Choco Girl
New member
המשך../images/Emo12.gif../images/Emo210.gif../images/Emo215.gif
71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? חח אממ .. תפוז ? XD 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? ג'וני דפ , נינט טייב וזהו בדוגרי O: 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Choco Girl חח אני איתו כבר שנתיים X: ואין סיפור . 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יאפ . 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? בקושי כותבת :\ אבל ג'וני דפ ונינט טייב . 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? גורם לחשוב הרבה :\ 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? הפנים [= 78. יש לך חבר/ה? לא :\ 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא'דעת .. חח לא נראלי X: 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פותחת עיניים
וקמה מהמיטה
82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתכסה בשמיכה ועוצמת עיניים
83. מהם התחביבים שלך? להיות בסביבת חברים [= 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? תומר / יונתן .. תמיד מצחיק לי איתם D: 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מברשת שיניים, דאורדורנט, בגדים וכו' .. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? נראלי ציפור :] חופשיה כזאת D: 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? אחה"צ
88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? נשיקה X: 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב P: 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? תותים+קצפת+סירופ שוקולד [חס וחלילה שאני יוצא להורגג !!] 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 2 השמיכות שלי :\ 92. מי החברים שלך בפורום? הממ .. חח אנ'לא בקשר אישי פה עם אפ'חד X: 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא'דעת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא מזמן דווקא
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לא'דעת :\ 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? שש.. לא חושבים על זה [= 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם ידיד שלי ובחדר שלו. כל הזמן צחוקיםםםםם XDDD 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי מחזירה את סבתא שלי לחיים =/ 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא'דעת 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? שאלה טובה . בוחרת לא לענות X: הודגש באמצעות מדגישומטיק
עפתי לישששווןן ,, בהההיי :] לילההה טובבב ! #
71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? חח אממ .. תפוז ? XD 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? ג'וני דפ , נינט טייב וזהו בדוגרי O: 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Choco Girl חח אני איתו כבר שנתיים X: ואין סיפור . 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יאפ . 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? בקושי כותבת :\ אבל ג'וני דפ ונינט טייב . 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? גורם לחשוב הרבה :\ 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? הפנים [= 78. יש לך חבר/ה? לא :\ 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא'דעת .. חח לא נראלי X: 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פותחת עיניים