שאלון

../images/Emo41.gif שאלון ../images/Emo41.gif

איך קוראים לכם? אתם אוהבים תשם? אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? בת/בן כמה את/ה? איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: התאהבת פעם? כמה ילדים יהיו לך? מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מעשן/ת סיגריות? סמים? פעם חשבת להתאבד? מצב חברתי? החברים הכי טובים? הקול האחרון ששמעת? המקום האחרון שהיית בו? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? יש לך חברים הומואים/לסביות? החלום שלך? איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? למה דווקא שם? קר לך או חם לך? משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: באיזה גיל תתחתנ/י? הפחד: את מי אתם הכי אוהבים בעולם? עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? השיר האחרון ששמעת? השיר שנדבק לך: שיקרת פעם? מה הדבר הכי מטורף שעשית? הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: תוכנית: מילה שעולה לך בראש: התאהבת בידיד? מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? אם כן קרה לך? הסרט האחרון שראית: היה יפה? בקולנוע או בטלוויזיה? אתם שומעים עכשיו מוזיקה? מי האיש האחרון שראיתם? מי בא לכם לראות? מאמינ/ה באלוהים? מה לדעתך קורה אחרי שמתים? עשית פעם סיאנס? אתם אוהבים את איך שאתם נראים? תכונה שאתם שונאים בעצמכם? אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? היית פעם בחו"ל? הרביצו לך? הרבצת למישהו? מסר לאומה? גיל: מין: אוהבים לישון? כן/לא שמיכת פוך או סדין דקיק? איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) מה מצויר על המצעים שלכם? מה אתם עושים לפני השינה? מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? מה הזמן הכי ארוך שישנתם? מה היה החלום הכי הזוי שלכם? פיג'מה - כן או לא? האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? ישנתם ערומים? עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? ישנתם אצל חבר/ה? ישנתם בישיבה או בעמידה? נרדמתם מול הטלויזיה? נרדמתם בשיעור תנ"ך? חלמתם "חלום צלול"? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? אבשלום קור או עמנואל הלפרין? השאלון הזה או תקנון הפורומים? איך אתם נרדמים? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:

משעמם לי אש מגיל 5.

איך קוראים לכם? הוד אתם אוהבים תשם? כע אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא רוצה לשנות בת/בן כמה את/ה? 16.5 איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: לאדעת התאהבת פעם? כע כמה ילדים יהיו לך? 3 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? פיג'מה מעשן/ת סיגריות? מידי פעם סמים? לא פעם חשבת להתאבד? לא מצב חברתי? סבבה החברים הכי טובים? שיבי ורוני הקול האחרון ששמעת? של אחותי הקטנה המקום האחרון שהיית בו? במטבח האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? המורה לנהיגה התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? שניהם יש לך חברים הומואים/לסביות? כן החלום שלך? לסיים ביצפר,לקבל רישיון,להצליח,אושר איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ת"א או בשרון למה דווקא שם? ככה קר לך או חם לך? נעים משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: תחת וגב באיזה גיל תתחתנ/י? סוף ה20 הפחד: מוות,חתולים,ים,גבהים את מי אתם הכי אוהבים בעולם? משפחה,חברים עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?
השיר האחרון ששמעת? אין לי מה לומר לך אהובי-איגי השיר שנדבק לך: לאדעת שיקרת פעם? כע מה הדבר הכי מטורף שעשית? לאדעת הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: 13 תוכנית: לאדעת מילה שעולה לך בראש: לאדעת התאהבת בידיד? כע מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? לא אם כן קרה לך? לא הסרט האחרון שראית: לא זוכרת היה יפה? לא זוכרת בקולנוע או בטלוויזיה? טלויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כע מי האיש האחרון שראיתם? אחותי הקטנה מי בא לכם לראות? הממ..שיבי וגיא מאמינ/ה באלוהים? כע מה לדעתך קורה אחרי שמתים? גן עדן וגיהנום עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא תכונה שאתם שונאים בעצמכם? חסרת סבלנות אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כע היית פעם בחו"ל? כע הרביצו לך? כע הרבצת למישהו? כע מסר לאומה? לא עולה לי כרגע גיל: 16.5 מין: נקבה אוהבים לישון? כן/לא. כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) פיג'מה מה מצויר על המצעים שלכם? כלום מה אתם עושים לפני השינה? חושבת מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פיפי,מצחצחת שיניים,קפה,בוהה,קוראת עיתון ומשם זורמת מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? לאדעת באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? כרגע 7 בבוקר מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? לאדעת מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 12 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? לא זוכרת פיג'מה - כן או לא? כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא ישנתם ערומים? כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () לא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה ישנתם אצל חבר/ה? הרבה ישנתם בישיבה או בעמידה? אפעם נרדמתם מול הטלויזיה? הרבה נרדמתם בשיעור תנ"ך? הרבההההההה חלמתם "חלום צלול"? לאדעת מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? תנך אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אבשלום השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים איך אתם נרדמים? בשכיבה
מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? רוני ואביה הכי מעט זמן? שיבי הכי מצחיק? כולם הכי קרוב? שיבי הכי מוזר? ורד הכי חכם? אביה,שיבי,רוני שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? שיבי כפרעליה הכי נחמד? כולם הזמר הכי טוב? נטע הכי רועש? לינוי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כע אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כלמיני עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שיבי על מי אתה סומך הכי הרבה? שיבי ורוני מי מקשיב לבעיות שלך? שיבי עם מי אתה רב הכי הרבה? אפחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? רוני האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא

גם אנייייייייייי!

איך קוראים לכם?ים
אתם אוהבים תשם?
אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?- בת/בן כמה את/ה?15 ו5 חודשים בדיוק
איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: רעות\עפרי... התאהבת פעם?אפשר להגיד כמה ילדים יהיו לך?3 נראלי
מה את/ה לובש/ת ברגע זה?מכנסיים שחורות וסווצ'אר לבן מעשן/ת סיגריות?
סמים?
פעם חשבת להתאבד?לא בצורה רצינית מצב חברתי?בסדר, ושלך? החברים הכי טובים?? הקול האחרון ששמעת?מהטלוויזיה המקום האחרון שהיית בו?בחדר שלי? עכשיו אני בסלון האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמ חברה שלי התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?
יש לך חברים הומואים/לסביות?
החלום שלך?
איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?מקווה שכאן, ואם לא אז נראלי בירושלים.. למה דווקא שם?למה לא? קר לך או חם לך?קררר!!1 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:על האף המכוער שלי. באיזה גיל תתחתנ/י?25-30 הפחד:להישאר לבד את מי אתם הכי אוהבים בעולם?את הכלב שליייייייי
עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?לא יודעת השיר האחרון ששמעת?"אושר ועצב" של כפיר אפשטיין
השיר שנדבק לך:כנ"ל שיקרת פעם?
מה הדבר הכי מטורף שעשית?
לא בן אדם של דברים מטורפים הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:2 תוכנית:באופן כללי? מילה שעולה לך בראש: עולים לי משפטים התאהבת בידיד?לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?
אם כן קרה לך?
הסרט האחרון שראית: אני לא זוכרת ת'שם
היה יפה?השחקן היה יפה
בקולנוע או בטלוויזיה?טלוויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לא מי האיש האחרון שראיתם?אמא שלי מי בא לכם לראות?מישו מאמינ/ה באלוהים?לא מה לדעתך קורה אחרי שמתים?לא יודעת עשית פעם סיאנס?
אתם אוהבים את איך שאתם נראים?
תכונה שאתם שונאים בעצמכם?אמ אני עצבנית מאוד אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן היית פעם בחו"ל?
הרביצו לך?
בגן או משו
הרבצת למישהו?
מסר לאומה?"אם אין לך משהו טוב לומר, עדיף שלא תאמר דבר" גיל:
רשמתי כבר מין:
אוהבים לישון? כן/לא
שמיכת פוך או סדין דקיק?פוךךך
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)חולצה מעפנה כזאת וטרנינג איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)כנ"ל מה מצויר על המצעים שלכם?חיפושיות מה אתם עושים לפני השינה?רואה טלוייזיה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מצחצחת שיניים ולוקחת את הכדורים שלי מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? לא משנה
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? יחסית מוקדם מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? לא זוכרת מה הזמן הכי ארוך שישנתם? כנ"ל, אני רק זוכרת שזה היה לפני הבת מצווה שלי. מה היה החלום הכי הזוי שלכם?לא חסר פיג'מה - כן או לא?כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?
ישנתם ערומים?לא שזכור לי! עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()
כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?מספיק ישנתם אצל חבר/ה?כנ"ל ישנתם בישיבה או בעמידה?בישיבה רק בנסיעות, בעמידה אף פעם
נרדמתם מול הטלויזיה?אנאערף נרדמתם בשיעור תנ"ך?לא נראלי שזה קרה חלמתם "חלום צלול"?מאיפה לי?!? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?כימיה אבשלום קור או עמנואל הלפרין?גם וגם השאלון הזה או תקנון הפורומים?חחחחחח
איך אתם נרדמים? מי החבר שלך:יש כמה שאתה מכיר הכי הרבה זמן?יש כמה, השיכבןה מהקיבוץ בעיקרו הכי מעט זמן?... הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך?
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?מה אכפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

kepit

New member
מונה ליזה בסלון,אבל לא אורגינליתת

איך קוראים לכם?סתיו אתם אוהבים תשם?יכול להיות יותר טוב... אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?לאדעת._. בת/בן כמה את/ה?14 איך יקראו לילד שלך?בן-רועי.אני אוהבת את השם הזה
התאהבת פעם?אולי. כמה ילדים יהיו לך?לא יותר מידי:X מה את/ה לובש/ת ברגע זה?קפוצ'ון שאני איתו כבר כמה ימים
ומכנסיים.. מעשן/ת סיגריות?חלילה. סמים?כן פעם חשבת להתאבד?תמיד מצב חברתי?נחמד
החברים הכי טובים?חן,תאיר,נאור,שחף הקול האחרון ששמעת?יוני בלוך(?) המקום האחרון שהיית בו?בבית.. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?תאיר התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?בן. יש לך חברים הומואים/לסביות?אולי.. החלום שלך?לאדעת.. איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?לאדעת.. למה דווקא שם? קר לך או חם לך?נעים כזה.. משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:שומניזם!!!!!:S:S:S באיזה גיל תתחתנ/י?לאדעת..אם בכלל._.
הפחד:חברים. את מי אתם הכי אוהבים בעולם?חברים שלי כמובן
עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?ממ..לאדעת
השיר האחרון ששמעת:ילד לפעמים-יוני בלוך
השיר שנדבק לך:אין כרגע
שיקרת פעם?בוואדי. מה הדבר הכי מטורף שעשית?לאדעת.. הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:24.. תוכנית:לא רואה כלכך טלויזיה.. מילה שעולה לך בראש:מגרד..
התאהבת בידיד?לא שידוע לי. מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?כן אם כן קרה לך?לא הסרט האחרון שראית:יורוטריפ
היה יפה?גאוני! בקולנוע או בטלוויזיה?טלויזיה. אתם שומעים עכשיו מוזיקה?כע מי האיש האחרון שראיתם?צליל מי בא לכם לראות?חברים חברים חברים מאמינ/ה באלוהים?כע מה לדעתך קורה אחרי שמתים?הולכים לטייל... עשית פעם סיאנס?לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים?כרגע..כן
(הסתפרתי עוד
) תכונה שאתם שונאים בעצמכם?יש כמה.. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?בוואדי. היית פעם בחו"ל?לא.. הרביצו לך?כן הרבצת למישהו?ברור מסר לאומה?מגרד לי בגב!!! גיל:14 מין:ננקבה אוהבים לישון? כן/לא- כן שמיכת פוך או סדין דקיק?שמיכת פוך כמובן
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)פיג'מה
איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)בגדים
מה מצויר על המצעים שלכם?כלום.. מה אתם עושים לפני השינה?סנייקXD ושומעת מוזיקה
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?אחרי שאמא שואלת אותי אם אני כמה אני אומרת לה -שלא:] מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?לאדעת.. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?כשאני עייפה! מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?אולי קצת יותר מ28.. משו כזה.. מה הזמן הכי ארוך שישנתם?ללאדעת נו.. מה היה החלום הכי הזוי שלכם?אוי:X פיג'מה - כן או לא?כןןן
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?חחחח כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?לא._. אמאלה:O ישנתם ערומים?לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?חח לא שידוע לי
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?חלילה עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()גם זה לא ידוע לי:O כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?חח לא ספרתי
ישנתם אצל חבר/ה?גם אתזה.. ישנתם בישיבה או בעמידה?לאדעת.. נרדמתם מול הטלויזיה?הרבההה נרדמתם בשיעור תנ"ך?אפעם,פעם,פעמיים,שלוש מאיפה אני יודעת?! חלמתם "חלום צלול"?אה? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?תנ"ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין?O_O השאלון הזה או תקנון הפורומים?לא טרחתי לקורא את התקנון
איך אתם נרדמים?מוזיקה. מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?נוי,מאי? הכי מעט זמן?לאדעת.. הכי מצחיק?גיא? חח אני מכירה יותר מידי אנשים מצחיקים
הכי קרוב?נאור,שחף הכי מוזר?חן. ללא ספק. הכי חכם?עדי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?שי.. וניר, שנים לא דיברנו.. הכי נחמד?דני
הזמר הכי טוב?ממ לא מכירה הרבה ששרים.. אז ממ נאור? הכי רועש?חן! האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?ממ אולי.. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?שחף.אפילו שבזמן האחרון זה לא קורה הרבה... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?חן על מי אתה סומך הכי הרבה?תאיר מי מקשיב לבעיות שלך?זהבית,שרון עם מי אתה רב הכי הרבה?נופר$#$$^Y$@&@$*@$%% שונאת אותה! האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לאדעת.. האם אתה סומך על אחרים בקלות?ממ דיי.. בבית של מי היית אחרון?דודים שלי..אתמול והיה נוראי:X האם החברים שלך מכירים אותך?הגיוני לא? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לפעמים.. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?חח מעניין לי תתחת מקובל חברתית
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:אולי

Peeeach

New member
הזמר הכי טוב?ממ לא מכירה הרבה ששרים.. נאור"

לכי לכי

kepit

New member
אמ סילחו לי גבירותיי ורבותיי!תשומת לב בבקשה!

תיקון: הזמר הכי טוב?מור כמובן!!!!!!! סליחה! זה המקלדת! היא לא כתבה! הכי רועש- גם זה מור! מור עושה רעש!(אם את מתעקשת..)

SaRgE

New member
גם אני עונה../images/Emo9.gif

ילדים, מתי תחזרו כבר לבית הספר?? איך קוראים לכם?נופר אתם אוהבים תשם?מאוד! אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אני אחשוב על זה ואחזור עם תשובה בת/בן כמה את/ה?18 התאהבת פעם?כה כמה ילדים יהיו לך?כמה שיותר! מה את/ה לובש/ת ברגע זה?טריינינג ופליז המקום האחרון שהיית בו? אילת האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמאלה יש לך חברים הומואים/לסביות? נראה לי
החלום שלך? למות שפוי ורענן איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? בישראל למה דווקא שם? כי זאת מדינת היהודים! קר לך או חם לך?קר
באיזה גיל תתחתנ/י? מבחינתי מחר את מי אתם הכי אוהבים בעולם? דורונוש וטול
עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? הנסיכות שלי
השיר האחרון ששמעת? talk to me like lovers do ברדיו הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: ביפ תוכנית: חברים מילה שעולה לך בראש: כיסופים התאהבת בידיד? לא
מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? בהחלט אם כן קרה לך? בהחלט הסרט האחרון שראית: משהו עם כלא ואסירים שמשתלטים
היה יפה? משו אש! בקולנוע או בטלוויזיה? פה בבית אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן מי האיש האחרון שראיתם? אחשלי מי בא לכם לראות? טול:-\ מה לדעתך קורה אחרי שמתים? זהו. אתם אוהבים את איך שאתם נראים? כן תכונה שאתם שונאים בעצמכם? קנאה
אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן
היית פעם בחו"ל? יאפ
הרביצו לך? אולי פעם...
הרבצת למישהו? בטח
מסר לאומה? ילדים, תחזרו לבית ספר! מה אתם עושים לפני השינה? גלחצ מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מצחצחים שיניים!
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? רצפת רכבת אולי האם אי פעם קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן מה מרדים אתכם יותר: אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אבשלום מלך! השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון לוקח בהליכה מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אביב הכי מעט זמן? הבלגים הכי מצחיק? מור הכי קרוב? אלעד הכי מוזר? מור הכי חכם? יובל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? טול
הכי נחמד? דורונוש הזמר הכי טוב? נעם הכי רועש? מור האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אולי רעות עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? טול!
על מי אתה סומך הכי הרבה? על רוב החברים הטובים מי מקשיב לבעיות שלך? מי לא
עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רב האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן האם החברים שלך מכירים אותך? כמובן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא!:-O האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן

Peeeach

New member
אני אענה

איך קוראים לכם? לנו קוראים מור אתם אוהבים תשם? בסדר אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? קורל בת/בן כמה את/ה? 15 ומשהוו איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: אממ קורל? התאהבת פעם? לא כמה ילדים יהיו לך? 1 או 2 גג 2 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? טריינינט מעשן/ת סיגריות? הפסקתי
סמים? מפתאוםםםם פעם חשבת להתאבד? כן מצב חברתי? אחלה החברים הכי טובים? קצת בריב עם כמה מהם אז.. אבל בעיקרון הכי הכי סאלי הקול האחרון ששמעת? טלויזיה המקום האחרון שהיית בו? במיטה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? סאלי התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כן יש לך חברים הומואים/לסביות? הומואים לא לסביות כן כאילו אבל יש כמה שאני בטוחה שהם הומואים הם פשוט מתכחשים לזה D: החלום שלך? *שלי* איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? צפוןןןןןן למה דווקא שם? כי שם יש את המקומות הכי יפים בארץ קר לך או חם לך? נעים משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: על שום דבר באיזה גיל תתחתנ/י? כשזה יבוא זה יבוא אין גיל מסויים אבל לא פחות מ- 27 הפחד: להשאר לבד את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את אמא שלי עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? *אישי* השיר האחרון ששמעת? לא יודעת יש עכשיו 24 ויש שם שיר של הפסטיגל או משהו
השיר שנדבק לך: dream on שיקרת פעם? כןן מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודעת חח הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: * צופה מזה השפה הזאת D: אממ 24 אני חושבת תוכנית: לא יודעת חחחח מילה שעולה לך בראש: שבי התאהבת בידיד? לא התאהבתי אבל רציתי מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? לא אם כן קרה לך? לא הסרט האחרון שראית: אממ המנסרים מטקסס
היה יפה? מאווודדדד
בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה למי יש כסף לקולנוע? אתם שומעים עכשיו מוזיקה? 24 מי האיש האחרון שראיתם? אמא? מי בא לכם לראות? השאלות חוזרות על עצמם מאמינ/ה באלוהים? כן [: מה לדעתך קורה אחרי שמתים? כשאני אמות אני אעדכן אאתכם עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לפעמים תכונה שאתם שונאים בעצמכם?אממ... לשפוט אנשים מהר מדיי ולשנוא אנשים בלי סבה אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? לא בדיוק הרבצת למישהו? כן מסר לאומה? "כשהעולם מפנה לך את גבו, תפנה אתה את גבך לעולם! " גיל: ........1555 מין: נקבה אוהבים לישון? כן/לא כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך כמובןןןןןן איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) חחחחח צורה מצחיקה - חולצה של טריננניגט ג'קט כזה מטריקו עבה כזה ותחתונים חח איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) תחתונים בלבד מה מצויר על המצעים שלכם? כל מיניי מה אתם עושים לפני השינה? נכנסים למיטה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? יוצאים מהמיטה מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? מגלשה באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? מתי שאני עיייפה מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יום וחצי ככה כאילו לא ישנתי בלילה ואז לילה אחרי הלכתי לישון ב 5 וחצי ככה בלילה מה הזמן הכי ארוך שישנתם?16 שעות? מה היה החלום הכי הזוי שלכם? סודי פיג'מה - כן או לא? כן [: אבל רק בחורף ובלי חלק תחתון האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? מנשה? לא חחח אבל מישהו כן ישנתם ערומים? לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לחטט לי באף!!!!!! עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? כן [: עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () כן [: כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? רוב הזמן ישנתם אצל חבר/ה? כל הזמן ישנתם בישיבה או בעמידה? 8 פעמים ככה נרדמתם מול הטלויזיה? 444564 פעמים נרדמתם בשיעור תנ"ך? 4444 פעמים חלמתם "חלום צלול"? :-| מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? לא לומדת כימיה אבל אני משערת שכימיה אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אבשלום השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון ! איך אתם נרדמים? בעיניים עצומות לרוב. וכשמשחקים לי בשיער או באוזן מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?ירדן הכי מעט זמן? צליל? הכי מצחיק? דנה! הכי קרוב? גר ? חחח הכי מוזר? כולם הכי חכם? דניאלל!! שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? רעיה הכי נחמד? רעיה הזמר הכי טוב? סאלי הכי רועש? שיי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם עידו ניראלי חחח או עם סאלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם סאלי על מי אתה סומך הכי הרבה? על כמה מי מקשיב לבעיות שלך? סאלי חחחח עם מי אתה רב הכי הרבה? עם סאלי D: D: בואנה זה מורכב עלייה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא!!!!!!!! האם אתה סומך על אחרים בקלות? יותר מדיי!!! בבית של מי היית אחרון?ניראלי שוהם האם החברים שלך מכירים אותך? D: כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: תשאלו אותו

A m 0 s

New member
עונה@@

איך קוראים לכם? עמוס. אתם אוהבים תשם?
אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? --- בת/בן כמה את/ה? 14 איך יקראו לילד שלך? לא יודע.. בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: אה? התאהבת פעם? כן כמה ילדים יהיו לך? לא יודע מה את/ה לובש/ת ברגע זה? ג'ינס וגופיה@ מעשן/ת סיגריות?
סמים? כנ"ל פעם חשבת להתאבד? ממש לא מצב חברתי? בסדר החברים הכי טובים? לא מאמין במושג "חברים" הקול האחרון ששמעת? של אימי היקרה.. המקום האחרון שהיית בו? ביתי הקט.. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? עכשיו אני מתקשר לבת דוד שלי... התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? מה? יש לך חברים הומואים/לסביות? יכול להיות.. החלום שלך? לעשות דואט חד פעמי עם המלכה האם!!!!!... דנה ברגר איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? אין לי מושג! למה דווקא שם? ככה קר לך או חם לך? נעים.. משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: כלום באיזה גיל תתחתנ/י? אני לא מתכוון להתחתן הפחד: מה? את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את עצמי ואת בני משפחתי!! עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? ברגע זה - לבד! השיר האחרון ששמעת? להתגעגע - דנה ברגר השיר שנדבק לך: כל 5 דקות זה משהו אחר.. שיקרת פעם? פעם? המון פעמים..! מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודע.. הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: 22/24/10 תוכנית: לא יודע מילה שעולה לך בראש: שומר (עם קובוץ) התאהבת בידיד? לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? כן אם כן קרה לך? לא הסרט האחרון שראית: לא זוכר, אבל נראה לי "משבר אמון" היה יפה? נחמד.. בקולנוע או בטלוויזיה? בDVD אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא מי האיש האחרון שראיתם? אימי היקרה!! מי בא לכם לראות? את עצמי.. מאמינ/ה באלוהים? לא תמיד - עכשיו לא.. מה לדעתך קורה אחרי שמתים? זה כל פעם משתנה.. עשית פעם סיאנס? ניסיתי עם בתדודה שלי אבל ממש 10 שניות ככה שזה לא עבד.. אתם אוהבים את איך שאתם נראים? כן תכונה שאתם שונאים בעצמכם? אין אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? לא הרביצו לך? כן - אבל החזרתי!!
הרבצת למישהו? כן מסר לאומה? |"אל תיקח את החיים ברצינות - במילא לא תצא מהם חי!!"| גיל: 14 (זה כבר היה)| מין: זכר אוהבים לישון? כן/לא לא תמיד שמיכת פוך או סדין דקיק? פוךגם בשיא הקיץ! איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) גופיה ותחתונים איך אתם ישנים בקיץ? כנ"ל מה מצויר על המצעים שלכם? כל פעם משהו אחר.. מה אתם עושים לפני השינה? מקלחת.. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? את אותם הדברים אבל מהר!! מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? שק"ש באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? אני תמיד נרדם מוקדם... מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יון וחצי.. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 12 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? לא זוכר פיג'מה - כן או לא? לא האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?
ישנתם ערומים? לא שאני זוכר.. עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא שאני יודע.. עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא! עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא!@@# כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? המון ישנתם אצל חבר/ה? לא הרבה.. ישנתם בישיבה או בעמידה? פעם הייתי נרדם באותו נרדמתם מול הטלויזיה? המון!! נרדמתם בשיעור תנ"ך? אני מנמנם!! חלמתם "חלום צלול"? שזה?? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? שתיהן!! ימח שימן!! אבשלום קור או עמנואל הלפרין? שילכו לחפש... השאלון הזה או תקנון הפורומים? שלוותה! איך אתם נרדמים? לא יודע.. מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? לא יודע הכי מעט זמן? כנ"ל הכי מצחיק? גם כן הכי קרוב? כנ"ל הכי מוזר? כולם! הכי חכם? לא יודע.. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אין הכי נחמד? אין הזמר הכי טוב? אני~~ הכי רועש? אני האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא.. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם עצמי.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אני לא מדבר הרבה בטלפון! על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? אני עם מי אתה רב הכי הרבה? אם עצמי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא!! בבית של מי היית אחרון? של דודה שלי האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן - לא כולן!!

a d i 8

New member
משעמם לי../images/Emo9.gif

איך קוראים לכם?עדי אתם אוהבים תשם?אכן
אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?מלודי בת/בן כמה את/ה?17.5 איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות:מלודי לבת ופיטר לבן התאהבת פעם?
כמה ילדים יהיו לך?2/3 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?מכנסיים של בית וגופיית סבא...סקסייי
מעשן/ת סיגריות?
סמים?
פעם חשבת להתאבד?
מצב חברתי?טוב תודה
החברים הכי טובים?ליל ויעל הקול האחרון ששמעת?אמממ של מי שמדבר בטלויזיה המקום האחרון שהיית בו?ת"א האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?לא זוכרת
התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?
החלום שלך?לעשות מוזיקה איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?ת"א? למה דווקא שם?כי כיף שם
קר לך או חם לך?קר
משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:העובדה שאני לוקחת דברים ללב יותר מידי. באיזה גיל תתחתנ/י?לא יודעת הפחד:מחטים
את מי אתם הכי אוהבים בעולם?משפחה
עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?ג'וני דפ
השיר האחרון ששמעת?אמפריות נופלות לאט השיר שנדבק לך:אמפריות נופלות לאט שיקרת פעם?>.< מה הדבר הכי מטורף שעשית?לא יודעת הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:ביפ תוכנית:חברים מילה שעולה לך בראש:חורףףףףף התאהבת בידיד?
מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?
אם כן קרה לך?
הסרט האחרון שראית:'החופשה' היה יפה?מאוד
בקולנוע או בטלוויזיה?טלויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה?נופ מי האיש האחרון שראיתם?אמא מי בא לכם לראות?יעל מאמינ/ה באלוהים?סוג של... מה לדעתך קורה אחרי שמתים?אני רוצה להאמין שיש המשך עשית פעם סיאנס?
אתם אוהבים את איך שאתם נראים?כן
תכונה שאתם שונאים בעצמכם? שאני לוקחת דברים ללב יותר מידי. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?
היית פעם בחו"ל?
הרביצו לך?
הרבצת למישהו?
מסר לאומה?משעמם לי.... גיל:לא שאלתם כבר? מין:נקובה אוהבים לישון? כן/לא
שמיכת פוך או סדין דקיק?פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)גופייה ותחתונים>.< מה מצויר על המצעים שלכם?כלום מה אתם עושים לפני השינה?בדרך כלל מחשב מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?הולכת לצחצח שיניים מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?באמצע בראשית
באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?משתנה מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?יומיים מה הזמן הכי ארוך שישנתם?20 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם?זה ארוךךךךך פיג'מה - כן או לא?
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?
ישנתם ערומים?
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?אממממ לא? עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()
כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?המון ישנתם אצל חבר/ה?המון ישנתם בישיבה או בעמידה?0 נרדמתם מול הטלויזיה?המון נרדמתם בשיעור תנ"ך?ה-מ-ו-ן!
חלמתם "חלום צלול"?המון מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?כימיה אבשלום קור או עמנואל הלפרין?אבשלום קור השאלון הזה או תקנון הפורומים?תקנון הפרומים
איך אתם נרדמים?על הבטן

ססילייה

New member
לא ראית את המשחק?!

למה את מתקשרת אליי אם לא ראית את המשחק?!?! אוח, היה לנו את הפרילנד רק לנו, שתביני..
זה היה דיי עצוב XD אפילו שירלי כבר התייאשה ! היה כיף. תודה מאמי.

ססילייה

New member
אני לא מאמינה שעניתי על כל זה עכשיו O_O

איך קוראים לכם?לירון ליאן (ליל
) אתם אוהבים תשם? סוג של. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?תו\כוכב\עונג.
בת/בן כמה את/ה?19 איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: כוכב\תו\עונג :) התאהבת פעם?
. כמה ילדים יהיו לך?2. מה את/ה לובש/ת ברגע זה?ציפי כחול וגופיית סבא. מעשן/ת סיגריות?
סמים?
פעם חשבת להתאבד?
מצב חברתי?מצויין, תודה. החברים הכי טובים?יש הרבה :) הקול האחרון ששמעת? סבתא שלי מברכת בטלפון >< המקום האחרון שהיית בו?ריקושט.[אוח, איזה מוכר מהמם.
] האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?סבתא -_- התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?בוודאי
החלום שלך?לא משהו מוגדר! איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?תל אביב. למה דווקא שם?כי זה הכי כיף.
קר לך או חם לך?קר לי!@#$ משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:שומנים.
באיזה גיל תתחתנ/י?לא יודעת
הפחד:להיות לבד, בלי אנשים בכלל. את מי אתם הכי אוהבים בעולם?את אחיין שלי :) עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?- השיר האחרון ששמעת?מהשד"ק-אהובתי השונה. השיר שנדבק לך: הפשע"ר-הינך יפה. שיקרת פעם?
מה הדבר הכי מטורף שעשית?לא זוכרת..היו יותר מידי כאלה..
הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:24. תוכנית:מה שיש. מילה שעולה לך בראש:ריר. התאהבת בידיד?
מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?
אם כן קרה לך?
הסרט האחרון שראית:סקס שקרים וארוחת ערב. היה יפה?לא :X בקולנוע או בטלוויזיה?טלוויזיה. אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לא. מי האיש האחרון שראיתם?את המוכר השווה הזה בריקושט!!!
מי בא לכם לראות?- מאמינ/ה באלוהים?- מה לדעתך קורה אחרי שמתים?- עשית פעם סיאנס?- אתם אוהבים את איך שאתם נראים?סוג של. תכונה שאתם שונאים בעצמכם?חוסר סבלנות ממדרגה ראשונה. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?
היית פעם בחו"ל?
הרביצו לך?
הרבצת למישהו?
מסר לאומה?הינך יפה רעייתיייייייי אני נגנב משתיי עיניייייך ששורפות אותי כאש הלהבההההההההה גיל:19. מין: כבר 3 חודשים שאין. אוהבים לישון? כן/לא
שמיכת פוך או סדין דקיק?פוך! איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) יש ויש..
איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)ואו, בקיץ..אם הייתי יכולה לפשוט את העור, הייתי עושה את זה! מה מצויר על המצעים שלכם?אני מחפשת נואשות מצעים עם כוכבים, בינתיים זה סתם חלק. מה אתם עושים לפני השינה?חושבת?שומעת מוזיקה?דברים כאלה..:) מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?שומעת מוזיקה
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? תחנת רכבת. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?מתי שהעיניים נסגרות. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?78 שעות. מה הזמן הכי ארוך שישנתם?24 שעות. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? שאני מרביצה לעדי.
פיג'מה - כן או לא? לא.O_O האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?חחח כן! התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?לא..אבל קרו מקרים...
ישנתם ערומים?
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?לא! עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?ניסיתי..
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? O_O זה אפשרי בכלל כל הדבר הזה? כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?המון. ישנתם אצל חבר/ה?המון. ישנתם בישיבה או בעמידה?ישיבה?ברכבת אולי. נרדמתם מול הטלויזיה?יותר מידי D: נרדמתם בשיעור תנ"ך?מעולם.. חלמתם "חלום צלול"?כל לילה. מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?כימיה. אבשלום קור או עמנואל הלפרין?אבל שניהם חמודים! השאלון הזה או תקנון הפורומים?השאלון O_ס איך אתם נרדמים?בקלות. מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אסתי. הכי מעט זמן?הוד. הכי מצחיק?קורל!
הכי קרוב?אסתי. הכי מוזר?מאיה. הכי חכם?אביטל. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?עדי! הכי נחמד?אורן. הזמר הכי טוב?עדי ומזל!!D: הכי רועש?עדי
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?סוג של, כן. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?קורל. :) עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?עדי
על מי אתה סומך הכי הרבה?לא יודעת. מי מקשיב לבעיות שלך?מי לא?
אני חופרת! עם מי אתה רב הכי הרבה?אסתי
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות?לפעמים. בבית של מי היית אחרון?עדיייייי :) האם החברים שלך מכירים אותך?רובם. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?חח בזמן האחרון, כן!
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?כן O_ס אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אחרי מה שאמרו לי אתמול, כן!!!

לאיור

New member
האאאאאא../images/Emo178.gif

איך קוראים לכם? ליאור אתם אוהבים תשם? יאפ
אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אני לא יכולה לדמיי את עצמי עם שם אחר. בת/בן כמה את/ה? בינואר [יאללה כבר] 16 איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: לא יודעת לבנות. דווקא לבנים כן התאהבת פעם?
כמה ילדים יהיו לך? 3 ניראלי מה את/ה לובש/ת ברגע זה? ג'ינס מלי קופר וטישרט..גם מלי קופר [ורק עכשיו שמתי לב לזה] מעשן/ת סיגריות? כן סמים? לא פעם חשבת להתאבד? אמרתי שאני רוצה למות בהרבה מצבים מצב חברתי? סבבה
החברים הכי טובים? מאיה זהר ניצן ואופיר הקול האחרון ששמעת? של אמא המקום האחרון שהיית בו? אצל מורה פרטית האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ניצן התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?כן יש לך חברים הומואים/לסביות? הלוואי ויהיה לי חבר הומו
חמודים כאלה החלום שלך?
איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? תלוי באיזה גיל, בת"א ובמקום שקט למה דווקא שם? כי בת"א תמיד יש מה לעשות. וצריך מקום שקט אחרי שגרים בת"א קר לך או חם לך? נעים לי משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: לא יודעת באיזה גיל תתחתנ/י? פייהי.. אין לי מושג הפחד: להרגיש בודד. זה נוראי -.- את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את המשפחה והחברים הקרובים
עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? רר..
איתו השיר האחרון ששמעת?
יצירה של בטהובן Moonlight Sonata השמיעו לנו את זה במגמת מוזיקה ונדבקתי לזה השיר שנדבק לך: זה שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודעת. אבל היום הייתי אצל מורה פרטית והיא שאלה אותי איזה מקצוע אני חושבת שהכי מיותר ואמרתי תנ"ך. היא דתיה.
הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: V.O.D וערוצים 7,3,5,24 תוכנית: שנות השבעים
אבודים, csi מילה שעולה לך בראש: קורקבן התאהבת בידיד? לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? כן אם כן קרה לך? כן הסרט האחרון שראית: אמריקאן פאי 2 היה יפה? מצחיק
בקולנוע או בטלוויזיה? טלווזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה? ברור
מי האיש האחרון שראיתם? אמא מי בא לכם לראות? אותו מאמינ/ה באלוהים? כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים? לא יודעת וזה ממש מעניין אותי עשית פעם סיאנס? כן
ואני מצטערת על זה אתם אוהבים את איך שאתם נראים? אממ.. בערך תכונה שאתם שונאים בעצמכם? חוסר ביטחון אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? בוודאי
היית פעם בחו"ל? יאפ
הרביצו לך? אבל בצחוק... הרבצת למישהו? גם .. מסר לאומה? תחשבו חיובי
גיל: עוד פעם? מין: נקבה אוהבים לישון? כן/לא כןןןןןןןן! שמיכת פוך או סדין דקיק? פוךךךךךךךךךךךךךךך
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) עירומים?
אני לא רוצה לקום כמו גוש קרח!! עם פיג'מה חמודה
איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) בוקסר וטופ\גופיה\חולצה מה מצויר על המצעים שלכם? פרחים\פסים.. כל מיני מה אתם עושים לפני השינה? רואה טלווזיה ושומעת מוזיקה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? שומעת מוזיקה ואז לשירותים..
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? באמצע מדברXD באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 12 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יומיים בלי שינה ובלילה השלישי איזה 3 שעות
מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 14 או 13 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? כל יום יש לי אחד יותר הזוי מהשני פיג'מה - כן או לא? כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? חחח כן אבל אחרי כמה זה נזכרתי התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? חחחחחחחחחחח היום בבוקר ישנתם ערומים? בטח כשהייתי קטנהXD עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? חחחחחחחח עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () ...חחחחחח כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? את מצפים שאני אספור כאילו? ישנתם אצל חבר/ה? מלא פעמים ישנתם בישיבה או בעמידה? כמעט כל יום בבבצפר נרדמתם מול הטלויזיה? כל יום נרדמתם בשיעור תנ"ך? לא לומדת תנ"ך השנה. אבל הייתי נרדמת הרבה חלמתם "חלום צלול"? פעם אחד וזה היה הכי מגניב בארץ!!!!!!! מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? כימיה! אבשלום קור או עמנואל הלפרין? השאלון הזה או תקנון הפורומים? איך אתם נרדמים? עם טלווזיה ומוזיקה מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ניצן הכי מעט זמן? הכי מצחיק? אמיר הכי קרוב? מאיה ניצן זהר ואופיר הכי מוזר? אור
הכי חכם? מטר שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? האמהאמ הכי נחמד? הזמר הכי טוב? שיר הכי רועש? עדן האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אופירקה כפרה עליו
האם החברים שלך מכירים אותך? כן ניראלי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? הא? לא? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אני מקווה טוב חפרתם אני מתה מרעב ביי

למעלה