שאלון!!

Choco Girl

New member
המשך../images/Emo12.gif../images/Emo210.gif../images/Emo215.gif

71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? חח אממ .. תפוז ? XD 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? ג'וני דפ , נינט טייב וזהו בדוגרי O: 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Choco Girl חח אני איתו כבר שנתיים X: ואין סיפור . 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יאפ . 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? בקושי כותבת :\ אבל ג'וני דפ ונינט טייב . 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? גורם לחשוב הרבה :\ 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? הפנים [= 78. יש לך חבר/ה? לא :\ 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא'דעת .. חח לא נראלי X: 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פותחת עיניים
וקמה מהמיטה
82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתכסה בשמיכה ועוצמת עיניים
83. מהם התחביבים שלך? להיות בסביבת חברים [= 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? תומר / יונתן .. תמיד מצחיק לי איתם D: 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מברשת שיניים, דאורדורנט, בגדים וכו' .. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? נראלי ציפור :] חופשיה כזאת D: 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? אחה"צ
88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? נשיקה X: 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב P: 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? תותים+קצפת+סירופ שוקולד [חס וחלילה שאני יוצא להורגג !!] 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 2 השמיכות שלי :\ 92. מי החברים שלך בפורום? הממ .. חח אנ'לא בקשר אישי פה עם אפ'חד X: 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא'דעת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא מזמן דווקא
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לא'דעת :\ 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? שש.. לא חושבים על זה [= 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם ידיד שלי ובחדר שלו. כל הזמן צחוקיםםםםם XDDD 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי מחזירה את סבתא שלי לחיים =/ 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא'דעת 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? שאלה טובה . בוחרת לא לענות X: הודגש באמצעות מדגישומטיק
עפתי לישששווןן ,, בהההיי :] לילההה טובבב ! #

yarden sparrow

New member
עונהP:עעה זה ארוך!!

1. שם:ירדן 2. גיל:15 3. תאריך לידה:10.5 4. כינוי: יארדן ירדני וכל השטויות האלה... 5. תכונה טובה:כוח רצון:) 6. תכונה רעה:עקשנית 7. חולשה:לשחקנים טובים
8. אובססיות: ניראלי שאין(; 9. פאדיחה: מלא.. 10. כאב:התעללות באנשים\בעלי חיים\\: 11. משאלה: שכל המשאלות שבקשתי כל יתגשמו:) 12. זיכרון רע: אממ שהייתי ממש קטנה וקיבלתי מלא בלוני הלום ליומולדת..ואז הם עפו לי כולם ביחד\:והייתי ממש עצובה אחר כך.. חח:) 13. זיכרון טוב: לפני כמה שנים הייתה לנו זולה ממש מגניבה של כל הילדים ברחוב וזו הייתה ה"ממלכה" וזה היה בתוך מלא סלעים ועצים ולא אפשר לראות אור יום! זה היה ממש מגניב![: היום גדלו שם יותר מידי עצים ואי אפשר להכנס יותר...חבל כי הייתי שם כל יום בתקופה ההיא[: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יומולדת גיל שלוש אם אני לא טועה.. 15. געגוע: לזולה:) 16. פחד: רופאי שינייםS: לא יודעת למה... 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:בעע.. סתם כי אני שונאת את המילהP: חח 18. קמיע [אם יש]:צמידים וכאלה..אבל לא יותר מזה! 19. החג האהוב עליך: ניראלי פורים:) 20. אוכל מועדף:סיני! 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:כבד\: 22. שתיה מועדפת: מילק שייק 23. קינוח מועדף: סופלה וואפל בלגי עוגת נפולאון ועוד מלא!! 24. ממתק מועדף:אממ דוריטוס[: 25. עוגה מועדפת: בראוניז פאדג' קרמשניט ועדיף שאני אפסיק כאןP: חח 26. צבע מועדף:אדום 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:כלבב 29. ספורט מועדף: התעמלות אומנותית..כי זה הספורט שלי(:) 30. מספר מזל: 12 31. ספר:הארי פוטר !! 32. סרט דיסני מועדף: וואו שאלה קשה ממש!!! אממ ניראלי בת הים הקטנה..כי על זה חרשתי הכי הרבה..אם אני לא טועה פיטר פן זה גם דיסני...אז גם פיטר פן:) 33. סרט: נפלאות התבונה שודדי הקאריבים ודוני ברסקו חוץ מאלה יש עוד מלא[: 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ אדם סנדלר ראסל קרואו קירה נייטלי וג'ניפר אניסטון..יש עוד אבל לא נורא:) 35. זמר\ ת: אקסל רוז! 36. סדרה מעודפת: עוד שאלה קשה.. אממ אבודים ניראלי 37. מקצוע אהוב:ספורט 38. מקצוע שנוא:ערבית\\: 39. מקום בעולם: הקאריבים!1[[[: 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זכור לי משהו ממש נועז! אבל אני מוכנה לאכול ג'וקים בשביל כסף עם זה נקרא נועז:) 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כל מיני קטעים חסרי טאקט למיניהם P:חח 42. פריט לבוש מועדף: בטח שג'ינס[: 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ
45. את/ה מאמינ/ה בגורל?לפעמים 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וואפל!!! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?לא אכפת לי 50. ג'ינס או סתם מכנס? מה שיותר נוח:) 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? גםו גם 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה זה הכי אחי! 53. קור או חום? עדיף לסבול מקור..כי תמיד אפשר ללבוש עוד בגדים:) 54. לישון או לקום?לישון!!!! 55. חוף או הרים?חוף עם הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:כןכןכן:) 60. שיר שגורם לך לבכות: גם טוב 61. השיר של כל הזמנים:let it beשל הביטלס כי גם מי שלא מכיר מכיר![: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת:ממ 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אין לי מושג\: אולי all you need is love 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:מה? אני לא אמורה לחשוב על זה\: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: יש הרבה כאלה.. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? ירדן :) 67. שמות החברים הכי טובים שלך: וואו יש הרבה הכי טובים\\: לא יודעת מי לבחור...): 68. הגלידה הכי טעימה? גלידה אמריקקיתP: חח 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אופטימיות יתרPP: אצל אחת מהן 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מה? אני ממש לא זוכרת\: 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?הרבה 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?פה קבוע ועוד כמה לא קבוע 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?yarden sparrow בגלל ג'ק:) 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אולי:) 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?כאן 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה ממש מתסכל\: 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיינים 78. יש לך חבר/ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? יש מצב שכן.. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? חוזר לישון לעוד כמה דקות:) 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?סוגרת טלויזיה 83. מהם התחביבים שלך?מחשב בילוי עם חברים טלויזיה דרמה...ויש עוד כל מיני:) 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? ואוו זה קשה מידי!!! 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית?בגדים.? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? כלב זו החייה שבכי קרובה לבני אדם! ואם לא אז דולפין זה נראה ממש כייף:) 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?אהבה:) 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהריים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? ארוחה במקס ברנר:) 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?... 92. מי החברים שלך בפורום?חח ..אין 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? הדרכתי בקייטנה בתנדבות כי זו קייטנה של ילדים שאין להם כל כך כסף.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא זוכרת.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?כנ"ל 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? גם על זה אני לא אמורה לחשוב עדיין
חח 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? על אי בודד עם החברים 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא משהו גדול אולי כמה מעשים קטנים חסרי טאקט.. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?באקריבים וקצת יותר ריאלי ארצות הברית נשמע מגניב! אבל אין כמו ישראל:) 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לאא

A Kiss To Kill

New member
הווו שאלונים ארוכים על הבוקר ^.^../images/Emo25.gif

1. שם:אמילי 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 8.10.93 4. כינוי: אמי, אמ, ווילי[ אל תשאלו
] ולא זוכרת ><" 5. תכונה טובה: הומ.. אין
6. תכונה רעה: שאני חופרת המון, ויחסית צבועה ליד אנשים כי ליד אנשים אני ממש קופצנית אבל לבד אני נוטה להיכנס לדיכאון
7. חולשה: חשמליות ובנים עם שיער ארוך
8. אובססיות: צופים
9. פאדיחה: חחחח כמהההה, אמא של חברה שלי הייתה צכה לקחת אותנו, ובא אוטו דומה לשלה ונכנסו ואז קלטנו שזאת לא היא
10. כאב:יותר מדי... 11. משאלה: יותר מדי.. ביינתים, שMCR יבואו לארץ. 12. זיכרון רע: כיתה ז'. 13. זיכרון טוב: מחנה קיץ, ים אל ים, טיול פתי"ש ורוב כיתה ח'. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שהיינו יוצאים פעם כל הילדים בשכונה לשחק מחבואים וכאלה עד מאוחר, היינו כ"כ הרבה וזה היה כייף
15. געגוע: לבנות מהמפגש של פורום MCR
16. פחד: שאשים שקרובים אליי ימותו
17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את אמא מציקה לי
18. קמיע [אם יש]:אין.. 19. החג האהוב עליך: סוכות. 20. אוכל מועדף: אוכל סיני
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דגים! 22. שתיה מועדפת: נסטי
23. קינוח מועדף: מלקשייק
24. ממתק מועדף: הוממ..קליק
25. עוגה מועדפת: חחח בסקוויטים וריבת חלב
26. צבע מועדף: ירוק ושחור. 27. חיה מועדפת: אריה, נמר וארנבים
28. חיית מחמד [אם יש]: לא
29. ספורט מועדף: טניס
30. מספר מזל: 2,4 31. ספר:פייייי יש כ"כ הרבה! אבל ברגעים אלה זה רודף העפיפונים, אבל יש עוד פול
32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות
33. סרט: הממ..מישהו לרוץ איתו
34. שחקנ\ית: מריל סטריפ! 35. זמר\ ת: אין.. 36. סדרה מעודפת:חברים
37. מקצוע אהוב: ספרות
38. מקצוע שנוא: מת'
39. מקום בעולם: ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: להשתכר ולעשות שטויות מול כולם><" 42. פריט לבוש מועדף: חולצות? ><" 43. ההמצאה של כל הזמנים: פאלפון!!! אפעם לא תראו אותי בלי פאלפון
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב וחורף
45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא החלטתי><" 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? גם לא החלטתי><" 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל
48. שקיעה או זריחה? שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד?אממ..לא יודעת
50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 3/4 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית
52. מלפפון או עגבניה? עגבניה
53. קור או חום? קור. 54. לישון או לקום? לישוןןןןןןןןןןן
55. חוף או הרים? חוף ומאחורה הרים
[אילת] 56. קרמבו- וניל או שוקו?בכלל לא! 57. תות או בננה? תותבננה:] 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה.. 59. שיר שגורם לך לצחוק:של יובל המבולבל
60. שיר שגורם לך לבכות: יש המון
61. השיר של כל הזמנים: ששש אתם עושים לי בחירות קשות!!
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אין
63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חח כל השירים של כל הלהקות שאני אוהבת
ס'חתונה מפחידה ורועשת זאת תהיה
64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:"מי שטוב לו ושמח כף ימחא"
65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:הממ...אין
66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? בנאדם נורא לא יפה וסתם מטומטמת><" 67. שמות החברים הכי טובים שלך:דיייייייייייייייייייייי כולם חברים שלי~!$@#$#@!
68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב ווניל עוגיות
69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהם מקשיבים לי^.^ 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לא יודעת
71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?פורומים, בלוגים של חברים, האתר של השבט שלי ולא זוכרת><" 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? MCR וג'וני דפ.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? רק אתמול החלפתי
אין סיפור, סתם קארין נתנה לי כינוי שממש אהבתי. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אכן.. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?MCR וג'וני דפ. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?זה תלוי מי... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער ארוך
78. יש לך חבר/ה? לא
79. כמה אחים ואחיות יש לך?אחות. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? ישמצב..אנחנו נורא דומות באופי ובתחביבים ומוזיקה
81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פוקחת עיינים?><" 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? בודקת שכל איבר בגוך מכוסה בשמיכה! אחת לא הולכים לישון!!
83. מהם התחביבים שלך? טניס, צופים, לשמוע מוזיקה, לצאת עם חברים, לצלם ובטח יש עוד ששכחתי
84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?את ג'ורג' בוש, אחרי שיראו שהוא נעלם יבואו לחפש אותו ויחלצו אותנו^.^ 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? MP4, פאלפון ובגדים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? אריה. 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב.. 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?את כל הדיסקים שאני רוצה [זה מעל 100] 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]:צהריים כשיש משו טעים
90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? ממתקים,שיהיה לי מוות מתוק
91. מהו

SHaNINuSH55

New member
אני אוהבת שאלונים!!! D:

1. שם: שני 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 6.4.92 4. כינוי: שנינוש בעיקר 5. תכונה טובה:
לא יודעת 6. תכונה רעה: כנ"ל 7. חולשה: ג'וני
ואוכללללל =] 8. אובססיות: ג'וני
ואוכללל =] חחח 9. פאדיחה: לא יודעת 10. כאב: בדיקות דם 11. משאלה: להיות זמרת מפורסמת.. ושחקנית ואם אפשר לדגמן על הדרך
חחח 12. זיכרון רע: לא זוכרת 13. זיכרון טוב: יש הרבה.. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שבן דוד שלי הכי קטן נולד.. רק את הלידה שלו אני ממש זוכרת
[הוא בן שנה וחצי.. בגלל זה
] 15. געגוע: לא יודעת.. 16. פחד: דברים רעים שיכולים לקרות לאנשים שחשובים לי 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל מיני דברים על זה שבעולם הדוגמנות רק מנצלים וכאלה.. אני יודעת את כל ההרצאות בעל פה! 18. קמיע [אם יש]: לא נראה לי שיש 19. החג האהוב עליך: אממ.. אני אוהבת לאכול בסוכה.. ואוהבת לאכול סופגניות ומצות עם נוטלה.. אז סוכות חנוכה ופסח :D אהה ואולי פורים.. זה כיף להתחפש 20. אוכל מועדף: כל מה שאכיל חחחח יש מלא.. 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אוכל לא כשר 22. שתיה מועדפת: אממ.. בירה שחורה 23. קינוח מועדף: עוגת גלידה של אמא 24. ממתק מועדף: לא יודעת אך קוראים לזה
25. עוגה מועדפת: עוגת גלידה של אמא 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: ברור שישששש ! ניקוש המאמוש שלי :D חחח 29. ספורט מועדף: אין כזה דבר
30. מספר מזל: בעבר היה 2.. עכשיו לא יודעת 31. ספר: אני לא סובלת ספרים
32. סרט דיסני מועדף: שה"ק חחח מוזר שזה של דיסני 33. סרט: שה"ק 34. שחקנ\ית: סקרלט ג'והנסון, קתרין זיטה ג'ונס, שרליז ת'רון 35. זמר\ ת: שאקירה וכריסטינה אגילרה 36. סדרה מעודפת: כל מיני 37. מקצוע אהוב: אנגליתתת 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: הבית שלי =] חחח 40. המעשה הכי נועז שעשית: אממ..משו כזה.. ברח לי השם סנפלינג או משו כזה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הוו.. אמממ לא יודעת חח 42. פריט לבוש מועדף: שאלה קשה! 43. ההמצאה של כל הזמנים: לפטופ [עם אינטרנט כמובן] 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? יאפ 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? יאפ 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל גדול כזה טעים.. 48. שקיעה או זריחה? גם וגם 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? תלוי איך מסתכלים על זה
52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון..אני עייפה 55. חוף או הרים? לא זה ולא זה =\ 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל במקפיא 57. תות או בננה? תות.. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: שיר שכתבתי בצחוק 60. שיר שגורם לך לבכות: לא יודעת 61. השיר של כל הזמנים: אני אוהבת את ביוטיפול של כריסטינה ואנדרניט יור כלוטס של שאקירה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: ברח לי השם שלו.. אבל הוא מזכיר לי את דודה שלי 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שיר שבעזרת השם אני אקליט.. עד החתונה חח 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שיר בהלוויה? 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אין לי שמץ 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? אממ.. תשאלו את אמא חחחח 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אממ.. לידר נופר רויטל יפעת רוית.. אבל יש עודד
68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד לבן עם אגוזים 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אממ..שיודעים להקשיב ולייעץ ותומכים ועוזרים.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני הרבה הרבה שנים.. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? כל מיני פורומים בעיקר [לא רק של תפוז] 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פורום 864..חח 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? SHANINUSH5 בעיקר.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש מצב 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? פורום ג'וןג'ון 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אין לי מושג אם קרה כזה מצב
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אממ מישו שנראה טוב מן הסתם 78. יש לך חבר/ה? לא.. אני בודדה 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כשהם יהיו בגילי אני אדע
81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? חושבת על מה לאכול? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? חושבת על מה לאכול למחרת? חחחח סתםסתם.. חושבת על דברים 83. מהם התחביבים שלך? לשיר.. ולעצב כל מיני דברים בפיינט שופ. ואינטרנט 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? מיי פמילי 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? ליפסטיק ולפטופ ובגדים..ותכשיטים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? הכלבה שלי 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? תלוי =\ 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? כרטיס טיסה ללוס אנג'לס :D 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים[: אממ כל האוכל שאני אוכלת במשך כל היום.. 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת?  91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הלפטופ נראה לי 92. מי החברים שלך בפורום? כולן =] חח אבל מי שיש לי במסן.. ואנחנו מדברות.. והן לא מסננות.. [אהמ אמילי אהמ!!] 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? הו מחר יש לי מחויבות אישית
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היתה כזו פעם?? חח סתם לא יודעת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? אממ אתמול.. או היום 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה זה השאלות האלה על מוות?! 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? בלוס אנג'לס עם המשפחה איפשהו באזור.. ועם ג'וני ומריה אלנה =] חחח אני לא באשליות בכלל 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאיש

SHaNINuSH55

New member
הוא לא שלח הכל :O

97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? בלוס אנג'לס עם המשפחה איפשהו באזור.. ועם ג'וני ומריה אלנה =] חחח אני לא באשליות בכלל 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שהיינו גרים בלוס אנג'לס 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אם זה עוד לא מובן- לוס אנג'לס חחחח 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא לא לא לא לא ושוב פעם- לא!

למעלה