שאלון

GaIi4697

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

ניסיתי למצוא שאלון שלא יהיה מעצבן מידי או קצר מידי או ארוך מידי והתייאשתי אחרי כמה עמודים אז.. המ כן. קרדיט לסקרים ושאלונים. ותסגדו לג'ק ווייט כי הוא הדבר הכי מדהים שקיים עכשיו. 1. שם: 2. גיל: 3. זכר/נקבה: 4. מיקום בארץ: 5. תאריך הלידה: 6. כינוי חיבה: 7. יש חבר/ה ?? 8. רישיון נהיגה ? 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? 11. מה צבע העיניים שלך ? 12. מה צבע העור שלך ? 13. יש לך אח/ות בצבא ? 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? 15. אתה צמחוני/ת ? 16. אתה טבעוני/ת ? 17. קולה ? 18. מים ? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: 20. על האש ? 21. צמחוני/ת ? 22. חתולים או כלבים ? 23. יש לך בע"ח ? 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? 29. הצבע השולט בארון שלך: 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? 34. גנבת פעם ? 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? 44. נישקת בחורה ? 45. נישקת בחור ? 46. אתה סטרייט/ית ? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? 51. שברו לך פעם את הלב ? 52. שברת למישהו פעם את הלב ? 53. בגדו בך? 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 59. וחזק פיזית ? 60. וחזק נפשית ? 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? מדגישומטיק

יאי שאלון ../images/Emo3.gif

1. שם: איריס 2. גיל: ב-18.2 15 :) 3. זכר/נקבה: לא בטוחה.. 4. מיקום בארץ: חור ליד ב"ש בשם להבים 5. תאריך הלידה: 18.2.93 :p 6. כינוי חיבה: אל תצחקו..אמא שלי קוראת לי אירושה X_X..חברות שלי קוראות לי איריסית איריסה אירוס..כל אלה.. 7. יש חבר/ה ?? לא :( 8. רישיון נהיגה ? עוד לא.. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): כשאני יגיע לגיל 18 אני עושה קעקוע קטן בעורף 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? אממ לפעמים חלק לפעמים גלי 11. מה צבע העיניים שלך ? כחול-ירוק 12. מה צבע העור שלך ? סגול 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית לגמרי 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? אממ לא נראה לי.. 17. קולה ? כן 18. מים ? כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אממ לא יודעת.. 20. על האש ? יאמי 21. צמחוני/ת ? עוד פעם את שואלת? 22. חתולים או כלבים ? גם וגם 23. יש לך בע"ח ? חתול וכלבה חמדמדים 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: יש הרבה! הכי הכי- גוד שארלוט, סימפל פלן, סאם 41, בלינק182,לינקין פארק....יש עוד כמה.. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? אף פעם..כמה עצוב 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? דווקא שיר טוב Bleed It Out של לינקין פארק 27. סנפלינג: הייתי מתה לעשות 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אמממ.. אני לא עושה הרבה דברים מטורפים.. אבל עשיתי כמה מתקנים מפחידים בסופרלנד.. אבל לרכבת הרים עוד לא הגעתי..איזה פחדנית אני
29. הצבע השולט בארון שלך: אדום ושחור 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? לא יודעת 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? ג'נסן אקלס! אין יותר מושלם ממנו! 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ג'ארד לטו, אורלנדו בלום, בראד פיט... 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? אממ לא נראה לי.. 34. גנבת פעם ? כשהייתי קטנה גנבתי סוכריה מהמכולת..מי לא עשה את זה? 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? ממש לא! חס וחלילה 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? רק ביום שישי חצי כוסית 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הרבה..אין לי כוח לפרט 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את העיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהרבה דברים.. מאסונות טבע.. מהמוות.. שכולנו סתם בני אדם שחיים מתרבים ומתים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? ביישנות 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? קנאה, חשיבות עצמית, שכל אחד חושב שהוא יותר טוב מהאחר.. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? לא יצא לי 44. נישקת בחורה ? בלחי 45. נישקת בחור ? גם בלחי 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? מה פתאום.. חס ולילה..אני לא מגיעה לרמות האלה 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? אני שונאת לקחת כדורים כי זה לא בריא..רק אם ממש ממש כואב לי ואני כבר לא יכולה יותר אז אני לוקחת.. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? המון פעמים.. ולא במובן של אהבה 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן
.. 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? אולי.. 55. מה היו התוצאות ? לא משהו רציני.. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? אולי אחד 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? ממש אין לי כוח לרשום.. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 9 59. וחזק פיזית ? אממ נגיד 7 60. וחזק נפשית ? לא יודעת.. גם 7.. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא ממש.. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא.. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא....... 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? ממש לא 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי היה כיף רציחותתת

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif שאלון../images/Emo99.gif

1. שם: בר 2. גיל: 15 3. זכר/נקבה: נקבה:) 4. מיקום בארץ: ראשון 5. תאריך הלידה: 28.8 6. כינוי חיבה: ברבי, ברברה, במבה וכו' 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? עוד שנתיים!! 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא... אני גם לא ממש אוהבת קעקועים 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי - חלק תלוי במצברוח שלו 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? נס קפה XD אני יודעת... 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? מה שלומה? 18. מים ? יש בברז 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: יין לבן
20. על האש ? מה על האש? XD 21. צמחוני/ת ? לא 22. חתולים או כלבים ? לא חתולים ולא כלבים, אני פשוט טיפוס של דגים 23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: מארון או איר טראפיק
25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? אמ... בחופש כנראה 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? patience - Nerina Pallot 27. סנפלינג: מגניב P: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אמ... אני צריכה לחשוב על זה 29. הצבע השולט בארון שלך: לבן 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? וואי... אני לא מכירה את כל הנשים בעולם שאני יכולה להחליט את זה XD 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? ג'ים
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אמ... ג'ניפר אניסטון מגניבה! 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? כן, לא מדברים על זה 34. גנבת פעם ? לא וגם אין לי תוכניות לגנוב אי פעם 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? איכס לא... 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? מה אלו השאלות האלה?! 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא ממש 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? האוזניים שלי, העיינים שלי... 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? אני אוהבת את השפתים שלי P: 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? אש 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? אני מדברת יותר מידי לפעמים 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שעושים דברים בצורה מוגזמת... 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? לא 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? כן 46. את סטרייט/ית ? אכן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? תלוי 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אבאמא 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן 53. בגדו בך? כן 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? ספיר וסאלי 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אני כותבת רק בפורום הזה, בקומונת AAR ובקומונה של המגמה שלי 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 10 59. וחזק פיזית ? 4 60. וחזק נפשית ? 10 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? אני חושבת 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא, אני שכנה שלו XD 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית פרטי

עייינת

New member
יו מה זה בא לי ../images/Emo13.gif

1. שם: עינת. 2. גיל: 16 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: חור בשטחים. [אריאל
] 5. תאריך הלידה: 13.12.91 6. כינוי חיבה: אמ.. עינתוש?ויש עינתי, עינתיק וכל העיוותים האפשריים. 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לא.. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): מממ גם לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק בדרך כלל. 11. מה צבע העיניים שלך ?חום דבש. 12. מה צבע העור שלך ? אמ.. בן לבן לשזוף מאז חנוכה. 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא אבל בקרוב תהיה 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? אמ, דיי מסורתית. 15. אתה צמחוני/ת ? כן 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?
18. מים ?
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אמ.. אמ.. קשה קצת. 20. על האש ? שונאת את הריח של העשן 21. צמחוני/ת ? כן כבר אמרתי 22. חתולים או כלבים ? כלבים! 23. יש לך בע"ח ?כן, דג
24. להקה שאת/ה אוהב/ת: כמה צפוי שזה יהיה MAROON? 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? אמ... אני חושבת שבווליום.. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? Hate(i really dont like you)-plain white T;s 27. סנפלינג: לא ניסיתי, יש לי פחד גבהים 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אמ... עשיתי את הבאנג'י הזה בסופרלנד, ואני פחדנית תמי אז כל הכבוד לי. 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור אני חושבת 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אמ... אני. סתם חח לא, לא יודעת. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? ג'וני דפ
ועברי לידר
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אמ.. לא ממש יודעת.. אבל אני אוהבת את זאתי משודדי הקאריביים. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא נראה לי. 34. גנבת פעם ? אולי מסטיק מפיצוציה 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? בכלל לא. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? גם לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא ממש. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? או הא, לא להתחיל אפילו. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את השיער.. בעצם את הגבות! 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? וואו.. אני חושבת מהמוות. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? אני קנאית ונוטרת טינה. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? אמ... איחורים וצביעות. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן, בטח. 44. נישקת בחורה ? לא בפה. 45. נישקת בחור ? כן. 46. אתה סטרייט/ית ? בטח. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא שיחקתי. או לפחות נראה לי שלא. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? רק אם זה ממש לא עובר. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? שניהם ביחד. 51. שברו לך פעם את הלב ? לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא חושבת.. אולי לזה שאהב אותי מכיתה ב'? 53. בגדו בך? לא שידוע לי 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? חח כן 55. מה היו התוצאות ? אמ.. לא כזה גרוע. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 7 אני חושבת. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? עברי לידר ואבריל לאבין 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 6 59. וחזק פיזית ? 2 60. וחזק נפשית ?7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא נראה לי 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית קומות.

Mrs Brightside

New member
just in time...

1. שם:הילה 2. גיל:20 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ:פ"ת 5. תאריך הלידה:03.08.87 6. כינוי חיבה:הילוש,הילוצ'קה,הילי,היל,היללוש,הילונת,היללי 7. יש חבר/ה ??
8. רישיון נהיגה ?
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):
10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי
11. מה צבע העיניים שלך ?חום 12. מה צבע העור שלך ?בהיר?
13. יש לך אח/ות בצבא ?לא
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילונית 15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?
18. מים ?
19. אלכוהול שאני אוהב/ת:אני נורא קשה עם אלכוהול, אם כבר קוקייטלים,וגם זה בקושי:$ 20. על האש ?נקניקיות
21. צמחוני/ת ?לא
! 22. חתולים או כלבים ?לא 23. יש לך בע"ח ?יש לנו אקווריום עם דגים
24. להקה שאת/ה אוהב/ת:ניחוש פרוע 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?שבוע שעבר
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?אביב גפן-ועם הזמן 27. סנפלינג: מעולם לא עשיתי,ולא אעשה
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?כמעט נדרסתי, זה היה נורא מרגש 29. הצבע השולט בארון שלך:אהמ, אין לי כח לבדוק. אני מניחה שלבן 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אנג'לינה ג'ולי, אוונג'לין לילי 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?ריאן גוסלינג:$ 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ריס וויתרספון 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?עברתי ברמזור אדום
34. גנבת פעם ?לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?פיכסה לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?די,נו לא
37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?
38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?הייתי מנמיכה את עצמי קצת, לא יזיק
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?עיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?אני נורא קנאית
42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?צביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?
44. נישקת בחורה ?בלחי?
45. נישקת בחור ?
46. אתה סטרייט/ית ?דה 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?חחחחחח, בטעות, ולא לא נהנתי
48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?
49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אבא 51. שברו לך פעם את הלב ?כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ?אולי? 53. בגדו בך?לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? זכורה לי פעם אחת. 55. מה היו התוצאות ?בסוף התברר שהיא סיפרה את זה לכולם
56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?שלושה גג 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? ערוץ MTV, מצעדים וביקורת מוזיקה,מוזיקה בדרכים 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?8 59. וחזק פיזית ? 5 60. וחזק נפשית ?9 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?
62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?אולי
63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא ממש, הוא אדיוט 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות הודגש באמצעות מדגישומטיק

גליזה

New member
במבה

1. שם: גל 2. גיל: 17 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: ישראל 5. תאריך הלידה: 23.10.90 6. כינוי חיבה: גלי, גליזה, גלוש, גול.... 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? בדרך;] 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?מתולתל 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? אני מה זה לא עונה על שאלות כאלה 13. יש לך אח/ות בצבא ? אפילו 2 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית שמתעניינת נורא בדת 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ?
18. מים ? רק כשאין שום דבר אחר 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: מממ, לא מצאתי משהו נדיר במיוחד 20. על האש ?
21. צמחוני/ת ? ראו שאלה 15 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ?לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: יש הרבה 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? הממ...יוני בלוך, הבית הכחול. 19.7 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? Sweet Potato - Sia 27. סנפלינג:
הלוואי עלי 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא יודעת
29. הצבע השולט בארון שלך: שחור, איי גס. בעצם - אפור כהה 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? no שמץ 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? no שמץ 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? .... 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? עברתי באור אדום?
34. גנבת פעם ? נראלי 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? רק כשחברים שותים לידי ומתחשק לי. לא יותר מידי. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? פחות או יותר... 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? כישלון 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? לא יודעת 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? יש כמה 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? :S 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? כן 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? אני מניחה. אבל זה לא היה במתכוון, ובטח שלא נהנתי 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? תלוי 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אבא 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן 53. בגדו בך? כן 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? יכול מאוד להיות 55. מה היו התוצאות ? לא משהו דרסטי 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? כולם חברים ממש טובים שלי. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? שמיניסטים 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8 59. וחזק פיזית ? 2 60. וחזק נפשית ? 9.5 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? ברור 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות

ady18

Well-known member
../images/Emo69.gif

1. שם:יעל 2. גיל:23 3. זכר/נקבה:נקבה אם אני לא טועה מאז הפעם האחרונה שבדקתי:D 4. מיקום בארץ:מרכז הארץ 5. תאריך הלידה:17.3.84 6. כינוי חיבה:יעלוש יעלי 7. יש חבר/ה ??כן 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?חלק 11. מה צבע העיניים שלך ?חום 12. מה צבע העור שלך ?לבן 13. יש לך אח/ות בצבא ?לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילוני 15. אתה צמחוני/ת ? 16. אתה טבעוני/ת ? 17. קולה ?כן 18. מים ?לא בטעמים עדיף 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: חולת אלכוהול בגמילה 5 חודשים אז עכשיו זה מסתכם ברד בול בירה שחורה טיפה יין וטיפה בירה לבנה אבל ממש מעט אבל שהייתי בעיקר קוקטלים חזקים עם וודקה וודקה נקי \תפוזים\קולה ובכמוית לא נורמלית:( 20. על האש ?כן 21. צמחוני/ת ?לא 22. חתולים או כלבים ?כלבים 23. יש לך בע"ח ?היה נפטר לפני 10 11 שנה 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:מארון 5 כנסיית השכל 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?לפני חודש:( 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?לא היה לא עושה 29. הצבע השולט בארון שלך:בקיץ לבן כתום חורף שחור כחול 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?פחח מה אני לסבית:( 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?אור אדום 34. גנבת פעם ?שהייתי קטנה חח 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?בגמילה אמרתי בשיא הייתי שותה בקבוק וודקה שהייתי גומרת ביומים בערב 4- 5 כוסות וודקה משהו מטורף 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?לא 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהמוות לחזור שוב לבקבוק 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?חוסר נאמנות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? 44. נישקת בחורה ? 45. נישקת בחור ? 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?כן 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?תלוי 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אבא 51. שברו לך פעם את הלב ?כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ?כן 53. בגדו בך?לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ?כעסו עלי 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?2-3 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? המון 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?משתנה 59. וחזק פיזית ? 10 60. וחזק נפשית ?2 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות

OMGOMGOMG שאלון!!!!!111

1. שם:יו-בל. אבל אתם יכולים לקרוא לי
2. גיל:17!!!!!1111 3. זכר/נקבה: מאוד תלוי את מי תשאלו O.O 4. מיקום בארץ: צפון מערב [או מזרח] 5. תאריך הלידה: כמו של סאלינג'ר
6. כינוי חיבה: "הומו"1 7. יש חבר/ה ?? ברור, כל יום. 8. רישיון נהיגה ? ב-רור. [לא.] 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): נהה. למרות שפעם תכננתי לעשות חץ גדול כזה על הבטן. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?כרגע הוא סתם קצר. 11. מה צבע העיניים שלך ? חום. 12. מה צבע העור שלך ? מה זה מה זה הצבע העור שלי?!?!?! איך אני אכנס עכשיו להגדרות? צהוב עכבר או משהו כזה. 13. יש לך אח/ות בצבא ? כבר לא. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית. אבל יש שאומרים שאני צדיק 15. אתה צמחוני/ת ? לפעמים. 16. אתה טבעוני/ת ? למה, השתגעתי? 17. קולה ? כן תודה 18. מים ? רק לא בטעמים 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: מה זה השאלה הלא חינוכית הזאת?!?!?!?!?!?! (בירה) 20. על האש ? מה על האש? 21. צמחוני/ת ? זה לא היה כבר? 22. חתולים או כלבים ? חתולים, דהה. 23. יש לך בע"ח ? אמ, לא. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אבטיפוס 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? שיואו, מזמןןןןןןן.. (תשאליואת חן) 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?לא רוצה להגיד, אני מתבייש. 27. סנפלינג: יאללה. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? נסעתי לתל אביב (נכון משוגע?) 29. הצבע השולט בארון שלך: לבן, הצבע של המדפים [סטגדיש] 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? כאילו שאכפת לי -_- [יש שמועות ששרליז ת'רון] 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אה, רק אחד אני צריך לבחור? אבל אז כל האחרים יקנאו 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? איילת זורר!!!!!1111111 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? גנבתי כדור פינג פונג מהכלבו בכיתה ג'. [אבל נשבע שאחר כך זרקתי שם שקל] 34. גנבת פעם ? ראה סעיף קודם 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? כמה שיותר יותר טוב 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? מה קרה לכם, בלי לשתות אי אפשר לעבור את היום. בכלל, אמא טוענת שכל בוקר צריך לשתות שתי כוסות, אחרת המערכת החיסונית נפגעת. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? נקסט קווסטיון פליז. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? כנ"ל למעלה 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? שיואו, אתם לא מבינים רמזים, הא?-_- 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? נחשים!!!11 ולעיתים גם בני אדם. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? אמ, אני מדבר ממש הרבה ואני נורא לחוץ ואני צועק ואנשים מעצבנים אותי באופן כללי. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? התחכמות. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? ובכן, כן.-_- יש בכלל שאלה כאן? (ועוד ישנתי עם 2 במיטה אחת!!!!!!!11] 44. נישקת בחורה ? בשביל מה? 45. נישקת בחור ? אני משתדל לעשות את זה כשאני יכול.. 46. אתה סטרייט/ית ? כמו הסרגל שנשבר לי בכיתה ג' 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? קצת, כן. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? נהה. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? גם וגם. תלוי בעצלנות 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמ, שניהם עשו אותי בסופו של דבר, לא? 51. שברו לך פעם את הלב ? אני מאמין שהוא עדיין שלם 52. שברת למישהו פעם את הלב ? הלוואי. 53. בגדו בך? לא שידוע לי 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? ברור. אני רכלן 55. מה היו התוצאות ? מי יודע? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? מה זה, ריאיון אישי של הצבא?-_- 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אנערף. שאלות קשות מידי לשעה כזאת 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? יש לי כל כך הרבה כוח רצון, שאין לי כוח לענות על השאלה הזאת. 59. וחזק פיזית ? שאלתם משהו? 60. וחזק נפשית ? שאלתם משהו? 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? אה, כן. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? -_- לכו תמצצו 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? אני לא מבין כוכביות, אבל אם התכוונתם ללזיין, אז ברור. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אין לי. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית פרטי נו. הודגש באמצעות מדגישומטיק
היה נחמד :)

Mrs Vertigo

New member
../images/Emo112.gifתוווורי. ../images/Emo9.gif

1. שם: חן! חנצ', פינקי, חנוש, חֶני!
2. גיל:17 וחצי :p
3. זכר/נקבה:נקבה. כן כן.
4. מיקום בארץ:חדרה
5. תאריך הלידה:1.5.90
6. כינוי חיבה:אה, רשמתי למעלה.
7. יש חבר/ה ??נופ.
8. רישיון נהיגה ?עוד לא :p
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):אני רוצה נזם
, וקעקוע אולי אחרי הצבא, כשהאישיות מתגבשת.
10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי נראה לי.
11. מה צבע העיניים שלך ?חום.
12. מה צבע העור שלך ?בקיץ שחומה בחורף לבנה. :S
13. יש לך אח/ות בצבא ?אממ לא.
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?מסורתית
15. אתה צמחוני/ת ?לא
16. אתה טבעוני/ת ?לא
17. קולה ?יאמי
18. מים ? מים זה בריא!
19. אלכוהול שאני אוהב/ת:פיג'ן סאוור
ובירה זו קלאסה, יין זה איכות!
20. על האש ?בעד!
21. צמחוני/ת ?לא שאלתם כבר?
22. חתולים או כלבים ?נופ. :/
23. יש לך בע"ח ?מה נסגר...
24. להקה שאת/ה אוהב/ת:שווווווווווטי הנבואה!!!
25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?שבוע שעבר (עם הילה.
)
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?לא מתנגן, אבל שרתי מקודם "כמה שאני אוהב" של עברי
27. סנפלינג:בעד!
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?וואי, קשה משהו.
29. הצבע השולט בארון שלך:נראה לי שבזמן האחרון זה כתום
30. מי האשה הכי יפה בעולם ?יש מלא.
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?יש מלאאאא.
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ?לא יודעת.
33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?חציתי מעבר חצייה באדום?
34. גנבת פעם ?לא שזכור לי
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?איחס. פויה.
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?זה לא הרגל, פעם ב - , כשיוצא.
37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?לא.
38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?הכל. (עלק עובדת על הביטחון העצמי
)
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?האצבעות.
40. ממה את/ה הכי מפחד/ת?לאבד אנשים. :/
41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?לא יודעת, עקשנית? רגישה?
42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?צביעות.
43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?כמובן
44. נישקת בחורה ?נופ
45. נישקת בחור ?אכן
46. אתה סטרייט/ית ?נראה לי
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לא עשיתי את זה.
48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?גם לא.
49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?תלוי עד כמה זה נוראי, אני משתדלת לשתות מים, אם זה לא עוזר - כדור.
50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?נראה של שניהם.
51. שברו לך פעם את הלב ?אאוץ'.. כמובן.
52. שברת למישהו פעם את הלב ?יכול להיות.
53. בגדו בך?אולי פעם אחת.
54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?לא.
55. מה היו התוצאות ?נקסט
56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?4.
57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? במה כתבתי - זה ארוך מדי, אני עדיין כותבת בחדרה והסביבה, מתגייסים, מצעדים וביקורת מוזיקה, עברי לידר וכו'.
58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?8
59. וחזק פיזית ?7
60. וחזק נפשית ?8 וחצי
61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?יאפ.
62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?לא נראה לי.
63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?GO חיים!!!!11
65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות. תודה רבה היה נעים לילה טוב נתראה בשמחות.

Shiri from the block

Active member
אני../images/Emo113.gif 1. שם: שירן 2. גיל: 20 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: מעלה אדומים 5. תאריך הלידה: 21.7.87 6. כינוי חיבה: אין../images/Emo12.gif 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? כן 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): בתיכנון! 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל../images/Emo10.gif 11. מה צבע העיניים שלך ? חום כהה 12. מה צבע העור שלך ? חום 13. יש לך אח/ות בצבא ? אח 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? אתאיסטית 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? לשליטע../images/Emo47.gif 18. מים ? בריאים! 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: וודקה או כל מיני סוגי קוקטיילים 20. על האש ? טעים../images/Emo99.gif 21. צמחוני/ת ? זה כבר נשאל 22. חתולים או כלבים ? חתולים../images/Emo47.gif 23. יש לך בע"ח ? כן, שני חתולים 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: בקסטריט בויז 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? חח אתמול, בפסטיגל 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? כלום 27. סנפלינג: לעולם לא. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא נראה לי שקיים 29. הצבע השולט בארון שלך: כחול נראה לי 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? בריטני ספירס 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? בראד פיט 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ליאונרדו דיקפריו, טום הנקס וג'ים קארי 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא 34. גנבת פעם ? פעם פעם 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לפעמים 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לפעמים 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? ממש לא 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הכל 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? כלום 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? הרבה דברים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? נממ זה שאני חסרת ביטחון..? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות ושקרנים 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? כן 46. אתה סטרייט/ית ? ../images/Emo11.gifלא 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? אם זה ממש ממש כאב בלתי נסבל אז לוקחת 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? כלום.. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? אחת 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? בקסטריט בויז, בריטני ספירס, MTV, קלי קלארקסון, זינה, היפים והאמיצים, בראד פיט, הארי פוטר הספר, הארי פוטר הסרט 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? אמממ לא בטוחה 59. וחזק פיזית ? לא חזקה 60. וחזק נפשית ? גם לא 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? אממ כן 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? אממ, כן../images/Emo3.gif 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בבית קומות

תiם

New member
עונהה ../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

1. שם: תום 2. גיל: 16 3. זכר/נקבה: זכרר 4. מיקום בארץ: נתיבות 5. תאריך הלידה: 7.10.91 6. כינוי חיבה: תומי, תומס. 7. יש חבר/ה ?? היה עד אתמול. 8. רישיון נהיגה ? לעע. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא. בתכנון בגבה. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלללקק וקצר [= 11. מה צבע העיניים שלך ? דבש 12. מה צבע העור שלך ? לבן.. 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא.. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוני. 15. אתה צמחוני/ת ? לא! אין כמו חיותת! זהה יאמיייי 16. אתה טבעוני/ת ? 17. קולה ? ממ.. לפעמים.. 18. מים ? תמיד. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: שונא אלכוהול. חח 20. על האש ? הכי בעולםםםםםםםםם 21. צמחוני/ת ? - 22. חתולים או כלבים ? כלביםם! שונא חתולים 23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: מארון5!!!!!111
25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לא זוכר.. בעצמאות נרא'לי. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? לא מתנגן כלום..חח 27. סנפלינג: לא עשיתי עדייןן 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא זוכר..ח עייף מדי. 29. הצבע השולט בארון שלך: אדום. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? לא יודע.. מנסה לחשוב ולא מוצא. חח מצאתם את מי לשאול. הומו. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? קית' מפרויקט מסלול 3
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? יהודה לוי. הוא מדהים. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? - 34. גנבת פעם ? חח כן.. בגיל 10 בערך.. הקעקועים האלו שהיו בשקיות של השוקו יטבתה.. ואת הפוגים של הפוקימון
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? כן. ממ. 6 ביום.. ובמסיבה אפילו 12.. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? רק כשבא עם החבר'ה ככה לתפוס ראש.. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? את כל הפנים שלי. חחח יש לי ביטחון עצמי מעפן בקשר לאיך שאני נראה 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? העיניים שלי והשפתיים. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? למות בייסורים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? אי סובלנות 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן.. אני הומו כוס עאמק.
44. נישקת בחורה ? כן 45. נישקת בחור ?כן 46. אתה סטרייט/ית ? לא 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא ממש לא.. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא! 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לוקח כדור.. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? לא.. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא שידוע לי 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? כעסו... אבל זה היה בטעות!! 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 6 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? גאווה צעירה.. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? יש ויש.. בלימודים לדוגמא אני 6. ובאינטרסים שלי אני 10. 59. וחזק פיזית ? 4 60. וחזק נפשית ? 8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? ברור. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן.. את האקס..
63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? ככןןן!! אנטוןןןןןןןןןןןןןןן
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? ממ הוא סביר..חח 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי

פופו9

New member
איזה כיף../images/Emo99.gif...

1. שם: גיל 2. גיל: 15+ 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: דרומית 5. תאריך הלידה: 7.6.92 6. כינוי חיבה: גילגי 7. יש חבר/ה ?? לא כרגע 8. רישיון נהיגה ? נעע 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא כרגע אבל יש מצב.. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי.. 11. מה צבע העיניים שלך ? ירוק חרא 12. מה צבע העור שלך ? בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית+ 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? מה פתאום?!?! אני אוכלת כל מה שבא!!
17. קולה ? רק עם קרח 18. מים ? כן והרבה 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: בירה 20. על האש ? יאפ 21. צמחוני/ת ? נוווו שאלו כבר אוףףףףף!!!
22. חתולים או כלבים ? חתולים 23. יש לך בע"ח ? חתולים 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: מצויינות בחתימה.. אבל יש עוד מלא 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? מזמן.. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? Madonna- The Power Of Goodbye 27. סנפלינג: עוד לא.. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? בייביסיטר
29. הצבע השולט בארון שלך: אדום 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? יש כוכך הרבה מאיפה אני אמורה להחליט..
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אממ וויל מהקאריביים.. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? כל כך הרבה... 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא שידוע לי
34. גנבת פעם ? בזוקה מהמכולת
כשהייתי קטנה 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא נוגעת
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? אוהבת אבל לא הרבה.. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לפעמים 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הרבה דברים.. למשל אוזניים 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? שאני רזה
בלי להשוויץ כן.. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? ים (למרות שהסרט האהוב עליי כולו בים!) 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? עקשנית.. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? קנאה 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן..?!WTF 44. נישקת בחורה ? חחחח לא.. 45. נישקת בחור ? פחות או יותר 46. אתה סטרייט/ית ? כן עד כמה שידוע לי!
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא עשיתי את זה 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לאא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? תלוי עד כמה כואב 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אבא.. 51. שברו לך פעם את הלב ? לא ממש 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לאא לא ניראה לי 53. בגדו בך? לא
54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן, פעם אחת 55. מה היו התוצאות ? למזלי כלום 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 3.. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? ניקל 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8 59. וחזק פיזית ? 7.5 60. וחזק נפשית ? ממש לא יודעת.. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן.. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? תיאורתית אולי.. אבל עוד לא באמת.. איזה שאלון פתוח..
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא משנה לי 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי

AviTal41

New member
עונההההה :]

1. שם: אביטל 2. גיל: 15 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: צפון ,טירת הכרמל 5. תאריך הלידה: 15.9.92 6. כינוי חיבה: אבי [אני יודעת זה שם של בן ] 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לא
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אין לי ... 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?כל יום לפי מה שמתחשק לוו ואני רצינית
11. מה צבע העיניים שלך ? חומות כהות 12. מה צבע העור שלך ? אממ לא יודעת להגדיר אותו כל כך לא בהירה מדיי ולא כהה מדיי 13. יש לך אח/ות בצבא ? לאא כולם סיימו 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? ברור 18. מים ? סבבה 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אין כזה לבנתיים 20. על האש ? יאמיי 21. צמחוני/ת ? עוד פעם?! 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ? כהה כלב חמודד בשם סימבה
24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אפשר כמה? מארון 5 ו 30 שניות למארס ויש עוד... 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? ביום העצמאות בבמה של העיר שליי חח 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? מטרופולין - אין לי מקום 27. סנפלינג: בכיף הייתי עושה את זהה 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אממ לא יודעת עשיתי הרבה שטויות מטורפות בחיים 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור או לבן.. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אממממ....
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אדם לוין ועוד כמהה חיחי אני לא החלטית
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? חברה טובהה שליי היא משחקת ושרה מדהים! 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? כהה כשההייתי קטנה אני וחברה שלי גנבנו מדבקות מחנות 34. גנבת פעם ? סתכלו למעלה 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לאא איככסססס
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לאא רק בארועים וחגים 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא כל כך.... 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? גוף , לרדת במשקל... 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? שיער 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לגלות שמישאני אוהבת שונא אותי[כל מי שאני אוהבת] ומהמוות... 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? מתעצבנת מהר מדי... 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? אנוכיות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? לא ישנתי עם אדם מהמין השני בכלל 44. נישקת בחורה ?לעעע 45. נישקת בחור ?לא :\ 46. אתה סטרייט/ית ?כההה 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? שיחקתי אבל בלי כוונה ולא נהנתיי בכלל :\ 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לאא אף פעם ... 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור ואם לא עובר אחרי חצי שעה לוקחת כדור חח 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? ילדה של אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? אממ כןןן מזמןן.... 52. שברת למישהו פעם את הלב ?כהה בלי כוונה 53. בגדו בך? לא... 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כהה 55. מה היו התוצאות ?הכל נשאר כרגיל כי סיפרתי את זה לחברת הכי טובות שליי ואנחנו שומרות לעצמנו הכל.. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? שתיים , שלוש... 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? בפורום 30 שניות למאדים 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8 וחצי?! 59. וחזק פיזית ? 7וחצי ?! חח 60. וחזק נפשית ? 6 וחצי 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? אני עכשיו אוהבת מישו לא בצורה אפלטונית :\ 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?למעלהה 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? חח לעע 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לעע חרא של ראש עיר..... 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?יש עוד קומה מעליי ולנו יש חצר ענקית.. אז זה נקרא בית קומות לעע?

SuperKeren

New member
../images/Emo2.gifאללי!

1. שם: קרן 2. גיל: 19 מסתבר.. 3. זכר/נקבה: אין תגובה. 4. מיקום בארץ: חולון!! ווהו! 5. תאריך הלידה: 15 באוקטובר 1988. 6. כינוי חיבה: סופרקרן. קרנית. קרנוצקי. קרנונה. קרנית. קוּקית
. 7. יש חבר/ה ?? יאפ. 8. רישיון נהיגה ? אפילו אירופאי! 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא ולא, אני טהורה! 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק. 11. מה צבע העיניים שלך ? כחלחל. 12. מה צבע העור שלך ? לבנבן. 13. יש לך אח/ות בצבא ? אכן כן! 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית כופרת. 15. אתה צמחוני/ת ? חס וחלילה! 16. אתה טבעוני/ת ? חס ושלום! 17. קולה ? לא
18. מים ? כן
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: מהסוג המשובח
. בעיקר קוקטיילים למיניהם או שוֹטים. 20. על האש ? מממממ
! 21. צמחוני/ת ? כבר עברנו על זה... 22. חתולים או כלבים ? יש לי, בעקיפין, כ100 חתולים! 23. יש לך בע"ח ? בעקיפין... 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: ביטלס, מארון 5 ועוד. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? אמש
! 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?Sean Paul - Ever Blazin 27. סנפלינג: פעם אחת, מ25 מטר נדמה לי. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? התחלתי לענות על השאלון הזה! 29. הצבע השולט בארון שלך: ירוק ולבן ליום-יום :)-\). חום ושחור ללילה. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני! 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? הוא! 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אני! 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? זה מסוכן, זה פלילי וזה באחריותך!
34. גנבת פעם ? לא, אבל השאלתי בלי רשות. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? כמה שיש!!
37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? למה? יש תלונות?
38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? פחות 15 קילו... 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? טוב די להתעסק בחיצוניות! יש לי אופי טוב! 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות של קרובים. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? יותר מידי שיפוטית. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?יהירות. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן. 44. נישקת בחורה ? לא. 45. נישקת בחור ? כן. 46. אתה סטרייט/ית ? כן. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? שאלה חולנית! ברור שלא!:-S 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא!!#^@ 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור ורק אם המצב ממש גרוע ולא עובר, אנקוט באמצעים. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא. 51. שברו לך פעם את הלב ? כל הזמן. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן. 53. בגדו בך? לא דיווחו לי על כך, אז אין לי מושג. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא! 55. מה היו התוצאות ? קיבלתי 100 במבחן בתו"שבע! 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?אמממ משהו כמו 6 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? כתבתי בהמון אבל כרגע אני בקושי פעילה
58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? תלוי בנוגע למה. אם זה משהו שאני רוצה אז 10. 59. וחזק פיזית ? אממממ 7? 60. וחזק נפשית ? הממממ נסיון העבר מרמז ש10 אם שרדתי, לא?
61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? נו מה זה ההגדרות האלה? כן. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? נו מה זה ההגדרות האלה? כן. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?
65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בניין דירות.

למעלה