שאלון!!

DearPrudence

New member
../images/Emo41.gifשאלון!!../images/Emo41.gif

1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר/ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 83. מהם התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?

לא כאילו יקראו את זה...../images/Emo217.gif

. שם: מישל 2. גיל: 15 3. תאריך לידה:1.10.1992 4. כינוי: מיש, מישה,מישמיש אנערף 5. תכונה טובה: יודעת להקשיב נראה לי 6. תכונה רעה: כלבה? >< 7. חולשה: שיער ארוך אצל בנים 8. אובססיות: MCR וסרטים בעיקר.. 9. פאדיחה: היו יותר מדי >< 10. כאב: בחילה 11. משאלה: להיות במאית גדולה.. יה רייט חח 12. זיכרון רע: כל שנות היסודי זה היה עינוי בשבילי 13. זיכרון טוב: כיתה ט' D: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:שהייתי בגינה שליד הבית שלי ואז ירד לי דם באף והייתי עם שמלה שממש אהבתי והייתי צריכה לזרוק אותה בגלל הדם 15. געגוע: לטביב 16. פחד: שאני אהיה חירשת/אלרגית לחתולים 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"איכס מה את שומעת MCR? את אימו מסריחה!" 18. קמיע [אם יש]:חח אין 19. החג האהוב עליך: חנוכה, אוכל טוב D: 20. אוכל מועדף: הכל בעיקרון 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:לא יודעת אם יש דבר כזה.. אולי בננה.. לא בעצם אין לי בעיה לאכול בננה.. לאדעת נו 22. שתיה מועדפת: נסטי לימון, קולה.. 23. קינוח מועדף: סופגניה חח 24. ממתק מועדף: MNMs עם בוטנים בפנים 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: וורוד, ירוק, שחור 27. חיה מועדפת: חתולים 28. חיית מחמד [אם יש]:חתולה ושתי כלבים 29. ספורט מועדף: שינה 30. מספר מזל: 2 31. ספר: בית כברות לחיות 32. סרט דיסני מועדף: לא יודעת.. נראה לי שה"ק 33. סרט: אעע אממ... מועדון קרב נראה לי 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ חח הלנה בונהם קרטר, אומה ת'ורמן וג'ק בלאק 35. זמר\ ת: ג'סטים טימברלייק 36. סדרה מעודפת: מחשבות פיליליות ועל טבעי 37. מקצוע אהוב: קולנוע 38. מקצוע שנוא: כל מה שלא קולנוע 39. מקום בעולם: לונדון 40. המעשה הכי נועז שעשית:ללכת עם חצאית מיני באיזור תעשיה ישן של ראשון בשישי בלילה.. זה פאקינג נועז 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כנ"ל 42. פריט לבוש מועדף: שלייקעס חהחה 43. ההמצאה של כל הזמנים: מוזיקה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורףף 45. את/ה מאמינ/ה בגורל?כע 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?לא ממש 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? תלוי 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? פעם זה היה חום עכשיו זה קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?מוקה. חהחה 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?גם וגם 59. שיר שגורם לך לצחוק:פאט אנד אלון של פנסי פרפ 60. שיר שגורם לך לבכות: דזרט סונג של MCR 61. השיר של כל הזמנים: דזרט סונג 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת:כל מיני שירים של בלאק אייד פיז.. חח עזבו 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לאדעת 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לאדעת 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:סיצ'ואשנז 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?חסרת ביטחון בכללי 67. שמות החברים הכי טובים שלך:שיר,רותם,קארין,נטלי 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?נאמנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?תפוז
72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה, MCR, דה יוזד, א"א 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? דה לייטסט פלאיג.. שיר של FFTL 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כע 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?מה שאמרתי ממקודם חוץ מא"א 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מחמיא ומבאס 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?שיער 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? אחותי הגדולה כן, אחותי הקטנה לא 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?קליקים ביידים,בצוואר וברגלים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?סוגרת עיניים 83. מהם התחביבים שלך?קולנוע ומוזיקה בעיקר 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?החתולה שלי 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית?עיפרון שחור, פלאפון, אייפוד לאדעת 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות?חתולה 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהרים 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?חבר 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת?איזה ארוחת מקדולנדס טובה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?אייפוד שלי 92. מי החברים שלך בפורום?לא נראה לי שיש לי פה חברים חח 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?שבוע שעבר.. מחויבות אישית בספריה העירונית חה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?כנ"ל 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?אתמול 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?לארוצהלחשובעלזה 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם חברות בהופעה טובה של MCR או דה יוזד 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?כללית-אמנע את השואה. אישית-אלך לבי"ס אחר ולא לתרבות [יסודי] 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?לונדון 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא

NoAmItA ChAn

New member
אני ^^ (גשם ואני שומעת Cancer. האירוניה.)

1. שם: נעם! D: 2. גיל: 15 ^^ 3. תאריך לידה: 30.10.1992 4. כינוי: סנטה, היפופונעם (לא בשימוש - כמו שירותים D: ), חמורבי, נעמיטה. 5. תכונה טובה: טובת לב. 6. תכונה רעה: פחדנית, חסרת סבלנות ועוד הרבה XD 7. חולשה: הממ... עוגיות? XD ולעזור לאנשים! 8. אובססיות: לעזור לאנשים XD 9. פאדיחה: הרבה XD 10. כאב: אנשים ובעלי חיים שמתו. 11. משאלה: שכולם יהיו מאושרים בדרך שלא תפגע באחרים. 12. זיכרון רע: שבבית הספר היסודי ה-"חברות" שלי, חלקן, ניצלו אותי לטובתן. 13. זיכרון טוב: כל האנשים שאני אוהבת. כל הבעלי חיים שאני אוהבת. כל היצורים שאני אוהבת. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יותר מידי. 15. געגוע: אהבתי לספרים. 16. פחד: שדברים יסבלו. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "הלוואי שתמות\י". 18. קמיע [אם יש]: הבובות שלי. הם חלק ממני, אני חלק מהן. 19. החג האהוב עליך: פורים ^___^ 20. אוכל מועדף: ספגטי שמנת ^__^ 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: המבורגר. 22. שתיה מועדפת: מים :) 23. קינוח מועדף: הרבה XD עוגת גבינה, בינתיים :) 24. ממתק מועדף: שוקולד ^__^ 25. עוגה מועדפת: ביסקוויטים וגבינה ^O^ 26. צבע מועדף: כחול ^__^ 27. חיה מועדפת: חתול, טיגריס, דולפין, לוויתן, דוב פנדה ועוד D: 28. חיית מחמד [אם יש]: לצערי לא ;; 29. ספורט מועדף: לא יודעת. הקלדה במחשב? XD 30. מספר מזל: 2 ^__^ 31. ספר: הארי פוטר! D: 32. סרט דיסני מועדף: וואו... הרבה XDDDD 33. סרט: שר הטבעות, אקס-מן ועוד הרבה D: 34. שחקנ\ית: ג'וני כמובן! DDD: 35. זמר\ ת: אין ממש >< 36. סדרה מעודפת: זינה, ארץ נהדרת, הפיג'מות, גור ואוח ועוד כמה XD 37. מקצוע אהוב: הרבה ^___^ בעיקר מתמטיקה, ביולוגיה ושפות D: 38. מקצוע שנוא: אין ^O^ 39. מקום בעולם: יוון! 40. המעשה הכי נועז שעשית: התוודתי בפני ילד אחד שאני מחבבת אותו ><; 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא זוכרת. 42. פריט לבוש מועדף: לא יודעת XD ג'ינס וטי שרט, אני מניחה. 43. ההמצאה של כל הזמנים: לא יודעת XD חשמל! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף! 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? יאפ. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא יודעת XD שיעשו מה שבא להם. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. 53. קור או חום? קור ^___^ 54. לישון או לקום? גם וגם. 55. חוף או הרים? חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו? פיכס קרמבו >< 57. תות או בננה? וואו... שניהם כל כך טובים *___* 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה >< 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא עולה לי כלום כרגע XD 60. שיר שגורם לך לבכות: שום דבר >< (לב אבן שכמותי!) 61. השיר של כל הזמנים: וואו... הממ.. לא יודעת >< 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: הרבה. 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת. חשבתי על זה לא מעט (כאילו אני הולכת להתחתן מחר XD) אבל לא עלה לי כלום לראש O: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: ללא ספק Cancer. אבל אולי זה יישתנה. מי יודע XD 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: Im Not Ok. אוהבת? נשרפת על השיר הזה. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? טובת לב, פחדנית ואוהבת לעזור. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: וואו. הרבה XDD כמה מהם: גל, ליסה, נטע ו.. הממ.. לא זוכרת ^^; 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עם עוגיות D: 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אנשים טובי לב וחכמים. אנשים מקסימים, כל אחד ואחת מהם. ומכם. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? פחחח. לא זוכרת. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? וואלה כיף? XD 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? כאן, קומונת פאניק אט דה דיסקו ופורומים נוספים הם של פו"ב, אינויאשה ומכ"ר (שאגב, זה הדבר הכי מוצף בעולם). 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? זה הכינוי שלי, והסיפור הוא שאין סיפור. =D 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בטח. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? ..הנ"ל. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? הממ.. מדכא. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? לא יודעת. הממ.. פנים? XD 78. יש לך חבר/ה? נופ. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? וואחד. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? בטח! 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מתהפכת לצד השני XD 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתהפכת לצד השני XD 83. מהם התחביבים שלך? הרבה XD לעזור, לשחק, ללמוד, לדבר, לבלות עם משפחתי, לבלות עם חבריי, לשיר, לכתוב, לשמוע מוזיקה ולהצטרף בשירה ועוד רבים וטובים. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? המשפחה שלי (D<) 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון, בגדים הממ.. ואייפוד XD 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? חתול. חתול זה לגמרי אני. 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר!!! 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? שלום, אני מניחה. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר XD 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? לא הייתי מוצאת להורג. (במילים אחרות, אין לי מושג) 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הבובות שלי. 92. מי החברים שלך בפורום? כולן! DD: 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת XD;;;; 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת O: הרבה פעמים ><; 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? כל יום בחיי. 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה שאנשים רוצים. 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם כל המשפחה שלי. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעת. אולי הייתי מחנכת את עצמי להיות פחות פחדנית ויותר סבלנית. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הממ... ארה"ב נראה לי. אולי יוון. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא. בחיים לא. אני מוכנה למות למען כל אדם.

מה אירוניה בזה באמת חח?../images/Emo217.gif

אם היית שומעת מאמא והיה גשם זה היה מצחיק, כי שומעים גשם כזה בהתחלה של מאמא

Little Panda

New member
נעם, האם הקפדת על כללי האגודה? ../images/Emo113.gif

|אהמאגודתאוהביהחורףבישראלאהמ| ואני מצטטת מהתקנון: 8. בעת היוֹרה (הגשם הראשון של חורף חדש): חובה לפצוח בריקוד הגשם האינדיאני המסורתי. בעת גשם: חובה לפצוח בריקוד ההמנון של האגודה (I'm Singing in the Rain). אני מקווה מאוד שהקפדת על כללי האגודה! (אני כן
) ואולי תתחברי כבר למסנג'ר???

nitzan s

New member
עונה! =]

1. שם: ניצן 2. גיל: 17.5 3. תאריך לידה: 19.5.90 4. כינוי: nit 5. תכונה טובה: חברותית 6. תכונה רעה: עקשנית 7. חולשה: נקשרת בקלות 8. אובססיות: טלוויזיה 9. פאדיחה: לא זוכרת 10. כאב: להיפרד מאנשים 11. משאלה: למצוא אהבה 12. זיכרון רע: --- 13. זיכרון טוב: הילדות 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשנולדו גורים לכלבה הקודמת שלי ושיחקנו איתם בחצר 15. געגוע: אשדוד וים 16. פחד: מהלא נודע 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: --- 18. קמיע [אם יש]: כל מיני שרשראות וצמידים 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: נודלס 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: עוף! 22. שתיה מועדפת: מנגו 23. קינוח מועדף: וואפל בלגי 24. ממתק מועדף: פסק זמן 25. עוגה מועדפת: מוס (של אמא...)/גבינה (גם של אמא...) 26. צבע מועדף: צבעוני 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה שמנה =P 29. ספורט מועדף: הליכה, ריקוד 30. מספר מזל: 7/3 31. ספר: הארי פוטר, ארוכה הדרך למטה, זה ג'ונגל שם בחוץ 32. סרט דיסני מועדף: טרזן 33. סרט: קשה להחליט... מת לחיות, בחזרה לעתיד, הרוזן ממונטה קריסטו, שודדי הקריביים, המספריים של אדוארד, קריי בייבי, לאהוב או לא לאהוב, 10 דברים שאני שונאת בך, גריז ואם אתם לא רוצים רשימה ענקית של סרטים אז אני אפסיק פה... 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ, ברוס וויליס, אדם סנדלר, ג'ים קארי, אמנדה ביינס, ג'ניפר אניסטון, ג'ניפר גארנר ובטוח יש עוד כמה... 35. זמר\ ת: אממ כנראה שאביב גפן אבל גם אריק ברמן ועברי לידר ועוד כמה דמרים שיש להם שירים טובים אבל אין לי מושג מי הם... 36. סדרה מעודפת: שנות ה-70 =] 37. מקצוע אהוב: תיאטרון 38. מקצוע שנוא: החלטה קשה... מה אני שונאת יותר מתטיקה אנגלית ספורט או היסטוריה שאני מתחילהלשנוא בגלל המורה?.. 39. מקום בעולם: ישראל? 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זכור לי משהו כזה בולט... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: סתם ריבים על שטויות 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס, חצאית 43. ההמצאה של כל הזמנים: אינטרנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אממ חצי חצי 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? באמצע 52. מלפפון או עגבניה? לא זה ולא זה 53. קור או חום? באמצע! 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? רק!! וניל 57. תות או בננה? תות ובננה! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: Barbie Girl 60. שיר שגורם לך לבכות: רק אם אני במצב רוח גרוע- I don't wanna miss a thing אבל בדר"כ כשאני במצב רוח לא טוב כל שיר יגרום לי לבכות 61. השיר של כל הזמנים: I don't wanna miss a thing 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: Kiss me ו- מוכרת לי מפעם 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: kiss me ו - I don't wanna miss a thing 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אממ I don't wanna miss a thing חחחחח :p 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: מוכרת לי מפעם 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? בסדר.. =] 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ליאור נטלי מירב עדי ודשקה! =] 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עם עוגיות 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יודעת לעזור 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? ואוו אממ בגיל 6? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? תפוז לפורום! ומקושרים לצערי הרב... 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? nit זה קיצור של Nitzan ופשוט אהבתי את זה! =] 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן! 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? פה... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת אם היה מקרה כזה אז אין לי מושג... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? יכול להיות... 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פותחת עיניים והולכת לשירותים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? חושבת על כל היום ועוצמת עיניים 83. מהם התחביבים שלך? משחק, לצלם 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? חברים משפחה הכלבה... 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? ספר! נגן מוזיקה בגדים ומצלמה!! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? ציפור אבל לא כזאת שיורים בה! 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? אחר הצהריים! 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? הרבה דברים... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? וואפל בלגי! =] 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? טבעת 92. מי החברים שלך בפורום? כולם! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? מזמן! 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום! אני עובדת בתור אורזת אז... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? כשחברה שלי השתכרה! 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? כאן גרה בכיף ניצן =] 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? - - - 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעת 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אולי ארה"ב - קליפורניה... 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? האמת שזה בעצם יותר קשה לזה שנשאר בחיים כי הוא צריך להתמודד עם הכאב על זה שמת וזה שמת או שהוא עובר לעולם הבא או גן עדן או שפשוט הוא מתפוגג או לא יודעת מה אבל בסופו של דבר הוא לא מרגיש את הכאב של להישאר בחיים בלי אותו בן אדם אהוב אזזז... אין לי מושג!!!

יעל צאן

New member
יאי! בא לי שאלון ~D:

1. שם: יעל:) 2. גיל: 18 3. תאריך לידה: 26.4 4. כינוי: 5. תכונה טובה: שואפת לטוב ביותר, לא תמיד מצליחה להגיע לזה...אבל, אמ כן X: ואני גם דיי צנועה:) 6. תכונה רעה: ביישנית 7. חולשה: אנשים ! 8. אובססיות: ג'וני דפ?
9. פאדיחה: ממממ ... לא מצליחה להזכר באחת כרגע.. אה היום דווקא היה משו ! תקשרו אליי היו מוקדם מוקדם בבוקר בקשר לדרכון ...ואמרו אם הם יוכלו להביא לי אותו הביתה ביום ראשון בין השעות 5-7 .... ואני כולי עדיין בחלומות : "5 עד 7 בערב?!" XDDD [לא בבוקר!םO] אבל זה ככה בקטנה...לא פאדיחה רצינית , כי אני לא מצליחה להזכר באחת >> 10. כאב: להיות דלוקה על מישהו שלא רואה אותך ממטר >> 11. משאלה: שהצבא תיהיה אחת החוויות הטובות בחיי! D: 12. זיכרון רע: ממ...תקופת הבגרויות אולי 13. זיכרון טוב: סוף הלימודים ? D: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשגרתי באוסטרליה במשך שנה
15. געגוע: לימים שהייתי הולכת למפגשי פורום ונהנת מזה! ולמשפחה המרוחקת מירושלים :) 16. פחד: צבא 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: איך את לא יודעת להגיע למקום הזה?! כל העולם יודע ! כל הזמן מאז שיש לי רישיון דואגים להזכיר לי כמה שאני ודרכים זה לא הולך ביחד! הבנתי! תפסיקו לזרוע מלח על הפצעים! 18. קמיע [אם יש]: לא נראלי ~: 19. החג האהוב עליך: פסח!D: היומולדת שלי!D: 20. אוכל מועדף: פיצה ;;; 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חסה S: 22. שתיה מועדפת: מים !!!
נגמלתי מהקולה !!! [אלא אם כן אני בקולנוע, אבל לא משו רציני] 23. קינוח מועדף: בראוניס ! 24. ממתק מועדף: פסק זמן ? 25. עוגה מועדפת: שוקולד!
26. צבע מועדף: טורקיז!P: [הכומתה של התותחנים, גררר
] 27. חיה מועדפת: חתול *שומרת אמונים לחיית המחמד שלי* P: 28. חיית מחמד [אם יש]: חתול:) 29. ספורט מועדף: בימי התיכון העליזים ! מאוד אהבתי כדור עףXDXD כיום אני פשוט אוהבת לרוץ באוויר הצח [כלומר, המזוהם >>] של חיפה!D: 30. מספר מזל: 9 כי זכיתי בגלגל המזל בפורים ביסודי עם המספר הזה! ואני זוכרת את זה עד היום ! אז כן S: 31. ספר: רודף העפיפונים *_* 32. סרט דיסני מועדף: מולאן , מלך האריות והרקולס! <: 33. סרט: שודדי הקאריבים! ופורסט גאמפ :) 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ !!! johnny depp ~~~<: 35. זמר\ ת: לא יודעת S: 36. סדרה מעודפת: השרדותתתתתתתת @#@$%#$^TGEG ושנות ה-70 ! 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: אוסטרליה
ובית גבריאל ליד צמח
40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא רוצה לדבר על זה S: 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס~ 43. ההמצאה של כל הזמנים: קולנוע !!! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביבP: היומולדת שליP: 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל
48. שקיעה או זריחה?נראלי שקיעה~ 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית P: 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה !!! 53. קור או חום? תלוי איפה .... בצבא עדיף קור ! בחיים הרגילים עדיף חום ! 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: yellow submarine-beatles 60. שיר שגורם לך לבכות: i dont want to miss a thing והשיר של בריאן אדמס heaven ! 61. השיר של כל הזמנים: Train-Drops of jupiter 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: לא יודעת 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:לא יודעת 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: דון קישוט ! "וזה הכל בשבילך..."
66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? עזבו אותי באמשלכם 67. שמות החברים הכי טובים שלך: שירי, שלומית, הדס, נסיה 68. הגלידה הכי טעימה? וניל 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שאני מרגישה בנוח לידה ואני יכולה לסמוך עליה במאה אחוזים ויותר ! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? הא? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? תפוז ווואלה משחקים ואתרי מוזיקה למיניהם 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מתגייסים, ג'וני דפ וכל הפורומים של האנימה ~ ומידי פעם ספרים וספרות 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? סתם כינוי קשור ליפן ! לא סיפור רציני >> 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? ג'וני דפ ומתגייסים מידי פעם 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מתסכל ויושב על המצפון ! 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים ושיער! 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לאחי הקטן כן לגדול לא >> 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? הולכת לשירותים XD 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? קוראת הארי פוטר 7 @____@; הספר הזה לא נגמר !~!!! 83. מהם התחביבים שלך?להפגש עם חברים לראות סרטים טלוויזיה מחשב [בסופ"ש כי הם בצבא#.#] וטייל בארץ ובחו"ל....אבל החייפ שלי עכשיו זה בעיקר בפסיכומטרי >_>; 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? *אין תגובה* 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? MP3 פלאפון ת.ז. לא יודעת @.@ 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? סוס פרא!D: 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר *_* 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? מדי א' של בנים *_* [כןכן אני יודעת *ממשיכה לחלום*] 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] זה לא קבוע אצלי אבל אני אוהבת את הקונפלס שעל הבוקר *_* 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? וואוו! פיצה? או בראוניס?! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודעת הרבה דברים >> 92. מי החברים שלך בפורום? אני לא כ"כ מכירה את האנשים פה אולי אחת או שתיים 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ...X: 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? עזרתי לאישה מבוגרת להעלות את הקניות עד הקומה השמינית @@ מצאה לעצמה קומה לגור בה >> 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לא זוכרת 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? לא רוצה לדבר על זה ;; 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי משנה את היום שבו פגשתי אחד שקוראים לו טל X: 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ממ אוסטרליה נראלי 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שה

sapirh19

New member
../images/Emo15.gifעוווונה :]

. שם: ספיר 2. גיל: 15 ועשר חודשים.. 3. תאריך לידה: 17.12.91 4. כינוי: סאפ XDDD 5. תכונה טובה:ספונטנית. 6. תכונה רעה:מתרגזת מאוד בקלות. 7. חולשה: שוקולד..
8. אובססיות: טלווזיה.. :/ 9. פאדיחה: היו מלאא.. 10. כאב: ראש. 11. משאלה: כרגע? חבר.. 12. זיכרון רע: ריבים וכו'.. 13. זיכרון טוב: קשה לי לבחור. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יש יותר מדיי 15. געגוע:להיות כל המשפחה לבד.. 16. פחד: להישאר לבד. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:--- 18. קמיע [אם יש]:אין לי קמיע.. 19. החג האהוב עליך: אני אוהבת את כל החגים בגלל שמאכלים המיוחדים שיש בהם. :] 20. אוכל מועדף: של אמא 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דגים. 22. שתיה מועדפת: נסטי,קולה ומים 23. קינוח מועדף: עוגות עוגיות ושוקולדים[יאממממי] 24. ממתק מועדף: שוקולד או גומי.. 25. עוגה מועדפת: גבינה.. 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: אני אוהבת את רובם... 28. חיית מחמד [אם יש]:2 כלבים ודגים.. 29. ספורט מועדף: טניס
30. מספר מזל: אני חושבת 2.. 31. ספר: קראתי המון ספרים מצויינים. 32. סרט דיסני מועדף: אני חולת דיסנייי 33. סרט: אני לא יכולה לבחור.. 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ ואנג'לינה ג'ולי 35. זמר\ ת: אבריל -נראה ליי 36. סדרה מעודפת: יש המון סדרות שאני אוהבת 37. מקצוע אהוב: פעם זה היה היסטוריה עד שהחליפו לנו מורה :/ 38. מקצוע שנוא: מתטמתיקה 39. מקום בעולם: ואווו אני ממש רוצה לטייל בכל העולם.. 40. המעשה הכי נועז שעשית: --- 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: בואו לא נדבר על זה 42. פריט לבוש מועדף: טי שירט.. 43. ההמצאה של כל הזמנים: הטלוויזיה ללא ספק. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורףף
45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן.. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן.. 47. גלידה- בכוס או בוופל?בכוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נטרלית.. 50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי למתי.. 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? יחסית חסכנית.. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון.. :/ 53. קור או חום? קור ,בררררר
54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? גם וגם 56. קרמבו- וניל או שוקו?ונילללל
57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא יודעת 60. שיר שגורם לך לבכות:-- 61. השיר של כל הזמנים: קשב לבחור 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת:כרגע אני לא ממש אוהבת מישהו.. 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חשבתי על זה.. 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:ןעל זה בכלל לא. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:להיות-הבנות נחמה 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? וואלה אין לי מושג איך אני מתארת את עצמי משום בחינה. 67. שמות החברים הכי טובים שלך:דניאל וירדן.. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל פיצפוצים 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מזמממממממן 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?מקושרים 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה.. וביס סטארס 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? sapirh19.. זה כינוי שמצאתי לעצמי באימייל ומאז הוא נדבק.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אני מאמינה שיש.. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?פה וביס סטארס 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני מתפדחתת.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער. 78. יש לך חבר/ה? לא כרגע 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? הייתי מתחברת עם אחותי אני חושבת.. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מתלבשת.. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רואה טלוויזיה 83. מהם התחביבים שלך?טלוויזיה,חברים,מחשב וכו'.. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?מממ שאלה קשה.. 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון, אמפי,שפתון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? לא יודעת 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?כרגע בא לי בגדים חדשים, מחר-מי יודע? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים.. 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? הייתי מבקשת משהו ממש ממש טעים.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?-- 92. מי החברים שלך בפורום?לא יודעת אם יש לי כאלה.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?האמת אני ממש לא זוכרת לצעריי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?כנ"ל 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?לפני כמה ימים 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?משהו מהלב.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם בת דודה שלי בחו"ל 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?איזה שהיא נקודה בכיתה ח'.. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הייתי רוצה לגור איפה שהוא באמריקה. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא. ווווואווו איזה חפיייייייייייייירה.. חחח לא נראה לי שמישהו הולך באמת לקרוא את הכול.

LoveJohnny

New member
../images/Emo109.gif שאלון! 100 שאלות! זה בהחלט היום שלי !

1. שם: לידור 2. גיל: 13 (עוד שבוע ^^) 3. תאריך לידה: 16.11.94 4. כינוי: פיקאצו 5. תכונה טובה: חברותית 6. תכונה רעה: נורא רגישה.. 7. חולשה: רגישות + ביישנות 8. אובססיות: מחשב 9. פאדיחה: אני הולכת ברחוב, ואני רואה מישהו עם שיער חצי שחור חצי לבן , אז אני צועקת לו "שיער מגניב!!" והוא כזה מסתובב, לי לא איכפת, אני עושה א תזה בקביעות, יום אחרי זה גילתי שהוא לומד איתי בבית ספר .. :| 10. כאב: אמא שלי/ חברות קרובות נפגעות, אני לא עומדת בזה =[[[[[ 11. משאלה: לפגוש את ג'וני, אלה מה? :) 12. זיכרון רע: כיתה ג', פאדיחות ללא הפסקה. 13. זיכרון טוב: כיתה ג'... הרבה רגעים טובים.. 14/ זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לוזוכרת 15. געגוע: ילד בכיתה ג' =[ 16. פחד: אלוהים 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "שמנה " 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: בורקס נקניקיה 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דברים לא כשרים וחצילים 22. שתיה מועדפת: קולה 333333333> 23. קינוח מועדף: לאדעת... 24. ממתק מועדף: קינדר משו.. 25. עוגה מועדפת: ביסקוויטים 26. צבע מועדף: בורדו 27. חיה מועדפת: ארנסים וסוסים 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב .. כמו תנין.. אני מרגישה שהוא עומד להרוג מישהו כל רגע.. 29. ספורט מועדף: שחיה, ריקוד ורכיבת סוסים 30. מספר מזל: 5 31. ספר: הארי פוטר [6] 32. סרט דיסני מועדף: אממ.. לאדעת.. אלאדין? 33. סרט: 90 דקות לרצח! 34. שחקנ\ית: נחשו =\ 35. זמר\ ת: אפשר להקה? אם כן My cemical romance אם לא אז.. אין. 36. סדרה מעודפת: דרייק וג'וש 37. מקצוע אהוב: מוזיקה 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה+ היסטוריה 39. מקום בעולם: נויורק 40. המעשה הכי נועז שעשית: איחרתי לשיעור בחצי שעה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: איחרתי לשיעור בחצי שעה 42. פריט לבוש מועדף: אממ.. חולצה? :-\ 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב, דהה??? 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית .. אין לכם מושג כמההההההההההה 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון [?!] 55. חוף או הרים? חום 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אין כזה.. 60. שיר שגורם לך לבכות: אין כזה.. 61. השיר של כל הזמנים: You're goona to lose that girl/ Mama 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אין 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: And I Love Her או משהו כזה XD 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: I'm Not Ok XDD 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר/ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 83. מהם התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?

LoveJohnny

New member
../images/Emo109.gif אוף נו למה זה שלח?

65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אממ.. אני מאמינה שיש כזה אבל לא עולה לי כזה 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית- שמנה אבל יפה, פנימית- משוגעת ששמה פס על העולם ^^ 67. שמות החברים הכי טובים שלך: שיר, נעה, עדי 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא תמיד תמיד תקשיב לי ותמיד תיהיה פה כשאני צריכה אותה. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגילן ארבע בערך? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? ישרא בלוג 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? רק פה :) 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בטח 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? רק פה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אממ.. לא יודעת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער ארוך ^^ 78. יש לך חבר/ה? לא, אבל כפםי שזה נראה, לא עוד הרבה זמן יהיה לי אחד כזה 3> 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 ביולוגית ועוד 5 חורגים + עוד אחד בדרך 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא, ממממממממממממממממש לא. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? חושבת עליו 33> 83. מהם התחביבים שלך? מחשב 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את הסירה היפה שלי 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? תוכי 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? מצלמה דיגיטלית 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? סעודה? לא יודעת.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב..זה חפץ, נכון? 92. מי החברים שלך בפורום? כולן
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני חודש בערך 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום :) 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? כל יום, נעה, הבנאדם שאני הכי אוהבת בעולם 33333333333333333333333333> 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה אתה נושם, יא מניאק? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? איתו אצלו בבית, לא אצלי! יש פה מאה ילדים ואני מתה פה!!! הכי קטן: "ידדיים למעלה על הראש!!!" אחריו: "בואו אני אספר לכם חלום שחלמתי!!!!" אחריו: "אני אקרא לשוטר אזואלי!!!!!!!!!!!!" אחריה : "נוו לידור מתי נעשה את הריקוד??!?!!?!?!?" 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? בכיתה ג', כשהוא ביקש ממני נשיקות, הייתי נותנת לו!!!! 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? קריית בן גוריון 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא.. ולחיות עם הייסורי מצפון שאני יכולתי למות?? בעע, רק' המחשבה הורגת אותי.

britishisbetter

New member
אני אוהבת שאלונים!! ../images/Emo3.gif

1. שם: דניאל 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה: 22/3/92 4. כינוי: [בעיקר]-דני, דנדוש, דנדושע ועוד.. 5. תכונה טובה: המ.. לאיודעת, שונה מהרבה אנשים.. 6. תכונה רעה: יותר מידי.. 7. חולשה: בריטים!!!!!
8. אובססיות: מוזיקה,בריטים 9. פאדיחה: אמרתי לאיזו מישהי כמה אני שונאת מישהי אחרת וזאת הייתה אחותה :| 10. כאב: לפגוש חתול ברחוב וללטף אותו ואז לא נעים לך ללכת כי הוא מיילל בטירוף, אהבה נכזבת,לדעת שיש לי עוד 9 שנים עד שאני עוברת לגור באנגליה.. :/ 11. משאלה: לעבור לגור באנגליה. 12. זיכרון רע: הרבה 13. זיכרון טוב: הרבה! בעיקר הופעות ובילויים עם חברים 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כיבו עליי סיגרייה 15. געגוע: מתגעגעת לשני אנשים ממש מתוקים שפגשתי [בתקופות שונות] ואני יודעת שאני בחיים לא אפגוש!! *עצוב* 16. פחד: גנבות *לא מוות..* 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: גלגל"צ! 18. קמיע [אם יש]: נופ 19. החג האהוב עליך: פורים.. *יומולדת ומתחפשים* וקריסמס 20. אוכל מועדף: קרמבו 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: ארטישוק!!!
22. שתיה מועדפת: נסטי אפרסק 23. קינוח מועדף: קרם ברולה
24. ממתק מועדף: קרמבו 25. עוגה מועדפת: גבינה/ שוקולד 26. צבע מועדף: גוונים של כחול 27. חיה מועדפת: חתול!! 28. חיית מחמד [אם יש]:חתול!! 29. ספורט מועדף: -- 30. מספר מזל: פעם היו לי יותר.. עכשיו כבר לא.. 31. ספר: הארי פוטר, ילדי יום ראשון/אביב גפן ועוד נחמדים.. 32. סרט דיסני מועדף: המ.. שילגיה? *אני אוהבת את שתייה*
33. סרט: וואו הרבה.. רקוויאם לחלום,גיבורים דמיוניים,C.R.A.Z.Y, קנדי.. 34. שחקנ\ית: ג'וני 35. זמר\ ת: לא ממש אוהבת זמרים.. יותר להקות.. והלהקה הכי אהובה עליי היא מיוז [למרות שאני אוהבת עוד מלא להקות אבל אתן לא מכירות..] 36. סדרה מעודפת: שנות ה70 *הוו אריק*, פרינדס, סימפסונס, סאות'פארק, החיים על מאדים 37. מקצוע אהוב: אומנות 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה.. לא מסתדרת 39. מקום בעולם: אנגליה/סקוטלנד/אירלנד 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרת.. דיי הרבה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יותר מידי D: 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וחולצות של להקות.. 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב? *למרות שאני אמורה להיות נגד טכנולוגיה! פויה דני פויה!* 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף לוקח בגדול! 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? נאא 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? נאאאא 47. גלידה- בכוס או בוופל?כל כך בוופל!! 48. שקיעה או זריחה?זריחה *אחרי שלא ישנים 24 שעות* 49. בליינד דייט- בעד או נגד?לא מפריע לי 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס! 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית?תלוי מתי 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה! 53. קור או חום? קור!!!!! 54. לישון או לקום? לישון! 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו!! *וניל זה לא טעים :/* 57. תות או בננה? המ.. לאיודעת 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: כלום לא עצוב-אביתר בנאי, שירים של שייגעצ, קליפ של ג'ארוויס קוקר ועוד.. 60. שיר שגורם לך לבכות: יותר מידי *ריגשי שכמותי* 61. השיר של כל הזמנים: יותר מידי.. הרבה של מיוז.. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: שירים של מיוז 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: נאאא 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: כלום לא עצוב? לא יודעת 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:לא הבנתי את השאלה.. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? בעלת שיער שחור צבוע שדהה קצת וקצוות ורודים שדהו קצת ודיי מופנמת אבל תלוי למי 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אלמוג, גלית, תום, המ.. 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד
69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הרבה תכונות.! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?הכוונה לאינטרנט? המ.. ניראה לי שבכיתה ה' 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לא משעמם לי באינטרנט!! זה אינטרנט!! 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? ג'וני דפ, מיוז וקהילת רוק בריטי המעולה!!! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? britishisbetter כי british is better.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? זה אולי אהבה במראה החיצוני מה שאומר שזאת לא אהבה.. זאת סתם הידלקות מטומטמת ולכן אין כזה דבר.. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? ג'וני דפ בתפוז וכל מיני קהילות בMSN 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מתעלמים ומדברים איתו על דברים אחרים *בתקווה שהוא לא מחליט לא לדבר איתך כמו אקס מטומטם שיש לי..* 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? הפניםוהשיער והגובה 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא יודעת 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מכבה את השעון המעורר וחוזרת לישוןD: 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? לאיודעת 83. מהם התחביבים שלך?לצייר, לגלוש באינטרנט, לראות טלוויזיה, לקרוא.. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?חברה טובה שלי 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? בגדים? דיי חשוב.. לא?* ו.. המ.. כל הדברים הרגילים.. :/ 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? חתול! 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?לפנות בוקר 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?כרטיס טיסה לאנגליה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]המ.. לא ממש מתעמקת בזה.. 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? שקדי מרק 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?דיסקים 92. מי החברים שלך בפורום?לאיודעת 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?אני תמיד תורמת לקהילה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לאיודעת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?היום 6. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?וואו זה משהו שצריך להעמיק בו.. כשתיהיה לי תשובה אני אחזור אליכם! 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם חברה שלי באנגליה 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?להיוולדת בשנת 50 ובאנגליה ובגיל 19 כבר הייתי בוודסטוק!! P: 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? זה לא ברור? אנגליה!! 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? אם הוא רוצה אבל אני הייתי מעדיפה למות בשבילו!! *וואו תחילת השאלון היתה נורא מדכאת.. אבל השאר היה בסדר :]*

yarden sparrow

New member
אני גם אוהבת בריטים!../images/Emo99.gif

ואת אנגליה בכלל...לא כמוך... אבל גם!חח,:)

LizStar

New member
אני אשכרה עונה :-O

1. שם:ליז 2. גיל: 13 3. תאריך לידה:26.7.94 4. כינוי: אין 5. תכונה טובה:ממ...לאדעת..תגידו אתם 6. תכונה רעה: יש ככ' הרבה 7. חולשה: לג'וןג'ון
8. אובססיות: לג'וןג'ון
9. פאדיחה: יותר מדי 10. כאב: מוות 11. משאלה: שלום 12. זיכרון רע: יש הרבה 13. זיכרון טוב: יש הרבה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מהגן שאמרו לנו לא להתנשק והתנשקנו חחחח הייתי בת 5 נו 15. געגוע: ילדות 16. פחד: גנבים,ג'וקים וזוחלים למיניהם,אכזבות... 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מממממ... 18. קמיע [אם יש]:בולשיט 19. החג האהוב עליך: חופש גדול,בשבילי זה חג :p 20. אוכל מועדף: סלט 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים/לב 22. שתיה מועדפת: קולה/נסטי אפרסק 23. קינוח מועדף: קצפת/תותים[חורף
] 24. ממתק מועדף: חמצוצים ^.^ 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: ירוק רעל 27. חיה מועדפת: חתולים 28. חיית מחמד [אם יש]:הלוואי 29. ספורט מועדף: טניס 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 3> 33. סרט: ווהו.יש ככ' הרבה.נו,ליברטין,למצוא את ארץ לעולם לא,שאיפות,שה"ק כולם,הישר מהגיהנום,השער התשיעי ועוד הרבה 34. שחקנ\ית: ג'וןג'ון
משומה אני פה 35. זמר\ ת: יותר להקות...אבל אוליבר שר מדהים 36. סדרה מעודפת: זים הפולש,סינפלד,חברים... 37. מקצוע אהוב: ספורט,לא עושים כלום כל השיעור 38. מקצוע שנוא: מת' 39. מקום בעולם: לונדון 40. המעשה הכי נועז שעשית: ממממ......עזבו חחחחחח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא יהיה מקום.. 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף ככ',וסתיו..אחריו 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לאלאלא 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? אני מאמינה במקלדות 47. גלידה- בכוס או בוופל?לפעמים כשבא בכוס..אבל יותר בוופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית כרונית 52. מלפפון או עגבניה? מלפלפון
53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון,למרות שזה מבזבז מלא זמן :'( 55. חוף או הרים? תלוי,אם זה הרי שלג אז ברור שהרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל /m\ 57. תות או בננה? שניהם אבל לא ביחד.ביחד זה מגעיל 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:"חצי" של להקה ששחכתי את שמה 60. שיר שגורם לך לבכות: הרבה 61. השיר של כל הזמנים: יש יותר מדי 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: גודביי מי לאבר XD 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 'איים גיי!איים גיי!איים גיי'...חח מישו הקליט במיקורופון ביתי שיר ככ' מעפן אבל מתאים לחתונות XD 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:אמממ....ARE YOU HAPPY 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:וואי......מממ......אלסנה ודרופ דד 3> 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? ביץ' 67. שמות החברים הכי טובים שלך: עזבו
68. הגלידה הכי טעימה? פיסטוק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111אחד 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?עזבו 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ג' 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? אתרי חדשות למיניהם 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? אופנה~סמוייה~,וחוץ מתפוז בפירסינג וקעקועים...באופנה אלטרנטיבית ועוד כלמיני 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?יש הרבה ולהסביר זה יקח שעות >> 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? רק בחיצוניות אפשר היתאהב בפעם הראשונה.אני חושבת שצריך לדבר עם הבנאדם.. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?כבר רשמתי.. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מוזר 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא לא לא 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? חושבת על מה שקרה היום..? 83. מהם התחביבים שלך?נגינה,מחשב,משחק....... 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?ג'וןג'ון
,ואל תשאלו מה הייתי עושה לו[הרבה]
85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון,מראה קטנה,קצת קאש,מחליק >< 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? פרפר.חופשי מהכל,לא חושב על כלום,חי את היומיים שלו וזהו. 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?כסף חח 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]ערב 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? ג'וןג'ון
ברוטב פיקנטי :p 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?תמונות. 92. מי החברים שלך בפורום?ממ לאדעת,תגידו אתם ^.^ 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?לא מזמן
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?גם.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?היום 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?ידעתי ששמתם לי משהו בסושי 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם ג'וןג'ון
לא איכפת. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?הכללית?היווצרות חיים על כדה"א.. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?לונדון
100. ואחרון חביב-כן..?????!@?!?@??@ את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא.לא אוכל לחיות עם זה אחרכ'.אם אני חשובה לו~אני מקווה~ גם הוא לא יוכל,עדיף למות ביחד.

Choco Girl

New member
עונה:]../images/Emo210.gif../images/Emo211.gif

. שם: נועה 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 20.6 4. כינוי: נוקי :] 5. תכונה טובה: חברותית D: 6. תכונה רעה: חופרת לפעמים יותר מידי XP 7. חולשה: במבה O: 8. אובססיות: 2 השמיכות צמר שלי =] 9. פאדיחה: וואאאוו יש מללאא .. חח 10. כאב: כרגע ? לא כואב כלום ברוך ה' :] 11. משאלה: היי , זה סוד
אחרת זה לא ייתגשם !
12. זיכרון רע: משו עם האופניים בגן =/ 13. זיכרון טוב: החלוווות בגןן ! XD 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: בליל הסדר בגיל שנתיים וחצי לקחתי לאבא את הכיפה ושמתי לעצמי על הראש P: 15. געגוע: לילדות 3> 16. פחד: לאבד את האנשים היקרים לי :\ 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "בוקר טוב, או לא כל-כך טוב כי סבתא נפטרה היום" וקולות בכי נשמעים מהקו השני. [לפני חודשיים] 18. קמיע [אם יש]: סםר תהילים ? P: 19. החג האהוב עליך: פורים [= 20. אוכל מועדף: פסטה :] 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: סחוג X: 22. שתיה מועדפת: מים O: 23. קינוח מועדף: תותים עם קצפת וסירופ שוקולד D: 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: נוטלה :] 26. צבע מועדף: ירוק , אדום , חום , שחור 27. חיה מועדפת: חתול :] 28. חיית מחמד [אם יש]: חתולה
29. ספורט מועדף: הליכה
30. מספר מזל: 2 31. ספר: הארי פוטר ? X: 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 1
33. סרט: סטפ אפ [= 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ
35. זמר\ ת: ריהאנה
36. סדרה מעודפת: עקרות בית נואשות =] 37. מקצוע אהוב: מוזיקה
38. מקצוע שנוא: מתמטיקה :\ 39. מקום בעולם: ים =] 40. המעשה הכי נועז שעשית: יש הרבה P: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש הרבה P: 42. פריט לבוש מועדף: סקיני , גופיה ואולסטאר :] 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון ?
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו / קיץ
45. את/ה מאמינ/ה בגורל? בקטנה כזה .. חח 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? יאאאפפ
47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל
48. שקיעה או זריחה? שניההם
49. בליינד דייט- בעד או נגד? יאללה נגיד שבעד .. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינננס :] אבל סקיניי
51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? תלוי מתיי XD 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייהה !
53. קור או חום? פושרר
54. לישון או לקום? לישוןן .. חח 55. חוף או הרים? שניהם XP 56. קרמבו- וניל או שוקו? ברור שוניללל !!!!! 57. תות או בננה? תות [: אבל גם בננה זה טובב D:
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה [= 59. שיר שגורם לך לצחוק: שלומית בונה סוכה [= 60. שיר שגורם לך לבכות: לבכות לך :\ 61. השיר של כל הזמנים: שמיים כחולים 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: את יפה [הוא הקדיש לייי D:] 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש עוד זמממן כפרעלייכםם :] 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: X: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: איציק שמלי - כמה חסר 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? קיבוצניקית [= 67. שמות החברים הכי טובים שלך: תובל, תומר, יונתן, גפן, סיני ויש עודד .. :E 68. הגלידה הכי טעימה? פסק זמןן [: 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנה ויודעת לפרגן ! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא'דעת

למעלה