? הודגש באמצעות מדגישומטיק

רק עכשיו שמתי לב ששכתי כמה שאלות

אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? אחת בכל יד על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על אותו יום, על דברים שמטרידים אותי למה אתה הכי מתנגד? אממ... אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אפחד.

שבת בערב../images/Emo29.gif

שם מלא: נופר תאריך לידה: 21 ביולי מין: בחורה בית: רבע דונם, גג רעפים וחדר עם נוף.. החוצה איפה עוד גרת? באוהל בטיולים כאלה ואחרים.. מזל: סרטן מידת נעליים: 39-40 גובה: 1.70 מוצא: אשכנזיה עיראקית חיות מחמד: חתולה ושני אחים קטנים אחים: ^ צבע שיער: שטני בהיר אורך שיער: ארוך מידי צבעת פעם את השיער? לא כיתה: י' תחביבים: מוזיקה, גיטרה, צילום, ים מוזיקה: המון להקה: הרבה^_^ איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וג'יבריש מדוברת
אוהב ספורט? כן, כל עוד הוא לא במסגרת בצפר איפה נולדת? בארץ אתה בן אדם של לילה או של יום? יום
רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא יש לך גשר? היה יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? טייסת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? את כל השבוע שהיה הייתי שמחה למחוק מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הייתי בפארק בהולנד והסתובבתי חצי יום עם חור ענקי במכנסיים. אבל הייתי קטנה אז זה חצי צרה... איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כל יום שנולד\ה אח\ות \ בן\בת דודים מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והחברים יש חבר/חברה/קראש? בדיוק נגמר ממה אתה הכי פוחד? נטישה וליצנים מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על הדברים הטובים שהיו באותו יום למה אתה הכי מתנגד? לזלול, לעיוורן על הארץ והמדינה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אני אחזור אליכם.. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? מוזיקה כשיש לך אהבה את נאמנה? הכי בעולם את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? כשצריך אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? בחיים לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? תלוי בו החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? הכל טוב מה איתכם? לבוש: מה שנשלף קודם איפור: לא מסתדרת עם זה
דברים אהובים מאכל: טוסטים. סלטים. שוקולד מריר שתיה: אני בנטורל. או תפוזים סחוט המקום האהוב לחופשה: איפשהו ליד הים טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: מלון! ממתק: קינדר למינהם ואגוזי מכונית: צהובה עם ארבע דלתות ובגז' גדול שיעור: פיזיקה, בגלל המורֵה.
חג: שבועות היום הכי אהוב בשבוע: שני ורביעי צבע: כתום, חום מגזין: ישראל היום שם לבת: אל תשגעו אותי עכשיו
שם לבן: ^ קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א חודש אהוב: מה?
ספורטאי/ת אהוב: גל פרידמן, דרק שארפ ואריק זאבי, ככה בקטנה שחקנית אהובה: הממ.. אמנדה ביינס הרגה אותי באיזה סרט שלה.. שחקן אהוב: ג'וני דפ; אבי קושניר תוכנית אהובה בטלוויזיה: האנטומיה, החיים זה לא הכל אתר אהוב: אולטימייט גיטר
חיה אהובה: טיגריסים חבר לאימייל: הא? בדיחה: XD אומר הרבה: דוגרי, תכלס מילה אהובה: אדים (מי שחפץ בחפירה שישלח מסר
)
נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: גלגלצ.. או 107.5 שנקלט לפעמים חדר בבית: שלי. והמטבח ההופעה הכי טובה שראית: הג'ירפות!! דיסק אהוב: אלאניס מוריסט משהו נשיא: נשיא? פרס. זה הכי קרוב לרבין... סלט: חתוך דק דק, עם חסה, בולגרית, זיתים.. משו בסט בשר: שניצלים תוספת לפיצה: זיתים ארץ: ישראל
. אבל חו"ל - אוסטרליה וג'מייקה
עיר: ת"א מקום אהוב: קרוב לים ריח: של אוכל, של תחנות דלק ושל רפתות (אל תשאלו אפילו...) רעש: של הופעות בלייב טעם: מתוק רגש: סימפטיה מספר: 4 ספר: זכרונותיה של גיישה, בדיוק סיימתי. מומלץ! סבתא: חיה מתה. סתם לא. דגנים: טריקס וכריות נוגט דברים פחות אהובים אוטו: אחד שממש ממש ממש מזהם צבע: ורוד, סגול.. מורה: המורה לאנגלית שיעור: תושב"ע יום בשבוע: ראשון חג: פסח חודש: אוגוסט ספורט: אופניים
שחקנ/ית: לינדזי לואהן.. נדחפת לכל מקום תוכנית: חדשות שלא מחדשות כלום אתר: נענע אוכל: חצילים, דגים שתיה: קולה ומוגזים אחרים להקה: אממ זמר: מזרחנים למיניהם זמרת: קופצניות ומלוקקות כאלה חיה: נמלים חנות: מההה הופעה שהיית בה: אין דבר כזה ללכת להופעה שלא אוהבים
דיסק: אההה.. ארץ: לאדעת עיר: איפה שאני גרה מקום להיות בו: לשבת במקום אחד המון זמן ריח: של זבל של יום ראשון, שניה לפי שאוספים. דיכאון רעש: רעש לבן, שקט רגש: תאריך: ספר: דגנים: הטריקס החדש ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: או-אה גרמת למישהו לצחוק: בהחלט קנית משהו: מכולת נחשב? הסתפרת: לא הרגשת טיפש: דעא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: טיפה

../images/Emo29.gif

האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן^_^ עשית אמבטיית קצף? כן טסת? אהא שטת? כן נסעת ברכבת? גם כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? הו כיתה ו'.. שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? אפילו שניים דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כ-מובן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא שידוע לי זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא
פגשת סלבריטי? יאפ!!! הג'ירפות, שייגעצ (אני סתם מתלהבת עכשיו) עברת על החוק? לא שידוע לי אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כעסתי על עצמי נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? ביום הראשון של כיתה ז' זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטי קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? באמצע חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? איכ קרמבו חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: כרגע - אף אחד לשמוע: בוב מארלי לייב להיות כמו: כמו.. הדבר האחרון ש: קניתי: מכולת קראתי: זיכרונותיה של גיישה עשיתי: ניגנתי סרט אחרון שראיתי? נמר, דרקון מספר אחרון שחייגתי: הביתה דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: ממולאים פעם אחרונה שבכיתי: שבוע שעבר פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: האקס הבחור האחרון שדיברת איתו: גבי

abs7

New member
../images/Emo163.gifארוך, אבל אחלה שאלון

שם מלא: תסתפקו באריאל :] תאריך לידה: 20.4 מין: נקבה בית: רמת פולג, נתניה :] איפה עוד גרת? בנתניה חח :] מזל: טלה רולז :) מידת נעליים: 36 גובה: נמוכה.. מוצא: מרוקאית- עיראקית חיות מחמד: מעדיפה אותם בגן חיות אחים: 2, תאומים :] צבע שיער: חום אורך שיער: דיי ארוך צבעת פעם את השיער? לאאאאא !! באיזה צבע? -- כיתה: י6 :] תחביבים: ציור ועוד כמה... :] מוזיקה: הכל מהכל.. חוץ מרוק
להקה: -- איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ערבית קצת וספרדית. אוהב ספורט? שנאת חיי איפה נולדת? לניאדו אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? לא במיוחד מאמין באלוהים? בדרכי שלי .. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? -- יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים אבל רק לטלוויזיה וללוח. אני רוצה עדשות. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מדענית בחקר הגנטיקה. ואם לא יצא לפועל אז שופטת (בבית משפט לא במקום אחר...) איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היום שהודיעו לי שסבא שלי נפטר. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? היו כל כך הרבה רגעים כאלה שכבר אי אפשר לספר... איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אי אפשר להצביע על יום אחד. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מוות מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? אתם לא רוצים לדעת.. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על מה שאני רוצה שיקרה.. למה אתה הכי מתנגד? שוביניזם אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אני לא הייתי רוצה להיות אפילו אם הייתי יוכלה. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שדברים שאני רוצה קורים כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? מאוד! את ותרנית או עקשנית? עקשנית יותר מדי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? חח רוב הסיכויים שלא החיים טובים לדעתך? כן.. במידה :] היחסים עם ההורים טובים? אחד מהם לבוש: זארה זארה זארה זארה זארה ועוד הפעם זארה ! איפור: כמה שפחות יותר טוב דברים אהובים מאכל: פסטה פסטו, קוסקוס, צ'יפס שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: נגב טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: תות ממתק: אני יותר בעד חטיפים מכונית: לא מכירה כל כך שיעור: ערבית חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: אדום מגזין: GO שם לבת: סתיו, מיתר, ירין שם לבן: ליאל קבוצת ספורט אהובה: חחח אין
חודש אהוב: מרץ ! ספורטאי/ת אהוב: --- שחקנית אהובה: --- שחקן אהוב: . --- תוכנית אהובה בטלוויזיה: הישרדות אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: לא אוהבת חיות חבר לאימייל: אי אפשר למסנג'ר!? בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך הלך נפל לבור. אומר הרבה: בתכלס מילה אהובה: בתכלס נעליים: עקביםםםםםם
תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: שליי ההופעה הכי טובה שראית: עברי לידר? דיסק אהוב: --- נשיא: אין על בוש !
(לא שאני מבינה גדולה כן...) סלט: יווני בשר: המבורגר תוספת לפיצה: עגבניות ארץ: ישראל- כי אין לי ארץ אחרת עיר: ת"א מקום אהוב: נגב ריח: של אש שהרגע כבתה. רעש: של העלים שדורכים עליהם טעם: של האוכל הכי אהוב שאתה ממש רעב רגש: אהבה מספר: 27 ספר: בת יפתח סבתא: סבתא שלי.. אין עליה :) דגנים: לא אוהבת דברים פחות אהובים אוטו: --- צבע: תכלת מורה: ר' שיעור: פיסיקה יום בשבוע: ראשון חג: שבועות... איאי הפחד לצאת מהבית עונה: חורף חודש: דצמבר ספורט: חחח כל ספורט שהוא קבוצת ספורט: ביתר סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? לא התנשקת צרפתית? :X הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן חח דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן חח פגשת סלבריטי? כן.. אפילו השבוע פגשתי את צביקה פיק אם הוא נחשב סלב עברת על החוק? לחצות את הכביש באדום נחשב? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? הא?! הלכת מכות? רק עם אחים שלי בצחוק זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? תלוי בחשק קפה או תה ? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שלמות חתולים או כלבים? אף אחד אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? מוקה חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: אף אחד לשמוע: עזבו.. להיות כמו: עצמי :] הדבר האחרון ש: קניתי: שמלה, חולצה ונעליים קראתי: אני קוראת עכשיו.. ספר באנגלית :] עשיתי: דיברתי עם חברה סרט אחרון שראיתי? לו רק מספר אחרון שחייגתי: לחברה דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: פירה פעם אחרונה שבכיתי: שבוע? פעם אחרונה שצחקתי: חצי שעה.. הבנאדם האחרון שנישקתי: -- הבחור האחרון שדיברת איתו: ידיד שלי

ארוך ../images/Emo122.gif חלק א' ../images/Emo168.gif

שם מלא: יובל. תאריך לידה: 9 בנובמבר. מין: זכר. בית: יפה. איפה עוד גרת? בדירה אחרת, עד גיל 3. מזל: עקרב. מידת נעליים: 41 בערך. גובה: *מצונזר*. מוצא: אשכנזי. חיות מחמד: חתולה. אחים: 4. צבע שיער: חום. אורך שיער: קצת פחות מגובה הכתפיים. צבעת פעם את השיער? בפורים... באיזה צבע? : פעם אחת אדום, פעם אחת כחול ועוד פעם שאני לא זוכר. כיתה: י'. מפתיע. תחביבים: גיטרה, מחשב, טלויזיה, מוזיקה. מוזיקה: טובה. להקה: יש מלא. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ערבית מה שאני זוכר משנה שעברה
שזה בערך כלום. אוהב ספורט? לא במיוחד. איפה נולדת? חיפה. אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם האמת. רגיש לדגדוגים? די. מאמין באלוהים? פה ושם. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא ממש. בדרך כלל זה פשוט השם שלי. מה הם? ^ יש לך גשר? כן, לצערי
יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עבודה שאני אהנה בה. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכר. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכר. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זוכר. מה הדבר הכי חשוב לך? הרבה. יש חבר/חברה/קראש? לא. ממה אתה הכי פוחד? מוות? מאמינה באהבה וירטואלית: לא יודע... נגיד שכן. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב
על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? שאני עייף ורוצה לישון
למה אתה הכי מתנגד? לא יודע. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודע. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא. מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? מוזיקה הרבה פעמים, וסתם תחושה שאוהבים אותך וזה. כשיש לך אהבה את נאמנה? לא יודע. (למה כל השאלון בלשון נקבה
) את אוהבת ילדים? תלוי. לפעמים אני ממש ממש שונא, לפעמים הם בסדר. אבל אני שונא כששמים תמונה של אחיין שלך או איזה ילד קטן בתמונה של המסנג'ר או רקע למחשב/טלפון. ממש ממש שונא את זה. את ותרנית או עקשנית? לפעמים ככה ולפעמים ככה. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? בדרך כלל לא. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא יודע. החיים טובים לדעתך? כן. היחסים עם ההורים טובים? כן. לבוש: כן, אני בדרך כלל מתלבש. איפור: אה נכון אני דראג קווין.
דברים אהובים
מאכל: לא יודע, יש הרבה. שתיה: אייס קפה, מיץ מנגו, ברד... עוד הרבה. המקום האהוב לחופשה: מקום עם הרבה דברים זולים לקנות
וגם שמש, ים וכו'. טעם גלידה אהוב: שוקולד, עוגיות, עוגת גבינה
פרי אהוב: תפוז
חחח ממתק: מכונית: שיעור: ספרות ולשון
חג: פסח, פורים. היום הכי אהוב בשבוע: שישי. צבע: כתום, ירוק, כחול. מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: סימפסונס, סאות' פארק, חברים בפעם המיליון ועוד... אתר אהוב: חיה אהובה: חתולים. חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: גלגלצ, למרות שהרבה פעמים השירים שם ממש גרועים. חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: כרגע זה superunknown של סאונדגארדן. נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: בצל ופטריות. ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: גם אני לא עושה את הדברים הלא אהובים, זה אכן מיותר

חלק ב' ../images/Emo168.gif

ב24 שעות אחרונות
היתה לך שיחה רצינית: לא. חיבקת מישהו: לא. בכית: לא. צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: כן. קנית משהו: לא. הסתפרת: לא. הרגשת טיפש: לא. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אממ... כן? התגעגעת למישהו: לא.
האם אי פעם...
השתמשת בסמים? חס וחלילה
אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא קופסא שלמה, אבל הרבה
נזרקת על ידי מישהו? לא. מישהו בגד בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. היית מאוהב? לא חושב. ראית את הבית הלבן? במציאות כאילו? לא. עישנת?
שתית אלכוהול?
לא משהו רציני. עישנת מריחואנה? לא!!! שיחקת מונופול? כן. ראית טיטאניק? כן. נישקת מישהו? :| התנשקת צרפתית? :| הזדיינת חחח לא. ביקרת בארץ אחרת? כן. צבעת בספר צביעה? כן חחח כשהייתי קטן... עשית אמבטיית קצף? כן אבל לא איזה משהו רציני עם שמנים וזה חחח. טסת? כן. שטת? כן. נסעת ברכבת? כן. רכבת על פיל? לא. הכנת אתר אינטרנט? כן במחשבים
זה הפרוייקט שלנו. שיחקת בברביות? הממ כן
נשארת ער כל הלילה? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא. אין לי מקום בכלל להכניס דברים מתחת למיטה. דיברת בשיעור? ברור חח. פחדת מהחושך? כן , בילדותי
היית בבית חולים (לא לביקור)? כן. עשו לך תפרים? כן. זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא. יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא. שיקרת? נו באמת... ברור. נרדמת בשיעור? בערך. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? המממ. למה הכוונה?
פגשת סלבריטי? כן. עברת על החוק? כן. אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא. שנאת את עצמך? כן. נשבר לך הלב? לא. שברת למישהו את הלב? לא. רצית להרוג מישהו? כן, הרבה פעמים
נפלת מכסא? כן. נתת למישהו לאפ דאנס? חחח לא. הלכת מכות? האמת שלא ממש.
זה או זה
מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית. קפה או תה? קפה נראה לי. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בדר"כ לוקח בקלות. חתולים או כלבים? חתולים. אוכל או ממתקים? אוכל. קרמבו וניל או מוקה? וניל. חורף או קיץ? חורף.
מה או מי היית רוצה...?
- אין לי כוח לענות על זה. להרוג: לשמוע: להיות כמו:
הדבר האחרון ש:
קניתי: אממ... נסטי נראה לי. קראתי: את השאלון הזה. עשיתי: את השאלון הזה
סרט אחרון שראיתי? שאלה קשה... לא זוכר. מספר אחרון שחייגתי: לא זוכר. לא חושב שהתקשרתי היום למישהו. דבר אחרון ששתיתי: מים. דבר אחרון שאכלתי: ירקות עם קוטג'. פעם אחרונה שבכיתי: מזמן... פעם אחרונה שצחקתי: לא זוכר, אבל היום לא מזמן כנראה. הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו:

דילגתי קצת..:)../images/Emo110.gif

שם מלא: מיכל תאריך לידה: 30.4.. בקרוב 16 אנשים! מין: נקבה? בית: אע?! איפה עוד גרת? הממ שנה בסינגפורP: אבל שהייתי פיצית מזל: שור
מידת נעליים: 38 גובה: בואו לא נדבר עלזהP: מוצא: כנ"לXD חיות מחמד: חוץ מ2 ג'וקים קטנים ומגעילים כאלה אין בחדר כלום [הם כאלה איכסה!!:(] אחים: 2 צבע שיער: חום כהה אורך שיער: אמצע הגב בערך צבעת פעם את השיער? לא! באיזה צבע? : כיתה: י [ל'ההP:] תחביבים: לצלם ולישון:) מוזיקה: רוק.. לא כבד במיוחד להקה: יש הרבה:p איזה שפות אתה מדבר? עברית.. אנגלית צולע וערבית גוסס ממש אוהב ספורט? לא במיוחד איפה נולדת? תל השומר?:p אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? כןP: מאמין באלוהים? יאפ. ישפה שאלות מעצבנות אז דילגתי:p את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא! ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? דונט נואו החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? נחמדים פלוס:) לבוש: ?! איפור: ?! דברים אהובים מאכל: הממממ הרבה דברים:p שתיה: מים בטעם אפרסק/תפוח
וקולה אבל ני שותה הרבה פחות מפעם [מליטר וחצי ביום לאיזה ליטר וחצי בשבועיים! ריספקט] המקום האהוב לחופשה: לאיודעת טעם גלידה אהוב: שוקולד! היחיד פרי אהוב: הכל חוץ מבננה *בעע* ממתק: יש הרבה:p מכונית: שיעור: חג: פורים! אבל השנה היה לי נורא מעפן היום הכי אהוב בשבוע: שישי/חמישי צבע: כחול מגזין: ראש1 שם לבת: פז, עופרי, יהלי... שם לבן: ^P: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: יולי ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . ריאן גוסלינג
תוכנית אהובה בטלוויזיה: עצוב אבל השרדות אתר אהוב: נפרגן לתפוזXD חיה אהובה: כלבים חבר לאימייל: בדיחה: סיפרו לי בדיחה השבוע ואפחד לא צוחק שאני מספרתXD [אני מאלה שכ"כ הורסים תבדיחות שזה עצוב] אז ני לא אהרוס..P: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי? ההופעה הכי טובה שראית: עברי לידר! דיסק אהוב: ^ נשיא: סלט: לא אוהבת בשר: תוספת לפיצה: תירס ארץ: עיר: ת"א, ירושליים, אילת.. מקום אהוב: ים וקניון:) ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: שוגי! גם פה דילגתי:) ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: האמת שלא נראה לי חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן:) קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כןP: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן! התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? ממש לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? בטח נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא שידוע לי נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? יאפ ראית טיטאניק? לא
נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? WTF? ביקרת בארץ אחרת? יאפ צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא נראלי הכנת אתר אינטרנט? לא נראלי שיחקת בברביות? חחחחחחחחחחחחח כן נשארת ער כל הלילה? יאפ דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן!! חשבתי שזה רק אניXDDD דיברת בשיעור? ברור פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? משו דומה אבל תפרים ממש לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לשחק איתו:p פגשת סלבריטי? יאפ עברת על החוק? לעבור ברמזור אדום נחשב? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? יאפ שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודעת רצית להרוג מישהו? כן:p נפלת מכסא? חחחחחחחחח כן נתת למישהו לאפ דאנס? ? הלכת מכות? כןP: גם פה דילגתי:p הדבר האחרון ש: קניתי: עגילים נראלי:O קראתי: תכתבה על השרדות? עשיתי: הקלדתי סרט אחרון שראיתי? סטפ אפ2 מספר אחרון שחייגתי: לאזוכרת דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי: גלידה [כן חיים בריאים:p] פעם אחרונה שבכיתי: השבוע מתישו פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: אחותי הפיצקית [אם הכוונה לנשיקה רגילהXD] הבחור האחרון שדיברת איתו: ידיד

למעלה